İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs - Ajax maçı için düşünceleriniz neler?YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrank de Boer Ajax'a geldiğinden beri üç maç yapmış, üçü de alt bitmiş (Milan 2-0, Alkmaar 1-0, Vitesse 1-0).
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovara'nın benim için bittiği gündür.
Adamlara ne zaman oynasam yatırıyorlar. Nasıl 1.ler çözebilmiş değilim. Onlara daha da oynarsam namerdim.Abi izledim maçı en az 7-8 gol kaçırdılar..
- Alıntı
Yorum
-
Ulan terbiyesiz panathinaikos bi 21 sayı fark atamadın...7 farkdada 2 puan alacaksın 21 farkdada , biraz kassanıza...Neyse yine bıraktım ben iddaayı...Bundan sonra haftada hatta 2 haftada bir...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan terbiyesiz panathinaikos bi 21 sayı fark atamadın...7 farkdada 2 puan alacaksın 21 farkdada , biraz kassanıza...Neyse yine bıraktım ben iddaayı...Bundan sonra haftada hatta 2 haftada bir...
Sende hastalık olmuş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok Emre sen bırakamazsın İddaa oynamayı...
Sende hastalık olmuş'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
Yorum