İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
616 Odense-N.jaelland 02ç 1,67
619 Osasuna-Deportivo 1-0 açık 1,85-3,10
622 Fluminense-Gremio 1-0 açık 1,85-3,10
731 Cibona-Fb 2/2 2,25
737 O.milan-Ljubliana ilk 1 1,70
738 Orlando-Washington ilk 1 1,70
Kupon bedeli:4 Max. kazanç: 104,35
3 Basket,3 futbol yaptım bugün gelicek kupon inanıyorum.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bişe değil ben hnd ve 4-6 oynamıştım o maça ççç
Bende handikapa 1
Lugano gol atar ve
Maç skoru 4-2 oynamıştım.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
Silkeborg maçında ilk 25 dakikada 2 gol oldu. Daha da gol olmadı. Yok böyle bir şey arkadaş ya.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Fener maçı çok bala aldık, ilk yarı ve ikinci yarıyı..
odense-N'jaelland maçında 02ç vermiştim 2-0 yenio deplasman oda geldidiğer maçlarda gelicek inş, bugün tutcak.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
Armani Jeans Milano'da, Oleksiy Pacerov yok. Sakat galiba.. Şu bilgiyi hiçbir yerde vermediler. Pacerov'suz handikapı aşabilecekler mi bakalım
İlk çeyrek 16-16 bittiEn son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 22:22.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
- Alıntı
Yorum
-
milano'nun ilk yarı handikapı aşması lazım.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
40-32 ilk yarı
milano'da geldi.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bişeler çıkar heralde . . .
Edit : Çıktı bile,perşembe günkü bayanlar eurolegue maçında iddaa handikapı fenerin lehine vermiş 3,5 .Ben fenerin maçı kazanacağını düşünüyorum yani -3,5 olması gereken +3,5 gibi bişey değiştirebilirler onu elimizi çabuk tutmalıyız
Fener bayanlar yenerBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCibona mali krizde.Sürekli geriye gidiyorlar.Geçen sene Fb, Hırvatistan'da Cibona'ya karşı ilk yarı rahat bi şekilde oyunu götürürken, ikinci yarı birden bire yenilmişlerdi.Bu kez hem ilk yarı hem maç sonunda kazanırlar bencede.
AJ. Milano da ilk maçında, CSKA deplasmanından farklı bi zaferle ayrıldı.Özellikle maça çok iyi başlıyorlar.Geçen sezonda Pana, Real Madrid gibi rakiplere karşı ilk yarılarda çok iyi oynayıp(önde kapatıp) ikinci yarılarda maçı vermişlerdi.Oleksiy Pacerov sezona çok iyi başladı.Bu sezonun en önemli oyuncularından birisi olacağını şimdiden gösterdi.Onun da katkısıyla ilk yarıdan maçı koparır Armani Jeans Milano
Orlando Magic ise preseason da 8 de 8 yaptı.Sağlam savunmasıyla ilk yarıdan çift haneli farklara ulaşır.Bugünün en güvendiğim maçı33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 2 maç geldi. Bu kuponda bi Orlando kaldı.Pacerov'suv ilkyarıyı 40-32 önde bitirdi Armani
orlando'ya da oynadım, bakalım oda tutar inş.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum