PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31

gece_bekcisi
03.10.2013, 11:43
Village of the Damned; (1960 yapımı olan) bunu da tavsiye ederim. Pek devamı sayılmaz ama bir de 1964 yapımı Children of the Damned var.

http://koreanfilm.org/Q/wp-content/uploads/2007/05/village-of-the-damned-dvd-cover.jpg

Bide 95 yapımı Carpenter'in rameke versiyonu var. Village of the Damned (1995)

Emir Faruk
03.10.2013, 22:32
1995 versiyonunu da biliyorum, izlemiştim. Fakat siyah-beyaz oluşundan mıdır nedir 1960 versiyonunu daha çok beğenmiştim.

Erbay
03.10.2013, 22:58
Black'i izledim, kısaca "vay be güzel filmmiş" diyorum :) Uğur Yücel resmi olarak yeniden çeviriyor filmi. Ondan önce bir izleyeyim dedim :) Benim gibi bir odunu bile duygulandırdı ya... :)

Emir Faruk
07.10.2013, 22:36
Fury (Öfke) - 1936

Joe Wilson (Spencer Tracy) adalet isterken vicdanının ve intikam duygusunun arasında kalıyor.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Fury_poster.jpg

Fatih
09.10.2013, 21:59
Aydın Abi'den yeni klasikler bekliyoruz.:)

Erbay
10.10.2013, 19:23
The Conjuring

Bu muydu yani, Imdb'de puanını görünce insan ister istemez iyi bir şey bekliyor. Bildiğin perili ev filmi, 23235235 kere izlediğimiz filmi bir daha çekmişler.

Samet Türkmen
10.10.2013, 20:14
The Conjuring

Bu muydu yani, Imdb'de puanını görünce insan ister istemez iyi bir şey bekliyor. Bildiğin perili ev filmi, 23235235 kere izlediğimiz filmi bir daha çekmişler.

Yılını tam hatırlamıyorum 70'ler olması lâzım. O zamanki bir kült filmin tekrar çekimi zaten :)

Yani öyle duydum :D

İlker Yazıcıoğlu
11.10.2013, 00:29
The Conjuring

Sana katılmıyorum Erbay.

Bu tarz filmlerin konusu zaten bellidir.Dolayısıyla fazla konu zenginliği aramaya gerek yok....

Ama bence çok iyi bir film....

Bu tarz filmlerin hayranı oluğum içi belki ben biraz da taraflı bakıyorum,sonuçta zevk meselesi ama bence türünün en iyi filmlerinden biri.....

Benzer konulu diğer filmlerle kıyaslandığında daha başarılı bir film....

İlker Yazıcıoğlu
11.10.2013, 00:32
Village of the Damned; (1960 yapımı olan) bunu da tavsiye ederim. Pek devamı sayılmaz ama bir de 1964 yapımı Children of the Damned var.

http://koreanfilm.org/Q/wp-content/uploads/2007/05/village-of-the-damned-dvd-cover.jpg

Bu paylaşımı şimdi farkettim....

1960 versiyonu çok güzeldi....

O yıllar düşünüldüğünde bence çok yaratıcı bir film....
Hele hele çocuklar büyüyüp,hepsi aynı siyah mantoları giyip,hep birlikte yürüdüklerinde oldukça ürkütücü bir görüntü ortay çıkıyor:)

Çok hoşuma gidiyor eski siyah beyaz filmler.....

Bu filmin 1995 versiyonu da gayet güzel bence.....

Ama siyah beyaz versiyonu gibi asla olamaz tabi.....

Erbay
11.10.2013, 12:07
Yılını tam hatırlamıyorum 70'ler olması lâzım. O zamanki bir kült filmin tekrar çekimi zaten :)

Yani öyle duydum :D

Bi baktım ama öyle bir şey göremedim ya :D

İlker abi, yok valla ben farklı hiçbir şey göremedim. Ki en klişe, en kalitesiz gerilim ve gerilim-korku filmleri izlemeyi severim yani. Hatta eski güzel filmleri araştırıp izlemeyi bıraktım, salak salak filmleri izleri hale geldim :) Geçenlerde Sinister ve Mama'yı izlemiş yerin dibine sokmuştum. Şimdi bakıyorum The Conjuring'ten kötü değillerdi. Hee, filme direkt kötü demek imkansız. Sadece yüksek puanını hak etmeyen, ki puana fazla takılmam aslında, eli yüzü düzgün bir film.

Başka beklentim de, James Wan... Testere'nin ilk filminin yönetmeni. Diğer filmi Insidious da bu filmden çok çok daha iyi mesela.

İlker Yazıcıoğlu
11.10.2013, 18:52
Bi baktım ama öyle bir şey göremedim ya :D

İlker abi, yok valla ben farklı hiçbir şey göremedim. Ki en klişe, en kalitesiz gerilim ve gerilim-korku filmleri izlemeyi severim yani. Hatta eski güzel filmleri araştırıp izlemeyi bıraktım, salak salak filmleri izleri hale geldim :) Geçenlerde Sinister ve Mama'yı izlemiş yerin dibine sokmuştum. Şimdi bakıyorum The Conjuring'ten kötü değillerdi. Hee, filme direkt kötü demek imkansız. Sadece yüksek puanını hak etmeyen, ki puana fazla takılmam aslında, eli yüzü düzgün bir film.

Başka beklentim de, James Wan... Testere'nin ilk filminin yönetmeni. Diğer filmi Insidious da bu filmden çok çok daha iyi mesela.

Sevgili Erbay,

Sonuçta zevk meselesi ama o filmin afişi bile beni benden etmeye yetiyor....

Bu tarz filmlere ciddi takıntım vardır,çok hoşuma gider.....

Şu afişe bakar mısın?

Filmi izlemeden tav oldum zaten:)

http://img843.imageshack.us/img843/3062/u4ms.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/u4ms.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

pazarkapılı
17.10.2013, 19:15
le samurai....

delon....

melvılle ımzalı....fransız usta sıneması....

izlemek gerek....onun filmleri mistik....izlenesi....zamandası buyuk oyuncu steve mcqueen gibi....

samuray....

Muhteva
17.10.2013, 22:18
Dogani

http://i.ebayimg.com/t/Silenced-Dogani-Korean-Movie-DVD-2-Disc-Sealed-/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqN,!n8FBY70DR2,BQqGUNwiQg~~60_12.JPG

Ölmeden önce izleyin muhteşem bir dram filmi hassas olanlar uzak dursun..

Türkçe dublajını bulmanız zor ama altyazılı versiyonu var mutlaka izleyin pişman olmazsınız..

Erbay
04.11.2013, 02:56
Man of Steel

Pes 2014 gibi film. Harcanan paraya yazık, günah. Batman'deki gibi olmamış, film çok sakil kalıyor. Batman'de C.Nolan'ın ısrarla vurguladığı süperkahramandan gerçekçiliğe geçiş burada başarısız. C.Nolan yönetmen veya senarist değil bu filmin de böyle olacağı konuşuluyordu. Sonuçta hikaye ve yapımcı olarak filmin bir yerinden tutuyor. Gerçi bu filmin senaristi David S. Goyer işte lafı uzattım.

Filmin en iyi oyuncusu çok kısa görünen Russell Crowe.

Şu filmi sinemada izlesem iyi söverdim :)

Mehmet Mangan
04.11.2013, 13:38
green street hooligans 1-2-3 kesinlikle izlenmelii :)

Taner Tonbil
17.11.2013, 17:27
The Debt, vasatüstü bir eski ajan filmi :) 3 Mossad Ajanının geçmişle günümüzdeki hikayesini beraber anlatıyor. 6.5 puan veririm.

Trance, ben çok beğendim valla. Filmin son bölümü daha iyi toparlanabilirdi tabii ama son 1-2 yıldaki filmlere bakarsak ayrı bi yere koyarım. Film kıtlığından iyi gitti. Şöyle diyeyim In Time ve Limitless gibi "farklı" ama değerlendirilememiş bir film diyebiliriz. Bence onlardan bir tık yukarıda. Yönetmen Danny Boyle, oyuncu kadrosu da iyi.

The Flowers of War, 7.5 puanı var ama önümüze yeni hiçbir şey koymuyor bu film. Uzakdoğu duygusallığı ve Christian Bale'den başka bir şey yok :)

Star Trek Into Darkness, iyi ki sinemasına gitmemişim dedim. Önceki film güzeldi, bu yeniden bir ilk filmmiş gibi sürenin tamamını boşa harcadı. Bir sonraki film olayların artık gerçekten derinleştiği film olacakmış.

Hummingbird, vasat bir Jason Statham'lı dram denemesi. Çok basit bir film otobüs yolculuğunda denk gelirseniz falan anca öyle bakın.

Hodejegerne, işte güzel bir film. Net 8 puan :) Norveç filmiymiş nette nerden gördüysem yazmışım kenara. Önceki sayfada tavsiye ettiğim El Cuerpo gibi şaşırtıcı ve güzel bir suç-gerilim filmi. Kesin izleyin.

Mama ve Sinister beklediğimden çok kötülerdi. Mama özellikle batırdı.

RoboCop'un yenisini yapıyorlar fragmanını gördüm. Rezalet bir şey olacak gibi. Robocop insani özellik göstermiyordu ki eskisinde. Bunda fragman anladığım kadarıyla süper kahraman kostümü gibi Robocop oluyor adam. Senaryo kalmadı iyice saçmaladılar yahu.

Hodejegerneyi izledim demin. müthisti. Öneri icin cok sagol vallaha :):alkış:

Fatih Özkan
17.11.2013, 19:35
Hodejegerne önerisi için teşekkürler arkadaşlar :)

Taner Tonbil
17.11.2013, 20:13
hodejegerne tarzında hangi filmleri önerebilirsiniz arkadaşlar ? :)

Fatih Özkan
17.11.2013, 20:28

Aklıma direk bu geldi;

Mr. Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/

Taner Tonbil
18.11.2013, 14:28
Aklıma direk bu geldi;

Mr. Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/

aksama bunuda izleyim ozaman :)

Serdær
29.11.2013, 12:15
Hodejegerne filmini uzun bir süre önce izlemiştim gerçekten kalite kokan bir film.

Hint sinemasını izlemeyenler çok şey kaybediyorlar.

Faik Yılmaz
29.11.2013, 13:46
İlk defa Jonny Deppin oynadığı bir filmi sevmedim...

Maskeli Süvari'yi.....

Görsel efektleri çok ama çok kötüydü, makyajlarıda öyle......

Komedi filmi gibi duruyor ama pek gülemedim... İnce esprilerde pek yoktu...

O kadar hareketli bir film olmasına rağmen bir türlü o atmosfere giremedim..daha doğrusu yönetmen sokamadı....

cihatöztürk
29.11.2013, 16:06
Man on Fire

http://www.imdb.com/title/tt0328107/

Kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden.

Erbay
14.12.2013, 23:08

Önceki sayfalarda yazmıştım, El Cuerpo. Çok iyi film.

İngilizce adıyla "The Best Offer" da bu yılın izlenmesi gereken filmlerinden. Açıkartırma ve sanatla uğraşan bir adam ve gizemli bır kızın hikayesi. Kız, insanlar evindeki gizli bölmeden sadece sesiyle iletişime geçen biri. Oradan çıkamıyor. Evinde ailesinden kalan sanatsal değeri olan eşyaları satmak istiyor ve Geoffrey Rush'ın oynadığı karakterle temasa geçiyor. Kızın gizemli hikayesi, evdeki eşyalar derken olaylar gelişiyor.

Prisoners'ı da söyleyelim. Biraz yavaş bulanlar olabilir ama yağ gibi aktı benim için. Çok güzel bir suç-dram filmi. İki kız çocuğu kayboluyor ve kızlardan birinin babası olan Hugh Jackman ve polis Jake Gyllenhaal olayın peşine düşüyor. Kabaca konu bu. Incendies-İçimdeki Yangın'ın yönetmeninin filmi olduğunu da belirtelim.

cakalkerem
14.12.2013, 23:09
birazdan wolverine2 yi izleyeceğim:)

yorumunu sonra yaparım size....

Erbay
26.12.2013, 16:52
The Wolf of Wall Street, Los Angeles'taki gösterimi sırasında yuhalanmış. 3 saatlik işkence falan demişler. Imdb'de ilk puanlamalar düştü 8.9 şu an.

Martin Scorsese reyis sen yapma bari güzel bir filmdir inşallah. Filmin fotoğraflarını fragmanlarını gördüğümden beri ısınamadım, hoşuma gitmeyecek önyargısıyla izleyecem filmi. Gösterimi 2 hafta ertelenmiş bu arada.

Anıl C
26.12.2013, 23:08
Benim favori filmim gravity
Belki de uzay temali oldugu icindir

Erbay
02.01.2014, 16:55
Hobbit'in ikinci filmine giden yok mu? Ben pek beğenmedim. İzlerken ilkinden iyi olacak dedim ama sonra uzadıkça uzadı, tadı kaçtı. L.O.T.R. serisi vs. Hobbit tartışması en basit olarak şöyle özetlenebilir. İlki 3 kitap 3 filmdi, ikincisi 1 kitap 3 film.

Murat'
02.01.2014, 16:59
Hobbit'in ikinci filmine giden yok mu? Ben pek beğenmedim. İzlerken ilkinden iyi olacak dedim ama sonra uzadıkça uzadı, tadı kaçtı. L.O.T.R. serisi vs. Hobbit tartışması en basit olarak şöyle özetlenebilir. İlki 3 kitap 3 filmdi, ikincisi 1 kitap 3 film.

Ben de ğek beğenmedim maalesef, Smaug'un sahneleri çok uzun tutulmuştu bana göre, utanmasa oturup Bilbo ile dertleşecekti Smaug, bence Hobbit Yüzüklerin Efendisi serisinden çok geride kaldı.

Oğuz ZEYTİN
02.02.2014, 16:34
Düzenbaz'ı tavsiye ettiler fakat henüz izleyemedim. Geçenlerde boş vaktim vardı, saati uyan ilk filme gireyim dedim: Devil's Due (Şeytanın Günü).

Bir gün olur da "gelmiş geçmiş en kötü sinema uğraşı nedir" diye sorarlarsa artık cevabım hazır.

Hüseyin Başoğlu
02.02.2014, 16:41
uzun zamandır sinemaları pek takip edemiyordum boş vakit bulmuşken başlıyım biraz dedim..

Batman Begins'le Dark Knight'ı izledim çok şey kaçırmışım :)

Son 5-6 sene içinde çıkmış mutlaka izle dediğiniz bir sinema varmıdır ??

omondoles
02.02.2014, 17:04
uzun zamandır sinemaları pek takip edemiyordum boş vakit bulmuşken başlıyım biraz dedim..

Batman Begins'le Dark Knight'ı izledim çok şey kaçırmışım :)

Son 5-6 sene içinde çıkmış mutlaka izle dediğiniz bir sinema varmıdır ??

Live FOR others
Shutter island
İlk aklıma gelenler bunlar.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Hüseyin Başoğlu
03.02.2014, 12:22
zindan adasını izlemiştim diğerini izlicem hakan eyw.

Erbay
08.02.2014, 22:49
The Wolf of Wall Street, Los Angeles'taki gösterimi sırasında yuhalanmış. 3 saatlik işkence falan demişler. Imdb'de ilk puanlamalar düştü 8.9 şu an.

Martin Scorsese reyis sen yapma bari güzel bir filmdir inşallah. Filmin fotoğraflarını fragmanlarını gördüğümden beri ısınamadım, hoşuma gitmeyecek önyargısıyla izleyecem filmi. Gösterimi 2 hafta ertelenmiş bu arada.

Hoşuma gitmedi :D

Scorsese hayranı olarak izledim, ama yok abi bu filmi ilk 5 Scorsese filmi arasına sokmam mesela. Filmin kapitalizm hakkından dedikleri falan umrumda değil. Çok basit bir konusu ve senaryosu var. Zaten bıktım bu basit konulardan ya. Yeter arkadaş Hollywood bitmiş harbiden, geyik falan değil. Değişik bir konu, hikaye, senaryo bulun artık. Hee değişik bulamadın 3 saat anlatma, 2 saat anlat.

Devam edeyim. İnanılmaz uzun bir kere. Çok gereksiz cinsel içerikli sahneler var. Zaten biraz göster sonunu anlarız biz. Ailecek falan kesin gitmeyin. Yılların yönetmenisin yani ne gerek var böyle şeylere. Bazı sahneler tekrar ediyor ve bu kadar uzadığına inanamıyorsunuz. Başı sonu belli filmi bu kadar uzatmasını hiç anlayamadım.

Artı yönleri ise; L. Di Caprio, filmin uzun olmasına rağmen komik ve eğlenceli çok sahne olması, ve Margot Robbie(o nedir arkadaş)...

The Great Gatsby, American Hustle ve The Wolf of Wall Street... Tam amerikan kültürüyle yoğrulmuş filmler. Nedense filmi izlerken üçünü birlikte düşündüm, üçünü de beğenmedim. Gatsby'yi izlerken ne sıkılmıştım ya öf.

Murat'
20.02.2014, 12:38
Eskiden her gün mesaj yazılırdı buraya...

Son zamanlarda izleyip en çok etkilendiğim film.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a2/Once_upon_a_Time_in_the_West.jpg

Gerçekten mükemmel, müzikler, oyuncular, kurgu, her şey dört dörtlük.

Muhteva
25.02.2014, 01:23
Graviti gerçekten çok güzel bir filmdi sürekli uzay boşluğun da geçmesi bu tarz filmlerden hoşlanmayanlar için sıkıcı gelmiş olabilir ama bence efektleri ile harika olmuş izlerken kendinizi uzay boşluğun da mahsur kalmış gibi hissettiriyor film biran Dünyadan kopmuş ve yerçekimsiz boşlukta aynı hızla uzaklaştığınızı düşünün durmanız imkansız dehşet verici :)

http://images6.alphacoders.com/427/427544.jpg

seyyah61
27.02.2014, 19:33
Akademi ödülleri yaklaştı. Bu sene Oscar alabilecek filmlerin bazılarını izledim. En iyi film dalında aday olan filmlerden benim için hayal kırıklığı olanlar 12 Years a Slave ile American Hustle oldu.

Öne çıkanlar da Nebraska ile Her ve Gravity filmleri.
The Wolf of Wall Street'i henüz izlemedim fakat en iyi film oscarını o almazsa 12 Years a Slave alır tahminen. Bence hak eden film özgünlüğü ve senaryosu ile Her. Gravity ve Nebraska da çok iyi. Seçim yapmak zor gerçekten.

En iyi yönetmen kesinlikle Alfonso Cuaron olmalı. Gravity filminin başarısında en büyük pay sahibi o.

En iyi kadın oyuncu dalında aday filmlerin sadece ikisini izledim. Fazla bir şey söyleyemem fakat Amy Adams tekrar alabilir Oscar'ı.

En iyi erkek oyuncu da kesinlikle Bruce Dern olmalı. Nebraska filminde resmen oyunculuk dersi vermiş. Matthew McConaughney de çok iyi oynamış diyorlar. Kendisi zaten çok beğendiğim bir oyuncu. Bu sene alamazsa bile ileride çok Oscar alır.

Eb iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncu dalında adaylarım Lupita Nyong'o (12 years a slave) ile Barkhad Abdi (Captain Philipps) Jennifer Lawrence ile Michael Fassbender karşısında şansları düşük olsa da bence daha çok hak ettiler.

En iyi orijinal senaryo "Her" ve uyarlama senaryo da "12 years a Slave" olur. Uyarlama senaryoda benim seçimim Before Midnight olur.

En iyi orijinal şarkı favorim de "The Moon Song". Filmin atmosferini mükemmel yansıtan bir şarkı.

Kostüm'de American Hustle ve görsel efektte Gravity favori. En iyi kurgu kısmında 12 years a slave olması bile komedi. Prisoners bu senenin en çok göz ardı edilen filmi oldu. Oysa ki en az 5 dalda aday olması gerekiyordu.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Bahadır Şimşek
27.02.2014, 22:48
Gravity filmi en iyi görsel efekt ödülünü zorlayabilir belki ama en iyi film alabilecek kadar iyi değil. Çok yavan bir film..

Erbay
07.03.2014, 16:44
Gravity...Ben de beğenmedim. Tartışmalar bana Avatar'ı hatırlatıyor. Yemişim görselliğini. O zaman eski filmleri mezara gömelim. Tabii bunları beklentilere göre diyorum yoksa tartışmalardan uzaklaştırdığımızda salt olarak kötü film değil. İzlerken hiç sıkılmadım. Farklı bir film. Ama başyapıt, en iyi film gibi hiçbir sıfatı hak etmiyor bence.

Rush... Formula 1'i sevdiğimden midir nedir, çok beğendim. Filmi hiç durdurmadan tek seferde izledim. Daniel Bruhl inanılmaz. Diğer oyuncuların gerçek kişilere benzemesi de vay be dedirtiyor. Niki Lauda-James Hunt çekişmesini anlatıyor film.

http://i.hizliresim.com/x3Zoyr.jpg (http://hizliresim.com/x3Zoyr)

Thor the Dark World... İlk filme göre iyi. Sıkmıyor en azından. Esprili sahneler de var. Çizgi romanlarda böyle mi bilmiyorum ama böyle filmlerde espri işine fazla giriyorlar sanki. Biranda gayrı ciddi bir hava oluşuyor :)

Açlık Oyunları'nın ikinci filmi biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Filmin atmosferi çok iyi ama içini dolduramamışlar yine. Hatta biraz patates baskı olmuş senaryo.

The Awakening... Ülen bu filmi Ankara'dan sınav dönüşü otobüste izleyecektim. Sonra yanlış otobüse binmişim neyse kısmet olmamıştı :D Kesinlikle kötü bir film değil. Hatta hoşuma gitti. Gerilim filmi izlemeyi özlemişim, açık ara en sevdiğim tür. Klişe bir film değil. Şöyle tanıtıcı alıntıyı da koyayım:

"Florence Cathcart adında sahtekarlıkları, asparagasları çözme ve 'hayaletleri yakalama' konusunda uzman bir kadın, bir şikayet üzerine taşrada yatılı bir okula gelir. Kendisine iletilen bilgilere göre okulda birden çok hayalet gezmekte, öğrencilere ve hademelere görünmektedir.
Florence başta bunun rastladığı diğer vak'alar gibi bir oyunu olduğuna ve kendi yöntemleriylşe gerçeği ortaya çıkartacağına inanır. Fakat bildiği ve inandığı her şey, görünmeyen varlıkların kendilerini hissettirmesiyle alt üst olacaktır... "

Bunlar çok uzun süredir izlediğim filmler. Ne zamandır film izleyesim olmuyor, özellik yeni filmleri...

fincher
24.06.2014, 13:10
http://www.imdb.com/title/tt0906734/?ref_=ttmi_tt

http://www.impawards.com/2009/posters/broken_ver2_xlg.jpg
http://www.webdecopias.com/novedades/09-01-12/the%20broken.jpg

Bu filmi seyredeniniz varmı?Yorumlar,eleştiriler çok kötü,imdb puanı oldukça düşük ama ben filmi çok sevdim,hatta bayıldım.Gece,sessiz bir ortamda yani gerilim filmi atmosferinde seyredilmeli,hala anlamıyorum bu filmin puanının neden bu kadar düşük,yorumlarının neden bu kadar olumsuz olduğunu...Az buz değil,çok beğendim filmi,korku-gerilim sevenlere tavsiye ederim...(Evet Cersei Lannister :))

Manu61
03.07.2014, 03:02
Son zamanlarda izlediğim en güzel film The Grand Budapest Hotel. Müthiş bir atmosfer var filmde. http://www.imdb.com/title/tt2278388/ Ayrıca kadro muazzam. Wes Anderson filmlerini sevenler bu tarz çekime ve ortama alışkındır.

Tunç Tosun
26.07.2014, 02:21
Maymunlar cehenneminin tum serisini tavsiye ederim. Umarim omrum yeterde bir 10 film daha izlerim :)

pazarkapılı
29.07.2014, 18:06
nevada smith....steve mcqueen....1966 olaganustu....
senaryo bekledigimden iyiydi....oyunculuklar zaten tartisilmaz....

Hüseyin Başoğlu
29.07.2014, 21:19
herküle gittim bugün. Savaş sahneleri güzeldi ama kurgusu hikayesi felan çok basitti.

İlker Yazıcıoğlu
29.07.2014, 22:07
nevada smith....steve mcqueen....1966 olaganustu....
senaryo bekledigimden iyiydi....oyunculuklar zaten tartisilmaz....

Seninkinin (Mcqueen) filmlerinden de vazgeçemiyorusn:)

Ama hakkın var.....

Ben de bu arala Hint filmlerine sarmış durumdayım.

Aamir Khan filmleri bitmek üzere....

İlker Yazıcıoğlu
29.07.2014, 22:08
Uzun süredir buraya yazmıyordum izlediğim filmleri.

Baya uzun bir liste ile geri geleceğim:)

Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim,ne varsa eskide var arkadaş.....

Film,müzik,oyunculuk......

Çok geç doğduk çok....

pazarkapılı
30.07.2014, 11:54
ilker ben bu filmi atladigiim icin cok kizdim kendime....izlemeni tavsiye ederim....
the chase....marlon brando/robert redford/jane fonda....guzel bir film....marlon dayak sahnesinde yine asmis kendini....tebrikler....
the defiant ones....tony curtis....izlenesi....
filmler bence ikiye ayrilir....2000 oncesi ve sonrasi....oncesiciyim....

artvints
31.07.2014, 00:43
amerikadaki menajer lik işleri hakkında biraz bilgi sahip olmak için jerry maguire güzel bir film. film romantik komedi. hafif, eğlenceli güzel bir film. yan konu sporla ilgili olduğu için izlenebilir.arıca menajer nefretimizi biraz törpüleyebiliriz.hepsi kötü olmak zorunda değil.

Bayraktaroğlu
31.07.2014, 17:22
Türk Sinemasının en iyi 100 filmi sizin oylarınızla seçiliyor. Akademisyenler, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından belirlenen filmler oylamanız için sizi bekliyor!.Kültür ve Turizm Bakanlığı

http://www.yuzyilyuzfilm.gov.tr/TumFilmler.aspx

Bayraktaroğlu
31.07.2014, 17:23
10 tane oy hakkınız var ben elbette birinci sıraya Hababam sınıfını koydum

Oğuz ZEYTİN
05.08.2014, 11:33
İki filmi merak ediyorum, izleyen varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

1) İtalya Tatili

Az sayıda il ve sinemada gösteriliyor. Grace hayranı olarak epey zamandır müzikal seyredemedim. İlk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.

http://www.boxofficeturkiye.com/film/2012277/Italya-Tatili.htm

2) Attila Marcel

"İlk canlı animasyon" olarak tanıtıldı.

http://www.boxofficeturkiye.com/film/2012293/Attila-Marcel.htm

Oğuz ZEYTİN
05.08.2014, 11:46
Türk Sinemasının en iyi 100 filmi sizin oylarınızla seçiliyor. Akademisyenler, meslek birlikleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından belirlenen filmler oylamanız için sizi bekliyor!.Kültür ve Turizm Bakanlığı

O kadar tırt film karşılık "Son Ders: Aşk ve Üniversite" ile "Güneş Ne Zaman Doğacak" listede yok.

Erbay
14.08.2014, 22:27
Kısa kısa yazayım.

Transcendence, net kötü. Klişe ve sıkıcı.

The Skeleton Key, sonu şaşırtıcı ama filmin geneli imdb'deki puanının üstünde diyemem. Sadece finali için de tavsiye edemem. Klişe bir gerilim filmi.

The Book Thief, çok övgüsü okudum ama yüz kere izlediğimiz "2. Dünya Savaşı- Nazi- Yahudi" denkleminden farklı bir şey izlettirmiyor.

Premonition, farklı bir şey sandım ama Kanal D'nin her ayda bir verdiği Sandra Bullock filmiymiş. Kocasının öldüğü hani, spoiler değil ha. Yönetmen de Türk asıllı ya da bildiğin Türk'tü galiba :) Zaman kavramı ile kafa karıştırıcı bir film ama kaliteli değil, altı doldurulmamış. Yine de kötü diyemem güzel ayrıntılar vardı.

Oculus, belalı bir ayna insanları ele geçirmeye çalışıyor diyeyim konuyu anlayın. Gerilim filmlerine olan ilgim olmasa izlemezdim zaten. Kötü değil ama vasatı aşamıyor.

Mr. Brooks, Kevin Costner'ın güzel bir filmi. Başarılı bir iş adamı, ama aslında geceleri seri bir katil. Kaliteli bir film tavsiye ederim. Oyunculuklar, atmosfer ve müzikler iyi.

Misery, yine kaliteli bir gerilim-hadi belki biraz da korku filmi. Başrolde James Caan var. Abimiz filmde ünlü bir yazar, bir gün kaza yapıyor ve onu bir hayranı kurtarıyor. Ama biraz "sorunlu" bir hayran. 8 puan verdim.

Match Point, bu filmi hep erteliyordum. Romantik komedi sandım ama ikinci yarısında gerilim inanılmaz yükseldi. Karısı ile sevgilisi arasında dengeyi kuramayan bir adamın hikayesi.

Iron Man 3, iyiymiş be. En azından ikincisinden çok iyi. İlkine göre değil tabi. Ben çok düşük beklentiyle izledim ama hiç sıkılmadım.

Captain America The Winter Soldier, çok iyiymiş. İlk film Marvel'in en kötü filmiydi herhalde, ama bu sefer işi becermişler.

Captain Phillips, baştan aşağı klişe bir Hollywood filmi ama hiç sıkılmadan izleyeceğiniz kesin. Tom Hanks'in filmin sonundaki bir sahnedeki oyunculuğu herkes efsane oyunculuklar arasına soktu, olağanüstü gerçekten.

Divergent, çok basit ve klişe bir film olmuş. Açlık Oyunları'nın kötü bir kopyası desem sığ bir yorum olmaz.

Enemy, Incendies ve Prisoners filmlerinin yönetmeni Denis Villeneuve'ün son filmi. Filmin kahramanı bir gün kendisine tıpatıp benzeyen birini görüyor ve işler sarpa sarıyor. Dikkatle izlenilmesi gereken bir film. Bittiğinde bana küfür edebilirsiniz ama filmin çok detaylı yorumlarını okumak filmi izlemekten zevkli oluyor. İzlemeye değer.

Anna diğer adıyla Mindspace, başroldeki abimiz karşısındaki insanın elini tutarak onun anılarına yolculuk yapıyor. Bu sefer kopya çekeyim bari; "İnsanların hafızasına girmeyi becerebilen bir dedektif (Mark Strong), zeki ancak belalı ve tehIikeIi 16 yaşındaki bir kız oIan Anna (Taissa Farmiga) oIayını inceIer ve bir travma kurbanı mı yoksa sosyopat mı oIup oImadığına karar vermeye çaIışır". İyi bir yönetmene denk gelse çok daha iyi bir film olabilirmiş.

Loft, 2008 orijinal olan. 5 arkadaş... Özel bir çatı katı yapıyorlar. 5 anahtar var. Bu odayı çapkınlık için kullanmayı planlıyorlar. Bir gün odada ölü bir kadın buluyorlar ve olaylar başlıyor. İyi bir gerilim filmi. Bunu tavsiye etmek için girdim ama başka filmleri de yazayım dedim :)

pazarkapılı
23.08.2014, 22:51
yukardaki arkadasimizin yazdigi filmler icinde misery gercekten merak ettigim film....james caan bile basli basina yeterli gibi duruyor....

Hüseyin Başoğlu
24.08.2014, 20:17
Ben güncel filmlerden daha çok hoşlanıyorum.

Dün bugün biraz kafa dinliyordum. X-men ile NFS yi izledim AAron Paul'un oynadığı. İkiside güzel filmdi bence hakkını vermişler.Özellikle X-men çok sağlamdı.

Birazdanda malefizi izlicem varmı izleyen izlemeye değer mi ??

Birde en çok merak ettiğim film Lucy. İzleyenlerin yorumunu merak ediyorum.

Erbay
07.10.2014, 22:37
Başlık kaybolmasın :)

Hakan
07.10.2014, 22:39
Cem Yılmaz'ın filmine giden yok umarım :)

artvints
07.10.2014, 23:36

Ben gitmeyi dusunuyorum mesela :)

cakalkerem
07.10.2014, 23:37
Neden kine?

bordomavi1
08.10.2014, 00:33
Neden kine?
Adalete fener yak kampanyasına katıldığı için. Biz de sinemaya gitmeyip, korsanının çıkmasını bekliycez.

Şu ana kadar gişeleri kötüymüş.

Hakan
08.10.2014, 06:17
Ben de düşünüyorum da çaktırma :D

selcuk
08.10.2014, 07:50

altin portakalin tarihinde en cok ödül kazanan filmin listede olmamasi ne demek oluyorsa
yoksa benmi bulamadim

Hakan
09.10.2014, 15:57
Anlaşılan "Yağmur:Kıyamet Çiçeği" filmi ağlatacak bizi
http://amkspor.com/2014/10/09/efsane-mac-film-oldu-357569/

Berat Akçay
09.10.2014, 17:02
Montevideo, Vidimo se!

http://www.imdb.com/title/tt1634013/

Filmde 1930 Dünya Kupası'na katılan Yugoslav Milli takımının hikayesi anlatılmakta. Güzel bir futbol filmi. İzlemenizi tavsiye ederim.

Soner Albayrak
09.10.2014, 17:06
Kaçırılmaması Gereken 2013 Yapımı 55 Sağlam Film

http://onedio.com/haber/2013-yilinin-en-izlenilesi-50-filmi-374327

İzleyecek Film Bulmakta Zorlananlara Özel Kıyıda Köşede Kalmış 40 Muhteşem Film

http://onedio.com/haber/bugun-ne-izlesem-diyenlere-ozel-kiyida-kosede-kalmis-40-muhtesem-film-372683

İzlediğinizde Uzun Süre Etkisinden Çıkamayacağınız 37 Çarpıcı Film

http://onedio.com/haber/carpici-filmler-371666

En Kötüsünden En İyisine Doğru Sıralanmış; Bugüne Kadar En İyi Film Oscarı'nı Kazanan 85 Film

http://onedio.com/haber/-en-iyi-film-oscari-ni-kazanmis-85-filmin-en-kotuden-en-iyiye-siralanmis-listesi-260758

Sürpriz Finaliyle Adeta Tokat Yemiş Etkisi Yaratan 42 Şok Edici Film

http://onedio.com/haber/surpriz-finaliyle-adeta-tokat-yemis-etkisi-yaratan-42-sok-edici-film-377944

Murat'
09.10.2014, 17:39

http://onedio.com/haber/bugun-ne-izlesem-diyenlere-ozel-kiyida-kosede-kalmis-40-muhtesem-film-372683

En Kötüsünden En İyisine Doğru Sıralanmış; Bugüne Kadar En İyi Film Oscarı'nı Kazanan 85 Film

http://onedio.com/haber/-en-iyi-film-oscari-ni-kazanmis-85-filmin-en-kotuden-en-iyiye-siralanmis-listesi-260758

http://onedio.com/haber/surpriz-finaliyle-adeta-tokat-yemis-etkisi-yaratan-42-sok-edici-film-377944

Eyvallah, listelere bir göz atayım.

Oğuz ZEYTİN
09.10.2014, 21:19
Son dönemde seyrettiğim en keyifli yapımlardan biri: "Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?" (Sürpriz Damatlar adıyla Türkiye'de).

Filmin en büyük dezavantajı Anadolu'da çok az salonda gösterilmesi.

Konusu: Muhafazakar katolik cumhuriyetçi bir Fransız çiftin dört kızından üçü sırasıyla Yahudi, Müslüman Arap ve Çinli'yle evlenir. Küçük kızlarının ise bir Fransızla evlenmesini isteyen anne ve babanın düşünce dünyasındaki değişim harika anlatılmış.

Tiyatro başlığını bulamadım, Trabzon Devlet Tiyatrosu şu dakikalarda RULET ile perde açıyor.

Murathan
09.10.2014, 23:05

Ben de düşünüyorum da çaktırma :D

az bekleyin, korsanı çıkar yakında.
twitchden yayın da yaparız ahahha

Erbay
10.10.2014, 01:54
Tiyatro başlığını bulamadım, Trabzon Devlet Tiyatrosu şu dakikalarda RULET ile perde açıyor.

http://bordomavi.net/forum/showthread.php?t=44019

Budur inşallah :)

Oğuz ZEYTİN
10.10.2014, 19:01
http://bordomavi.net/forum/showthread.php?t=44019

Budur inşallah :)

Teşekkürler. Ama farklı bir sayfaydı.

Erbay
10.10.2014, 21:03
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6425

Bu sefer oldu galiba

SüRMeNe_6161
10.10.2014, 21:08
Benim anlamadığım cem yılmazın filmine sinemaya gitmeyen neden korsan cdsinde izler boykot eden hiç izlemez.

Oğuz ZEYTİN
11.10.2014, 09:16
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6425

Bu sefer oldu galiba

Uğraştırdım seni, sağol fakat bu da değil. Mesela FERHANGİ ŞEYLER'i yazmıştım başlığa, hatırlıyorum.

Oğuz ZEYTİN
30.10.2014, 19:17
Biletix'de rastladım, Trabzon Lara Sineması'nda Filmekimi etkinliği başlıyormuş.

Oğuz ZEYTİN
10.11.2014, 18:41
Gişe filmleriyle aram yoktur. Teknik bilgim de çok fazla sayılmaz.

Pek Yakında: Boş.

İncir Reçeli 2: Romantik aforizmaları sevenler keyif alacaktır.

Unutursam Fısılda: Işıl Yücesoy'un bir kez daha devleştiğine şahit oldum. Sadece onu seyretmek için bile gidilebilir, ki ben öyle yaptım.

Sibel
10.11.2014, 20:35
Türk filmlerini sevemiyorum ben.
Olmuyor.

Çağatay_
10.11.2014, 21:53
Olmuyor.

Uzun zamandır gittiğim tek Türk filmi, Pek Yakında.

Yüksek beklenti ile izlemezsen keyif alabilirsin.

Yasin Altuntas
10.11.2014, 23:20
Interstellar der giderim ben aga :)

artvints
10.11.2014, 23:57
boy hood iyiydi beğendim.sevdiğim tür.sosyal konular. film 13 senede çekilmiş. bir çocuğun büyürken yaşadıklarına tanık oluyoruz filmde. oyuncular gerçek zamanlı olarak yaş aldığında etkisi farklı oluyor tabi. 6 yaşında bir çocuğun 18 yaşına gelmesine şahit oluyorsun. türüne belgesel dram diyebilirz. türkiyede yapılamayacak projeye örnek.kimse seni 13 sene beklemez.

Soner Albayrak
11.11.2014, 01:23
Olmuyor.

Aynı şekilde ben de ne yerli film ne de yerli dizi hiçbirisini sevemiyorum.

Olmuyor beceremiyoruz biz film yapmayı.

seyyah61
11.11.2014, 02:55
Gecen hafta Interstellar filmini izledim. Uzay ve bilime ilgisi olan herkesin izlemesi gereken bir film. Daha önce kara delik, solucan deligi gibi kavramlar sinemada hic tasvir edilmedi zannedersem. Oldukca gercekci ve bilimsel gerceklerle örtüsen bir film olmus. Kacirmayin.

İ. SARAL
11.11.2014, 11:39

Eyvallah çok güzel liste.

Murat'
12.11.2014, 11:04
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/custom/Blog_Images/interstellar2.jpg

Tam bir hardcore Sci-fi olmuş, çok kafa kurcalayan bir film ama yine de mükemmel, bir daha gidesim var.

oflubektas
12.11.2014, 15:29
Aynı şekilde ben de ne yerli film ne de yerli dizi hiçbirisini sevemiyorum.

Olmuyor beceremiyoruz biz film yapmayı.

"Türk filmi izlemiyorum"a diyecek lafım olmaz, tercihtir der geçerim.

Tür bakımından da bazı türlerde çok eksik olduğumuzu da kabul ederim. Mesela iyi bir biyografik film çekemedik (Yönetmen veya yapımcı olsam herkesten para dilenir, Vecihi Hürkuş'un hayat hikayesini filme alırdım). Tarihimiz çok ilginç zafer ve yenilgilerle dolu ama iyi bir savaş filmimiz de yok. ("Nefes-Vatan sağolsun" fena değildi, ancak çoğu rezalet) Bilimkurgu ve korku/gerilim desen yerlerde sürünüyoruz.

Ancak bu ülkenin çok kaliteli yönetmenleri, senaristleri, oyuncuları var. Çok güzel filmler çekilmiştir ve hala çekiliyor. İyi kötü bir sinema sektörümüz de mevcut. Komedi, siyasi içerikli "dönem filmleri", dram, aşk hikayesi vb. tür filmlerde çok kaliteli onlarca, hatta yüzlerce örnek verilebilir. Sinema okullarımız, film festivallerimiz, birikim sahibi sinema yazar ve araştırmacılarımız, kısa filmcilerimiz -ve tabi- oyuncularımızla bence azımsanmayacak bir sinema kültürü oluşturduğumuzu düşünüyorum. Zaman zaman uluslararası ödüllerle de iyi filmlerimiz tasdikleniyor. Daha dün gece bende cd'si de olan, Önder Kızıltan'ın yönettiği, Erkan Can'ın döktürdüğü "Takva" filmini televizyonda izledim, hayran kaldım yine..

Ha "bizden daha az paraları var ama bir İran Sineması olamadık" derseniz o da ayrı mesele,

Hürgün Aygün
12.11.2014, 18:45
"Türk filmi izlemiyorum"a diyecek lafım olmaz, tercihtir der geçerim.

Tür bakımından da bazı türlerde çok eksik olduğumuzu da kabul ederim. Mesela iyi bir biyografik film çekemedik (Yönetmen veya yapımcı olsam herkesten para dilenir, Vecihi Hürkuş'un hayat hikayesini filme alırdım). Tarihimiz çok ilginç zafer ve yenilgilerle dolu ama iyi bir savaş filmimiz de yok. ("Nefes-Vatan sağolsun" fena değildi, ancak çoğu rezalet) Bilimkurgu ve korku/gerilim desen yerlerde sürünüyoruz.

Ancak bu ülkenin çok kaliteli yönetmenleri, senaristleri, oyuncuları var. Çok güzel filmler çekilmiştir ve hala çekiliyor. İyi kötü bir sinema sektörümüz de mevcut. Komedi, siyasi içerikli "dönem filmleri", dram, aşk hikayesi vb. tür filmlerde çok kaliteli onlarca, hatta yüzlerce örnek verilebilir. Sinema okullarımız, film festivallerimiz, birikim sahibi sinema yazar ve araştırmacılarımız, kısa filmcilerimiz -ve tabi- oyuncularımızla bence azımsanmayacak bir sinema kültürü oluşturduğumuzu düşünüyorum. Zaman zaman uluslararası ödüllerle de iyi filmlerimiz tasdikleniyor. Daha dün gece bende cd'si de olan, Önder Kızıltan'ın yönettiği, Erkan Can'ın döktürdüğü "Takva" filmini televizyonda izledim, hayran kaldım yine..

Ha "bizden daha az paraları var ama bir İran Sineması olamadık" derseniz o da ayrı mesele,

Ellerine sağlık abi. Çok iyi özetlemişsin durumu. Tamamen katılıyorum. :)

Sibel
15.11.2014, 22:31
Hep aynı yüzler ve uyarlanmış senaryolar çok can sıkıcı.
Bizden de güzel filmler çıkıyor. Ama az işte.
Bazı yüzleri görmekten bıktım ben şahsen.

artvints
15.11.2014, 23:56
nolan ın bütün filmleri çok iyi.belli bir tarzı var.mühendis edasında çalışıyor. seçtiği konular da hep ilgi çekici olmuştur.ayrıca senaryo zengin, ekrana aktarımı çok iyi.öv öv bitiremezsin yani.

KazazogLu
16.11.2014, 16:56
Nolan ın Memento'su benim için en iyi filmidir.Daha sonraki birçok filmi genel sinema izleyicimizi etkileyecek cinstendi.Oyuncu performansları ve şaşırtan sonları ile beğenilmiştir.Ben Nolan dan toplumun memnuniyetini çok önemsediğini ama sinema sanatından ödün verdiğini düşünüyorum
(Belkide çok şey beklemişimdir ondan.)
Seyircinin istediği şeyleri vermesi o filmi başyapıt yapmaz.
Olması gerekeni yapmalıdır yönetmen...Film gerektiğinde izleyiciyi rahatsız etmelidir yansıttığı gerçeklerle.
Velhasıl 8 9 verilecek kadar bir etkisi olmamıştır sinemaya.

Kübrick'in 68 yapımı ' 2001: A Space Odyssey ' filmini öneririm.

artvints
16.11.2014, 17:07
Nolan ın Memento'su benim için en iyi filmidir.Daha sonraki birçok filmi genel sinema izleyicimizi etkileyecek cinstendi.Oyuncu performansları ve şaşırtan sonları ile beğenilmiştir.Ben Nolan dan toplumun memnuniyetini çok önemsediğini ama sinema sanatından ödün verdiğini düşünüyorum
(Belkide çok şey beklemişimdir ondan.)
Seyircinin istediği şeyleri vermesi o filmi başyapıt yapmaz.
Olması gerekeni yapmalıdır yönetmen...Film gerektiğinde izleyiciyi rahatsız etmelidir yansıttığı gerçeklerle.
Velhasıl 8 9 verilecek kadar bir etkisi olmamıştır sinemaya.

Kübrick'in 68 yapımı ' 2001: A Space Odyssey ' filmini öneririm.

kubrick in her filmi rahatsız edici. en beğendiğim yönetmen de kendisidir. bir kubrick kolay yetişmiyor. :) ama yanlış bir değerlendirme bence. yönetmen kendi beğendiği filmi yapar.nolan da bu çapta bir yönetmen. kendi zevki bu. seyirci beğensin diye yapılmıyordur. yaptığı şeyler, kendi zevkleri seyircinin beğeneceği cinstendir. öyle hazır şablonlar olsa herkes iyi film yapar. tarzı bu adamın.

KazazogLu
16.11.2014, 17:24
kubrick in her filmi rahatsız edici. en beğendiğim yönetmen de kendisidir. bir kubrick kolay yetişmiyor. :) ama yanlış bir değerlendirme bence. yönetmen kendi beğendiği filmi yapar.nolan da bu çapta bir yönetmen. kendi zevki bu. seyirci beğensin diye yapılmıyordur. yaptığı şeyler, kendi zevkleri seyircinin beğeneceği cinstendir. öyle hazır şablonlar olsa herkes iyi film yapar. tarzı bu adamın.

Sanatsal kaygılarına inancım tamdı lakin bu filmde bariz mutlu son tabusunu sezdim.Sezdirdi bana.
Kübrick'in filmlerinin izleyiciyi rahatsız etmesi salt gerçekliği direkt beyne zerk etmesinden gelir benim görüşüm.

---Spoiler ---
Not: Ki en sevdiğim aktörlerin başında gelen Matthew McConaughey i yaşatma arzusu beni rahatsız etti.Oscar alan adam da ölebilir :p:p

Derbeder-53
16.11.2014, 17:34
Olmuyor.

Türkiye de adam gibi bir yönetmen çıkmıyor. Bunun bu yüzden izleyiciye zarar vermesi biraz normal karşılanıyor.

Ben Türkler hakkında; Türk tarihi ve Türk edebiyatını konusunu barındıran Türk filmlerini severim. Türk Komedi, Türk Dram, Romantizm filan bunları geçeceksin!

laudrup61
17.11.2014, 14:15
laz vampir tirakulayı öneririm süper film, ama gişe kaygısı yüzünden işin içine istanbul takımlarınıda katmışlar, mesela adamın duvarında fb gs posterleri var. nolan molan yaramaz aga tirakula hepsinden iyi.

la filme gülmek için gidiyoruz iki saat ne düşüneceğim, zaten düşüncelerden sitresten uzaklaşmak istiyoruz adamı sokaylar sıgıntıya

Sibel
20.11.2014, 13:13
Interstellar baştan "hadi artık" dedirten ama son yarım saatte tüm örüntüyü çok iyi çözen bir film olmuş.
Hiç ilgisi olmayan birini doğal olarak sıkabilir.
Ben çok beğendim. Sevgi kavramını olayla bağdaştırması gerçekten süper fikir.
Film bir bilim kurgu olduğundan karadelikten o şekilde geçmek imkansız gibi fiziksel "detaylara" takılmamak gerek.
İçinden gerçekleri ve gerçek olacakları çekip almak daha güzel.
Imdb'den aldığı 9 puanı hak ediyor.

Adem Erdoğan
20.11.2014, 13:42
Interstellar'ı sıkılmadan bir daha izlerim, izlemek de lazım tek seferde bazı noktalar kaçırılıyor çünkü.

Hans Zimmer'ın da hakkını vermek lazım.

seyyah61
20.11.2014, 14:06
Film izlemek isteyenlere tavsiyeler. Son izledigim yeni filmlerden bir derleme yapayim.

Interstellar: Uzay ve evren ile ilgili olanlarin kacirmamasi gereken güzel bir film.
Guardians of the Galaxy: Avengers'tan daha iyi olmus bence. Aksiyonu ve komedisi dozajinda idi. Oyunculuk da gercekten cok iyi.

The Purge: Anarchy: Ilki gibi ortalama bir korku filmi. Korku filmi arayanlar izleyebilir.

Hercules: Dwayne Johnson sevenler kacirmasin. Bu da ortalama bir aksiyon filmi. Fakat senaryo bol klise icerir.

Lucy: Konusunun gercekligi tartisilir. Insanlarin beyninin yüzde yüzünü kullandigi bilimsel olarak ispatlanmis. Bence yönetmen bunu bildigi halde film tartisilsin diye bilerek koydu. Yoksa yüzde 10 yerine, beynin fonksiyonlarini 10 kat artiran bir ilac da olabilirdi. Bilim "kurgu" oldugu icin bu tür detaylara pek takilmam ben. Tipki Interstellar'da takilmadigim gibi. Film genel olarak güzel. Izlenebilir.

Veronica Mars: Diziyi bilmiyordum. Film fena olmamis. Bu da ortalama bir detekliflik filmi.

Cold in July: Konusu gayet basarili tam bir oyunculuk dersi olarak okutulacak bir film. Kacirilmamasi gerekir.

Bir Kücük Eylül Meselesi: Konusu her ne kadar bircok filmden arak olsa da, bu tür Türk filmlerinin artmasi gerektigini düsünüyorum. En sevdigim film tarzi bittiginde düsündüren, film hakkinda arastirma yaptiran filmlerdir. Bu tür filmlere öncü olur insallah.

How to Train Your Dragon 2: Ilkini seven bunu da kacirmamali. Animasyon seviyorsaniz ve ilkini izlemediyseniz önce ilkini izlemekte fayda var.

The Signal: Güzel bir konu malesef cok basarisiz sekilde anlatilmis. Bu konudan cok daha iyi bir bilim kurgu filmi cikabilirdi.

Sürgün Inek: Sakin izlemeyin.

A Million Way to Die in The West: Seth Macfarlane ve sebekliklerini sevenler icin izlenebilir, onun disinda vasat bir komedi.

The Rover: Guy Pearce'in oldugu her film izlenir. Müthis bir post apokaliptik Avusturalya filmi.

Edge of Tomorrow: Time Loop konusunu isleyen, ve uzak gelecekte gecen cok güzel bir bilim kurgu filmi. Izlenmesi gerekir.

The Amazing Spider Man 2: Ilki gibi gereksiz ve kötü bir film.

X-Men: Days of Future Past: X-Men'i, Wolverine haricinde yasli kadrosuyla görecegimiz son film. Bekledigim kadar iyi bir film olmasa da yine de ortalamanin üstü bir film olmus.

Godzilla: Eh iste.

Sabotage: Aksiyon ve Arnold Schwarzenegger sevenler icin güzel benim icinse oldukca siradan ve vasar bir film.

Transcendence: Yine ilginc bir konunun kötü anlatimi kötü bir film.

The Angriest Man in Brooklyn: Robin Williams ölmeden önce izlemistim, Peter Dinklage'i bir de sinema ekraninda görelim dedim. Fakat bu iki aktörün oyunculugu disinda oldukca vasat bir film.

Eyvah Eyvah 3: Ikinci filmde baslayan düsüs bu filmle de devam etmis.

Captain America: The Winter Soldier: Ilk film kötüydü. Bu film ise onun aksine gayet iyi. Cok saglam aksiyon sahneleri var.

300: Rise of an Empire: Bu da beklentileri karsilamayan bir film olmus. Eva Green hatrina izlenir.

Non-Stop: Liam Neeson'un 60 yasindan sonra baslattigi aksiyon furyasinin son halkasi. Film kendini izlettiriyor.

Oğuz ZEYTİN
20.11.2014, 14:44
Arkadaşlara katılıyorum, Interstellar etkileyici bir film. Belgesel titizliğiyle bakarsanız eleştirecek çok sayıda sebep bulabilirsiniz, fakat belgesel değil. Herkesin sorduğu "Cooper neden parçalanmadı?" sorusu bu noktada anlamını kaybediyor.

Süresi iki buçuk saatten daha uzun.

Matt Damon'ın oynadığını bilmiyordum, sürpriz oldu. En son Oceans' serisinde görmüştüm.

Murat'
20.11.2014, 14:52
Arkadaşlara katılıyorum, Interstellar etkileyici bir film. Belgesel titizliğiyle bakarsanız eleştirecek çok sayıda sebep bulabilirsiniz, fakat belgesel değil. Herkesin sorduğu "Cooper neden parçalanmadı?" sorusu bu noktada anlamını kaybediyor.

