Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Av Mevsimi | Şener ŞEN ve Cem YILMAZ

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Müthiş bir filmdi. Oyunculuk 10 üzerinden 10. Ayrıca İdris'in bize de bir sürprizi var filmin başlarında.

En beğendiğim sahne yukarıda videosu olan sahneydi.
    Özkan SÜMER

Yorum

Dün akşam gitmiştim...
      Şahene bir film arkadaşlar...
      Sakın kaçırmayın!
      Hamiş

Yorum

İdris'in ölmeden önceki 2 dakikalık bölüm ve öldüğü sahne de çok süper.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Ne ettun Kazım. Oldu olacak katili de söyle.
          Özkan SÜMER

Yorum

Katile ayar oldum zaten. İdris'in Cüneyt Arkın gibi ayakta kalmasını diledim ama olmadı.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

izledim filmi ilk cıkdığı yani cuma günü cok beğendim.. cem yılmaz fanatik trabzonlu bi karadeniz uşağı rolündee...
              haramilerin saltanatını yıkacağız....

Yorum

Müthiş film felan diyen arkadaşlar olmuş .. Farklı filmler izledik sanırım .. Ben şahsen hayal kırıklığına uğradım, çok daha harika bir film beklerdim bu kadrodan ve filmin reklamından .. Filmde ne olup biteceği baştan belli zaten, boş olaylarla dolu film .. Oyunculuk iyi ama ..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Filmi henüz izlemedim ama meşhur hayde şarkısını hergün defalarca izliyorum. Gerçektende çok hoş..

Yorum

İnternetten takip ettiğim kadarıyla filmi hemen herkes beğenmiş. Ahmet Hakan hariç

Yorum

Tamam daha 20. dakikaya gelmeden film hakkında olacakları bildim. Bu benim için sorun mu hayır. Yine bayıla bayıla izledim Cem Yılmaz'ın oyunculuğunu, Okan'ı. Şener Şen bildiğin gibiydi tekdüzeliğine devam. Oyunculuk ve çekim kalitesi bence çok iyiydi. Ben beğendim.
                      10 üzerinde 8,2 yeterlidir.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

Tek kelimeyle mükemmeldi...
                        Cem Yılmaz'dan böylesine bir performans beklemiyordum.

Vakit kaybediyorsunuz... =)
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

Siz mi kahinsiniz, ben mi düşünemedim ne olacağını yoksa. Filmin sonlarına değin böyle biteceğini beklemiyordum. Filmde bir çok sürpriz çıkıyor karşınıza. Ayrıca, sadece oyuncu performansları için bile gidilir o filme..
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

Uğur Vardan'ın eleştirisi.

Uyarı: Bu yazı, filmdeki kimi gelişmelerden bahsetmektedir, bilginize…

Hıncal Uluç'un yazısı(Spoiler yok)

Seyre doyamadığım Cem!..

"Şener Hocam içine sindi mi" dedim, Ortaköy'de kahvemizi yudumlarken.. Yıllardır film yapmıyordu. "İçime sinen bir senaryo yok" diyordu hep.. Sonunda Av Mevsimi için kolları sıvadı. Kayboldu. Çalışıyorlardı. Nihayet ortaya çıktığında "Hemen hemen son şeklini izledim sonunda" deyince sordum ben de, "İçine sindi mi" diye..
                            "Cem'i seyre doyamayacaksın" dedi..
                            Dediği haklı çıktı.. Cem Yılmaz'ı seyretmeye doyamadım gerçekten.. Harika, gerçekten harika bir oyunculuk sergiliyordu. "Herşey Çok Güzel Olacak"ta bayılmıştım ona ilk.. Sonra saçma sapan güldürü filmlerinde para kazanmıştı. Onu gören gülüyordu zaten. İşi zor da değildi, Recep İvedik'e bayılan ülkede.. Ama onun oyuncu yeteneklerini çok iyi bildiğim için, hayatta her şeyin para, her şeyin otomobil koleksiyonu olmaması gerektiğini düşünüyordum.
                            Şener gibi bir usta "Doyamayacaksın" deyince heyecanla koştum ve film bitsin istemedim. Cem bitsin istemedim.
                            Türk sinemasında izlediğim en iyi oyunculuklardan biriydi. Hele de Melisa Sözen'le oynadığı, o elektriklerin kesildiği sahne.. Üstelik sinema tam da bu sahneyi ortasından kesip, 10 dakika ara verdiği ve o güzelliğin içine tükürdüğü halde.. Melisa da muhteşemdi o sahnede. Filmin en unutulmaz sahnesiydi.
                            Av Mevsimi'nin tüm oyuncuları iyiydi aslında.. Şener Şen artık Nirvana'ya varmış. Al Pacino, Robert de Niro gibi.. Kötü oynaması mümkün değil. Bir rol bu kadar rahat oynanır. Çetin Tekindor da öyle.. Beni şaşırtan Okan Yalabık oldu. Onca ustanın yanında hatta yer yer rol çalarak oynamak.. Ve de Rıza Kocaoğlu.. Dot'un izlediğim en kötü oyunu Malafa'da harikaydı. Burada süper..
                            Filmdeki tüm oyuncular iyiydi zaten.. Filmi izlenir yapan şey de onların çok ama çok iyi oyunlarıydı.. Bir de Yavuz Turgul'un anlatmadaki ustalığı..
                            Kötü bir hikâye var ortada.. Başından sonuna inandırıcı olmayan, tersine insanı iten hatalar, yanlışlar, ortada kalan bir sürü "Niçin, neden" sorusu.. Polisiye desen değil. Çünkü en gerzek seyirci bile daha ilk göründüğü sahnede katili biliyor. Polislerin hikâyesi desen, o da değil.. Çünkü üç polisin yaşamlarını belirleyen üç kadın, filmde varla yok gibi.. Onlar hiç anlatılmamış. Hiç tanıtılmamış.
                            Yani nerden baksan, hikâye de, senaryo da sapır sapır dökülüyor, ama 2.5 saate yakın film, insanı bittiğine üzülecek kadar keyifle izletiyor..
                            Neden?..
                            Hani "Şarkı değil, şarkıcı/ The singer, but not the song" derler ya, anglo saksonlar.. Öyle.. Şarkıcılar güzel, berbat şarkıda..
                            O da yetiyor, Av Mevsimi'ni keyifle seyretmeme.. Size de "Mutlak görün" dememe..
                            En son Erbay tarafından düzenlendi; 08.12.2010, 20:01.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Dün akşam filmi izledim.Hıncal Uluç ve Ahmet Hakan'ın yorumlarına hem saygı duyuyorum hem katılıyorum.Basit senaryo kötü kurgu ve vasatın üstünde oyunculuklarla geçiştirilmiş bir film olmuş Av Mevsimi.
                              Bordomavi.net

Yorum

Umarım filmde meşhur oldu diye şu "hayde" türküsünü olur olmaz kişiler albümlerine eklemezler..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X