Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
TSezgin61
21.04.2009, 17:14
The Prestige
Valla cok begendim filmi. Ara sira saate bakmak zorunda kalsamda, genel anlamda muhtesem bir film. Hele hele bir filmin sonu bu kadar güzel olamaz. Hic bir filmde bu kadar güzel bu kadar sasirtici son görmedim. Azicik ucundan tahmin ettim sandiysam bile sonunu görünce baya sasirdim. Harika ötesi. Böyle bir son, yani genel anlamda, keske 12 Monkeysdede olsaydi...
Su Christopherin Nolan yaptigi her film bu kadar güzel olur mu anliyamiyorum.
Yani Mementodan, Batman Begins ve Dark Knighta ve simdide bu film. Yaptigi filimlerin yarisini görmüs bulunmaktayim ve ortalama olarak 10 üzerinden 9 cikar bu filmlerden.
Birazcik ucundan bazi seyleri sacma buldugum icin ve ara sira saate bakmak zorunda kaldigim icin 1 puan nottan kiriyorum.
9/10
Selim sen Tarantinoya tapmaya mi basladin? :D
katiliyorum. cok güzel bir film.
sonunu bende tahmin edememistim. tabi bazi bölümleri sikiciydi, ama 9/10 katiliyorum.
Deli Deli Olma'yı izledim dün. Açıkçası beğenmedim, çok sıradan bir film. Filmin komik bir yanı var. Recep İvedik'ten çok daha fazla küfür var, hem de çocuklar ediyor.
Şimdi de Body of Lies / Yalanlar Üstüne'yi izledim. Keşke vizyondayken izleseymişim, güzel bir film. Aksiyon pek yok ama yine de güzel.
psikopat_hamsi
21.04.2009, 21:37
O Das Boot' u izlerken tepede gezinen destroyerlerden her derinlik bombası atıldığında ben de TV başında strese giriyordum :S
Filmdeki özellikle ses ve efektler muhteşemdi hakikaten :ok
ben de konusundaki en iyi filmlerden olduğunu duydum indirdim ama bi türlü uyan bi altyazı bulamadım kaldı öylece bi daha altyazısını bulmadan film indirirsem :(
Great White
21.04.2009, 21:47
Aksi gibi filmin orjinal dublajı da Almanca:)
Tayyip Bosnalı
21.04.2009, 21:53
Son Zamanlarda İzlediğim Filmlerin Hepsi Süperdi
Filmleri İmdb top 250 den seçince dandik film izleme gibi bir ihtimaliniz kalmıyor zaten :)
7 pounds
The Prestige
Marley and Me
American History X
Hepsini Şiddetle Tavsiye Ederim Arkadaşlar. İzlemeyenler Varsa İzlesinler
Great White
21.04.2009, 21:55
Bu aralar da herkesde bir Prestij furyası var yahu:)
Ben de mi izlesem bir kez daha acep:rolleyes:
Tayyip Bosnalı
21.04.2009, 22:00
[QUOTE=Great White;2160016]Bu aralar da herkesde bir Prestij furyası var yahu:)
Ben de mi izlesem bir kez daha acep:rolleyes:[/QUOTE
Defalarca İzlenecek Kadar Güzel Bir Film Gerçekten Ama
Başka Bir Film İzliyeyim Diyorsan ve İzlemediysen
Dan in Real Life ı Tavsiye Edebilirim
Oda Şaheser Olmasada Güzel Bir Filmdi
Great White
21.04.2009, 22:06
Tayyip, dediğin filmin kadrosuna şöyle bir baktım, pek iç açıcı gelmedi ama elime geçerse izledikten sonra görüşümü sunarım artık:)
Bu arada romantik komedileri pek fazla sevmem; bu da biraz öyle sanırım..
psikopat_hamsi
21.04.2009, 22:12
Son Zamanlarda İzlediğim Filmlerin Hepsi Süperdi
Filmleri İmdb top 250 den seçince dandik film izleme gibi bir ihtimaliniz kalmıyor zaten :)
7 pounds
The Prestige
Marley and Me
American History X
Hepsini Şiddetle Tavsiye Ederim Arkadaşlar. İzlemeyenler Varsa İzlesinler
ben bu imdb konusuna katılmıyorum. tamam onlar filmleri belli standartlara göre değerlendiriyor ama herkesin standartı farklıdır ben imdb ye göre değil de tavsiye üzerine film izlerim bazen hüsranla karşılaşsam da çoğunlukla güzel filmler çıkıyor :D
filmlere gelince bi marley and me filmini izlemedim bi ara bakarım ona tavsiyen için teşekkürler diğerlerini ben de tavsiye ederim.
Tayyip Bosnalı
21.04.2009, 22:14
Tayyip, dediğin filmin kadrosuna şöyle bir baktım, pek iç açıcı gelmedi ama elime geçerse izledikten sonra görüşümü sunarım artık:)
Bu arada romantik komedileri pek fazla sevmem; bu da biraz öyle sanırım..
its up to you :)
evet romantik komedi diyebiliriz filme
Tayyip Bosnalı
21.04.2009, 22:17
ben bu imdb konusuna katılmıyorum. tamam onlar filmleri belli standartlara göre değerlendiriyor ama herkesin standartı farklıdır ben imdb ye göre değil de tavsiye üzerine film izlerim bazen hüsranla karşılaşsam da çoğunlukla güzel filmler çıkıyor :D
filmlere gelince bi marley and me filmini izlemedim bi ara bakarım ona tavsiyen için teşekkürler diğerlerini ben de tavsiye ederim.
birşey değil kardeşim ama ben imdb puanına bakıp izlediğim
hiç bir filmden pişmanlık duymadım bu noktanın altını önemle
çizmek istiyorum :D
bu arada son izlediklerimden bir filmi unutmuşum
kaplumbağalarda uçabilir ( the turtles can be fly )
çok sade bir film fakat savaşın gerçeklerini çok gerçekçi
işlediğinden güzel bir film. vaktiniz varsa buda tavsiyemdir :)
Great White
21.04.2009, 22:18
IMDB' de bir nevi tavsiye mekanı zaten:)
Hem sadece bir kişiden değil binlerce kişiden referans almış oluyorsun..
Ama tabii ki birebir herkese hitap edecek diye bir şey yok..
Sonuçta orada aynı film bir kişiden 10 puan alabilirken bir başkasından da 1 puan alabiliyor;)
Yani bir bakıma yarışma esnasında "Seyirciye sormak" gibi bir durum bu işte:))
Bu aralar da herkesde bir Prestij furyası var yahu:)
Ben de mi izlesem bir kez daha acep:rolleyes:
Vallah ben burda adi gecti diye baktim. Burda adi gecen cogu filme bakmaya calisiyorum. Bakicak filmim kalmadi artik, o kadar yani ;)
Bugün Gran Torinoyu izledim.
Güzel bir film, baya güldürüyor insani. Ayni bizim millet gibi küfür etmeden duramiyor :D
8/10
Dizilere yönelmenin vakti geldi galiba. Yeni filmlerin iyi versiyonlari cikana kadar yapicak bir sey yok :S
kehanet i izlemiştim geçen hafta ...sonunu bağlayamamışlar bence...n.cage gene oynuyor kerata... 6 verdim..
hızlı ve öfkeli 4 izledim ondan önceki hafta oda önckilerine oranla kötü olmuş.5 verdim :D
Muhammet
21.04.2009, 23:53
Bu aralar How I Met Your Mother izliyorum. Neşeleniyor insan, hem kısa 20 dakikalık bölümleri var. Fazla da sıkmıyor. Yeri değil ama tavsiye edilir. Awesome :ok :)
Bu aralar How I Met Your Mother izliyorum. Neşeleniyor insan, hem kısa 20 dakikalık bölümleri var. Fazla da sıkmıyor. Yeri değil ama tavsiye edilir. Awesome :ok :)
Televizyonda denk geldiğimde izliyorum ben de. Çok eğlenceli bir sitcom. Hatta bence yakın geçmişin en güzel sitcomu :ok
Muhammet
22.04.2009, 00:13
Yakında Barney'i avatarım yapacağım olm, o derece sevdim yani. :)
İzlerken sürekli "Oğlum indir şunun bütün sezonlarını, izle" diyorum kendime.
Şu film tutkumdan fırsat bulup indiremiyorum. Sonunda film olayına güzel bir ara verip bir kaç ay boyunca sadece HIMYM izleyeceğim sanırım :)
Ömer SEVİNÇ
22.04.2009, 00:22
HIMYM Coupling'den sonra izlediğim en iyi sitcom. Kahkaha garantili vallahi. Ama Türk aile yapısına biraz ters:D
Muhammet
22.04.2009, 00:23
Selim, izle olm garanti izlemelisin. :D
HIMYM Coupling'den sonra izlediğim en iyi sitcom. Kahkaha garantili vallahi. Ama Türk aile yapısına biraz ters:D
Türk dizi sektöründeki dizilere bakıyorum da, HIMYM alayına ahlak dersi verebilecek seviyede :D
Muhammet,
Şu an listemde 54 film var. Onları indireyim, başlayacağım :D
Muhammet
22.04.2009, 00:27
Sen bu film işini abarttın sanki la. :) Bırak olm, ben ara verdim, harmanlıyorum hepsini şu an. :) Bu arada da Barney Stinson'ın ve Little Barney'nin maceralarını izliyorum. :D
Hüseyin İlkin
22.04.2009, 00:29
Bende şuana kadar ki bütün bölümleri var. Başlıyım yani. Öyle mi? :)
Harbiden yau :)
Ciddi bir temizlik yapacağım listemde. İndirdiğim çoğu filmler yıllarca bilgisayarda izlenmeyi bekliyor sonra. İzlemeyeceklerimi indirmeyeceğim :) HIMYM'ya vereceğim kendimi =)
Muhammet
22.04.2009, 00:35
Hüseyin izle izle. Selim izle izle.
:)
Ömer SEVİNÇ
22.04.2009, 00:38
Eğlenme katsayısı olarak izleyebileceğiniz çoğu filme bin basar HIMYM.
Barney'nin metroda attığı 2 turdan sonra Ted'e Noooo diye bağırması ne zaman aklıma gelse gülerim yahu:D
Bu arada bu "Hey, did you met ..." muhabbeti çoğu zaman işe yarıyor. Arkadaşlarla denemişliğimiz var :D
Ömer SEVİNÇ
22.04.2009, 00:42
Bu arada bu "Hey, did you met ..." muhabbeti çoğu zaman işe yarıyor. Arkadaşlarla denemişliğimiz var :D
Almanya'da yarıyordur ama Türkiye'de zor bence:D
Almanya'da yarıyordur ama Türkiye'de zor bence:D
Ömer, geleyim, deneyelim bir akşam :D:D
Ömer SEVİNÇ
22.04.2009, 00:47
Sen gel, söz senin "wing man"in olacağım:D
Muhammet
22.04.2009, 00:55
Have you met olmasın o.. :D
Hoş gör, senin gibi İngilizce eğitim almıyoruz biz ççç
Muhammet
22.04.2009, 01:01
Ne alakası var la. :D Tamam iyi bir ingilizce eğitimi alıyor olabilirim :U, ama hafıza konusu o biraz da.. :D
Tiryakisi değilim. Ayrıca o sahneyi genellikle Almanca olarak uyguluyorum :D
psikopat_hamsi
22.04.2009, 03:34
The Wedding Singer
tavsiye üzerine Adam Sandler olduğu için izlediğim bi romantik komedi, insanın yüzünde tatlı bi tebessüm bırakıyor. romantik komedi sevenlere tavsiye edebilirim. bu Adam oynuyor ya :D:D
Great White
23.04.2009, 14:12
Ula Selim.. Ula Ömer Faruk..
Nereyesunuz??
Sizin bu sayfalardaki Guy Ritchie gazlarınıza gelip dün akşam evde "Revolver" ı izleyeyim dedim..
Adeta kurdeşen döktüm film bitene kadar:)
Vallahi o filmi izleyeceğime TV' deki "Adanalı" yı izlesem daha iyiydi yahu :p
Puan vermem gerekirse en fazla 5 alır benden..
O da Mark Strong' un hatırına;)
ÖmerFarukYılmaz
23.04.2009, 14:31
Ula Selim.. Ula Ömer Faruk..
Nereyesunuz??
Sizin bu sayfalardaki Guy Ritchie gazlarınıza gelip dün akşam evde "Revolver" ı izleyeyim dedim..
Adeta kurdeşen döktüm film bitene kadar:)
Vallahi o filmi izleyeceğime TV' deki "Adanalı" yı izlesem daha iyiydi yahu :p
Puan vermem gerekirse en fazla 5 alır benden..
O da Mark Strong' un hatırına;)
Abi,aynı dünya gibi bizim forumda bu film hakkında ikiye bölüncek galiba:p
Bu arada Jason Statham'ın hatrını unutmuşsun abi:)
LazAnisT
23.04.2009, 15:11
Buz devri 3 gösterime girdi diye birşey duydum arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Buz Devri 3 vizyonda değil abi. Yakınlarda da gözükmüyor, Haziran'da diye duymuştum.
Great White
23.04.2009, 18:05
Bu arada Jason Statham'ın hatrını unutmuşsun abi:)
Jason Statham mı:eek:
Koca film boyunca beyni kafasından sökülüp alınmışçasına embesil gibi dolaşıp durdu ortalıkta yahu..
Ama hakkını vereyim; o rolü iyi yapmış bak:))
Adem Erdoğan
23.04.2009, 18:08
Dick and Jane Jim Carrey'nin en kötü filmi izlediklerim arasında.10 üzerinden 6. O da Jim Carrey'nin hatrına.
ÖmerFarukYılmaz
23.04.2009, 18:58
Jason Statham mı:eek:
Koca film boyunca beyni kafasından sökülüp alınmışçasına embesil gibi dolaşıp durdu ortalıkta yahu..
Ama hakkını vereyim; o rolü iyi yapmış bak:))
Bende onu diyorum abi:) Çok kolay bir rol değil..Hele o çökmüş halleri,Banada yaşattı resmen..
''I'm you'' Şu lafada çok takmıştır bu film beni...
Great White
23.04.2009, 19:00
''I'm you'' Şu lafada çok takmıştır bu film beni...
O da biraz Fight Club' dan arak zaten;)
Bir tek asansörde kendi gırtlağına kurşun sıkmadığı kaldı:))
Muhammet
23.04.2009, 19:01
"O da .....'nın hatırına" bu başlığın klişe sözü oldu artık. :p
Great White
23.04.2009, 19:05
Tamam Muhammet, kullanmayız bir daha..
Senin hatırına:))
Emre GÜRDAL
23.04.2009, 20:17
kehanet fılmını ızledım ve bayıldım gene olsa gene ızlerım harıka bıse
psikopat_hamsi
23.04.2009, 21:00
kehanet fılmını ızledım ve bayıldım gene olsa gene ızlerım harıka bıse
evet güzel diyorlar zaten nicolas cage varken kötü olması zor :D ben de indirdim yarın izlemeyi planlıyorum :D film hakkındaki yorumu artık yarın yazarım :D
Soner abi,
Ben ilk izlediğimde pek bir şey anlamamıştım. Bu yüzden "kesin iyi bir filmdi" dedim ve tekrar izledim. Sıkıldım izlerken ama film bittiğinde nedensiz bir şekilde "güzel filmdi be" dedim :)
Bir daha izler miyim? Kesinlikle Hayır.
Muhammet
24.04.2009, 06:05
Mystic River
Yönetmen Eastwood. Oyuncular Sean Penn, Kevin Bacon, Tim Robbins, Laurance Fishburne vs.
Kadro iyi. Film iyi, güzel. Sonunda birşeylere pek anlam veremesem de yine de iyiydi. :)
http://i39.tinypic.com/2mxmvq1.jpg
13 bölümlük (bölüm basi ~20dakka) Hellsing adinda bir Anime dizisi. Ayrica 4 tanede filmi (~50dakka) var, onlar animasyon olarak diziden daha güzel.
Olaylar Ingilterede gerceklesiyor. Hellsing adinda resmi olmuyan bir kurulus kraliyet icin calisiyor. Görevleri Ingiltereyi vampirlerden korumak. Bolca kan var ve atmosferde harika. Lütfen 18 yasini doldurmamislar izlemesin cünki baya vahset iceriyor. 18 dolduranlara tavsiye ederim.
9/10
iskenderunlu
24.04.2009, 07:04
http://sinemanette.com/soneklenenler/taken.jpg
Bu filmi çok sevdim en küçük detaydan ip ucu çıkaran bir adam kızını o küçük detaylardan mafyanın elinden kurtarıyor ben hayret kaldım :)
TAHSİN 61
24.04.2009, 08:46
'Daha Hızlı Daha Öfkeli 4' en son dün bu filmi özledim. Oturmuşlar bilgisayarda film yapmışlar.. Filmde en çok hoşuma giden yer trafikte yarışmaları o ne GPRS'di be
Great White
24.04.2009, 11:34
Soner abi,
Ben ilk izlediğimde pek bir şey anlamamıştım. Bu yüzden "kesin iyi bir filmdi" dedim ve tekrar izledim.
O durum bana da oluyor bazen:)
Öyle bir film izliyorum ki film bitmesine rağmen bakıyorum ki filmden hiçbir halt anlamamışım:S
Ne bir mesaj var ne de bir yere bağlanan olay..
Ama ben bir daha izlemiyorum tabii;)
Bu arada Mystic River harika bir filmdir..
Sonu da klasik "Ölen öldü, hayat bir şekilde devam ediyor" ya da "B.k yoluna gitti Niyazi" söylemlerini haklı çıkarır cinsten zaten;)
Muhammet
24.04.2009, 12:47
Aynen öyle Soner Abi. Başka türlü bir mesaj çıkarmak istedim ama hakikaten o çıktı o sondan. :)
Adem Erdoğan
24.04.2009, 13:07
Destere'yi izledim dün akşam.Genel olarak hiçbir halta yaramaz ama Trakya şivesi bomba.:D
Bütün karakterler H ile başlıyor.
"Ür doğdum ür yaşarım."
13 bölümlük (bölüm basi ~20dakka) Hellsing adinda bir Anime dizisi. Ayrica 4 tanede filmi (~50dakka) var, onlar animasyon olarak diziden daha güzel.
Olaylar Ingilterede gerceklesiyor. Hellsing adinda resmi olmuyan bir kurulus kraliyet icin calisiyor. Görevleri Ingiltereyi vampirlerden korumak. Bolca kan var ve atmosferde harika. Lütfen 18 yasini doldurmamislar izlemesin cünki baya vahset iceriyor. 18 dolduranlara tavsiye ederim.
9/10
Benim kahramanım ve benim anime filmim. Hellsing'in devamı olarak Hellsing Ultimate Ova çekilmişti. İzlemediyseniz tavsiye ederim.:)
Great White
24.04.2009, 13:43
Bu Hellsingova Van Hellsing' in Rus versiyonu falan mı yahu:)
TSezgin61
24.04.2009, 13:52
Destere'yi izledim dün akşam.Genel olarak hiçbir halta yaramaz ama Trakya şivesi bomba.:D
Bütün karakterler H ile başlıyor.
"Ür doğdum ür yaşarım."
aynen. hicbir ise yaramayan bir film.
"scary movie" yi taklit etmeye calistilar. o film genelde orjinallerin komedilerini ceker. bizimkilerde denedi ama yüzlerine gözlerine bulastirdi:cool:
savas filmi onerebilcek var mı..eski tarz uzak dogu savas türü falan...
Adem Erdoğan
24.04.2009, 14:33
Iwo Jima'dan Mektuplar ;)
Hem uzak doğu hem savaş.
Benim kahramanım ve benim anime filmim. Hellsing'in devamı olarak Hellsing Ultimate Ova çekilmişti. İzlemediyseniz tavsiye ederim.:)
Bu Hellsingova Van Hellsing' in Rus versiyonu falan mı yahu:)
Yukarida 4 filmi var demistim. Bir baska degisle 4 tane OVA´si var Animenin, yani izledim ilhan =)
OVA= Original Video Animation
Bir Anime dizi olarak yapildiysa ve ondan sonra bu Animeye film yapilinca arkasina OVA eklenir. Bu iki seyi belirtir. Birincisi daha uzundur ve sinema icin uyarlanmistir. Ikincisi ise kalitesi diziden kat ve kat yüksektir. Animasyonlara daha fazla zaman harcandigi icin daha güzel olur.
Ayrica Van Helsing ile Hellsing karistirmayalim, cünki aralarinda ucurum kadar fark var. Bir videosunu izleyin yeter ;)
Great White
24.04.2009, 15:38
Hem uzak doğu hem savaş.
Hakikaten o film de harikaydı bee :ok
Amerikan askerlerini yerin dibine soktuğu filmlerindendir Clint Baba' nın..
Yalnız arkadaş uzakdoğu savaş filmleri derken sanırım Son Samurai, Uçan Hançerler ya da Hero tarzı filmleri kastetmiş gibi geldi bana..
Bu arada benimkisi ufak bir şakaydı be Cerasus;)
Ama gene de bilgilendirmen için eyvallah:)
Mesajında seriden bahsettiğini farketmedim cerasus :) Resmi görünce öyle mesaj yazıverdim. Bilgilendirme için teşekkürler. Keza tüm serileri ben de izlemiş biriyim. Ee boşuna posterini almadım Alucard'ın :)
Saka oldugu belliydi de ama hakketen bilmediginizi sandigim icin yazdim.
O adamin posteri alinir mi yahu, hele hele bir müslüman olarak ? :P Valla bir imam görse o Animeyi ve senin o posteri görse isin cok zor :D
Saka bir yana Alucard baya karizma adam ;)
Ama duyduklarima göre Hellsingten daha güzel Animeler varmis, simdi onlari izlemeyi düsünüyorum, hatta 35gb indirdim, izlenmeyi bekliyorlar.
Bu arada dün Forrest Gump bir kez daha izledim. Verilecek puan belli ;).
Great White
24.04.2009, 15:57
Saka oldugu belliydi de ama hakketen bilmediginizi sandigim icin yazdim..
Benimkisi şakaydı tabii ki ama hakikaten de Hellsing isimli animasyon hakkında hiçbir bilgim yoktu, orası doğru. Şimdi öğrendim, şu emesen listesinde görüp durduğum Alucard' ın neyin nesi olduğunu:)
Benimkisi şakaydı tabii ki ama hakikaten de Hellsing isimli animasyon hakkında hiçbir bilgim yoktu, orası doğru. Şimdi öğrendim, şu emesen listesinde görüp durduğum Alucard' ın neyin nesi olduğunu:)
Biraz konu disi olucak ama imzana baya bayildim.
şu emesen listesinde görüp durduğum Alucard' ın neyin nesi olduğunu:)
:D
Msn rumuzumla gurur duyuyorum. ççç Hatta arkadaşlar artık "ilhan" değil "alucard" diyecek neredeyse. :D
Dursun Kaplan
24.04.2009, 17:34
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v431/248/9/29338422748/n29338422748_1200969_4864.jpg
13. Gün bugün vizyona girdi. Pazar günü gidelim bakalım. :)
http://www.fridaythe13th-themovie.com/intl/tr/
Great White
24.04.2009, 18:18
Konusu ne acep :p
Ömer SEVİNÇ
24.04.2009, 18:22
Neyse yav.
Sazanlığın lüzumu yok:D
Kayıp kızkardeşini aramak için Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay, bölgeye hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençlerden Jenna adlı bir genç kızdan yardım ister. Ancak büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler. Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin, büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason’ın yaşam alanına girmişlerdir.
Konusu böyle bir şeymiş. Bugün arkadaş haftaya sinemaya gidelim dediğinde vizyondaki filmlere bakınca görmüştüm. Güzel filme benziyor.
Ama vizyonda "Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar" diye bir film var. En çok onu merak ediyorum. :)
Tayyip Bosnalı
24.04.2009, 18:27
Arkadaşlar Önceki Sayfalara Bakmadım Tavsiye Edildimi Bilmiyorum Ama Dün Gece Uyku Tutmayınca
Gran Torinoyu İndirip İzledim Direk Arşive Aldım Hatta :) Mükemmel Ötesi Bir Film Bence. Çok Keyif Aldım Gerçekten
Forumdaki Tüm Arkadaşların İzlemesini Şiddetle :) Tavsiye Ediyorum.
Seven Samurai var ama o da çok eski...Hero en ideal film sanırım senin için.
Bugün "Stardust"ı izledim.Aslında çok fazla etkilenmediğim bir tarz olan fantastik-romantik bir film ama çok beğendim.Hem görsel efektler,hem senaryo çok güzel.Büyükler için güzel bir masal.
Great White
24.04.2009, 18:32
http://img27.imageshack.us/img27/2064/grantorinomoviea.png (http://img27.imageshack.us/my.php?image=grantorinomoviea.png)
Sonunda çok merak ettiğim Gran Torino' yu dün gece izledim ve çok da beğendim:)
Açıkçası Clint Baba' nın mutfağından ne çıksa lezzetle yeniyor; bu kesin. Gençliğindeki o western filmlerinde ne kadar heybetliyse şu çok ilerlemiş yaşına rağmen hala aynı heybeti ve karizmasını koruyor oluşu da takdire şayan. Ama bu filmde atı yerine Ford' un Gran Torino modeli, kızılderili ya da haydutlar yerine de Koreli çete elemanları var..
Bir kere böylesine aksi, ırkçı, faşist ve anti sosyal bir ihtiyarın her şikayetine, her lanet okumasına bu kadar çok gülünebileceğini hayatta ummazdım. Clint Baba' nın filmde ustaca kotarılmış olan replikleri bir çok komedi filminden daha çok güldürüyor insanı:D
Kore gazisi olan, abartılı derecede sevimsiz ve çıkarcı bir çoluk çocuk, torun torba sahibi olan, tabii doğal olarak onlardan ayrı yaşayan, Koreli komşularıyla önceleri adeta düşmanken sonralarında onlara destek olan bir ihtiyarın hikayesi..
Hele ki filmi izlerken o kız torununu boğasım geldi adeta:S
Aslında filmde hangi taraftan bakılacağına göre değişebilecek bir çok Amerikan özeleştirisi ya da pompalaması da görmek mevcut. Bunları teker teker irdelemeye girersek bol spoiler içereceğinden dolayı şimdilik es geçiyorum..
Ama film çok çarpıcı ve tabanca gibi. Özellikle son derece etkileyici olan sürpriz finali de cabası. Şiddetle tavsiyemdir;)
Gran Torino için ben de yazmıştım bir şeyler:)
Harika bir film gerçekten :ok
Bu arada, ucuz yırttın Ömer:))
Ben Freddie ile Jason'ın kavgasında Freddie'yi tutmuştum ama her zamanki gibi tuttuğum dal kurumuştu :D.
Ömer SEVİNÇ
24.04.2009, 18:34
ççç Ben izlediğimde berabere bitti o kavga. Yarıda kapattım:p
Milk'i izledim, beğenmedim. Racona ters hareketler bunlar :D Şaka bir yana yine beğenmedim. Baştan sona eşcinsel muhabbeti var. Birbirlerine kur falan yapıyorlar. Sean Penn o kadar iyi oynamış ki eşcinseli, Oscar'ı hak etmiş yani.
champions
24.04.2009, 19:02
Konusu ne acep :p
İyi salladın.:D
Great White
24.04.2009, 19:12
İyi salladın.:D
Hem de nasıl:rolleyes:
Bu arada Milk çok iyi filmdi bence..
Sonuçta eşcinsel bir siyasetçinin hayatını anlatan filmde İvedik karakterli bir herif oynatamazdılar:)
Ben o filmde en çok James Franco' ya acıdım vallahi..
Hadi Sean Penn oscarı alarak bir şekilde yırttı diyelim, diğeri Sean Penn' i film boyunca öpüp durduğuyla kaldı garibim:))
Ama gene de bazı sahneleri izlerken rahatsız olmamak elde değildi; orası ayrı:S
Muhammet
25.04.2009, 06:59
Mustafa'yı izledim. Güzel filmdi. Özellikle bazı kısımları çok önemli buldum. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra olanları ve filmin herşeyden önce Atatürk'ün de bir insan oluşunu vurgulamasını.
Mustafa'yı izledim. Güzel filmdi. Özellikle bazı kısımları çok önemli buldum. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra olanları ve filmin herşeyden önce Atatürk'ün de bir insan oluşunu vurgulamasını.
Ben de izledim bir kaç gün önce. Atatürk'ün insani tarafının gösterilmesi hoşuma gitti fakat şu da var ki, bence pek belgesele benzememiş film. Birçok iddia atıyor Can Yücel ortaya ama hiçbirini belgelerle kanıtlamıyor. E nerede kaldı bunun belgeselliği? :)
Yıllardır hep aklımda olmasına rağmen ancak dün izleyebildim "The Big Lebowski" yi...Harika bir film.Kadro muhteşem,Jeff Bridges,John Goodman,John Turturro,Steve Buscemi,Julianne Moore,Tara Reid...Coen kardeşlere hayranlığım daha da arttı bu filmi izledikten sonra.Senaryo çok güzel,espriler muhteşem,müzikler de çok iyi...Filmin müziklerinde Bob Dylan,Gypsy Kings,Mick Jagger ve daha bir çok ünlü ismin imzası var.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
Vizeler, projeler derken kendime ayıracak vakit bulabildim sonunda.
Sweeney Todd'u üçüncü kez , ardından da Seven Pounds'u ilk kez izledim.
Sweeney Todd'u bilmem anlatmaya gerek var mı, özelllikle 'ı feel you Johanna' kısmında dünyayla iletişimim kopuyor:)
Seven Pounds ilk iki dakikası dışında oldukça canımı sıkan bir film.
Yine de o iki dakika için tüm filme tekrar katlanabilirim.
Adem Erdoğan
25.04.2009, 15:51
http://www.sirjorge.com/randomimages/bloodinbloodoutdvd.jpg
http://i439.photobucket.com/albums/qq118/AlexR44/blood_in_blood_out_001.jpg?t=1240663683
http://i70.photobucket.com/albums/i95/da_shorty_408/blood.jpg?t=1240663687
93 yapımı bir film. 3 saat sürüyor.
:yattara:
Dursun Kaplan
26.04.2009, 23:13
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v431/248/9/29338422748/n29338422748_1200969_4864.jpg
13. Gün bugün vizyona girdi. Pazar günü gidelim bakalım. :)
http://www.fridaythe13th-themovie.com/intl/tr/
Bugün gittim filme. Fazlasıyla beğendim.
Konusu itibariyle diğer filmlerle benzer olmuş ve neredeyse aynı benzer oyuncular yer almış. Ama Jason'un gençleri öldürme şekli, filmin ses efektleri ile birleşince sizi yerinizden hop oturup hop kaldırıyor. Filme biraz dalınca bikaç sahnede tırstım gerçekten. :)
Gidilmeye değer bir film. ;)
Hem uzak doğu hem savaş.
sagolasınn kardeşş afişleri falan begendim şuan filmi indiriyorumm..
Seven Samurai var ama o da çok eski...Hero en ideal film sanırım senin için..
seven samurai daha once de tavsiye edildi bir turlu bulamadım:cool:
heroyu da daha once duydum ama izlemedim onu da izlicem...sagolasınn
Kehanet / Knowing: Filmin sonu o kadar kötü ki keşke filmi izlemeseydim dedim. Son 12-20 dakika hariç fena değildi. Uçak sahnesi çok güzeldi mesela. Ama sonu bağlayamamışlar, filme harcanan para boşa gitmiş :)
sagolasınn kardeşş afişleri falan begendim şuan filmi indiriyorumm..
seven samurai daha once de tavsiye edildi bir turlu bulamadım:cool:
heroyu da daha once duydum ama izlemedim onu da izlicem...sagolasınn
Jet Li'li Warlords'u da şiddetle tavsiye ederim :) Uzadoğu'yu ve savaşı seviyorsan ideal. Hatta Hero'dan daha çok beğenmiştim.
http://www.filmturkiye.com/wp-content/uploads/2008/12/yalanlar-ustune.jpg
Olağanüstü bir film.
Yorumlarımı daha sonra yazacağım ;)
Muhammed
27.04.2009, 19:52
Geçen hafta Hızlı ve Öfkeli 4 filmi izledim. Beklentilerimin altında kaldı ne çok iyi ne de çok kötü Ama yinede sinemada izlenecek bir film efektleri dolayısıyla.
Muhammet
28.04.2009, 07:07
RocknRolla (http://www.imdb.com/title/tt1032755/)
Eğlenceli çılgın bir film. Sevdim vallahi ben.
Panic Room
Idare eder, vasati gecemedi. Bari en azindan o iyi kalpli hirsizin yüzü gülseydide happy end olurdu.
4/10
Illusionist
Süper bir film, cok begendim. Tam keyifle seyredilecek filmlerden biri. Benim icin güzel olan sonunu tahmin etmis olmam ama buda zor bir sey degildi, ama yinede cok zevk aldim.
8/10
American Psycho
Valla böyle sacma, gereksiz bir film görmedim. Hic bir tarafini begenmedim. Filmde acaba ne olucak diye diye bekledim ama berbatti. Adamin manyak manyak fantazileri var, hani en azindan tam olarak gösterseler bu fantazileri bir sey demiyecem ama oda yok. Sonuda cok bilinmis bir filmin (simdi hangi film oldugunu söylersem sürprizi kacar) sonuyla ayni. Acayip sacma bir film, tavsiye etmem.
3/10 oda Christian Bale hatrina.
Oh be yeni Dvd Writer aldım..Sonunda film izlemeye yeniden başlayabileceğim...
Evet açılışı Alejandro Amenábar (http://beyazperde.mynet.com/kisi/88)'ın Tez(Tesis) filmi ile yaptım..
http://www.yabancifilm.com/images/afis/tesis.jpg
Yönetmenin ilk filmi ve bu filmi çektiğinde yalnızca 24 yaşında imiş..Bir yönetmen için oldukça genç sayılabilecek bir yaş.
Filme gelecek olursak ben gerçekten de beğendim..Bazı sahneleri gerçekten de korkutucu..Filmde anlayamadığım tek bir şey filmin başında Snuff filmi seyrederken ölen profesörün neden öldüğü ve bu filmi çekenlerle ne gibi ilişkisi olduğu..
Benim notum 10 üzerinden 7.5...
Apocalypto
Filmi begenmedim, ama söyle begenmedim. Muhakkak ki filme düsük puan vermek yanlis olur, cünki hikaye olarak, yapim olarak, drama olarak süper bir film. Ama kisisel olarak icinde cocuklarin aci yasadigi hele böylesine aci yasadigi filmleri sevmiyorum. Düsüncesi bile beni kötü ediyor. O yüzden 2 saat boyunca zevk alamadan izledim.
8/10
Bugün TVde Kevin Spacey Special var idi, American Beauty & The Usual Suspects
Ikiside harika filmler, zaten begenmeyen yoktur.
American Beauty´yi ama pek begenmiyorum, cok klise seyler iceriyor , yani göndermeleri cok ama bence acayip abartili ve göze baticak halde yapilmis. Yinede objektiv olursak iyi bir film.
7/10
Keyser Söze ;). Dünyadaki dillerde yer edinmis bir isim. Herhalde bunu basaran bir film kötü olamaz =)
10/10
Ne zamandır film izleyemedim.
Bu akşam Eve Dönüş'ü izleyeceğim bir aksilik çıkmazsa. Filmden sonra ufak bir yorum yaparım :)
psikopat_hamsi
30.04.2009, 15:37
Glory Road (2006)
Gerçek hayyatan uyarlanan bir azim ve başarı öyküsü. Bir basketbol koçunu ve çoğu siyahi oyunculardan oluşan bir basketbol takımını, yaşadığı zorlukları, yapılan ırkçı saldırıları ve basketbolda gerçekleşen devrimi anlatan bir film. Gerçek bir olayın işlendiği filmler daha çok hoşuma gitmiştir bu da onlardan biri. Basketbolu sevdiğim için de hoşuma gitmiş olabilir ama bence herkesin izleyebileceği bir film.
Kasımda aşk başkadır...
Çok methini duymuştum bu filmin dün aldım izledik, o kadarda klasiklerim olabilecek bi film değilmiş...
Duygusal komedi sevenlere 1-Aşk engel tanımaz, 2-İlk 50 öpücük sizde filmle beraber aşık olun:)
Mert Zaman
30.04.2009, 15:40
dick ve jane iş başında Jim Carrey Ve Recep İvedik 2 :)
3:10 to Yuma, ne zamandır fırsat bulamıyordum izlemeye bu filmi. Tv'de bile 2 kere verildi yanılmıyorsam. Russell Crowe muhteşem :) Beğendim filmi.
psikopat_hamsi
30.04.2009, 23:25
The Hot Chick (2002)
Rob Schneider'in başrolde oynadığı eğlenceli bir filmdi. Gülmek isteyenlere tavsiye edebilirim :D
ApoCaN28
30.04.2009, 23:30
http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Alacakaranlik-7.jpg
Güzel Bir Film eğer Vampir felan izlerim severim diyorsanız kesin izleyin AŞK isterseniz kesin izleyin...:rolleyes:
benıcıo del toro nun oynadığı gerilla filmini bulamıyorum . bilen varsa adres söylesin
psikopat_hamsi
01.05.2009, 00:27
benıcıo del toro nun oynadığı gerilla filmini bulamıyorum . bilen varsa adres söylesin
che filminden mi bahsediyorsun ?
Recep Alkan
01.05.2009, 00:42
dizisine hayran olduğum VALİ nin filmi de bir o kadar güzelmiş.
Muhammet
01.05.2009, 06:51
The Day The Earth Stood Still
Eh işte. İzleyin, izlemeyin, fark etmez. Hepimiz biliyoruz insan ırkının dünyaya zarar verdiğini..
Eve Dönüş
Beğenmedim.
Aslında güzel düşünülmüş bir senaryo var. Ama keşke biraz inişli çıkışlı olsaymış. Hikaye sürekli aynı seviyede. Ne iniyor, ne çıkıyor. Genel anlamda oyunculuklar hoşuma gitti. Özellikle Civan Canova ve Mehmet Ali Alabora döktürmüş resmen. Beğenmediğim tek şey Sibel Kekilli'nin Alman aksanıydı. Tek kelimeyle iğrenç.
Bence film ne fikirsel açıdan, ne de sinemasal açıdan yeterince sert değil. Konu itibariyle sert bir tokat atması gereken bir film. 101 dakika boyunca o tokatı bekledim ama bir türlü atamadı sayın yönetmen.
Sonuç: Konuyla ideolojik bir bağı olanları fazlasıyla tatmin edecektir ama benim gibi film izlemek için izleyenler aradığını bulamaz. 10 üzerinde 5 verdim IMDb'de.
Muhammet
01.05.2009, 11:54
80 darbesi ile alakalı galiba o film Selim?
Evet. Belirtmeyi unutmuşum :)
X-Men Başlangıç: Wolverine / X-Men Origins: Wolverine
Muhteşem bir film. Çok hoşuma gitti. Harika sahneler var, Hugh Jackman'da ne vücut varmış :)
http://www.impawards.com/1985/posters/back_to_the_future.jpg
Evet dün oturup Back To The Future üçlemesini izledim..Sakın şu ana kadar nasıl izlemezsin diye dalga geçmeyin fırsat bulamadım işte...Çizgi filmini ne çok severdim...Yalnız çizgi filminde Dr. Emmet Brown'un ailesi vardı yanlış hatırlamıyorsam...Burda tek başına yaşayan bir doktor var..Neyse ilk filme gelelim..İlk film gerçekten de çok güzel...Zaten imdb Top 250'de yanılmıyorsam 99. şu anda..Zaten diğer filmlerde de aynı şeyler var sayılır...Oldukça eğlenceli bir üçleme..Eğer izleyecekseniz üçünü bir arada seyredin derim..
Bu arada filmde herşeyi çok sevdim beğendim ama bir şeyi hiç ama hiç anlamadım...3. filmde doktor o çirkin kadına nasıl oluyor da aşık oluyor sırf onun için geçmişte kalıyor anlamadım gerçekten de...Hayal kırıklığım bu oldu :D
Filme genel olarak verdiğim puan 8.5
Back to the Future'yı ben de izlemedim daha :p İndirilmiş bekliyor. Şu sınavlar bitsin izleyeceğim.
Back to the Future'yı ben de izlemedim daha :p İndirilmiş bekliyor. Şu sınavlar bitsin izleyeceğim.
Mutlaka hepsini aynı anda seyret...Dört buçuk saat sürüyor film..
Bu arada film indirmeye başladığımdan beri günde 4 tane film inidiryorum..Ama hafta da en fazla ikisini izleyebiliyorum. :D
http://www.itsonlyamovie.co.uk/magazines%20and%20posters/the%20thing%20poster.jpg
Dün gece izlediğim The Thing(Şey) filmi ile ilgili de bir iki şey söylemeden geçemeyeceğim..Filmi gece 2'de izlemeye başladım..Aslında bu filmden önceleri hiç haberim yoktu...Ama 6 sene önce oyununu almıştım..Oyunu gerçekten gerilim dolu bir oyundu..Hile ile falan bitirmiştim onu o zaman..Gerçekten de çok etkilenmiştim..Zaten o zamanlar bir bu oyundan bir de Max Payne'den bu kadar çok etkilenmiştim..Her iki oyunda da film havası vardı...
Bu güzel oyunun filmini de izlemek dün geceye nasip oldu..Gerçekten gerilim dolu bir film..1982 yapımı...Yılına göre bence çok iyi..Özellikle insanların ve o köpeğn canavarlaşması gerçekten de bir müthiş..Hele ki gece karanlığında izliyorsanız..Gerçekten de çok gerildim...Mutlaka izleyin derim..
Benim bu filme verdiğim puan 8.5
http://media.canada.com/a373a9c0-95d4-4a46-a780-e930d6c76147/0710126-thing.jpg
Ömer SEVİNÇ
03.05.2009, 13:43
Kehanet ile ilgili yorum bekliyorum çok acil. Sinemaya gitmeye değer mi?
Diğer olasılık Hızlı ve Öfkeli. Hangisini tercih edeyim?
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
İzlediğim ilk ve son Uwe Boll filmiydi. Tövbe. Bir filmde 3-5 sahne araklama olur. Ama filmin tamamı araklama olmaz ki arkadaş.
Film Mordorvari karanlık ve kötülük kokan manzaralarla başlıyor. Daha sonra iyice abartıp Yüzüklerin Efendisinde olan tüm manzaraları (dağ manzaralı, Nazgul'lerin şehri) bir daha çekip koymuşlar filme.
Farmer karakteri önce Troy'lu Achilles'in bir versiyonu gibi duruyor. Kralını tanımayan asi genç. Daha sonra kralın veliahtı olduğu ortaya çıkıyor ve bir yuh daha diyorsunuz. Aragorn'un nehire düşmesi var. Herkes öldüğünü düşünüyor, o bir şekilde kalkıp geliyor gene. O sahnenin bir benzeri de var.
İsimlerini hatırlamıyorum ama Farmer'nın iki arkadaşı (manevi babası ve kayınçosu) ilk yarıda tamamen çakma Legolas-Gimli. Zaten kayınço görüntü olarak da Legolas'a benziyor.
Eski Star Wars'larda izlediğimiz ormanda çatışma/savaş sahneleri mevcut. Yine Star Wars I'de robotlar diğer yaratıklarla savaşıyordu. Anakin kontrol merkezini patlatınca bütün robotlar birden durdu. Tıpkısının aynısı mevcut.
Finalde Farmer'yla kötü adamın kapışması Forbidden Kingdom araklamasıydı.
Fangornvari bir orman bile vardı filmde. Savaş çıktığında tıpkı entler gibi orman halkı insanlara yardım etti. :rolleyes:
Daha aklıma gelmeyen bir sürü araklama var.
Az kalsın filmin en önemli araklamasını unutuyordum. Orklar da mevcut filmde.
Kısacası Power Rangers falan izleseydim çok daha iyi vakit geçirirdim...
Ömer, kehaneti izlemedim.
Ama konusu çekici duruyor. ;)
Hızlı ve Öfkeli güzel, ama para verip izleyeceğim bir film değildi.
Ömer Kehanet dediğin Nicholas Cage'in filmi mi?
Klasik Cage filmi eğer o ise.
Her zamanki gibi filmin sonunda bir garip oluyorsun.
Fakat bu kez senaryoda felsefi göndermeler var.
Ayrıca, Hızlı ve Öfkeli gibi filmerden "hiç" hoşlanmam.
Recep İvedik'i izler, onları izlemem:D
Bence Kehanet çok kötü bir film. Sadece son 10 dakikası filmi batırıyor. Şimdi Devlet Oyunları'nı izledim. Etkileyici bir film değil. Sinemaya gitmeğe değmez :)
ÖmerFarukYılmaz
03.05.2009, 20:25
Selim Crank2 hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum haberin olsun:)
Bizim hoca gitmiş çok beğenmiş...Hatta iki kere gitmiş...Anlata anlata bitiremiyor...
M.S.SOFU
03.05.2009, 23:41
girdap izleyin türk filmi
girdap izleyin türk filmi
İzledim o filmi..Fuat Saka'nın da güzel bir rolü var o filmde...İzlenebilir..Verdiği mesaj da gayet güzel..
Selim Crank2 hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum haberin olsun:)
Orjinal lisanında gelmedi buraya. Hep dublaj. Dublajlı Statham de hiç çekilmez. :)
Bekliyorum şimdilik.
Ya FarCry oyunu var bilirsiniz, onun filmide yapildi. Sorun olan Boll yapimi bir film. Oyunu güzeldi ve filminide izlemek istiyordum, filmini tavsiye edermisiniz? Simdiye kadar hic Boll filmi izlemedim, her zaman "aman sakin ha, uzak dur" dediler. Hmmm... Max Payne maalesef hayal kirikligi ugratmisti, ama Hitmani cok begenmistim, tavsiye eden olursa bu filmide izleyecegim.
Ya FarCry oyunu var bilirsiniz, onun filmide yapildi. Sorun olan Boll yapimi bir film. Oyunu güzeldi ve filminide izlemek istiyordum, filmini tavsiye edermisiniz? Simdiye kadar hic Boll filmi izlemedim, her zaman "aman sakin ha, uzak dur" dediler. Hmmm... Max Payne maalesef hayal kirikligi ugratmisti, ama Hitmani cok begenmistim, tavsiye eden olursa bu filmide izleyecegim.
Uwe Boll aslında yapımcı değil mi?..Sanırım eğlence olsun diye yönetmenlik yapıyor ama pek başarılı değil.
EmrahYalçınalp
05.05.2009, 13:22
http://www.sinemalar.com/images/afis_buyuk/a/Alacakaranlik-7.jpg
Güzel Bir Film eğer Vampir felan izlerim severim diyorsanız kesin izleyin AŞK isterseniz kesin izleyin...:rolleyes:
Twilight'ı benden başka beğenen de varmış demek :) Sanırım vampir temasını romantik işlemeleri durumu ilginç yapmış. İnsan vampir olunca bol bol kan içilir falan diye düşünüyor. Farklı, güzel bir filmdi bence.
Bir önceki sayfada bir Uwe Boll filmi hakkında yorum yapmıştım.
Parmağını attığı her filmi rezil ettiğini duymuştum. Özgürlük Savaşçısı'yla (In the Name of the King) bana kanıtlamış oldu. Bir daha Uwe Boll izlemem.
Muhammet
05.05.2009, 15:03
Şu Twilligt'ı merak ettim. Üst sıralara alıyorum.. :)
Miraç Atalay Çiftçi
05.05.2009, 15:10
Twilight'ı benden başka beğenen de varmış demek :) Sanırım vampir temasını romantik işlemeleri durumu ilginç yapmış. İnsan vampir olunca bol bol kan içilir falan diye düşünüyor. Farklı, güzel bir filmdi bence.
Gördüğüm ilk vejeteryan vampiR:D
Sözlüm sayesinde tanışmıştım, sağolsun serinin tüm kitaplarını çıktıkları gün alıp 2-3 gün içerisinde bitirdi. Başlarda bende soğuk davrandım filme çünkü gariptir Edward Cullen hayranı olan onlarca tanıdığım oldu aynı hafta içinde. Öyle ki Face'de kurulan gruplar aldı başını gidiyor.
"S.Meyer" öyle bir erkek karekter yaratmış ki Yuh! diyesi geliyor insanın.
İlk filmi izledik, güzeldi. Bildiğim kadarıyla ikincisi çekiliyor, sanırım o da güzel olacaktır.
*Kitapları okumamı tavsiye ettiler, sıraya aldım daha okuyamadım. İmkanı olan serinin kitaplarına ulaşsın ve okusun derim :D
Hüseyin İlkin
05.05.2009, 15:46
Ben kitaplarına yeni başladım. Sürükleyici valla. :D
Filminide izlemiştim, beğenmiştim. İkincisinide bekliyorum. :)
Phone Booth
Zamanında bir filmcide "Film telefon kulübesinde başlayıp orda bitiyor. Fazla heyecanlı değil, boşver" yorumuyla almaktan vazgeçtiğim film. Colin Farrell hayranlığım o kadar büyük değildi o zamanlar. Hiç alacağım diye üstelememiştim.
Az önce izledim, sınav stresini biraz atmak için. Yorumumu yapıp derslerin başına döneceğim :).
Harika bir film. Özellikle Stu karakterinin günahlarıyla yüzleşme anını çok iyi oynamış Farrell. Ana konu 1 m2'de geçmesine rağmen oldukça heyecanlıydı. Sürpriz finali ise harika. Gerçi final düşündüğüm gibi bitseydi bir daha Joel Schumacher filmi izlemezdim herhalde :).
Filmin bütçesi 10 milyon Dolar. Daha önce Soner abi değinmişti sanırım bütçeye ve ben de rakamı vermiştim. Gerilim dediğimiz Kurtlar Vadisi Irak'a bakıyorum, bir de buna bakıyorum. Türk Sinemasının öğrenmesi gereken çok şey var daha... :p
Muhammet
05.05.2009, 16:33
Phone Booth'u arkadaşımla izlemiştim 2 sene önce. Öyle takılalım, eğlenelim demiş, film bittiğinde kendimize gelememiştik. :D Gerilim böyle olur dedim ya.. :)
Miraç Atalay Çiftçi
06.05.2009, 00:13
(Melekler ve Şeytanlar; 15 Mayıs)
Hazır olun, geliyor...
Din uzmanı Robert Langdon, tarihteki en güçlü yeraltı organizasyonu olan İlluminati adlı antik gizli kardeşlik cemiyetinin tekrar dirildiğini öğrenir. Fakat bu durum, onların varlığından en çok nefret eden Katolik Klisesi'nin ölüm tehtidi altında olduğu gerçeğini de ortaya çıkarır.
Robert, İlluminati'nin Vatikan üzerine kurduğu planları gerçekleştirmek için harekete geçtiğini öğrendiğindeyse Roma'ya, güzel olduğu kadar gizemli olan İtalyan bilimci Vittoria Vetra ile güçlere katılmak için uçar. Durduraksız süren bir aksiyonla Robert ve Vittoria, 400 yılık antik sembollerin izini sürerler. Bu Vatikan'ın kurtuluşunun tek anahtarıdır.
Dan Brown 'un yazarı olduğu aynı isimli romanın uyarlaması olan Melekler&Şeytanlar, yine yazarın Da Vinci Şifresi filminden sonra çekilen ikinci uyarlaması. Aslında ilk kitap olan Melekler&Şeytanlar, dünya çağında büyük hasılat elde eden Da Vinci Şifresi'nin aldığı eleştirileri yıkmayı hedefliyor.
Kitabı beni büyülemiş, bir günde soluksuz tamamlamıştım. 3-4 seneden fazla oldu, şimdi tekrar okuyup filmden önce tazelemek istiyorum...
Muhammet
06.05.2009, 06:10
Ben de çabucak bitirmiştim kitabını. Da Vinci gibi.. Bekliyorum filmini..
Phone Booth
Zamanında bir filmcide "Film telefon kulübesinde başlayıp orda bitiyor. Fazla heyecanlı değil, boşver" yorumuyla almaktan vazgeçtiğim film. Colin Farrell hayranlığım o kadar büyük değildi o zamanlar. Hiç alacağım diye üstelememiştim.
Az önce izledim, sınav stresini biraz atmak için. Yorumumu yapıp derslerin başına döneceğim :).
Harika bir film. Özellikle Stu karakterinin günahlarıyla yüzleşme anını çok iyi oynamış Farrell. Ana konu 1 m2'de geçmesine rağmen oldukça heyecanlıydı. Sürpriz finali ise harika. Gerçi final düşündüğüm gibi bitseydi bir daha Joel Schumacher filmi izlemezdim herhalde :).
Filmin bütçesi 10 milyon Dolar. Daha önce Soner abi değinmişti sanırım bütçeye ve ben de rakamı vermiştim. Gerilim dediğimiz Kurtlar Vadisi Irak'a bakıyorum, bir de buna bakıyorum. Türk Sinemasının öğrenmesi gereken çok şey var daha... :p
Tam da Amerika'da seri katil olayının yaşandığı bir zamanda tamamlandığı için piyasaya çıkarılmasının geciktirildiği iddia edilmişti.Hani şu arabasının bagajına uzanarak sniperla insan avlayan manyak...
Panic Room
Sınav haftası gerilmeye devam ediyorum :). Uzun zamandır bu kadar gerilmemiş doğrusu.
Filmin pek ahım şahım bir konusu yok. Ama konudan yapılabilecek en iyi filmi yapmış kanımca Fincher. Sonu biraz sıradan olmuş yalnız. Senaryoda bazı hatalar çarptı gözüme. Örneğin Jodie Foster odadan çıktığında cep telefonuyla neden polisi aramadı da gitti kızına ilaç yetiştirdi. Ya da polis geldiğinde neden onları durumdan haberdar etmedi. Bunlar genelde bir gerilim filminde ciddiye alacağım şeyler değil ama Fincher'ya yakışmadı...
O inanılmaz kamera açılarına değinmeden edemeyeceğim. Odadan odaya ve kattan kata yapılan geçişlerde ağzım açık kaldı resmen. O konuda Fincher yönetmenlik döktürmüş.
Great White
06.05.2009, 18:49
Selim, ardı ardına benim çok beğendiğim filmleri izlemişsin:)
Yani tavsiye etmeye kalksam bunları da sayardım herhalde..
Bir de kısıtlı alanlarda geçen filmlere yönelmişsin bu aralar..
Phone Booth, Panic Room..
Phone Booth başlıbaşına fenomen bir film zaten..
Panic Room' da Fincher adeta görsel şov yapmıştı. Kesintsiz katlar arasında dolaşan, anahtar deliğinden odaya giren kamera çekimleri bile başlı başına bir harikaydı:ok
Great White
06.05.2009, 18:53
Bu arada Australia' yı izledim geçen akşam..
Çok beğendim, harika bir film..
Aşk, macera, komedi, dram, aksiyon, kısacası ne ararsan var..
Gerçi biraz uzun ve her an bitecekmiş gibi bir his uyandırmasına rağmen bitmek bilmiyor:)
Sürükleyici konusunu, Nicole Kidman' ı, Hugh Jackman' ı, aborjinleri falan geçtim filmin herhangi bir karesinden caps alsanız masa üzerinize harika birer duvar kağıdı olabilir..
Filmde öylesine mükemmel çekimler ve öylesine etkileyici bir ortam vardı ki sırf o sahneleri bile doya doya izlemeye değer..
Baz Luhrmann gene muhreşem bir iş çıkarmış açıkçası :ok
ApoCaN28
06.05.2009, 18:55
Aynen güzel işlemişler filme konuyu...
Kitaplarını araştırıp temin edip okumak gerek hoş bir şeye benziyor ...
Bir de severim ben Vampirleri...:D
Selim, ardı ardına benim çok beğendiğim filmleri izlemişsin:)
Yani tavsiye etmeye kalksam bunları da sayardım herhalde..
Bir de kısıtlı alanlarda geçen filmlere yönelmişsin bu aralar..
Phone Booth, Panic Room..
Phone Booth başlıbaşına fenomen bir film zaten..
Panic Room' da Fincher adeta görsel şov yapmıştı. Kesintsiz katlar arasında dolaşan, anahtar deliğinden odaya giren kamera çekimleri bile başlı başına bir harikaydı:ok
Dolaylı da olsa sen tavsiye etmiştin :).
Biraz gerilerde bütçe tartışması vardı. Orda değinmiştin bu iki filme. Gerçi Panic Room'un bütçesi düşündüğün kadar düşük değildi :) O zaman almıştım listeme ikisini de.
Great White
06.05.2009, 19:12
Dolaylı da olsa sen tavsiye etmiştin :).
Biraz gerilerde bütçe tartışması vardı. Orda değinmiştin bu iki filme. Gerçi Panic Room'un bütçesi düşündüğün kadar düşük değildi :) O zaman almıştım listeme ikisini de.
Evet hatırladım:)
O değil de Panic Room' a nasıl o kadar para harcamışlar anlayamadım hala:S
Filmde koliyle para yaktılar da biz mi göremedik:))
Hıdrellez gelince aklıma geldi,Emir Kustorica'nın "Çingeneler Zamanı"nı izlemeyen var mı aranızda?..Çok muhterem bir filmdir,kesinlikle izlenmelidir.
Denzel Washington, Clive Owen ve Jodie Foster'ın oynadığı İnside Man'i izledim. Ortalamanın üstünde bir film. Sonunda beklediğim kadar şaşırmadım. Daha şaşırtıcı bir son bekliyordum açıkçası. Clive Owen'ın çok karizmatik bir sesi var. Jodie Foster da hiç yaşlanmıyor mu ne.
Evet hatırladım:)
O değil de Panic Room' a nasıl o kadar para harcamışlar anlayamadım hala:S
Filmde koliyle para yaktılar da biz mi göremedik:))
Finalde siyahi hırsız (adını bilmiyorum) banka kağıtlarını yere düşürdü. O ıslanan kağıtlar belki de gerçekten 22 milyon değerindeydi :D
Örneğin Jodie Foster odadan çıktığında cep telefonuyla neden polisi aramadı da gitti kızına ilaç yetiştirdi. Ya da polis geldiğinde neden onları durumdan haberdar etmedi. Bunlar genelde bir gerilim filminde ciddiye alacağım şeyler değil ama Fincher'ya yakışmadı...
Senin baban veya annen ölme derecesine gelse, sen onu iyilestirmeye mi bakarsin yoksa polisi mi ararsin?
Iyilestiremeyecegini biliyorsan, o zaman polisi ararsin ama yok biliyorsan...
Neden polisleri haberdar etmedi? Cünki kizi tehlikedeydi, bir anne herhalde ilk bunu düsünür.
Bahattin Aydın
06.05.2009, 19:56
Dün ''Hızlı ve Öfkeli'' filmini izledim diğer serilerine göre daha aksiyon içerikli olmuş.Ben çok beğendim.Gerçi o filmi beğenmeyecek birileri olduğunu sanmıyorum :)
ÖmerFarukYılmaz
07.05.2009, 10:18
Selim yenimi izledin Telefon Klübesini yahu:) O filmden sonra 500 ytl ile film çekebileceğime kandırmıştım kendimi:D
Bu arada şu Melekler ve Şeytanları ilgi ile bekliyorum..
Great White
07.05.2009, 18:14
Finalde siyahi hırsız (adını bilmiyorum) banka kağıtlarını yere düşürdü. O ıslanan kağıtlar belki de gerçekten 22 milyon değerindeydi :D
Bak o hiç aklıma gelmemişti:))))
Forest Whitaker o..
Phone Booth' da da harika performans göstermişti..
Çok da severim elemanı :ok
Great White
07.05.2009, 18:57
Bu arada Max Payne' i izledim geçen gün..
Bir kere Mark Whalberg o tıknaz yapısıyla hiç uymamış..
Hamal gibi dolaşıp durmuş ortalıkta..
Bizim rakçı Teoman oynasa daha iyiydi, o daha çok benziyor en azından:))
Adrından bir kez daha kanaat getirdim ki video oyunlarından sinemaya uyarlanan bir tane dahi düzgün film yok:)
İstisnasız alayı mı berbat olur yahu..
The International
Beğenmedim. Fragmanlarını izlediğimde heyecanlandırmıştı beni. Ama vasatın üstüne çıkamamış. Bir Bond çekmeye çalışmışlar da yapamamışlar havası var. Aslında güzel olan veya olabilecek olan farklı ülkelerde, farklı şehirlerde çekim yapılmış olması. Bu güzelliği de İstanbul bitiriyor kanımca. İstanbul'u tanımayan birisi bütün erkeklerin şalvarla, bütün kadınların kara çarşaflarla gezdiği, modernlik açısından 16.-17. yüzyılda kalmış bir kent sanar.
Not: Filmde tek beğendiğim nokta, birkaç sahneliğine de olsa, Haluk Bilginer'di :)
Ali Yerlikaya
09.05.2009, 11:44
Günesi Gördüm
bence rezil bi film sirf acindirma barindiriyor Norvec e giden güneydogulular hayatlarini kurtariyor TR de kalanlar icin büyük acilar yasiyormus böyle bi abes film görmedim TR de nasil yayinlandi halen anlamis degilim.
Yok Devlet ana sen iyisinde yok devlet baba sen kötü harbi igrenc bi film
Da Vinci Şifresi beklentilerin çok altında kalan bir filmdi bana göre...Filmin bir noktasından sonra hay ben bu çanağın diyesi geliyordu insanın...Melekler ve Şeytanlar'ı çok merak ediyorum..140 dakika gibi uzun bir süresi var...Umarım bu film beklentilerin üstünde olur...
Great White
09.05.2009, 12:01
İki gün önce Barcelona' yı izledim..
Biri daha oturaklı ve aklı başında diğeriyse aklı tamamen havada iki kız arkadaşın beraberce bir İspanya seyahatine çıkışını, orada rastladıkları bir ressam ile kısa bir Oviedo gezisinde yaşadıkları sıradışı aşkı, içlerinde yaşadıkları duygu karmaşıklığını, çarpık ilişkilerini anlatıyor..
