Verilmek istenen mesaj;insanlar suçlarının cezasını kendi vicdanlarında çekerler idi bana göre..bu mesaj etkili olarak verilebildi mi belki hayır..yalnız New Yorkta beş minare filminde olduğu gibi,filmin genelinde verilen dinlerin kardeşliği,hoşgörü gibi mesajları bir çırpıda silip son dakikada kan davasına bağlamadı en azından..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Av Mevsimi | Şener ŞEN ve Cem YILMAZ
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefilmi beğenenleri saygıyla karşılıyorum ama ben beğenmedim. arka sokaklar dizisinin film versiyonu olmuş. çok basit yazılmış bir senaryo. tahmin edilemeyecek tek şey cem yılmazın ölmesidir belki. en azından ben edemedim. hani filmlere notlar veriyoruz ya 10 üzerinden bilmem kaç. yakın zamanda seyretmiş olduğum inception 10 üzerinden 10 ise buna 10 üzerinden puan bile verilmez kimse kusura bakmasın. bu filme gidiliş amacı cem yılmazdır belki şener şen. kabadayı da ki oyunculukla bunu karşılaştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. cem yılmaz espiri yapmasa bile gülen insanımız var. onu geçtim adam öldü adamı yakın çekimde gösteriyorlar gene gülen canlılar oluyo salonda. filmde en iyisini yapan 25.dkdan sonra yanımda horlayarak uyuyan arkadaşım. valla biletin parasının hakkını bir tek o aldı.
sıpoylır içerir !!!ben şimdi ne zevk alacam bu filmden keşke okumasaydım.
Hayat bir gündür o da bugündür.
- Alıntı
Yorum
-
'Cem'le yeni filmimiz herkesi şaşırtacak'
Zafer Algöz, ünlü komedyenle yeni bir film çekeceklerini açıkladı
23 Aralık 2010 Perşembe, 12:51:15
'Cem'le yeni filmimiz herkesi şaşırtacak'
13. Uluslararası Randevu İstanbul Film Festivali, geçtiğimiz akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen açılış töreniyle perdelerini açtı. Geceye Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra; Azra Akın, Mert Fırat, Naz Elmas, Zafer Algöz, Pelin Batu ve İzzet Günay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.
Sabah'ın haberine göre usta oyuncu Zafer Algöz, Türk sinemasının çok iyi bir dönem geçirdiğini belirtip en çok 'Av Mevsimi'ni beğendiğini söyledi. Algöz, 'New York'ta Beş Minare' için "İzledim ve birkaç hata gördüm. Bunları da Mahsun'a söyledim" dedi.
DEVAM FİLMİ DEĞİL
Önümüzdeki yaz Cem Yılmaz'la bir filmde rol alacaklarını söyleyen Algöz, "Çekilmiş bir filmin devamı olmayacak. Yani 'Yahşi Doğu' falan değil. Komedi veya aksiyon da olmayacak, herkes çok şaşıracak" dedi.
haberturkÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
Diğer başlıkta da yazdım. Olmamış bir film.
Yavuz Turgul bu sefer fena halde çuvalladı.
Öncelikle filmin üzerinde bahsedilen 4 yıllık çalışma 2 saatte nasıl mahvolur bunu göstermiş oldu.
Herşeyden filmi senaryo açısından değerlendirirsek:
-Polisiye filmlerde kullanılan -sınırlı anlatım- metodu filmin 45.dakikasından itibaren fena halde bocalamış.
-Senaryo da özellikle sınırlı anlatımından kaynaklanan kalıpsal sorunlar var
Karakterler açısından
-İzlediğimizde tam bir potre yok. Yani -Cemal karakterini ele alalım. Karakter çözümlemesine bakılınca tam bir karakter yok. Yani Cemal'i büyütmüşüz ancak çocukluğu-gençliği satır aralarına sıkışmış. Diğer bütün karakterlerde de bu var. Bilerek mi yaptı Yavuz Turgul bilemiyorum.
Oyunculuklar Açısından:
Şener Şen Üstad -yoldan geçerken uğradım aaa Yavuz film çekiyor bende oynayım bari kıvamında.
Cem Yılmaz sindiremediği bir karakter görüntüsünde. Entenasyon yok.
Okan Yalabık-Eleman kaçarkende sı..kerde aynı tepki ve duygu betimlemesinde.
Çetin Tekindor-Harika oynamış. Filmin tek pozitif tarafı.
Kısacası 10/5'lik film olmuş.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
"Cem Yılmaz komedyen kişiliğinde asla kurtulamaz" görüşünü bana inandıran bir film oldu.En dandik konuşmasında bile sinemada kahkaha atmaya kendini meyillemiş ve hazırlamış o kadar çok insan vardı ki garibime gitti.Şahsen sinema sektörümüzde ilerleyen tek şeyin görüntü kalitesinin olduğunu gördüğüm bir film.Hani oyuncular büyük ama konu çok küçüktü bence.Daha iyisini beklerdim . . .9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Oyuncular hakkında pek şey söylemek istemiyorum, çoğunluğunu beğenmedim. "Spoiler denen şeyden içerir aşağısı"
Filmde beğendiğim yerler; Hayde şarkısı, İdris'in ölümü ve İdris'in silah tercihi ( WALTER )
Filmde olmasını istediğim şey ise; Elektriklerin kesilmesi sahnesinde Asiye denen hatun öyle sinirlerimi bozdu ki, keşke ölseydi...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
- Alıntı
Yorum
-
Bu film aklimda hep Fatih Üregin "Hayde" diye klip cekmesine sebep olan film olarak kalacak.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Bu filmi televizyondan seyredeli bir seneyi geçti. Beni en etkileyen kısmı, kahramanları içinde "mutlak iyi" kimsenin olmaması. Yani gerçek hayat.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum