Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES Serisi

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PES11 i online nasıl oluyor normalde olmuyordu
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ne zaman cıkacak bu 2012 ?
      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Evet haklisin Hürgün biraz erken konusdum

Ama herkes biliyorki ben aslinda Fifaciyim ve bu pesde bende 1 haftadir var galiba ve cok antreman yapamadin ondan bu kadar kötü perfomans gösterim ama yavas yavas kendime gelmeye basliyorum farkindayim hürgün gel bakim seninle bir görüselimm en kisa zamanda seninle daha bir hesabim var ona göre

Oynamak isteyen olursa yazsin burayada oynayalim online zevkli oliyor yenmek ve yenilmek

Yorum

• @Semih Aydin

Hic sorma ya forvetlerim kötü günündeydiler ve aslinda benim takim barca ama hürgün barcayi aldigi icin alamadim

Yorum

• Hürgüne ile 2 Mac. Ikisinide 3:2 kazandim. O Barcayi aldi ben ManU aldim.

Yokmu disime göre bir rakip
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Daha bugün tam dişime göre rakip buldum sonunda dedinn vayy. Ayrıca ilk golü resmen kendi kaleme atmış gibi oldum hediye ettim sana yoksa çok zor alırdın.
              Bu arada ilk maç 4-3 yendin.: ))
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha bugün tam dişime göre rakip buldum sonunda dedinn vayy. Ayrıca ilk golü resmen kendi kaleme atmış gibi oldum hediye ettim sana yoksa çok zor alırdın.
                Bu arada ilk maç 4-3 yendin.: ))
                Hani Isin vardi ulen Yoksa kaciyonmu benden

Ya isin cilvesi bu saka yapiyoruz mac zevkliydi ve Beraberede bitebilirdi. Ama her goldede Dünya Klasiydi benim. Hele hele son golde senin hatan üzerine o nasil bir voleydi öyle Mükemmel

DIPNOT: Chicharito
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Pes 2011'i pek beğenmem fakat almıştım bir aralar canım sıkılmıştı Fifa'dan, Playstation 3'de oynuyorum ben de.

PSN kullanıcı adım cumhurfett.
                  Çok saçma bir lakâp ama yapacak bir şey yok.

Ekleyin beyler, oynarız belki.
                  YOU'LL NEVER WALK ALONE
                  OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pes 2011'i pek beğenmem fakat almıştım bir aralar canım sıkılmıştı Fifa'dan, Playstation 3'de oynuyorum ben de.

PSN kullanıcı adım cumhurfett.
                    Çok saçma bir lakâp ama yapacak bir şey yok.

Ekleyin beyler, oynarız belki.
                    Ne güldüm aksam aksam... ççç
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben de yazım bari.
                      hurgunaygun
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Beni eklemek isteyen varsa Alanzinho29

Yorum

• Az sonra Hürgün'e karşı büyük ihtimalle yenilecem pek iddialı değilim fakat ManU'yu alırsa yenilmem bence, çok hırs yapıyorum sevmediğim takımlara karşı.
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• Bu pes12 demo bende çalışmıyor. ekran kartı sorunu gösteriyor. 128mb gözüküyor halbuki 1gb.
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• Bu Demoda oyuna girerken illa tanıtım videosunu izlemek zorunda mıyız?

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Demoda oyuna girerken illa tanıtım videosunu izlemek zorunda mıyız?
                                Maalesef psnde de aynı durum geçerli.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X