Yani o kadar karmaşık ilişkilere giriyorlar ki burada tek tek anlatmaya kalksam ne mezhebimiz kaldırır ne de edebi yeterliliğimiz:))
Ama filmin bana verdiği en önemli mesaj şuydu sanırım..
Tam olarak içine sinmeyen birisiyle sırf iyi anlaştığını ya da iyi bir insan olduğunu düşündüğün için evlenmeye falan kalkma. Aksi halde ne kadar varlıklı olursan ol, hayatın Brezilya dizisinden bile sıkıcı olur..
Bu arada Javier Bardem' in bu filmde para almadan oynadığı düşüncesindeyim ben.
O Hakan Altun' dan bozma modeliyle sağına dönüyor Scarlett Johansson, soluna bakıyor Rebecca Hall.. Bir de bunlar yetnezmiş gibi bonustan Penelope Cruz çıkıyor ki sorma gitsin:))
Filmde ilgimi çeken bir şey de Javier Bardem' in şair olan Nubar Terziyan-Fuat Saka karışımı babasının sevmeyi bilmeyen insanlardan nefret ettiği için yazmış olduğu hiçbir şiiri insanlar ile paylaşmamasıydı..
Sonuçta ilginç bir film diyebilirim. Özellikle bu türden felsefi aşk filmlerinden hoşlananlar için ise başyapıt olabilir; bilemem artık:)
Dün bir türk filmi olan ve yeni gösterime giren ''Usta'' filmini izledim..Konusu bana çok yavan geldi...Konusu şu idi uçak yapmaya çalışan Eskişehirli bir araba tamircisi...Sonunda muradına da eriyor..Ne biliyim bu konular artık gerçekten de çok kullanılmıyor mu?Daha değişik şeyler aramak lazım..Filmde hoşuma giden tek şey Şevket Çoruh'un oyunculuğu oldu...Çok eğlenceli bir karakter yaratmış..Gerçekten de çok eğlenceliydi..
Bir de Fadik Sevin Atasoy'un oyunculuğu ile ilgili bişey söylemek istiyorum...Bu kız hep abartılı hep abartılı oynuyor...Hiç inandırıcı gelmiyor bana oyunculuğu...
Filme puanım 10 üzerinden 6.5
ÖmerFarukYılmaz
09.05.2009, 13:33
http://unlockmovies.com/movies/watch-crank-2-online.jpg
Kesin,kesin,ama kesinlikle izleyin:)
Filmi izlerken öyle eğleniyorsunuzki..Bir yandan film akıyor...Bir yandan Jason Statham'ın zirve yaptığı oyunculuk..Filmde öyle güzel ayrıntılar varki...Chelios'un filmin başında atari oyunu olarak gösterilmesi,Sonra kavgalarının Pokemon'larda ki gibi devleşip kavga etmeleri falan..Aklıma geldikçe gülüyorum..
Selim mesajın var...
Hıdrellez gelince aklıma geldi,Emir Kustorica'nın "Çingeneler Zamanı"nı izlemeyen var mı aranızda?..Çok muhterem bir filmdir,kesinlikle izlenmelidir.
İzlenmez mi hiç :)
Müzikleriyle aklıma kazınan,çok sıradan bir hikayeyi öylesine içli anlatabilen,film bittikten sonra,aile eşrafından biriyle ilgili bir şeyler izlemiş olduğunuz hissinin uyandıran,bir de şarkıları seslendiren hatunun sesinin aklınızdan çıkamdığı bir film.
Orhan 55
09.05.2009, 23:03
recep ivedik 2
Komedi Filmi Güzel Komik ama Recep Ivedik 1 daha Komik
İzlenmez mi hiç :)
Müzikleriyle aklıma kazınan,çok sıradan bir hikayeyi öylesine içli anlatabilen,film bittikten sonra,aile eşrafından biriyle ilgili bir şeyler izlemiş olduğunuz hissinin uyandıran,bir de şarkıları seslendiren hatunun sesinin aklınızdan çıkamdığı bir film.
Gerçekten de çok içten bir filmdi..Ben de çok beğenmiştim Çingeneler Zamanı'nı...
ÖmerFarukYılmaz
10.05.2009, 03:17
http://1.bp.blogspot.com/_-Y4VEnIABDE/SY7RcrKSL7I/AAAAAAAABRA/GnFaWMWyiXA/s400/thick+as+thieves.JPG
Thick As Thief
Morgan Freeman ve Antonio Banderas'tan son model bir hırsız-polis filmi..Kurgu olarak çok güzel..Fakat çekimler ve olaylar bakımından artık bayan sahneler...
Nedense o imkansız olan kasalara herkes giriyor..He bunun dışında ise Morgan Freeman'ın aşırı zeki rolü çok daha farklı bir hava katmış filme..Ayrıca Snatch'ten(Boris) tanıdığımız kazak aktör Rade Serbedzija benim için büyük süpriz oldu..Bu adamı ne zaman görsem aklıma Haluk Bilginer gelir,hayıflanırım:)
10 üzerinden 7 diyorum..
ÖmerFarukYılmaz
10.05.2009, 05:22
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/1/Posters/fp0288%7ETrainspotting-Posters.jpg
Trainspotting
Ne zamandır arşivimde sakladığım,ama bir türlü vakit bulup izleyemediğim filmlerden biriydi..Bugün izlemek nasip oldu..Eroin bağımlısı bir genç üzerinden arkadaş çevresi,ve yaşadıkları olaylar anlatılıyor...Eroini bırakma çabaları falan..
İzlemesenizde birşey kaybetmezsiniz bana göre:)Bunda izlediğim saatinde etkiside vardır belki ama beni o kadar çekmedi..
Ömer, yorum için teşekkürler. Listemin en üstünde. :)
"Trainspotting" bence mutlaka izlenmesi gereken bir filmdir.Diğer eğlencelik gençlik filmlerinden çok farklıdır.
Great White
10.05.2009, 12:28
http://imagecache2.allposters.com/images/pic/1/Posters/fp0288%7ETrainspotting-Posters.jpg
Trainspotting
Ne zamandır arşivimde sakladığım,ama bir türlü vakit bulup izleyemediğim filmlerden biriydi..Bugün izlemek nasip oldu..Eroin bağımlısı bir genç üzerinden arkadaş çevresi,ve yaşadıkları olaylar anlatılıyor...Eroini bırakma çabaları falan..
İzlemesenizde birşey kaybetmezsiniz bana göre:)Bunda izlediğim saatinde etkiside vardır belki ama beni o kadar çekmedi..
Ömer, izlenmezse bir şey kaybedilmiş olmaz tabii ki ama izledikten sonra büyük bir keyfi kazanç sağlanacağı açık yani;)
Sırf Robert Carlyle için dahi bir kez daha izlenebilecek kült oğlu kült bir filmdir Traispotting..
EWn azından benim favorilerimden olmuştur :ok
Great White
10.05.2009, 12:30
recep ivedik 2
Komedi Filmi Güzel Komik ama Recep Ivedik 1 daha Komik
Birincisini izledikten sonra "Bundan daha iğrenç bir film asla olamaz" diye büyük laf etmiştim ki ardından çok daha rezil olan ikincisini çevirerek beni resmen morarttı Şahan denen herif:)
oflu_ömer
10.05.2009, 12:32
Benim de en cok izledigim film
trabzonspor Üzerinde oynanan oyunlar oldu yas 44 bu filmin sonu gelmiyor her seferinde aha sona yaklasdik diyorum
yine isin icine bir seyler karisiyor senaryoya birseyler daha ekliyorlar ben bu film min sonunu izeleyemeyecegim zaden ÖmrÜmde buna yetmez herhalde
Muhammet
10.05.2009, 12:35
Bu arada Javier Bardem' in bu filmde para almadan oynadığı düşüncesindeyim ben.
O Hakan Altun' dan bozma modeliyle sağına dönüyor Scarlett Johansson, soluna bakıyor Rebecca Hall.. Bir de bunlar yetnezmiş gibi bonustan Penelope Cruz çıkıyor ki sorma gitsin:))
ççç
Ben de aynı böyle demiştim izlerken. :D
Hüdai Pervaneli
10.05.2009, 12:35
Devrim Arabalarini Cok merak ediyorum Filme bakan varmi varsa NAsil bir film
Crank: High Voltage
İlkiyle kıyaslanamaz. Ama güzel ve çok eğlenceli. Sinemaya uyarlanmış bir bilgisayar oyunu tadında yine. Gerçi olayın suyunu çıkarmışlar biraz. Gerek şiddet, gerek cinsellik açısından fazla abartılı buldum. Ama ilkini beğenenler kaçırmasın derim :).
Jason Statham yine zirve yapmış. Amy Smart da aynı şekilde. Chelios ve Eve karakterlerinin ilişki anlayışlarını da çözebilmiş değilim :p.
Great White
11.05.2009, 11:17
Crank: High Voltage
İlkiyle kıyaslanamaz. Ama güzel ve çok eğlenceli. Sinemaya uyarlanmış bir bilgisayar oyunu tadında yine.
Yani öyle olması lazım zaten:)
Birincisini izlemiştim. Sonunda helikopterden yere çakılmıştı. Ona rağmen ikincisi çıkmışsa normaldir:))
ÖmerFarukYılmaz
11.05.2009, 11:26
Yani öyle olması lazım zaten:)
Birincisini izlemiştim. Sonunda helikopterden yere çakılmıştı. Ona rağmen ikincisi çıkmışsa normaldir:))
Tam ordan başlıyor Soner abi:)
Great White
11.05.2009, 11:31
Tam ordan başlıyor Soner abi:)
Şöyle bir üstünü silkeleyip kalkıyor herhalde:D
Muhammet
11.05.2009, 11:40
Ya şu Crank, Jason Statham'a bir ilaç verdikleri ve adrenalin seviyesi düşerse öleceği film değil mi? Sonunda helikopterden yere çakılıyor ve devamı mı var? Yok artık.. :)
ÖmerFarukYılmaz
11.05.2009, 11:43
Ya şu Crank, Jason Statham'a bir ilaç verdikleri ve adrenalin seviyesi düşerse öleceği film değil mi? Sonunda helikopterden yere çakılıyor ve devamı mı var? Yok artık.. :)
Var Muhammet var:)
Muhammet
11.05.2009, 11:46
Vay anasını.. :)
Great White
11.05.2009, 11:47
Zaten yere çakıldıktan sonra terminatörvari bir şekilde tek göz açış sahnesi vardı galiba sonunda:)
Ben o zaman kıllanmıştım ikincisinin de çekileceğinden:))
ÖmerFarukYılmaz
11.05.2009, 12:01
Zaten yere çakıldıktan sonra terminatörvari bir şekilde tek göz açış sahnesi vardı galiba sonunda:)
Ben o zaman kıllanmıştım ikincisinin de çekileceğinden:))
Abi aynı göz 2'nin sonundada açılıyor..
3'te gelir..Demedi demeyin..:)
Great White
11.05.2009, 12:18
Ne diyeyim..
Allah sabır versin:)
Valla adam yandı kül oldu finalde. Ama iyi gelir getirirse hiç şaşırmam 3. filme :)
Helikopterden atlayan ve rahat 7-8 dakika havada uçan (ne kadar yüksekten atladıysa artık :D) yere çakılan ve kemiği dahi kırılmadan kurtulan bir adam için sorun olmaz sanırım yanık izlerini yok etmek :D
Bu arada sabah kalkınca vakit öldürmek için The Girl Next Door'yu izledim. Yok arkadaş, bir daha gençlik filmi izlemeyeceğim :o.
http://www.residue-movie.com/th4g/wallpapers/poster1_sm.jpg
http://i41.tinypic.com/10eowia.jpg
Yüzüklerin Efendisi filminin ek filmi olarak çıktı.Gösterime girdimi bilmiyorum ama dün üşenmedim indirdim izledim.
Benim gibi The Lord Of The Rings fanatikleri düşünmeden izlemek isteyecektir.İzleyicilerden 8'in üstünde not almasına da anlam veremedim.Makyaj,ses ve aksiyon sıfır.Bir de filmin sonunda sette geçen olayları komedi gibi köşede yayınlamışlar.Bu film bu hale gelmemeliydi.Yazık olmuş.
steelturkTS
11.05.2009, 15:31
bugün star trek yani uzy yolunu izlemeye gidicem j.j abrams ın üstlendiği yapımlar hep kaliteli oluyor.bu filme giden oldumu ?????