Süresi iki buçuk saatten daha uzun.

Matt Damon'ın oynadığını bilmiyordum, sürpriz oldu. En son Oceans' serisinde görmüştüm.

Herkes için sürpriz oldu Matt Damon.

Garibim o kadar yalnız kalınca kafayı yemiş.

Çok etkileyici bir filmdi, ikinci kere de izleyeceğim inşallah.

oflubektas
29.11.2014, 15:08
"Deha" seviyesindeki yönetmenlerden Michael Haneke"nin "yedinci kıta" filmini, hatta üstad Haneke'nin bütün filmlerini herkese tavsiye edebilirim. ("Piyanist" ve "Ölümcül Oyunlar" başta olmak üzere)

Ancak "yedinci kıta" kadar net ve vurucu bir film seyrettiğimi hatırlamıyorum. Haneke dediğimiz üstad-ı azam, hatta allame-i cihan emicemizin filmlerini izlerken fazla beklentiye girmemeli. Film bittiğinde rahatsız olacağınız yüzde yüz tescilli ve garantilidir :)

Timur Mikhail
29.11.2014, 15:18
Eğer hans zimmer bir filmin sondtrack'ını yapıyorsa o film izlenecek filmdir.
King arthur gibi vasat bir filmi bile tatlandırabilen adam.

Onun haricinde imax izlemek istiyorum ama fırsat bulamıyorum, imax film izleyenler, tecrübelerini aktarsın :)

KazazogLu
30.11.2014, 14:33
"Deha" seviyesindeki yönetmenlerden Michael Haneke"nin "yedinci kıta" filmini, hatta üstad Haneke'nin bütün filmlerini herkese tavsiye edebilirim. ("Piyanist" ve "Ölümcül Oyunlar" başta olmak üzere)

Ancak "yedinci kıta" kadar net ve vurucu bir film seyrettiğimi hatırlamıyorum. Haneke dediğimiz üstad-ı azam, hatta allame-i cihan emicemizin filmlerini izlerken fazla beklentiye girmemeli. Film bittiğinde rahatsız olacağınız yüzde yüz tescilli ve garantilidir :)

+1
Lars von Trier filmlerinden bile daha çok irite etme özelliğine sahip Heneke başkanın filmleri.

Timur Mikhail
04.12.2014, 00:37
Yıldızlararası çok acayip bir film be o karadeliğe girene kadar herşey netti oradan sonra film koptu, filmden çıktığımda hala düyadamıyım lan biri beni çimdiklese diyodum içimden.
Hans Zimmer yapmış yine yapacağını.

Bu arada John Wick de çok güzel tam aksiyon kaenu reeves reyiz döktürmüş, konu sıradan ama oyunculuk ve aksiyon sahneleri çok güzel.

Erbay
06.12.2014, 16:23
Predestination...Bu nasıl film ya kafam karıştı. Güzel ama kesin izleyin.

Enisc
06.12.2014, 17:19
Film hakkında spoiler vermeden yorum yaparsak :) Ya da en azından spoiler içeren yorumları şu şekilde yazın.

-spoiler- yorum -spoiler-

Gönül rahatlığıyla okuyamıyoruz yorumları :)

İ. SARAL
06.12.2014, 22:53
Hint sinemasına çok büyük ön yargım vardı. 3 İdiots filmi ile bu ön yargıyı kırdım ve artık favorim Bollywood filmleri :) İzlediğim filmlerden bazılarını değerlendireyim bende.

2 Guns: 10/7 Denzel abimiz varsa izlenir.
13 Sins: Fena değil, izlenebilir. 10/6,5.
300 Riseof an Empire: 10/6,5.
After Earth: Will Smith ve oğlu oynuyor. İzlenilir. 10/6,5-7.
Apocalypto: Tom Hanks yapımı 10 numara film. Kesin izleyin. 10/9.
Barfi: Müthiş bir Hint filmi. 10/8,5.
Captain Philips: İdare eder. 10/6.
Case 39: Güzel film. 10/8.
Cloud Atlas: Güzel film. 10/7.
District 9: Bu filme karşı da ön yargım vardı. İzleyeyim dedim ve çok beğendim. 10/8.
Drive: 10/7,5.
El Cuerpo (The Body): İspanyol gerilim filmi. Ters köşe sevenler izlesin. 10/7,5.
Elysium: Matt Damon var daha ne olsun. 10/7,5.
Equilibrium: Christian Bale var yetmez mi? 10/7,5.
Escape Plan: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel. 10/8.
Frequency: İzlenir. 10/6,5.
Ghajini: Hint sinemasının iyi filmlerinden. Memento çakması gibi ama çok güzel.10/8.
İn Time: Boş zamanlarda izlenir. 10/6.
Julia's Eyes: Yine İspanyol gerilim ve çok başarılı. 10/8,
Fermat's Room: Çok iyi. 10/8-8,5.
Master And Commander: The Far Side Of The World: 10/7.
Oblivion: 10/7.
Talaash: Hint filmi 10/8.
The Call: Fena değil. 10/6,5.
The Collector ve The Collection: Serinin 1 ve 2. filmi ben beğendim eleman tam psiko. 10/7.
The Uninvited: Çok güzel ters köşe filmlerden. 10/8.
Warrior: Güzel film. 10/7.

DEEP BLUE
07.12.2014, 00:36
Yarın maç saatine kadar İnterstellar'a gidicem. Benim, Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi hedefiyle gece gündüz kastıran oğlan bile, filmi izleyip fizikçi kesildi başıma... Bakalım nasıl birşeymiş... Belki çıkışta Serdar Gürler'e daha sevgi dolu bakabilirim...

selcuk
07.12.2014, 05:45
Hint sinemasına çok büyük ön yargım vardı. 3 İdiots filmi ile bu ön yargıyı kırdım ve artık favorim Bollywood filmleri :) İzlediğim filmlerden bazılarını değerlendireyim bende.

2 Guns: 10/7 Denzel abimiz varsa izlenir.
13 Sins: Fena değil, izlenebilir. 10/6,5.
300 Riseof an Empire: 10/6,5.
After Earth: Will Smith ve oğlu oynuyor. İzlenilir. 10/6,5-7.
Apocalypto: Tom Hanks yapımı 10 numara film. Kesin izleyin. 10/9.
Barfi: Müthiş bir Hint filmi. 10/8,5.
Captain Philips: İdare eder. 10/6.
Case 39: Güzel film. 10/8.
Cloud Atlas: Güzel film. 10/7.
District 9: Bu filme karşı da ön yargım vardı. İzleyeyim dedim ve çok beğendim. 10/8.
Drive: 10/7,5.
El Cuerpo (The Body): İspanyol gerilim filmi. Ters köşe sevenler izlesin. 10/7,5.
Elysium: Matt Damon var daha ne olsun. 10/7,5.
Equilibrium: Christian Bale var yetmez mi? 10/7,5.
Escape Plan: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel. 10/8.
Frequency: İzlenir. 10/6,5.
Ghajini: Hint sinemasının iyi filmlerinden. Memento çakması gibi ama çok güzel.10/8.
İn Time: Boş zamanlarda izlenir. 10/6.
Julia's Eyes: Yine İspanyol gerilim ve çok başarılı. 10/8,
Fermat's Room: Çok iyi. 10/8-8,5.
Master And Commander: The Far Side Of The World: 10/7.
Oblivion: 10/7.
Talaash: Hint filmi 10/8.
The Call: Fena değil. 10/6,5.
The Collector ve The Collection: Serinin 1 ve 2. filmi ben beğendim eleman tam psiko. 10/7.
The Uninvited: Çok güzel ters köşe filmlerden. 10/8.
Warrior: Güzel film. 10/7.

bir kac hint filmi öneriym sana

devdas
fanaa
dhoom 1-2-3
Kabhi Khushi Kabhie Gham
don 1-2
my name is khan
black
hum tum
Mohabbatein
om shanti om
Taare Zameen Par
dostana

aninda aklima gelenler bunlar

Soner Albayrak
07.12.2014, 11:35

Film paradoks içerdiği için benim de kafam karıştı izledikten sonra. Özgün bir konusu var ama genel itibari ile beğendim. ''Mindfuck'' tarzı film sevenler kaçırmamalı bence.

fincher
07.12.2014, 12:10
Rush filmini seyrettim dün,herkese tavsiye ederim,özellikle F1 sevenleri kesinlikle seyretmeli,sevmeyenler de seyredince F1 sever olurlar zaten...

Yiğit SARI
07.12.2014, 12:33
Sinemada en son gittiğim 3 film:

Interstellar: Fazla yoruma gerek yok herkesin gidip görmesi gereken bi film, bi başyapıt.. Mükemmel bi hayal gücü ve yönetmenlik yeteneği harmanlanması. Mutlaka izleyin hala vizyonda mı bilmiyorum da..
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1: Part 1 part 2 muhabbetine kurban gitmiş. Çok aman aman bi seri değildir zaten ama son filmi iyi olabilir bunu pek tavsiye etmiyorum
Deliha: Arkadaşın zoruyla gitmiş bulundum.. Önünden bile geçmeyin

İ. SARAL
07.12.2014, 14:50

devdas
fanaa
dhoom 1-2-3
Kabhi Khushi Kabhie Gham
don 1-2
my name is khan
black
hum tum
Mohabbatein
om shanti om
Taare Zameen Par
dostana

My name is Kahan, Black, Taare Zameen Par harddiskte var yakında izleyeceğim :) Black'in Türk versiyonunu izledim zaten konuyu biliyorum :)

selcuk
08.12.2014, 01:58
My name is Kahan, Black, Taare Zameen Par harddiskte var yakında izleyeceğim :) Black'in Türk versiyonunu izledim zaten konuyu biliyorum :)

hepsi güzel filmler
devdas bi baska
zaten oscar icinde son besdeymis ama secilmemis
4 saat süren bir dram
duygulandiran bir film, zaten ilk izledigim hint filmiydi
gercekden harika film

birde hum tum süper komedi

gerisi iyi zaman gecirmek icin, birde bu gece gibi insan kafayi yiyorsa, 1.sinif ilac

Çağatay_
08.12.2014, 09:56
Nightcrawler kesin tavsiye ediyorum.

Başrol oyuncusu Jake Gyllenhaal müthiş bir performans sergiliyor.

Filmin konusu da sıradışı.

Temposu biraz düşük gelebilir kimisi sevmiyor böyle filmleri, ama anlatımı çok güçlü. Tekrar söylüyorum kesinlike tavsiye ediyorum pişman olmazsınız. Olursanız yazın bana buradan :D

Oğuz ZEYTİN
11.12.2014, 01:37
http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=1919629089&postcount=2586

Rahmetli Cengiz DAĞCI Bey'in enfes romanı Korkunç Yıllar, "Kırımlı" adıyla sinemaya aktarılmış. Kim çekmiş, kimler oynamış detaylı bilgim yok. Ön çalışma yapmadan gidip seyredeceğim. Kitabı iki defa altını çize çize okumuştum. Sizlere de tavsiye ederim. Umarım filmi de tavsiye edebilirim.

U.Sadıkoğlu
11.12.2014, 01:42
Fury hala gitmeyenler varsa kesinlikle gitsin. Hala vizyondamı bilmiyorum fakat son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Kadro süper senaryo süper...

Ayrıca Keanu Reeves'in filmi John Wick'de sahneleri ve kurgularıyla bence 10 üzerinden 9 alır. Kesinlikle izlenmeli.

Murat'
11.12.2014, 20:33
n6ytc4xP0P8

Yağmur: Kıyamet Çiçeği

Kazım Koyuncu'nun da hayatının bir bölümünü anlatan bu filmi gerçekten merak ediyorum, Avni Aker tribünlerini çok güzel göstermişler, fırsat bulursam gideceğim inşallah.

artvints
11.12.2014, 20:43
abdullah ın golü olmamış.

Sibel
11.12.2014, 20:56

Bunu ben de izlemek istiyorum. Kısa zamanda izleyeceğim.

Oğuz ZEYTİN
11.12.2014, 20:59
n6ytc4xP0P8

Yağmur: Kıyamet Çiçeği

Kazım Koyuncu'nun da hayatının bir bölümünü anlatan bu filmi gerçekten merak ediyorum, Avni Aker tribünlerini çok güzel göstermişler, fırsat bulursam gideceğim inşallah.

Filme konu olan merhumla ilgili yorum yapmayacağım. Filmin fragmanları bana Sonbahar'ı hatırlattı.

Bundan bağımsız olarak, Karadeniz-Trabzon temalı film/dizilere nedense hiç sıcak bakamadım. Gerçek yaşantıyı bildiğimiz için, uyarlamanın sahteciliğini kabul etmek zor geliyor.

Sibel
13.12.2014, 13:03
Hiç güzel yorumlar yapılmıyor film hakkında.
Gitmeyi düşünmüyordum iyice vazgeçtim.

Adem Akyüz'
13.12.2014, 13:23
Yağmur-Kıyamet Çiçeği kitabını okuyunca filmin çok güzel olacağını düşünmemiştim zaten. Kazım Koyuncu'nun ön planda olduğu bir hikaye değil ve Kazım Koyuncu'yla ilgili yeni, hiç duymadığımız, bilmediğimiz bir şey yok. Aynı cümleler, aynı konuşmalar, herkesin bildiği olaylar.. Bir kişi hakkında bir kitap yazılıyorsa, bir film çekiliyorsa okuyucuya, izleyiciye yeni şeyler göstermek gerek. Kitapta bu yoktu. Yorumlara bakılırsa filmde de yok. Gitmeyi düşünüyorum. İzleyince daha sağlıklı yorum yapabilirim.

