İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaınz normale döndü artık,fazla güvenmemeli artık.
Yoksa banko "alt" yani.
*
Hamburg 2-1,
Münih 3-3
oldu bu arada.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Tüh be güzelim kupona yazık oldu. Novara'dan gittik. Hoş o kazanmasa bile Mainz maçı alt bitecek gibi duruyor ne alaka üst dediysek o maça..
Neyse Celtic ve Manu maçlarına handikapa 1 vermiştim Celtic rahat durumda Manu 1 tane daha atarsa ve de akşam S.Liege ile Twente handikapı aşarsa hiç değilse bir kupon tutmuş olur..
En çok üzüldüğüm de Frankfurt maçı. Maçın 1 olacağını listeme yazıyorum ama ne kuponlara ne de buraya yazmışmışım kaçtı güzelim oran.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor-GS-------------1---------2.00
Manisaspor-Konyaspor-------1h--------2.50
Lazıo-Roma-----------------1----------2.20
Ankaragücü-Gaziantep-------0---------3.00
Frankfurt-Wolsfburg---------1---------2.20
Sunderland-Stoke city-------0h-------3.40
Son üç ve en zor maçlar çok iyi gidiyor. sistem 456 oynamak vardı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor-GS-------------1---------2.00
Manisaspor-Konyaspor-------1h--------2.50
Lazıo-Roma-----------------1----------2.20
Ankaragücü-Gaziantep-------0---------3.00
Frankfurt-Wolsfburg---------1---------2.20
Sunderland-Stoke city-------0h-------3.40
Son üç ve en zor maçlar çok iyi gidiyor. sistem 456 oynamak vardı.
- Alıntı
Yorum
-
Almanya ligi artık üst ligi.Her hafta Cumartesi 5 maç oynanıyor ve en kötü ihtimal 4 maç üst bitiyor. Benim gibi sistem sevdalıları için iyi bir alternatif. 5 maçada üst oyna sistem 4-5
En kötü ihtimal kupon paran çıkar geri.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya ligi artık üst ligi.Her hafta Cumartesi 5 maç oynanıyor ve en kötü ihtimal 4 maç üst bitiyor. Benim gibi sistem sevdalıları için iyi bir alternatif. 5 maçada üst oyna sistem 4-5
En kötü ihtimal kupon paran çıkar geri.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
Yorum