Vali
Konu olarak etkileyici olacağı belliydi. Asıl endişem sinemasal açıdan verebileceği şeylerin sınırlı olmasıydı. Sınırlıydı da gerçekten.
Film sürükleyici. Ama bu kadarla bitiyor bence.
Örneğin cinayetlerin faili konusunda biraz daha gizem oluşuturulsaydı çok daha güzel olabilirmiş. Genel olarak ayrıntılar daha profesyonelce işlenmeliydi bence. Madem bir komplo kuramı kuruluyor bu konu da, daha gerçekçi olmalıydı. Milliyetçi insanlar beğenecektir filmi ama milliyetçilikle alakası olmayanlar için hiçbir şey ifade edemez film.
Sonuç: Bir sinema filmi için yetersiz. Yüksek bütçeli bir dizi tadında olmuş.
ÖmerFarukYılmaz
15.05.2009, 21:17
Şu Melekler ve Şeytanları acilinden bulmam lazım..
SDanışmaz
15.05.2009, 21:30
Şu Melekler ve Şeytanları acilinden bulmam lazım..
Bugün vizyona girdi, muhtemelen bu haftasonu izlemeye gideceğim :)
Erdem Keser
16.05.2009, 17:56
'Kan Dökülecek' / 2008 Oscar Adayı
hakkındaki yorumlar ?
hakkındaki yorumlar ?
Zaten 2 dalda Oscarı aldı bile,biri en iyi oyuncu-Daniel Day Lewis olmak üzere.Güzel film.Müzikleri de şahane...
Great White
16.05.2009, 18:49
hakkındaki yorumlar ?
Özellikle izlenmeye değer bir film değil bana göre:)
Gözünü hırs bürümüş bir petrol girişimcisinin yanında dolaştırdığı küçük velediyle cahil cühela Amerikan köylülerini nasıl sömürüp durduğunu anlatıyor işte..
Bir nevi Amerika' nın şimdi yaptığını Daniel baba o zamanlar yapmış yani:))
Ben filmde adını şimdi hatırlamadığım genç pederin performansını çok tutmuştum.
Neyse; izle gör bak beğenmeyeceksin:D
Ömer SEVİNÇ
16.05.2009, 19:20
http://www.residue-movie.com/th4g/wallpapers/poster1_sm.jpg
http://i41.tinypic.com/10eowia.jpg
Yüzüklerin Efendisi filminin ek filmi olarak çıktı.Gösterime girdimi bilmiyorum ama dün üşenmedim indirdim izledim.
Benim gibi The Lord Of The Rings fanatikleri düşünmeden izlemek isteyecektir.İzleyicilerden 8'in üstünde not almasına da anlam veremedim.Makyaj,ses ve aksiyon sıfır.Bir de filmin sonunda sette geçen olayları komedi gibi köşede yayınlamışlar.Bu film bu hale gelmemeliydi.Yazık olmuş.
Mehid abi;
Bu film ek film falan değil. Yüzüklerin Efendisi hayranlarının kendi aralarında çektiği, internette yayınladığı bir film:)
Maliyeti de bin dolarla ölçülecek cinstendi:)
LOTR bu hale düşmemeliydi gibi bir durum yok yani;)
Back to the Future
Sonunda oturdum, izledim. İnanılmaz eğlenceli. Zaman zaman sıktı, hatta kanser etti ama güzeldi :) Özellikle birincisi ve ikincisi harikaydı. Birbirleriyle bu kadar iç içe olmalarıı ve hatta paralel ilerlemeleri hoştu.
Üçüncüsü sanki "Bunu da çekelim, üçleme olsun" hesabı çekilmiş. İlk ikisinin tadını vermedi. Ama yine de izlemeye değer. Hatta LotR dahil bugüne kadar izlediğim en güzel üçlemeydi diyebilirim :) (Seri diyemiyorum, Hababam Sınıfı'nı tercih ederim :p)
Birinci filmdeki oyunculuklara hayran kaldım. Özellikle filmin başında Marty'nin babası harikaydı :) Diğer iki filmde de oyunculuklar fena değildi ama döktürmüş diyebileceğim bir oyuncu da yoktu Biffy karakteri hariç :)
Melekler ve Şeytanlar... Da Vinci'nin Kodunu izlediyseniz bunu da kesin izlemelisiniz.
steelturkTS
20.05.2009, 04:25
star trek büyük bir hevesle gittim,, ama film vasattı....
Son zamanlarda cok film izledim, cogu klasiklesmis filmler.
Heat 9.5/10 ,
Gladiator 10/10,
L.A. Confidential 9/10,
The Score 8/10,
Butterfly Effect 8/10,
Saving Private Ryan 10/10.
Sonra
Next 7/10,
Kevin James´in yeni filmi 4/10,
88 Minutes 8/10 (baya begendim, cogu kisi begenmeye bilir ama profiler iceren fimlere bayiliyorum),
Hellboy 2 7/10,
Shoot´Em Up 7/10,
Mr & Mrs Smith 7/10,
Analyze This 1&2 5/10 5/10,
Phone Booth 7/10
ve unuttugum bir kac film daha olabilir.
Mehid abi;
Bu film ek film falan değil. Yüzüklerin Efendisi hayranlarının kendi aralarında çektiği, internette yayınladığı bir film:)
Maliyeti de bin dolarla ölçülecek cinstendi:)
LOTR bu hale düşmemeliydi gibi bir durum yok yani;)
Evet yahu sonradan bir forum sitesinde okudum LOTR Fan Club üyeleri kendi aralarında çekmiş,o kadar da günahlarını aldım:D
Beyaz Melek
Filmin konusu biraz zorlama ve vermeye çalıştığı mesajı biraz abartılı bulduysam da yönetmenlik konusunda alkışı hak etmiş Mahsun Kırmızıgül. Görüntü ve Müzik açısından çok beğendim filmi.
Duygusal sahneler biraz abartılmış. Fazla dramatik gösterilmiş. Ve aksiyon filmi olmayan bir filmde bu kadar ölümün ne aradığını çözemedim.
Çok güzel diyaloglar vardı filmde. Unutamayacağım bir diyalog:
"Baba bu balayı Recep, Şaban ve Muharrem gibi mübarek bir aydır. Bal ayı."
Güneydoğu kültürünü seviyor olmam filmi beğenmemde etkendi sanırım. Filmin ikinci yarısını çok sevdim :)
MENDEBUR_
21.05.2009, 10:43
Angels and Demonds.
Kitabı mutlaka okuyun.
Zahmet olmazsa da filmi izleyebilirsiniz.
Robert Langdon rolünde Tom Hanks çok başarılı.
Gerilim iyi yaratılmış.
Bunun yanında görkemli Roma ve Vatikan sahneleri de filmi izlenir kılıyor.
Erdem Keser
21.05.2009, 18:56
Kısmetse yarın gidecez bu filme. Da Vinci şifresini okumadığım için film bana yeterli gelmişti.Kitabı okuyanlar sonunun değiştirildiğine , bazı önemli sahnelerin gösterilmediğine yönelik eleştiriler getirmişti.Bazılarıda kitaptaki diyalogların aynen kopyalandığını , kitaba teslim olduğunu söylemişlerdi ama kitabı okumayan biri olarak ben filmi beğenmiştim.Melekler ve Şeytanlar'ı da aynı gözle seyredecem , umarım iyi bir iş çıkarmışlardır.
Kısmetse yarın gidecez bu filme. Da Vinci şifresini okumadığım için film bana yeterli gelmişti.Kitabı okuyanlar sonunun değiştirildiğine , bazı önemli sahnelerin gösterilmediğine yönelik eleştiriler getirmişti.Bazılarıda kitaptaki diyalogların aynen kopyalandığını , kitaba teslim olduğunu söylemişlerdi ama kitabı okumayan biri olarak ben filmi beğenmiştim.Melekler ve Şeytanlar'ı da aynı gözle seyredecem , umarım iyi bir iş çıkarmışlardır.
Melekler ve Şeytanlar kesinlikle tavsiye ederim. :ok
Dün Grand Torinoyu izledim.
Eastwood amca gerçekten güzel film çevirmiş.
En çok hoşuma giden olay film içersindeki konuşmalar .
Süper olmuş..
Muhammet, senin için :D
http://img269.imageshack.us/img269/1538/88135235.jpg
Muhammet
22.05.2009, 00:26
ççç
Eyvallah baba. :D
Muhammet
22.05.2009, 04:13
The International
Clive Owen ve Naomi Watts başrollerde. İki Interpol görevlisini oynuyorlar. Karakterler biraz tırt, iyi oyuncular ancak bu kadar kurtarabilmiş. Sırıttı film boyunca. Yazamamış kim yazmışza. Hikaye de idare eder işte.
Haluk Bilginer de var kadroda. Kilidi çözen adamı, silah ticareti yapan Ahmet Sunay'ı oynuyor. Hikaye İstanbul'da son buluyor. Önce Haliç'ten Sultanahmet'ten manzaralar. Sonra yine arka sokaklar, tırt mekanlar. Hitman'de öyle olmamıştı en azından.
Filmin mesajı ve sonu çok manidar ama sırf bunun için izlenir mi bilemedim. Zaten herkes biliyor verilmek anlatılmak isteneni.
The International
Beğenmedim. Fragmanlarını izlediğimde heyecanlandırmıştı beni. Ama vasatın üstüne çıkamamış. Bir Bond çekmeye çalışmışlar da yapamamışlar havası var. Aslında güzel olan veya olabilecek olan farklı ülkelerde, farklı şehirlerde çekim yapılmış olması. Bu güzelliği de İstanbul bitiriyor kanımca. İstanbul'u tanımayan birisi bütün erkeklerin şalvarla, bütün kadınların kara çarşaflarla gezdiği, modernlik açısından 16.-17. yüzyılda kalmış bir kent sanar.
Not: Filmde tek beğendiğim nokta, birkaç sahneliğine de olsa, Haluk Bilginer'di :)
Ben de şöyle bir yorum yapmıştım International hakkında diyecektim. Ama filme pek yorum yapmamışım, İstanbul çekimlerini eleştirmişim :)
Muhammet
22.05.2009, 10:00
Haluk Bilginer iyiydi. :)
Bond havası yoktu bence. Yani Interpol görevlisi iki kişi. Pıytırık iki görevli olması normal. Mesela Clive Owen'ın yürüyüşü hiç de öyle Bondvari bir yürüyüş değildi ama Interpol kalıbına uyuyor gayet :). Benim beğenmediğim karakterler ve replikler. Benim de beklentim yüksekti ama ilk dakikadan çöktüm resmen.
Belli ki yönetmen "Ne yaparsak yapalım, güçlüler sistem için değil, sistem güçlüler için çalışır" mesajı vermeye çalışmış. Banka, ortadoğu, silah muhabbeti falan da Interpol ajanının kovalamacaları ile pek alakalı durmadı.
http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Jumper/jumper_uk_movie_poster_onesheet.jpg
Büyük umutlarla beklediğim ve daha sonra hayal kırıklığına uğradım bir film oldu.
Bu arada daha yeni izleme fırsatım oldu onuda açıkça söylemek istiyorum :)
İzlenmek için izlenebilir bir film.
Haftaya Terminator Salvation vizyona giriyor...Çok bomba bir film olacak...İmdb'deki puanı şu anda 8.3....
Haftaya Terminator Salvation vizyona giriyor...Çok bomba bir film olacak...İmdb'deki puanı şu anda 8.3....
arnoldun filmini izleyipte prim yaptırmayalım.
bmfırtına
22.05.2009, 21:43
1.si arnold oynamıyor o filmde
2. si çocukluk efsaneme niye laf ediyosun:)
Arnold oynamıyor merak etme..
John Connor'u da Christian Bale oynuyor...
"asla elveda deme" yi izledim demin mükkemmel bir aşk filmi.
http://moviegrande.com/sinema/2008images/dunyanin_durdugu_gun.jpg
Son zamanlarda izlemiş olduğum ''EN KÖTÜ'' film.
İnanılmaz derecede saçma bir giriş aynı şekilde gelişme sonuçu olarak berbat.
Türkiye'de buna benzer bir film yapılsa eğer alay konusu olurdu gerçekten.
Harcanan masraflara paralara yazık gerçekten.
TIGLON ve Keanu Reeves'tan bu kadar kötü bir film beklemiyordum.
Demek ki olabiliyormuş. :cool:
İzlememenizi tavsiye ederim. Tamamen ''Zaman Kaybı''..