Hüdai Pervaneli
13.12.2014, 13:40
Deliha filmini Izleyen varmi ?

Onur Civelek61
13.12.2014, 22:19
Yağmur-Kıyamet çiçeği filmini izledim.
Şampiyonluğu kaçırdığımız an yine ağladım :(
Film fena değil.Aşırı küfürlü...

signal
13.12.2014, 22:48
Yağmur-Kıyamet çiçeği filmini izledim.
Şampiyonluğu kaçırdığımız an yine ağladım :(
Film fena değil.Aşırı küfürlü...

96 yılına çok yer veriyor mu filmde?

Atakan
13.12.2014, 22:49
Film tam bir leş. Ne izlemeye ne de yorumlamaya değer. Forumdan toplanıp bir şeyler çekmeye çalışsak daha iyi bir şey çıkardı ortaya.

Onur Civelek61
14.12.2014, 11:05
96 yılına çok yer veriyor mu filmde?

Çok diyemem yani benimde beklentim fazlaydı :) Van maçı,şikebahçe maçını gösteriyor.Şampiyonluk kaçınca olan bir kaç olay var.

talsuv61
14.12.2014, 19:24
Kayıp kız filmi de fena değil.

Soner Albayrak
14.12.2014, 23:23
Ters köşe son sevenler mutlaka El Cuerpo filmini izlesin. Alanında çok iyi bir film garanti ediyorum.

kursat1313
14.12.2014, 23:38
the maze runner tavsiyemdir

Hakan Yeşilyurt
14.12.2014, 23:44

devdas
fanaa
dhoom 1-2-3
Kabhi Khushi Kabhie Gham
don 1-2
my name is khan
black
hum tum
Mohabbatein
om shanti om
Taare Zameen Par
dostana

bende Salman Khan'ın oynadığı Kick filmini önerebilirim:

Hakan Yeşilyurt
17.12.2014, 00:06
the maze runner tavsiyemdir

güzel film ben şahsen çok beğendim

kursat1313
17.12.2014, 00:11
İkincisini bekleyeceğiz artık

kursat1313
17.12.2014, 00:14
güzel film ben şahsen çok beğendim

Hakan Yeşilyurt
17.12.2014, 16:00

aynen..

Hakan Yeşilyurt
17.12.2014, 19:01
Ters köşe son sevenler mutlaka El Cuerpo filmini izlesin. Alanında çok iyi bir film garanti ediyorum.

güzel film..tahmin etmemişdim böyle bir son

Hakan Yeşilyurt
17.12.2014, 19:27
Yıldızlararası çok acayip bir film be o karadeliğe girene kadar herşey netti oradan sonra film koptu, filmden çıktığımda hala düyadamıyım lan biri beni çimdiklese diyodum içimden.
Hans Zimmer yapmış yine yapacağını.

Bu arada John Wick de çok güzel tam aksiyon kaenu reeves reyiz döktürmüş, konu sıradan ama oyunculuk ve aksiyon sahneleri çok güzel.

bu filmi izleyecem ama internette sinema cekimi var hep.

ibrahim
17.12.2014, 20:05
Leyla ile Mecnuncular katiyyen kaçırmaz bu filmi. Lm tadında çok güzel bir film bizleri bekliyor. :D

iLLDaM8DfM8

Gesendet von meinem LG-D855

Fatih Özkan
18.12.2014, 00:01

Tavsiyen için teşekkürler.
Sayende şahane bir film izledim. :alkış:

Hakan Yeşilyurt
19.12.2014, 13:37

var mı tavsiye edeceğin başka filmler..renktaş.

film çok güzeldi..

'Enes'
19.12.2014, 14:44
Escape Plan tavsiye ederim, Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger oynuyor, 2013 filmi.

Soner Albayrak
19.12.2014, 17:38
Tavsiyen için teşekkürler.
Sayende şahane bir film izledim. :alkış:

Rica ederim. :)

var mı tavsiye edeceğin başka filmler..renktaş.

film çok güzeldi..

Aynı türde film istiyorsan birkaç tane yazayım aklıma gelenlerden.

the illusionist
Prestij
Oldboy
Fight Club
Cypher
The Machinist
The thirteenth floor
Esaretin Bedeli
Source Cod
Lucky Number Slevin
Shutter Island

Bir arkadaşın üstteki mesajda yazdığı Escape Plan de sağlam filmdir.

İzlemediklerini izle gerçekten de etkileyici sonlu filmlerdir yazdıklarım

Google'de ''Finalde ters köşe yapan filmler'' ismiyle arattırsan bir sürü film ismi de bulursun. ;)

Fatih Özkan
19.12.2014, 17:40

Google'de ''Finalde ters köşe yapan filmler'' ismiyle arattırsan bir sürü film ismi bulursun. ;)

Yardımcı olayım. :)

Hakan Yeşilyurt
19.12.2014, 17:47

Aynı türde film istiyorsan birkaç tane yazayım aklıma gelenlerden.

the illusionist
Prestij
Oldboy
Fight Club
Cypher
The Machinist
The thirteenth floor
Esaretin Bedeli
Source Cod
Lucky Number Slevin
Shutter Island

Bir arkadaşın üstteki mesajda yazdığı Escape Plan de sağlam filmdir.

İzlemediklerini izle gerçekten de etkileyici sonlu filmlerdir yazdıklarım

Google'de ''Finalde ters köşe yapan filmler'' ismiyle arattırsan bir sürü film ismi de bulursun. ;)

tşk ederim..bu filmleri en kısa zamanda izleyecem..

Yardımcı olayım. :)

teşekkürler

Hakan Yeşilyurt
19.12.2014, 19:59
Escape Plan tavsiye ederim, Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger oynuyor, 2013 filmi.

bu filmi daha önce izlemişdim.

Berkay Yılmaz
20.12.2014, 23:40
Polisiye filmler;

Kuzuların Sessizliği : Efsane Hannibal Lecter, izleyin pişman olmazsınız.
Training Day: Denzel Washington oyunculuğunu konuşturduğu film, kurgu güzel.
KAOS: Jason Statham ve Wesley Snipes aynı filmde izleyin pişman olmazsınız.
LA Confidential: En beğendiğim polisiye filmlerden biri. Kurgusu çok etkileyici.
Se7en: Brad Pitt ve Morgan Freeman aynı filmde 2 dedektif.
Sin City: Başlı başına efsane bir film, anlatılmaz izlenir.
İnside Man: Pişman olmazsınız.

Erdinç Dilek
21.12.2014, 00:09
Guantanamo hapishanesinde suçsuz müslümanların çektikleri zulumleri bu filmde görebileceksiniz.Bayan asker olan Amy Cole yaşadığı yerden bunalıp sıkılınca tekrar orduya katılarak burdan uzaklaşır.Irak'a gitmeyi istemeketedir fakat onu Guantanamo'ya göndermişlerdir.Orada ise istismara uğrayan müslüman erkeklerin bulunduğu hapishane'de görev alır.Burada 8 yıl hapise mahkum edilen Ali Amir ile ilginç bir arkadaşlık içine girerler
_1MDrwqjeGo

Uğur GEMİCİOĞLU
21.12.2014, 02:17
Bu Interstellar filmini indireceğim veya izleyeceğim bir yer var mıdır? Her yerde sinema çekimi var.

Yiğit SARI
21.12.2014, 09:57
Predestination (2014): IMDB 7,5/10

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum bu senenin filmi ama ülkemizde vizyona girmedi. Bilim-kurgu diyebileceğimiz kafa patlatmanıza sebep olan ve şaşırtan bi film zevkle izleyebilirsiniz

PortoDeGalinhas
22.12.2014, 01:13
Predestination (2014): IMDB 7,5/10

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum bu senenin filmi ama ülkemizde vizyona girmedi. Bilim-kurgu diyebileceğimiz kafa patlatmanıza sebep olan ve şaşırtan bi film zevkle izleyebilirsiniz

Evet bende 1-2 hafta önce izledim. Paradoks ve zaman kavramının çok güzel bir şekilde beyaz perdeye yansıtıldığı bir film bence. Hem bu türdeki diğer filmler(Primer,Donnie Darko) gibi olayı çok fazla karmaşık işlememişler. Hani 1.izlediğinizde anlamadığınız şeyleri 2.izleyişinizde rahatlıkla anlayabilirsiniz.

PortoDeGalinhas
22.12.2014, 01:25
Açlık oyunları- Alaycı Kuş part 1'i izledim sinemada 2 gün önce. Normalde kitabını okuduğunuz bir sinema filmi, kitabı kadar etkilemez ama ben böyle filmlerden ayrı bir zevk alıyorum nedense. Kendi hayalimde kurduğum dünyanın başkasının gözünde nasıl canlandırıldığına şahit oluyorum ve bu çok hoşuma gidiyor nedense. Bence mutlaka izlenilmesi gereken seri filmlerden biridir.

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim daha fazla para kazanmak uğruna seri filmlerin artık 2 partta verilmesi olayını çok sacma buluyorum. Filmı sacma sapan bir yerde bitiriyorlar ve uzun bir sure ondan sonrasını beklemek zorunda kalıyorsun. Arada geçen zaman da hem bazı ayrıntıları unuttuğun için hem de filmin modundan çıktığın için 2.part o kadar etkili olmuyor.

Hakan Yeşilyurt
22.12.2014, 19:46
Adalet – The Equalizer

Denzel Washington'un ben hala ayaktayım dediği film.. izlemenizi tavsiye ederim..

Tayfun
24.12.2014, 09:52
John Wick -

Fury -

Predestination -

Bu üç filmi izleyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?, Üçünü de izlemeyi düşünüyorum, zaman kaybı yaşatacaksa izlemeyeceğim .

E. Okan Bülbül
24.12.2014, 10:32
Hepsi güzel filmler

Yiğit SARI
24.12.2014, 11:54
John Wick -

Fury -

Predestination -

Bu üç filmi izleyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?, Üçünü de izlemeyi düşünüyorum, zaman kaybı yaşatacaksa izlemeyeceğim .

Fury ve Predestination'ı izledim.

İkisi de zaman kaybı değil bence. Fury iyi bi savaş filmi, oyuncular başarılı senaryo çok üstün olmasa da içine çekiyor izlemeni tavsiye ederim. Predestination paradoks kavramı üzerine yoğunlaşmış bir film. Sonunu az-çok tahmin edebiliyo olsanda bu yıl çıkmış konusu itibariyle enteresan filmlerinden biri. Önceliğin Predestination olsun sonra da Fury'yi izleyebilrisin. Yalnız Predestination'da havada kalmış şeyler de var görmezden gelebilirsin onları.

Sibel
24.12.2014, 11:59
Spoiler vermeyin sakın. Daha izlemedim Predestination'ı.
:)

Tayfun
24.12.2014, 13:18
Fury ve Predestination'ı izledim.

İkisi de zaman kaybı değil bence. Fury iyi bi savaş filmi, oyuncular başarılı senaryo çok üstün olmasa da içine çekiyor izlemeni tavsiye ederim. Predestination paradoks kavramı üzerine yoğunlaşmış bir film. Sonunu az-çok tahmin edebiliyo olsanda bu yıl çıkmış konusu itibariyle enteresan filmlerinden biri. Önceliğin Predestination olsun sonra da Fury'yi izleyebilrisin. Yalnız Predestination'da havada kalmış şeyler de var görmezden gelebilirsin onları.

Teşekkür ederim Yiğit.

Önce Predestination'ı izleyip beyine yüklenelim biraz , sonra Fury'yi izlerim dediğin gibi :)

Tayfun
24.12.2014, 19:49
Predestination'ı az önce izleyip bitirdim. Çok iyi de değildi, kötü de diyemem. 10 üzerinden 7 veririm ben. Tavsiye ederim yine de :)

Şimdi Fury'yi izleyeyim bakalım neler bekliyor beni ...

Tayfun
25.12.2014, 09:17
Fury'yi de izledim, güzel film olmuş bence. Savaşta vicdanın sesine kulak vermek ya da vermemek güzel işlenmiş. 10 üzerinden 8 veririm .

İlker Yazıcıoğlu
25.12.2014, 10:54
En son Gone Girl(Kayıp Kız)'ı izledim.
Çok beğenilen bir kitaptan uyarlanan film.

Konu çok enteresan gibi dursa da filmde iyi işleyemediler.

Bu tarz ters kçşe filmlerini çok beğenmeme rağmen istediğim elektriği alamadım filmden.
He,izlenir,vakit kaybı değildir ama konu,yönetmenin elinde parçalanmış bence ki Fincher çok beğendiğim bir yönetmendir,yakıştıramadım...
6.5/10 verdim..

http://www.turkcealtyazi.org/mov/2267998/gone-girl.html

İlker Yazıcıoğlu
25.12.2014, 10:56
Yukarıda bir arkadaş paylaşmış Ceset filmini.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/1937149/el-cuerpo.html

Bu da bir ters köşe filmi ama inanılmaz işlenmiş bir film.Merak ettiriyor,gerilim sahneleri de mevcut zaman zaman.

Kanımca son dönemlerde Celda ile yükselen İspanyol sinemasının en iyi gerilim eserlerinden biridir bu film.

Kesinlikle tavsiye ederim..

İnanılmaz bir ters köşe...

8.5/10

İlker Yazıcıoğlu
25.12.2014, 13:51
Yıllar önce izlemiştim ,tekrar aklıma geldi.
Gülün adı isimli kitabın filme uyarlamasıdır.

