Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım tabi benim gözler 02:00'ye kadar dayanabilirse.
    bende uyurum kesin, ruhumuz orda olur en azından..
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• tel aviv-zalgris ten yatıcam galiba..16 sayı oldu fark...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• osasuna'da berabere bitti, yüksek oran geldi
        kaldı 2 maç
        orlando ilk yarı 1
        fluimense 1-0
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• tüh yazık oldu 4.50den osasuna deportivo 0/0 bildim..tel aviv-zalgris 1.70ten yattım ...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• 731-Cibona-Fenerbahçe 2/2 2.25 geldi
            736-Maccabi-Zalgiris Alt 1.70 geldi
            738-Orlando-washington alt 1.70
            739-Utah-Phoneix alt 1.70

2 misli=22 TL

Fener ve Maccabi maçları ucu ucuna geldi yok böyle şans.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tüh yazık oldu 4.50den osasuna deportivo 0/0 bildim..tel aviv-zalgris 1.70ten yattım ...
              sağlık olsun, benimde son 3 kupon tek maçtan yattı, bu gece inş gelir kupon. haftasonu güzel bişeyler yaparız burda
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Gaziantepspor - Karabükspor 1H 4,15..

Çok cazip..

Antep yavaş yavaş oturuyor. Karabük ise Cernat'ın sakatlığında form düşüklüğü yaşıyor..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gaziantepspor - Karabükspor 1H 4,15..

Çok cazip..

Antep yavaş yavaş oturuyor. Karabük ise Cernat'ın sakatlığında form düşüklüğü yaşıyor..
                  Bırak bunları ben sana ayarlıcam basket
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Fantezi kuponuma çoktan yazdım kenarda duruyor..

Bankoları senden bekliyoruz

Yorum

• iddaa.comda göremiyorum yeni programı hani üstte pdf şeklinde göster yazısı yok...??

edit:buldum ama pfd şekli yok...pdf olmadan çok karışık ya

edit: sayfayı yeniledim pdfyi koydular ...

bizim oran 1.45...
                      En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 00:32.
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fantezi kuponuma çoktan yazdım kenarda duruyor..

Bankoları senden bekliyoruz
                        Tamam i buluruz bişeler , fener bayanların handikapı değişirler dedim salı günü bugün fenerin rakibine açtıalr (h) , havadan 1,70 oran işte

Yorum

• hazır uykumda yokken istatistiklere form durumlarına felan bi göz atayım 3-4 bankoyu bi kenara yazayım..
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• bjk-sivas h1 bence haftanın bankolarından...
                            arsenal-west ham handikap...
                            lyon-şoşo lyon alır...
                            den haag-utrecht üst
                            panathinaikos-olimpiakos altta kalır...
                            basel-belinzona üst...
                            enteresan bir istatistik...psv-twente aralarında oynadıkları son 5 maç berabere son 9 maç alt bitmiş.. alt oranı 1.80
                            En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 00:58.
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bjk-sivas h1 bence haftanın bankolarından...
                              arsenal-west ham handikap...
                              lyon-şoşo lyon alır...
                              brest-st.enteinne altta kalır...

enteresan bir istatistik...psv-twente aralarında oynadıkları son 5 maç berabere son 9 maç alt bitmiş.. alt oranı 1.80
                              Seri bozulur üst biter , ayrıca yarından ben kesin kupon yaparım diyenlere saat 16.00 da T.Telekom diyorum .

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seri bozulur üst biter , ayrıca yarından ben kesin kupon yaparım diyenlere saat 16.00 da T.Telekom diyorum .
                                bencede yatam roda-williem handikaplı roda yazıyordum..bence bu hafta hem brestin alt serisi hemde rodanın fantastik serisi sonlanacak
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X