ben varim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları
Daraltma
X
-
-
bence msn den daha iyi oluyor iletisim
- Alıntı
Yorum
-
yolumuz dogru rap yolu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
2 mc ve 1 dj den olusan bir grup kurarak trabzonspor umuz için 2-3 parça seslendiricez...dj imiz ve bir mc miz hazir...söz yaziminda oldukça basarili ve tecrübeli(özellikle tecrübeli) bir mc daha bulursak hallederiz bu isi...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
-
söz yazacak kisi ariyosaniz eger ceza fanda yazan çok ve çok müthis yaziyolar isterseniz bi sorun kabul ederler mc guilty ye yazan oda trabzonlu size kesin yardim eder isterseniz bende sorabilirimBeni eleştirme beynini geliştir sadece!
Onlar 3 büyükler biz TEK büyüğüz !!!
- Alıntı
Yorum
-
sagopa kajmer dj mic check in yan projesi mi???sagopa kajmer bir rapper,silahsiz kuvvette onun projesiydi yani grubunun adiydi...sagopa suanda türkçe rap in en iyi ismi olarak gösterilir...
günesin çocuklari,anahtar albümleri çok güzel...umut ertek ise bana göre bir amatör...öyle rapperler kaset çikarirken,bizim gibi istekli ve basarili olanlar hiçbisey yapamamaktadir üzücü olan bu...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zigana tarafından gönderildisöz yazacak kisi ariyosaniz eger ceza fanda yazan çok ve çok müthis yaziyolar isterseniz bi sorun kabul ederler mc guilty ye yazan oda trabzonlu size kesin yardim eder isterseniz bende sorabilirim
bi sorarmisin???Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
- Alıntı
Yorum
Yorum