Ciddi bir başyapıttır.Manastırda işlenen bir cinayetin sebebinin araştırılması esnasında gelişen olaylar ve de nasıl sonuçlandığı iyi bir şekilde anlatılıyor.

Filmin geçtiği ortam,hava çok iyi bir hava katmış filme.

Başrolde de Sean Connery varsa gerisini siz düşünün.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0091605/der-name-der-rose.html

9/10

Murat'
29.12.2014, 14:12
Bir ara günde iki film izleyip Top 250'de kalan 100 filmi bitireceğim diye söz vermiştim kendime, ama bir türlü kısmet olmadı, araya birkaç tane dizi falan girdi, en kısa zamanda bitireceğim inşallah şu listeyi.

Soner Albayrak
29.12.2014, 14:28
Film ayırt etmeyip her tür filmi izleyebilen insanlara gıpta ediyorum. Ben sevdiğim tarzda film ararken çok zorlanıyorum.

selcuk
29.12.2014, 14:39
exodusmudur nedir onu izledim
cok kötü film bence
hic heycan yaratamadilar film boyu
filmde benim icin en enteresan sahne insanligin ilk zincirleme kazasiydi

yok arkadas bu hikayeyi cok daha heycanli anlatilabilirdi
bu aci gercek bana 15euroya patladi

kursat1313
31.12.2014, 23:56
Predestination ı izleyin ama çok düşündürücü filmin sonunda birçok soru soruyorsunuz kendinize çok saçma bir filmde diyebilirsiniz ama El cuerpo(ceset) ispanyol filmi kesinlikle tavsiye ederim süper bir film seyrettiğinize pişman olmazsınız predestinationdan sonra bir pişmanlık yaşama ihtimaliniz var

Enisc
02.01.2015, 01:30
Film ayırt etmeyip her tür filmi izleyebilen insanlara gıpta ediyorum. Ben sevdiğim tarzda film ararken çok zorlanıyorum.

Katılıyorum ve artırıyorum. Bir insan bir film süresi boyunca film seçemez mi :( Sonunda önümde tek elle yediğim çekirdeğin bitmesiyle kalıyorum. Sonra da vazgeçiyorum zaten.

Hüdai Pervaneli
02.01.2015, 04:13
Aksiyon Macerqa Komedi Izlerim
Korku filmi olunca Kacarim:)

bordomavi1
02.01.2015, 09:53
Güzel bir komedi filmi önerisi olan var mı? Yerli, yabancı farketmez.

Soner Albayrak
02.01.2015, 12:13
Katılıyorum ve artırıyorum. Bir insan bir film süresi boyunca film seçemez mi :( Sonunda önümde tek elle yediğim çekirdeğin bitmesiyle kalıyorum. Sonra da vazgeçiyorum zaten.

Aynı şekilde o kadar süre aradıktan sonra hiçbir filmi seçemeyip en sonunda film izlemekten vazgeçiyorum.

Soner Albayrak
02.01.2015, 12:15
Güzel bir komedi filmi önerisi olan var mı? Yerli, yabancı farketmez.

Adam Sandler, Will Smith ve Eddy Murphy filmleri iyidir bu konuda tavsiye ederim.

bordomavi1
02.01.2015, 13:09
Adam Sandler, Will Smith ve Eddy Murphy filmleri iyidir bu konuda tavsiye ederim.

3 Idiots diye bir film indirdim. Onu izledikten sonra senin önerilerine göre bir film bulup izlerim.

CEMEFKER
02.01.2015, 14:08
Beyler gerilim seven için İspanyol yapım "Ceset "( orjinali " El Cuerpo") filmini tek geçerim.....dün akşam izledim müthiş.

The Legend
02.01.2015, 16:00
The Fury
The Equalizer
Non-Stop
Gone Girl

güzel filmlerdi sıkılmadan izledim. Sırada Nightcrawler var.

aaahmet61
02.01.2015, 16:20
Adalet – The Equalizer 2014 süper film .torrentden indirin seyredin.

kursat1313
03.01.2015, 13:31
St Vincent ve Fermatın odası(kapan) fena değil

bordomavi1
03.01.2015, 13:44
3 Idiots'u dün izledim. Şahane bir film, herkese öneririm. Biraz uzun sürüyor ama vaktinizi harcamaya değer bir film.

İ. SARAL
03.01.2015, 21:44
3 Idiots'u dün izledim. Şahane bir film, herkese öneririm. Biraz uzun sürüyor ama vaktinizi harcamaya değer bir film.

Hint filmlerine karşı olan önyargımı kıran film. Süper.

bordomavi1
03.01.2015, 22:34
Hint filmlerine karşı olan önyargımı kıran film. Süper.
Öyle çok film izleyen, film kültürü olan birisi değilim. Dolayısıyla öyle çok Hint filmi izlemişliğimde yok ama bu filmi çok beğendim. Bu tarz başka filmlerde öneren olursa sevinirim, izlerim.

Hakan Yeşilyurt
04.01.2015, 13:50
Öyle çok film izleyen, film kültürü olan birisi değilim. Dolayısıyla öyle çok Hint filmi izlemişliğimde yok ama bu filmi çok beğendim. Bu tarz başka filmlerde öneren olursa sevinirim, izlerim.

Aamir Khan'nın p.k (peekay) diye yeni filmi çıktı daha internete düşmedi. Düşdüğü zaman onuda izlemenizi tavsiye ediyorum..söylenenlere göre 3 idoisten de güzelmiş.

bordomavi1
04.01.2015, 14:09
Aamir Khan'nın p.k (peekay) diye yeni filmi çıktı daha internete düşmedi. Düşdüğü zaman onuda izlemenizi tavsiye ediyorum..söylenenlere göre 3 idoisten de güzelmiş.

Ben de Aamir Khan'ı araştırırken PK'yı farkettim. Türkiye'de vizyona girme ihtimali varmış.

Ali Can
04.01.2015, 14:51
Gone Girl

The Equalizer

Bu iki filmi kesinlikle öneririm, zaman kaybı yaşamazsınız.

Nihat Güneş
04.01.2015, 19:55
The Judge
The Drop

Agir ilerleyen ama kaliteli filmler ...

Hüseyin Başoğlu
04.01.2015, 20:05
The Judge
The Drop

Agir ilerleyen ama kaliteli filmler ...

Judgeyi bende bugün izledim.
Cidden güzeldi :)

İ. SARAL
04.01.2015, 21:08
Ben de bugün Mindscape (Anna) ve Buried'i izledim. Mindscape gayet güzel film tavsiye ederim. Buried ise film baştan sona 1 mekanda ve 1 kişiyle geçiyor :) Fena değil ama sonu daha güzel olabilirdi. Dün Jack Reacher'i izledim o da çok iyi.

Hakan Yeşilyurt
04.01.2015, 23:52
başka film önerisi olan varmı..son zamanlarda kaliteli bir korku filmi bulamadım..

selcuk
05.01.2015, 05:49
başka film önerisi olan varmı..son zamanlarda kaliteli bir korku filmi bulamadım..

purge izledinmi

Alika87
05.01.2015, 15:38

The Conjuring izledinmi?

Hakan Yeşilyurt
06.01.2015, 00:06
purge izledinmi

The Conjuring izledinmi?

ikisinide izlemedim.en kısa zamanda izleyecem

kursat1313
08.01.2015, 01:16
2 guns

Ertan1982
08.01.2015, 05:30
hobbit son bölümünü bugün izlemeye gidiyorum.bakalim nasil.1-2 pek begemediydim.

bordomavi1
08.01.2015, 14:38
Dün Will Smith'in Umudunu Kaybetme filmini izledim. Film güzel ama ben bu tarz filmleri sevmiyorum. İnsanların yaşadığı sıkıntıları izlemek hoşuma gitmiyor, onlarla beraber izlerken ben de üzülüyorum. Bir film için vakit harcayacaksam o film beni güldürsün, eğlendirsin istiyorum. Sanırım duygusal biri olmamdan dolayı böyle oluyor.

kursat1313
09.01.2015, 16:18
my way savaş filmi muhteşem

Hakan Yeşilyurt
09.01.2015, 16:47
izlemek isteyenler için Aamir Khan'nın yeni filmi P.K. internete düştü..altyazı ve orjınal çekimde..

http://www.hintfilmizle.com/online-hintfilmi-izle/837-pk-2014-izle.html

laudrup61
10.01.2015, 13:30
Unknown (Kimliksiz) filmini mutlaka izleyin, çok güzel. Üstelik filmin içinde Trabzonsporda var, dünyaca ünlü bir filmin içinde Ts mizin olması filmi daha izlenilebilir yapıyor

http://www.imdb.com/title/tt1401152/?ref_=nv_sr_1

selcuk
10.01.2015, 13:36
Unknown (Kimliksiz) filmini mutlaka izleyin, çok güzel. Üstelik filmin içinde Trabzonsporda var, dünyaca ünlü bir filmin içinde Ts mizin olması filmi daha izlenilebilir yapıyor

sadece trabzonsporum oldugu icin aciyorum filmi
liam neesonda pek sevmem aslinda

DEEP BLUE
10.01.2015, 13:42

Filmdeki Trabzonspor bahsi nedir gençler? İzlemediğim için bilmiyorum.

Uğurtan
10.01.2015, 13:52
Filmdeki Trabzonspor bahsi nedir gençler? İzlemediğim için bilmiyorum.

Ümit abi ufak bir sahne. Girilen bir kahvehane idi sanırım arkada bizim bayrak var.

DEEP BLUE
10.01.2015, 14:01
Ümit abi ufak bir sahne. Girilen bir kahvehane idi sanırım arkada bizim bayrak var.

İleriki yıllarda, kendi çapımda filmler yapmak istiyorum. Bu hayalimi gerçekleştirebilirsem, her filmde mutlaka böyle küçük bir detayla Trabzonspor vurgusu vardı kafamda. O nedenle çok enteresan geldi. En yakın zamanda izliycem...

Fatih Özkan
10.01.2015, 14:15
İleriki yıllarda, kendi çapımda filmler yapmak istiyorum. Bu hayalimi gerçekleştirebilirsem, her filmde mutlaka böyle küçük bir detayla Trabzonspor vurgusu vardı kafamda. O nedenle çok enteresan geldi. En yakın zamanda izliycem...

Abi her film izlediğimde benim de aklıma geliyor bu.
Ufak bir sahneye Bordo-Mavi'yi sıkıştırmak...
Ne biliyim 61'li falan sayılar koymak...
Daha neler neler. :)

selcuk
10.01.2015, 15:37
hey ya bi kafede asili bayrak varmis filmde

film klasik neeson filmi, birini izlediginizmi hepsini bilirsiniz

Soner Albayrak
10.01.2015, 16:35

Enteresan değil abi film Almanyada çekilmiş. Orada Türk yoğunluğu fazla olduğu için denk gelmiş işte bazı sahneler, özellikle yapmamışlar yani.

İ. SARAL
10.01.2015, 19:24
Az önce 2 film izledim.

Sorority Row: Kesinlikle izlemeyin tam liseli filmi. Bu filmi nereden duydum da indirdim bilmiyorum.
The Best Offer: Müthiş bir film kaçırmayın.

selcuk
10.01.2015, 19:47
Enteresan değil abi film Almanyada çekilmiş. Orada Türk yoğunluğu fazla olduğu için denk gelmiş işte bazı sahneler, özellikle yapmamışlar yani.

dogru
buralarin filmlerinde sik oluyor
en cok cops dizisinde var
16. viyanadaki polis kogusunun hikayeleri
pazarin ici olsun, kafeler, restoranlar heryerde simgelerimiz oluyor
16nin merkezi trabzonlu is adamlarinin elinde oldugundan normal olay

Yiğit Gayretli
11.01.2015, 01:23
Jagten gerçekten kült bir yapım olmuş. Uzun zamandır "rahatsız olabileceğim" bir film izlemek istiyordum. Doyuma ulaştım. İnanılmaz derecede anlatmak istediğini anlatmakta başarılı olan bir film olmuş. Alt metni de çok başarılı şekilde imgelere aktarmış yönetmen. Bazen kamera açıları ile dahi konuyu anlattığını hissediyorsunuz... Neyse biraz daha konuşursam spoiler vereceğim :)

Jagten: 8.5/10

Oğuz ZEYTİN
27.01.2015, 17:39
Leviathan...

Son zamanlarda seyrettiğim en kuvvetli protest yapım.

Öncelikle ve özellikle "Zamanın ruhu"na uyup TÜRK sinemasını TÜRKİYE (Daha doğrusu kürt) sineması yapma çabasıyla (Bknz. Altın Portakal polemikleri) etnik bölücülüğe hizmet eden liberal ve sol entelijiyansının gidip seyretmesini isterim.

Az salonda gösterilmesi ülkemizdeki sinema algısının tam karşılığı olmasa da gölgesidir. Sadece iki şehir (İstanbul ve Antalya) ve 8 salon...

Filme gelirsek... Rusya'da geçse de bize yabancı sayılmayacak kareler var: Merkezden güç bulan yerel bürokrasi, polis teşkilatı ve adli makamların çeteleşmesi... Mülk sahibinin malını zorla ele geçirme... Tehdit... Yıldırma...

Yiğit Gayretli
27.01.2015, 20:17
İnterstellar isimli filmi sinema harici bir yolla izleyebilen var mı?

İ. SARAL
27.01.2015, 21:57

Yok torrente düşmüyor hep sinema çekimi var.

Yiğit Gayretli
27.01.2015, 22:04
Yok torrente düşmüyor hep sinema çekimi var.

Öyle izleyip filmi hiç etmeye niyetim yok.