Erdem Keser
23.05.2009, 15:45
Melekler ve Şeytanla'a gidemedik , pazartesiye erteledik.Bu arada Yüzüklerin Efendisi'nin serisini tamamladım , bu geceden itibaren en baştan izleyecem:)
Mehmet Fırat
24.05.2009, 00:03
Melekler ve Şeytanlar
İlk filmde olduğu gibi kitabın dışına çıkmışlar biraz. Ama film olarak çok iyi. Tavsiye ederim. :)
http://moviegrande.com/sinema/2008images/dunyanin_durdugu_gun.jpg
Son zamanlarda izlemiş olduğum ''EN KÖTÜ'' film.
İnanılmaz derecede saçma bir giriş aynı şekilde gelişme sonuçu olarak berbat.
Türkiye'de buna benzer bir film yapılsa eğer alay konusu olurdu gerçekten.
Harcanan masraflara paralara yazık gerçekten.
TIGLON ve Keanu Reeves'tan bu kadar kötü bir film beklemiyordum.
Demek ki olabiliyormuş. :cool:
İzlememenizi tavsiye ederim. Tamamen ''Zaman Kaybı''..
Tiglon'un ne alakası var,sadece distribütör şirket o :D
Muhammet
24.05.2009, 02:44
O film yeniden yapım. Saçma olmuş bence de. Yani ilk yapımı da saçma geliyor bana. Yok soğuk savaş varmış da uzaylılar olaya el koyuyormuş. Hadi lan ordan. :D
gerilla- benıcıo del toro bu filmi izleyen vizyona girecekmi girdimi bilgisi olan varmı?
Cem Akyüz
24.05.2009, 02:52
gerilla- benıcıo del toro bu filmi izleyen vizyona girecekmi girdimi bilgisi olan varmı?
Dediğin film Che Guevara'yı anlatıyorsa bende var
evet o film bulamıyorum da
Cem Akyüz
24.05.2009, 03:15
evet o film bulamıyorum da
Bende var ama İngilizce..Tavsiye ediyorum çok güzel bir film
evet arıyorum bulursam izliycem...
bmfırtına
24.05.2009, 03:45
Bende var ama İngilizce..Tavsiye ediyorum çok güzel bir film
biraz sıkıcı sanki
bide ne biliyim hasta siempre yi duymak isterdim filmde:)
hiç trubunlere oynamamış yönetmen
Cem Akyüz
24.05.2009, 03:46
biraz sıkıcı sanki
bide ne biliyim hasta siempre yi duymak isterdim filmde:)
hiç trubunlere oynamamış yönetmen
Evet bu dediğiniz doğru Hasta Siempre'yi her saniyede bekledim beklediğim ile kaldım:)
bmfırtına
24.05.2009, 05:31
Evet bu dediğiniz doğru Hasta Siempre'yi her saniyede bekledim beklediğim ile kaldım:)
ben filmin bi tek sonunu çok beğendim
çok iyi bir revizyonizm eleştirisi olmuş
The Jacket
Yanlış hatırlamıyorsam Kaan abi tavsiye etmişti, teşekkürlerimi sunuyorum kendisine :) Çok güzel gerçekten :).
"İlk öldüğümde 27 yaşdındaydım" gibi harika bir replikle başlıyor ve "Öldüğünde yapmak istediğin tek şey geri dönmek" gibi bir cümleyle bitiyor film. Filmin geri kalanı ise bu iki cümleyi anlatıp süslüyor.
Gayet başarılı bir kurgusu var ve heyecanını son sahnelerine kadar götürüyor film.
Adrien Brody ve Keira Knightley'in aşmış oyunculuklarına TDK bile yeterli sözcükler bulamaz. Büyülediler beni resmen :)
Uzun lafın kısası, her arşivde bulunmalı bu film diyorum.
The Jacket
Yanlış hatırlamıyorsam Kaan abi tavsiye etmişti, teşekkürlerimi sunuyorum kendisine :) Çok güzel gerçekten :).
"İlk öldüğümde 27 yaşdındaydım" gibi harika bir replikle başlıyor ve "Öldüğünde yapmak istediğin tek şey geri dönmek" gibi bir cümleyle bitiyor film. Filmin geri kalanı ise bu iki cümleyi anlatıp süslüyor.
Gayet başarılı bir kurgusu var ve heyecanını son sahnelerine kadar götürüyor film.
Adrien Brody ve Keira Knightley'in aşmış oyunculuklarına TDK bile yeterli sözcükler bulamaz. Büyülediler beni resmen :)
Uzun lafın kısası, her arşivde bulunmalı bu film diyorum.
Bu film sadece replikleri için bile izlenebilir :) Filmde MSN'ye ileti olabilecek kadar kaliteli sözler var :D
Muhammet
24.05.2009, 16:42
Jacket'i çok önceleri izlemiştim. Beğenmemiştim. Sonra yakın zamanda bir daha izledim. Güzel film hakikaten.
Mystic River
Sean Penn'in ve Tim Robbins'in harika oyunculukları var. Ama film bundan ibaretti bence. Hiçbir heyecan yok. Düz bir şekilde akıp gidiyor senaryo. Gerçi akıp gitmek denemez, oldukça ağır işliyor. Bayağı bir sıkıldım izlerken. Zaten iki oturuşta bitirdim.
Bence biraz daha gizem ve biraz daha ilginç bir son hazırlamalıydı Eastwood. Filmin sonu epeyi önceden belli oluyor zaten. Ters köşe girişimi hiç yok. Bence ya gerçek katillerden film boyunca hiç bahsedilmemeliydi ve sonunda alakasız bir yerden her şey bağlanmalıydı, ya da katil Tim Robbins çıkmalıydı.
dün ''melekler ve şeytanlar'' ı izledim....cidden çok güzel bir film olmuş...tavsiye ederim...
"black" filmini izlemeden ölmeyin
"black" filmini izlemeden ölmeyin
:) :) :) İnşallah nasip olur.
Bu konuyu sevdim ya Melekler ve Şeytanların kitabını okumuştum heralde filminde film arasında bile koltuktan kalkmazsınız o kadar sürükleyicidir :)
O tarz filmler önerirmisiniz :) bide film indirenler özelden link atabilirmi
Ben koltuktan kalmak istemiyorum ama meraktan aksiyondan korkudan değil :)
Mehmet Zeki
05.06.2009, 14:13
Terminator Salvation
Bugun bu filme gidecegim...
The Prestige İzlicem iniyor şuan :)
Konunun tüm sayfalarını sayfalarının nerdeyse okudum anladımki bende film kültürü yok ne kadar çok film izlemişsiniz öyle
EMiRHAN61
05.06.2009, 21:09
Geçen bi Cd'ciye daldım nevarneyok diye bakınıyodum. Rastgele bi kutu aldım elime , kapaklardaki kısa özetlere bakıyodum. Hemen ilgimi bi film çekti , aldım ve izledim. Gerçekten güzel bi filmdi. Çok ses getirecek bir kalitede olmasada konusu en azından hoşuma gitti izlerken zevk aldım. Türkçe ismi TEHLİKELİ OYUN, ( The Wave - Die Welle )
http://www.youtube.com/watch?v=eMVMIHoyFXg
^^MeRWee^^
05.06.2009, 21:11
Melekler ve Şeytanlar..
The Time Machine
Roman uyarlamasıymış. Filmi izledikten sonra öğrendim. Başarısız bence. Roman 19. yüz yılda yazılmış. O günlerde bu tür zaman yolculuğu düşünceleri mümkündür belki ama 2002'de bu derece mantıksızlaşmış bir hikayeyi çekmek hata bence.
Konu şu:
Alexander adlı profesör sevgilisini bir kaza sonucu kaybediyor. Bunun üstüne kendini 4 yıl laboratuvarına kapatıyor ve bir zaman makinesi yapıyor. Geçmişe gidiyor sevgilisini kurtarmak için. Bazı şeyleri değiştiriyor. Ama Deja Vu'daki replikle özetlersem, bir şey değiştirerek hiçbir şey değiştiremiyor :) Sevgilisi başka bir şekilde ölüyor. Bunun üzerine geleceğe yolculuk ediyor. Zamanda yolculuğun bulunduğu bir tarihe gidip konu hakkında bilgi almak için. Bazı olaylar sebebiyle kendini m.s. 800 binli yıllarda buluyor. Ve macera başlıyor.
Aslında ilginç bir konusu var ama zamanda yolculuk olayı çok özensizce anlatılmış bence. Macera filmi izlemek için izlenebilir belki ama bir bilim kurgu değil bu film kesinlikle.
ÖmerFarukYılmaz
07.06.2009, 17:22
http://www.huntingtonnews.net/events/movies/mr-mrs-smith-movie-poster.jpg
Mr&Mrs Smith
Gayet keyifli,hoş,şu final döneminde keyiflendiren bir filmdi..Brad Pitt sanki karısının yanında rol yapamamış gibiydi yalnız, dikkatini çeken varmı:D
Muhammet
07.06.2009, 17:32
Melekler ve Şeytanlar'ı izledim. Kitabını da okumuştum 5 yıl önce ama unuttum. İyi oldu tabi. Beklentiler artmadı. Yalnız, şundan şikayetçiyim. İllüminati diye gezdiler durdular film boyunca ama filmde hiç öyle gizli tarihe gömülmüş tarikatla ilgili bir hava yoktu. Ne biliyim insan eskiden olanlarla ilgili görüntüler falan kolay.
Bir de filmi dublajlı izledim, iyice darlandım.
Sıradan bir film işte. İdare eder. Tom Hanks de kurtaramamış yani.
Dublaj bana neler yapıyorsun ?!
Terminator Salvasyon'a da gitmeyi düşünüyorum Christian Bale hatrına..
Oktay AKKUŞ
07.06.2009, 17:41
Death Race ( Ölüm Yarışı )
Jason Statham . > Taşıyıcı Tetikçi Gibi Filmlerden Hatırlarsınız.
Death Race ( Ölüm Yarışı )
Jason Statham . > Taşıyıcı Tetikçi Gibi Filmlerden Hatırlarsınız.
Statham'in kim olduğunu izah eden ilginç insan :)
uğur BULUT
07.06.2009, 18:26
Melekler ve Şeytanlar..
evet 2sini bende izledim çok güzeller
Sümeyye Şahin
07.06.2009, 18:33
geçtiğimiz perşembe 'darbe' filmini izleme fırsatım oldu... geleceği görme yetneğine sahip canlılar var ve amaçları bi şırıngayı bulmak...arkadaşlarımla izlemenin de verdiği keyifle güzel olduğunu söyleyebilirim... sonu da sanki devamı gelir gibi bitti...
Terminatör:Kurtuluş-Terminator Salvation
Dün izledim, aksiyon ve görsel şölen olarak müthiş bence. Hele o tema müziği yok mu... Koltuğa yapıştırıyor adamı. Senaryo olarak beğenmeyebilirsiniz ama filme epey emek harcanmış belli. Yönetmen McG, sahnelerin gerçekçi olması için çok uğraşmış diye okudum, hakikaten de öyle.
Fragmanlarda Public Enemies'i gördüm ( Yönetmen: Michael Mann. Oyuncular: Christian Bale, Johnny Depp). Bana Heat'i hatırlattı. Polis Christian Bale( Heat'te Al Pacino), hırsız da Johnny Depp( Heat'te Robert De Niro). Gerçek bir hikayeden alınmış. Fragmandan gördüğüm kadarıyla müthiş bir film daha geliyor. Johnny Depp muhteşem, salondaki herkesin karizmasını aldı götürdü :) Çok karizma bir adam :( :D
http://img248.imageshack.us/img248/183/publicenemiesl.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=publicenemiesl.jpg)
Public Enemies'in bir çok ödül alacağı düşünülüyor. Hatta öyle yorumlar okudum ki, fragmanı izlemeden listeme aldım birkaç ay önce :)
Muhammet
08.06.2009, 19:46
Şu Terminatör Salvasyon'a izlemeden Ankara'ya gitmesem iyi olur. :D
worldmaster
08.06.2009, 20:36
Geçenlerde Slumdog Millionare'i izleme firsatim oldu.Güzel film bayağı emek harcanmis.Ama şunu söylemeliyim ki başından sonuna kadar olayları genel hatlariyla tahmin edebilmek istemezdim doğrusu.Özellikle finalde bence esas erkek parayı kazanmamaliydi.Filmde yarismayi sunan herifin oyunculugunu oldukça begendim.Ayrıca oyuncularin düşük seviyedeki ıngilizcesi filmi alt yazisiz bile izlettirir yani...
Soner abi, senin cezan sınav haftasına denk geldi, ondandır :)
http://terminatorsalvation.warnerbros.com/
Müthiş ya :p :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.