Konusuna bakılırsa güzel bir filme benziyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Av Mevsimi | Şener ŞEN ve Cem YILMAZ
Daraltma
X
-
Gittim,gördüm. Oldukça sürükleyici, uzun bir film olmasına rağmen merakla izliyorsunuz sonuna kadar. Ben pek yorum yapmiyim, izleyin ve görün diyorum
Yalnız Cem Yılmaz'a paragraf açıcam. Tam anlamıyla süperdi. Piskopat Laz karakterini oynuyor ve hakkını gerçekten veriyor'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
Öncelikle filme düşük beklentiyle girdiğimi söyleyeyim. İsimler heyecanlandırıyordu ama fragman tam tersi etki yapıyordu. Öyle çok karışık, gizemli, seyirciyi ters köşeye yatıran, heyecanı ve aksiyonu yüksek, oyunculuğun aşacağı karakterlere imkan veren bir film göremedim. İkinci yarı heyecan çok düşüyor, fazla uzun olmuş sanki. Cem Yılmaz çok hoşuma gitti, tam bizim kafadanŞener Şen'e yorum yapmayacağım tabii ki o kadar da hadsiz değilim
Sadece şunu söyleyeyim, karakteri sakin, böyle oyunculuğunu tam gösterecek saha bulamamış sanki. Uç bir karakter oynasaydı keşke. Filmi ilk duyduğumda, gördüğümde beklentim çok yüksekti, ne yalan söyleyeyim beklediğimi bulamadım, öyle unutulmayacak bir film bekliyordum en başta. Yine de Beş Minare'den sonra ilaç gibi geldi, 10 üzerinden 7 diyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Av Mevsimi filminde Kazim Koyuncu´nun sarkisi Hayde.
Link degil de video olarak ekleyebilen, eklesin lütfen, ben nasil video ekleniyordu unuttum.En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 17:22.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/user/bandarab.../6/N37aZ2BgsxU
Av Mevsimi filminde Kazim Koyuncu´nun sarkisi Hayde.
Link degil de video olarak ekleyebilen, eklesin lütfen, ben nasil video ekleniyordu unuttum.Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
Facede de varBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
Tam satta söylemelik aslında.İnanılmaz çoşku yaratır.
Kendi kültürümüzü tribünlere bundan başka daha nasıl yansıtabiliriz ki. Biraz kafa yorulsa yeter.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
- Alıntı
Yorum
-
Filmi izlemeyenler sakın bunu izlemesin, film ziyan olur yoksa
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
‘Av Mevsimi’ni hiç sevmedim'
- Polisiye desen tam polisiye değil. Psikolojik gerilim desen tam psikolojik gerilim değil. Biraz “Eşkıya” al, üstüne biraz “Gönül Yarası” ek, en sonunda biraz “Kabadayı” sosuyla sosla. Al sana yeni film... Kısacası Yavuz Turgul kendini tekrar etmiş. Üstelik kötü bir taklit...
Ahmet Hakan beyefendi filmi hiç beğenmemiş. Ahmet Hakan'ın filmi eleştiren yazısının devamı için tıklayın.
- Alıntı
Yorum
-
Paçadan Ahmet Hakan paçadan.
Bu adam birilerine bulaşmadan duramıyor. Aynı sokak itleri gibi. Sokak itidir demiyorum sokak itleri gibi herkese bulaşıyor."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
- Alıntı
Yorum
-
En iyi Türk filmlerinden biri bence.
Harikaydı!..
Ayrıca İdris'e bayıldım. Tam benim kafadan.En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 21:04.Yaşamak Direnmektir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle‘Av Mevsimi’ni hiç sevmedim'
- Polisiye desen tam polisiye değil. Psikolojik gerilim desen tam psikolojik gerilim değil. Biraz “Eşkıya” al, üstüne biraz “Gönül Yarası” ek, en sonunda biraz “Kabadayı” sosuyla sosla. Al sana yeni film... Kısacası Yavuz Turgul kendini tekrar etmiş. Üstelik kötü bir taklit...
Ahmet Hakan beyefendi filmi hiç beğenmemiş. Ahmet Hakan'ın filmi eleştiren yazısının devamı için tıklayın.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...sp?yazarid=131“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum