Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sinirlendiriolar beni napiim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• Ceza kredisini yitirdi artik.Rock'n Coke'da ne isin var yahu.Sirf para için mi yapiyor anlamadim Pepsi'nin organizasyonuna da katilacakmis bildigim kadariyla.
      keyif adamı ..

Yorum

• hadi kopalim

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• para için degiL.günümüzde artik heryerde rapin oldugunu göstermek için heryere çikio.basarioda
          Yeterki ONUR'suz
          olmasın
          aŞk
          !

Yorum

• Cezahic hos gelmior kulaga bence, sesi cok ince,ama Sagopa hepsinden farkli, adam ne dedigini bilior, bikere durusu yeter zaten, kufur bi adama bukadarmi yakisir, sakin simdi kufur iyi bise deegil deemeyin, hepimiz edioruz sirasi gelince, nede olsa turkuz[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Hayirli tezkereler sagopa, safak 343

Yorum

• agantha safak nasil 343 oluyor anlamadim adam Edebiyat Fakültesinin bitirmedi mi?
              keyif adamı ..

Yorum

• sagopa kajmerin yeni klibii televisyonlarda..[img]smileys/smiley32.gif[/img]kral tv de gördüm çok sasirdim hayret yaniii..
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• sagopa kajmer romantizma mutlaka alin [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Sagopa kajmerin albümü 10 ytl vasiyet adli parçasi çok güzel.
                    keyif adamı ..

Yorum

• Sagonun albümü gerçekten güzel ve kaliteli olmus...Bu ayin sonuna kadar Cezanin yerli plaka albümü çikacak...Yerli plaka sarkisida cok guzel olmus...Sanirim cezanin albümü sagoyu 2 ye katlar...
                      Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Cezanin albümü Sagopa'yi 2 katina katlar mi bilmem ama gerçekçilikd Sago Cezayi 10'a katlar gibi gözüküyor
                        keyif adamı ..

Yorum

• bende aldim sagoyu süper bence..cezanin yeni sarkilarindan bikaç tanesini dinledim pek begenmedim..simdilik sago cezadan daha iyi gibi gösüküo bence..ceza hep birbirine benser sarkilar yapmaya basladi.simdi tek sarkilik bi albüm çikarmis ceza.sarkiyi dinledim begenmedim walla sago ilerlio ceza gerilio bence..
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                            Cezanin albümü Sagopa'yi 2 katina katlar mi bilmem ama gerçekçilikd Sago Cezayi 10'a katlar gibi gözüküyor

+1967

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                              Cezanin albümü Sagopa'yi 2 katina katlar mi bilmem ama gerçekçilikde Sago Cezayi 10'a katlar gibi gözüküyor

Osman son noktayi koydu...

Eger Sago Ceza kadar rekLam yapsa simdi tavan yapmisti...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ben rap dinleyen biri olsam sagoyu daha çok severdim heralde daha az popüler olmasi daha iidir

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X