İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
osasuna'da berabere bitti, yüksek oran geldi
kaldı 2 maç
orlando ilk yarı 1
fluimense 1-0'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüh yazık oldu 4.50den osasuna deportivo 0/0 bildim..tel aviv-zalgris 1.70ten yattım ...'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantepspor - Karabükspor 1H 4,15..
Çok cazip..
Antep yavaş yavaş oturuyor. Karabük ise Cernat'ın sakatlığında form düşüklüğü yaşıyor..BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
iddaa.comda göremiyorum yeni programı hani üstte pdf şeklinde göster yazısı yok...??
edit:buldum ama pfd şekli yok...pdf olmadan çok karışık ya
edit: sayfayı yeniledim pdfyi koydular...
bizim oran 1.45...En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 00:32.'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFantezi kuponuma çoktan yazdım kenarda duruyor..
Bankoları senden bekliyoruzBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
bjk-sivas h1 bence haftanın bankolarından...
arsenal-west ham handikap...
lyon-şoşo lyon alır...
den haag-utrecht üst
panathinaikos-olimpiakos altta kalır...
basel-belinzona üst...
enteresan bir istatistik...psv-twente aralarında oynadıkları son 5 maç berabere son 9 maç alt bitmiş.. alt oranı 1.80En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 00:58.'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk-sivas h1 bence haftanın bankolarından...
arsenal-west ham handikap...
lyon-şoşo lyon alır...
brest-st.enteinne altta kalır...
enteresan bir istatistik...psv-twente aralarında oynadıkları son 5 maç berabere son 9 maç alt bitmiş.. alt oranı 1.80BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeri bozulur üst biter , ayrıca yarından ben kesin kupon yaparım diyenlere saat 16.00 da T.Telekom diyorum .tam roda-williem handikaplı roda yazıyordum..bence bu hafta hem brestin alt serisi hemde rodanın fantastik serisi sonlanacak
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
- Alıntı
Yorum
Yorum