Şu çadır lafı bile manipüle edilmeye ne kadar müsait bir insanımız olduğunun ispatı.
Biraz daha gaz versek ileride inşaatı benzin döküp yakarsınız da siz![]()
Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.
Israrla ayni yorumu yapiyorsun. Stadyumun ne olacagi belli. Alttaki videoda kirmizi gördügün her seyi bordo mavi hayal et. Al sana 15 yildizli dünyanin sayili stadyumu...
http://www.vize.com/wwwengine/flash/...lv&w=576&h=324
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
stadın cadısı hiç begenmedim birde dik olmalı koltuklar ...
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
arkadaşlar stadımız çok kötü gerçekten..özellikle loca yoksa neden cıft katlı ??
resimlerinden gördüğüm kadarıyla kayserının 30 bin kişilik stadı bile bizimkinden daha iyi..
bu stadı bize yakıstıramıyorum.birşeyle yapmamız lazım.projeyı değiştirelim..
61.000 kısılık olsun ( geleceği düşünün ? )
3 katlı olsun .. tüm katlar 20.000 kısılık olsun.. ilk önce alt katlar dolsun.. ( ambıyans acısından )
Bakın göreceksiniz 5-10 yıla bir barcelona gibi oluruz..
özetle stad projesını hıc beğenmıyorum.COK CIRKIN. ve bıze yakısmıyor..
şike alemine meze olmayacağız..!!
coface arena stadı 34.000 kişilik stad trabzon akyazı stadı 41.500 kişi diyolar stadın projesi ne olacağı belli değil dün başka resimler bugün başka resimler gösteriliyo bizim stadı 30.000 kişilik yaparlarsa şaşmayın mainz projesi 34.000 kişiliktir bizim stad 41.000 kişilik stad diyolar anlamıyorum ..
Konu jojuk tarafından (11.05.2013 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.
Ben cok merak ediyorum ..
Bursa nın stadını gören varmı ?
Bursanın stadıyla ,bizim yapılacak olan stadı yabancı birine göstersen Bursa daha büyük takım der..
Önce bu stadı yapacaklara, sonrada uyuyan taraftarımızı tebrık ediyorum..
HELAL OLSUN BİZE.. HAKİKATEN UYUMAYA DEVAM
mainz coface arena stadı galatasaraya önerilip o projesi görüp bunu trabzonspora kakalayan kişileri allaha havale ediyom ...
bence olaya bıraz olumlu yaklasmakta yarar var.. catısı yuksek olsa neden yuksek oldu dersınız, catisi alcak olsa stat kucuk gorunuyor dersiniz.. tamam bende begenmedim ama 1205 sayfadir hep ayni yorumlar.. abicim cadir diyorsunuz anliyorum ama bu kadarda karalamayin. en kotu yapilan yeni stat su anki avni akerden cok daha iyidir. avni akere guzel diyen bi ustteki arkadasim neresi guzel onu soyle bana ? ben 10 yasimdayken bile ne igrenc stadimiz var derdim 25 yasima geldim hala daha aynisini diyorum
u will need justice at the end..
arkadaşlar malesef camıa olarak durumumuz ıyı değil..
**Şikede hakkımız gasp edilir..Çoğu büyüğümüz , zengin işadamlarımız vs.. gıkı cıkmaz..
**Ts halkı, kupasını gasp edenlere GÖZ YUMANLARA, %70 oy vererek ödüllendirir..
**büyüklüğümüze yakısmayacak UCUBE bir stad projesı yapılır..
Sonrada bizi eziyorlar diye bağırırız..
Hadi canım sana derler..
Bize hersey musteak arkadaş..
Alem ( Bursaspor taraftarı ) kareorgrafileri bozulacak diye acık tribünleri tek katlı yaptırır..Locaları catıya aldırır.
Biz ucube stad için hiç birsey yapamayız..
BİZ BÜYÜK MÜYÜK DEĞİLİZ ASLINDA..
kendimizi öyle zannediyoruz
herkes şikayetçi evet ama bunun için bir şey yapmıyoruz sadece burada yazıyoruz bunun için bir şeyler yapmalıyız artık gerekli yerlere gerekli kişilere ufakta olsa bir şeyleri değiştirtmeliyiz bu stadın sahibi biziz sonuç olarak bize yapılacak onlar kullanmayacak ve bizim görüşlerimize saygı duymak zorundalar bir konu altında bence bu stad konusu organize edilmeli yoksa işimiz yaş..
Saygıdeğer kardesım..Tüm stad projelerini inceledinmi ?? hiç bize bu sıradan stad hıc yakısıyormu??
bırak onu Anadoluda yapılacak diğer stadların kapasitesi bile düşük olmasına rağmen bizimkisinden daha iyi görünüyor..
Kardes yanlıs anlamada yorumun ne biliyormusun ?
Her çirkinin bir kör alıcısı olur derler yaa. hah iste aynen oyle olmus yorumun ..Biz Kocaeli spormuyuzki sana sipariş verileni hemen kabul ediyorsun hayret ediyorum..
Konu şenol.08.borçkalı tarafından (11.05.2013 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.
Bizim proje neden aciklanmiyor ?
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Konu jojuk tarafından (11.05.2013 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.
yaww arkadaşlar bizim proje acıklandı ya benmı yanlıs biliyorum..
http://www.youtube.com/watch?v=s8Fh8wma4o8
yemin ediyorum sizde bu işte bir kasıt var sanki
Stad diyip geçmeyin , görkemli stadlar klubün kimliğidir , karsı takıma baskı verir..
Aynı zamanda bizim futbolcular daha iyi top oynar..
Sanki birileri '' ulan bu Trabzonun stadını sehirden uzaklastıralımki İstanbul takımları sehir baskını yemesin..sahilden gelsin sahilden gitsin.DİYOR..''
Birde tribünler yatay.. Hakikaten yazıklar olsun..Yatay tribün cok büyük stadlar için geçerlidir...
Bizim stad 40.000 kişi '' cıksana gokyuzune doğru ( ornek kayseri stadı 30.00o kısı ama 50 .000 gosteriyor )
KESİNLİKLE KASIT VAR DOSTLAR , KESİNLİKLE..
DERİN FUTBOL BARONLARI BİZE EN BÜYÜK DARBEYİ BURDA YAPIYOR..HABERİMİZ YOK..
BİR ANTEK YAPALIM..stad projesını beğeniyormusunuz ?? diye..
CIKAN SONUCU YÖNETİME ULASTIRALIM ..HENUZ CIVI CAKILMADAN BU UCUBEDEN KURTULALIM..
Konu şenol.08.borçkalı tarafından (11.05.2013 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
bizim stadı böle yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi ..
KONYA STADI..
http://www.youtube.com/watch?v=9fwMHU2w5Q4
BURSA STADI
http://www.youtube.com/watch?v=XIjm2jeKyMs
ESKİŞEHİR STADI
http://www.youtube.com/watch?v=qICoRobPjTc
ŞU GORDUĞUNUZ BUTUN STADLAR BIZIMKINDEN DAHA İYİ..
CUCE KALIYOR BIZIMKISI YANINDA CUCE ..ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..BİZİM YÖNETİMDE GÖRMÜYORMU BUNLARI ANLAMIYORUM.
ANLAMIYORLARSA GELELİM BİZ SECELİM .
durmak yok uyumaya devam
akp'nin dayattigi stad
akp'nin dayattigi baskan
olmaz olsun böyle Trabzonspor
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)