Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları
Daraltma
X
-
hadi kopalim
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
Cezahic hos gelmior kulaga bence, sesi cok ince,ama Sagopa hepsinden farkli, adam ne dedigini bilior, bikere durusu yeter zaten, kufur bi adama bukadarmi yakisir, sakin simdi kufur iyi bise deegil deemeyin, hepimiz edioruz sirasi gelince, nede olsa turkuz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Hayirli tezkereler sagopa, safak 343
- Alıntı
Yorum
-
Sagonun albümü gerçekten güzel ve kaliteli olmus...Bu ayin sonuna kadar Cezanin yerli plaka albümü çikacak...Yerli plaka sarkisida cok guzel olmus...Sanirim cezanin albümü sagoyu 2 ye katlar...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
- Alıntı
Yorum
-
bende aldim sagoyu süper bence..cezanin yeni sarkilarindan bikaç tanesini dinledim pek begenmedim..simdilik sago cezadan daha iyi gibi gösüküo bence..ceza hep birbirine benser sarkilar yapmaya basladi.simdi tek sarkilik bi albüm çikarmis ceza.sarkiyi dinledim begenmedim walla sago ilerlio ceza gerilio bence..Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildiCezanin albümü Sagopa'yi 2 katina katlar mi bilmem ama gerçekçilikde Sago Cezayi 10'a katlar gibi gözüküyor
Osman son noktayi koydu...
Eger Sago Ceza kadar rekLam yapsa simdi tavan yapmisti...
- Alıntı
Yorum
Yorum