Emrullah
28.01.2015, 05:54

Aynı tarzda yine eğitim ile alakalı 'Taare Zameen Par' var. 3 İdiots'daki Aaamir Khan filmi bu film. Hindistinda'ki eğitim sistemi ile Türkiye'deki eğitim sistemi aynı. Eğitim sistemine eleştirel tarzda bir film olmuş. Özellikle her anne baba bu filmi izlemeli.

Bu arada bu filmin IMDB puanı 8,5.

özgür6161
28.01.2015, 13:43

Filmifullizle de bilgin ekledi.Ben de dün gece izledim.Bakabilirsin.

signal
28.01.2015, 13:45

Sinema çekimidir herhalde?

Yiğit Gayretli
28.01.2015, 13:55

Akşam bakacağım Özgür sağol.

Görünmüyorsun bu aralar?

The Legend
28.01.2015, 14:12
son zamanda sıkılmadan izlediğim filmler

-Whiplash
-Big Hero 6 (Animasyon)
-Unbroken
-PK
-The Imitation Game
-Chef (Aç iken izleyin :))
-Jack Reacher
-The Help

özgür6161
28.01.2015, 20:20
Sinema çekimidir herhalde?

http://www.filmifullizle.com/yildizlararasi-interstellar-2014-turkce-altyazili-izle.html

Sinema çekimi değil HD film bildiğin...

özgür6161
28.01.2015, 20:21
Akşam bakacağım Özgür sağol.

Görünmüyorsun bu aralar?

Biraz işlerim var Yiğit.İzle güzel bir film...

bordomavi1
28.01.2015, 20:26
Aynı tarzda yine eğitim ile alakalı 'Taare Zameen Par' var. 3 İdiots'daki Aaamir Khan filmi bu film. Hindistinda'ki eğitim sistemi ile Türkiye'deki eğitim sistemi aynı. Eğitim sistemine eleştirel tarzda bir film olmuş. Özellikle her anne baba bu filmi izlemeli.

Bu arada bu filmin IMDB puanı 8,5.

Onu da bir kaç sene önce denk gelince izlemiştim. Hatırladığım kadarıyla o filmi de çok beğenmiştim.

Oğuz B.
29.01.2015, 02:51
Şuan gösterimde olanlardan Bana Masal Anlatma güzel film.

ibrahim
29.01.2015, 03:18
Şuan gösterimde olanlardan Bana Masal Anlatma güzel film.
Gökdelenler diyorum. Şehrin mezar taşları gibidir...

:D

kursat1313
30.01.2015, 00:15
moon güzel film tavsiye ederim

Enisc
30.01.2015, 01:05
moon güzel film tavsiye ederim

Aynen. Beyin yakıcı türden. Hele ki bu konulara ilgiliyseniz filmin baya etkisinde kalırsınız. Kesinlikle izlenmesi gerekir.

Soner Albayrak
30.01.2015, 01:09
Whiplash filmini izledim geçenlerde. Çok değişik bir film sonunda mal gibi kalıp küfrediyorsunuz yönetmene, oyunculara, senariste Allah ne verdiyse.

Mehmet Kıroğlu
30.01.2015, 02:35
P.K.(Aamir Khan) Renkdaşlar benim gibi uyku tutmayanlara harika bir film tavsiyesi yatmadan mutlaka izleyin.İnanın böyle güzel film olamaz.Hepinize iyi geceler

selcuk
30.01.2015, 06:35
sizin yüzünüzden ilk kere full altyazi film izledim
pk nin uzun zamandir almanca yada türkce dublajini bekledim ama burdaki yorumlar ilgimi okadar cogalttiki artik bekliyemedim
film gercekden süpermis
aamir khan yapmis yine yapacagini
konusu felan süper, neyse spoiler vermeden sonlandiriym konuyu
dublaji ciktimi hemen yine izliycegim, altyaziyi takib ederken acaba artistik püf noktalarida kacimisimidir kendime sormadan duramiyorum

Adem Erdoğan
30.01.2015, 10:32
Bana Masal Anlatma kesinlikle tavsiye etmem zamanınıza da paranıza da yazık.

İlker Yazıcıoğlu
30.01.2015, 14:42

Lİnk istemek yasaktır:)

Nihat Güneş
30.01.2015, 14:44
Pk mesaji bol :)

St.Vincent...

cok etkileyici boyle komedi dramlara bayiliyorum ki komedi sevmem pek :)

Ve Whiplash :)

The imitation Game :)

Koreden aksiyon ve dram sevenlere ise....

A bittersweet life

The man from nowhere :)

Yine Koreden bu sefer dram hungur hungur aglatir :(

Miracle in No cell 7

Yine bir Dram:

The Attorney ...

Mehmet Kıroğlu
30.01.2015, 19:50
sizin yüzünüzden ilk kere full altyazi film izledim
pk nin uzun zamandir almanca yada türkce dublajini bekledim ama burdaki yorumlar ilgimi okadar cogalttiki artik bekliyemedim
film gercekden süpermis
aamir khan yapmis yine yapacagini
konusu felan süper, neyse spoiler vermeden sonlandiriym konuyu
dublaji ciktimi hemen yine izliycegim, altyaziyi takib ederken acaba artistik püf noktalarida kacimisimidir kendime sormadan duramiyorum

Renktaş altyazıya kendini alıştırınca dublaj izlenmiyor.Duyguyu hissedemiyosun dublajda.

E. Okan Bülbül
30.01.2015, 20:00
Gone Girl izlemeyen varsa tavsiye ederim

Mehmet Kıroğlu
30.01.2015, 22:43
Renkdaşlar baba olana ağlama garantili film öneriyorum.Mükemmel bir film .Hücre NO:7 izleyin izlettirin.

Nihat Güneş
30.01.2015, 22:44
Gone Girl izlemeyen varsa tavsiye ederim
Bekarlara tavsiye edilmez :(

ibrahim
30.01.2015, 22:47
Gönderme sevenlere. :D http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/30/f23ecad6c91d30c9ee44eb89ad073789.jpg

Murat'
30.01.2015, 23:14
Gönderme sevenlere. :D http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/30/f23ecad6c91d30c9ee44eb89ad073789.jpg

Haha, filmde bunu hiç farketmemiştim, sonu hariç güzel filmdi.

selcuk
31.01.2015, 07:01
Renktaş altyazıya kendini alıştırınca dublaj izlenmiyor.Duyguyu hissedemiyosun dublajda.

almanca duplaj süper oluyor

türkiyedeki gibi standart is cikartmiyorlar

ikimisi ses duplörleri star gibi davraniliyor
en iyisi bruce willis inki
film elestirenler onun filmlerinin almancada daha cok sardigini söylüyor

UNiVeRSeLoRD
31.01.2015, 10:04
Herhangi bir enstruman çalıyor yada muzikle çok ilgileniyorsanız Whiplash'i kesinlikle izleyin, izletin !!!

bordomavi1
01.02.2015, 11:50
PK'yı dün izledim. Harikaydı.

Mehmet Kıroğlu
01.02.2015, 17:10
Evde ailecek izlenebilecek herkesi ağlatacağına emin olduğum film.Hücre no:7 mutlaka izleyin.

İ. SARAL
01.02.2015, 22:19
Hint filmi sever olarak PK'yı izledim ve beğendim. Adamlar bu işi biliyor.

bordomavi1
02.02.2015, 01:17
Hint filmi sever olarak PK'yı izledim ve beğendim. Adamlar bu işi biliyor.
Pk gibi 3 idiots gibi keyif veren film önerin var mı abi? Hint filmi olsun diye bir takıntım yok, bu filmler gibi keyif versin yeter.

selcuk
02.02.2015, 04:30
Pk gibi 3 idiots gibi keyif veren film önerin var mı abi? Hint filmi olsun diye bir takıntım yok, bu filmler gibi keyif versin yeter.

hum tum komedi ask

taare zameen par okul sistemi elestirisi, buda 3 idiots ve pk gibi aamir khan filmi

bacheena ae haseano komedi hovardalik

İlker Yazıcıoğlu
02.02.2015, 15:39
Herhangi bir enstruman çalıyor yada muzikle çok ilgileniyorsanız Whiplash'i kesinlikle izleyin, izletin !!!

Güzel film ,evet.

İzlettiriyor kendini ama ah bu başarısız ve ortada kalan sonlar yok mu?

Bütün o filmi,emeği siliyor benim gözümde....

Anlamıyorum bunu bir türlü...

Konu iyi,tempo iyi,genç çocuğun hırsı,filmin sonundaki hocanın ters köşesi iyi ama o son olmadı...

Keşke daha etkili ve vurucu bir son olsaydı....

İlker Yazıcıoğlu
02.02.2015, 15:41
Hint filmlerinden konu açılmışken DEVDAS filmini bir kez daha vurgulayayım.

İnanılmaz bir aşk hikayesi,inanılmaz tempo,müzükler...

Konu çok vurucu...

Duygusal arkadaşlar mutlaka izlesin....

Ağlamaya hazır olun...

Bir dramın sonu nasıl olur,ders verir nitelikte.....

not:2002 yapımı Devdas'tan bahsediyorum.Çok daha eski olan bir film daha var.Onu
izlemedim....

İlker Yazıcıoğlu
02.02.2015, 15:43
Dublaja sonuna kadar karşıyım yalan yok.

Filmi öldürüyor.....

Hun10
02.02.2015, 15:44
Hint filmlerinden konu açılmışken DEVDAS filmini bir kez daha vurgulayayım.

İnanılmaz bir aşk hikayesi,inanılmaz tempo,müzükler...

Konu çok vurucu...

Duygusal arkadaşlar mutlaka izlesin....

Ağlamaya hazır olun...

Bir dramın sonu nasıl olur,ders verir nitelikte.....

not:2002 yapımı Devdas'tan bahsediyorum.Çok daha eski olan bir film daha var.Onu
izlemedim....

Bende yeni yeni başladım hint filmlerine. 3 idiots ile giriş yaptım. Sonra ghajini , my name is khan gibi filmleride izleyince baya takipçisi oldum . Ciddi manada güzel işler çıkartıyorlar. Bahsettiğin filmide en kısa zamanda izleyeceğim. Yaşasın bollywood :)

İlker Yazıcıoğlu
02.02.2015, 15:50
Bende yeni yeni başladım hint filmlerine. 3 idiots ile giriş yaptım. Sonra ghajini , my name is khan gibi filmleride izleyince baya takipçisi oldum . Ciddi manada güzel işler çıkartıyorlar. Bahsettiğin filmide en kısa zamanda izleyeceğim. Yaşasın bollywood :)

çOK güzel filmleri var adamların.

3 idiots çok iyi bir başlangıç.

Black'i de izle mutlaka.

Khan'ın bütün filmlerini izleyebilirsin.

Devdas'ı mutlaka izle....

Kolay gelsin...

Hun10
02.02.2015, 16:03
çOK güzel filmleri var adamların.

3 idiots çok iyi bir başlangıç.

Black'i de izle mutlaka.

Khan'ın bütün filmlerini izleyebilirsin.

Devdas'ı mutlaka izle....

Kolay gelsin...

Ha evet Black filmini de izlemiştir. Türkiye'de de benzerini yapmışlar o filmin. Öneri için teşekkürler. Yeni önerilerini de beklerim

Sanada kolay gelsin

İ. SARAL
02.02.2015, 19:53

Hint filmi olarak izlediğim ve çok beğendiğim Life Of Pi, Taalash, Taare Zameen Par ve Barfi var. Henüz izlemediğim ama yorumları iyi olan Bhaag Milkha Bhaag, Ek Villain, Highway, My Name İs Khan, Paan Singh Tomar, The Lunchbox. Hint filmi haricinde Uninvited, The Best Offer, Jack Reacher, Apocalypto, Case 39, District 9, Escape Plan, Gone Girl, Julia's Eyes, Fermat's Room, Mindscape, Now You See Me, Prisoners, El Cuerpo, Side Effects, The İmpossible, The Life Of David Gale, House At The And Of The Street, The Raven.

Yeter mi :)

kursat1313
05.02.2015, 13:30
django, tarantinonun filmi harika

Darude6161
05.02.2015, 14:06
Uyumsuzlar. Çok güzel bir yapım olmuş. Açlık oyunlarından daha güzel bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PortoDeGalinhas
17.02.2015, 23:09
Bu cuma Thé imitation game gösterime giriyor. Yılın en dikkat çekici filmlerinden biri, bakalım beklentiyi karşılayabilecekler mi?. Kendi açımdan değerlendirecek olursam daha sinemaya gitmeden çok sevecegimi söyleyebilirim. Bunun başlıca 2 nedeni var. 1.si başrol oyuncusunun Sherlock dizisinde ki müthiş performansı ile Benedict Cumberbatch olması. İkincisi konunun ve filmin anlattığı dönemin çok ilgi çekici olmasi.

artvints
17.02.2015, 23:26
çöpçüler kralını yeniden keşfettim. gerçekten önemli bir filmmiş. o kıvamı tutturmak yönetmen başarısı.oyuncular çok iyi.ama bütün iş oyunculara bırakılmamış.hatta senaryo ve çizilen karakterler oyuncu performanslarını yükseltmiş desek yeridir. komedi kıvamı çok iyi. diğer kemal sunal filmleri gibi absürt komedi değil.müziklerden kaynaklı olsa gerek yer yer hüzünlü.müzikler de on numara ayrıca. dönemi iyi yansıtmış, gerçeklik duygusu üst seviyede, kesinlikle bir klasik. tekrar tekrar izlenmeyi hakediyor.

Tayfun
20.02.2015, 17:51
The İmitation Game izleyen varsa yorum alabilir miyim?