PES11 i online nasıl oluyor normalde olmuyordu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PES Serisi
Daraltma
X
Daraltma
-
Evet haklisin Hürgün biraz erken konusdum
Ama herkes biliyorki ben aslinda Fifaciyim ve bu pesde bende 1 haftadir var galiba ve cok antreman yapamadin ondan bu kadar kötü perfomans gösterim ama yavas yavas kendime gelmeye basliyorum farkindayim hürgün gel bakim seninle bir görüselimm en kisa zamanda seninle daha bir hesabim var ona göre
Oynamak isteyen olursa yazsin burayada oynayalim online zevkli oliyor yenmek ve yenilmek
- Alıntı
Yorum
-
Hürgüne ile 2 Mac. Ikisinide 3:2 kazandim. O Barcayi aldi ben ManU aldim.
Yokmu disime göre bir rakip"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bugün tam dişime göre rakip buldum sonunda dedinn vayy.Ayrıca ilk golü resmen kendi kaleme atmış gibi oldum hediye ettim sana yoksa çok zor alırdın.
Bu arada ilk maç 4-3 yendin.: ))Yoksa kaciyonmu benden
Ya isin cilvesi bu saka yapiyoruz mac zevkliydi ve Beraberede bitebilirdi. Ama her goldede Dünya Klasiydi benim. Hele hele son golde senin hatan üzerine o nasil bir voleydi öyleMükemmel
DIPNOT: Chicharito"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePes 2011'i pek beğenmem fakat almıştım bir aralar canım sıkılmıştı Fifa'dan, Playstation 3'de oynuyorum ben de.
PSN kullanıcı adım cumhurfett.
Çok saçma bir lakâp ama yapacak bir şey yok.
Ekleyin beyler, oynarız belki.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Demoda oyuna girerken illa tanıtım videosunu izlemek zorunda mıyız?Kadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
Yorum