Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi
    ben rap dinleyen biri olsam sagoyu daha çok severdim heralde daha az popüler olmasi daha iidir

tam üstüne bastin.

+

ben bir kuvvet mirali olarak sagopa kajmerle ayni ortamlarda çok bulundum konusmuslugumda var ayni zamanda tanidigim kadariyla ceza gibi bi yeri havada deil gayet mütavazi bi abimiz yunus abi yani sagopa [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• evet haklisin.ceza havalandi ve böle yaparak bence biçok fanini kaybetti..sago ilerde patlama yapicak ..
      Yeterki ONUR'suz
      olmasın
      aŞk
      !

Yorum

• ceza en iyisini yapiyor dünya rap ine girdi adam artikk tupac nasil sa

ceza da tr de ayni süper yani
        ----------WESTSIDE--------

Yorum

• İlk olarak JUN61 tarafından gönderildi

ceza en iyisini yapiyor dünya rap ine girdi adam artikk tupac nasil sa

ceza da tr de ayni süper yani

ceza gitsin küfür etsin ona buna sagopa kajmer askerden bile alemin krali [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• iste arkadaslar türk hip hop bu yüzden dünyada bir yere gelemiyor hip hop demek küfürlü sarki demek dir bunu anlamaliyiz ceza tam anlamiyla görevini yerine getiriyor

Yorum

• ceza kufur ediyo sanki sago etmiyor...ceza olaylara guncel bakiyor sarkilarinda genelde sago dusuncelerini ve genel olarak bakiyor..
              Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
              Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi
                ceza kufur ediyo sanki sago etmiyor...ceza olaylara guncel bakiyor sarkilarinda genelde sago dusuncelerini ve genel olarak bakiyor..

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak JUN61 tarafından gönderildi

İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi
                  ceza kufur ediyo sanki sago etmiyor...ceza olaylara guncel bakiyor sarkilarinda genelde sago dusuncelerini ve genel olarak bakiyor..

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

ceza köprü alti çocugudur.sago samsunlu bir karadenizli hemserimizdir.

Yorum

• bencede sago cezadan kat kat iyi
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• çok saoL tesekkürler paylasimin için[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• ya ben bunu dinlememistim muhtesem olmus çok iyi
                        Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

• Geçtigimiz yil onbinlerce izleyiciyle bulusan ve 50'ye yakin Türkçe Rap müzik sanatçisi, break dansçi ve DJ''in sahne aldigi Simurg-4 Festivali, 15-16 Ekim tarihleri arasinda Kadiköy Iskele Meydani'nda düzenlenecek. Türk Rap müziginin en önemli hiphop grubu olan Barikat öncülügünde, Kadiköy Belediyesi tarafindan düzenlenen halka açik (ücretsiz) festival, bu yil yine 2 gün boyunca on binlerce izleyiciyle bulusmaya hazirlaniyor.

Istanbullu arkadaslar festivalde görüsümek üzere..
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• toplanip gidelim arkadaslar

Yorum

• darkshadow orasi en kötü grup olcakti aslinda bende baska yerden aldimda o yaziyi ondan öyle
                              Yeterki ONUR'suz
                              olmasın
                              aŞk
                              !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X