Sorularımı cahıllıgıme verın..
1-)yeni stadın içeriden gosterilen bir resmi var mı
2-) Stat yatık mı dik mi
3-) Taç çizgisine uzaklıgı nedir tribüne..
Bunlarla ılgılı ben bırsey goremedım forumlarda
Sorularımı cahıllıgıme verın..
1-)yeni stadın içeriden gosterilen bir resmi var mı
2-) Stat yatık mı dik mi
3-) Taç çizgisine uzaklıgı nedir tribüne..
Bunlarla ılgılı ben bırsey goremedım forumlarda
Burdan görebilirsin az bucuk bir seyler...
http://www.vize.com/wwwengine/flash/...lv&w=576&h=324
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
nekadar cok arenaya benziyor degilmi.. kale arkasindan girdiginde tuglalardan orulu bir duvar eski kale arkasindan kalma oturma yerleri okadar yama yapilmasina ragmen bir turlu asimetrisi tutturulamamis kale arkalari.. tadilat sirasinda coken maraton tribunu.. daha yeni yikilmis gazeteciler binasi.. yedek kulubesinin yanindaki 20 yillik menekseler.. piksel piksel olmus lc motinor.. cep telefonu gibi ses veren ses sistemi.....
ayni arena canim ayni
u will need justice at the end..
bu kadar haksızlık yapıldığını düşünen var burda peki neden bi grup oluşturulup yönetime çıkılmadı bugüne kadar? neden hep burda boş boş mesajlar atldı? yönetim diğer takım yönetimleri gibi kaç defa stadla ilgilendi kaç defa tokiyle gorüştü? o ihtişamlı görünen stadların maliyetlerine bakın çoğu trabzonun 3te1i kadar maliyete sahip bursa stadı hariç sonuçta onu devlet değil belediye ve bursa yönetimi ortaklaşa kararlaştırıp yapıyor dolayısıyla her aşamasına bursa taraftarı da ortak oldu. mesela gs stadı kim yaptı toki ama gs yönetiminin ağzından hiç düşmedi yeni stad lafı her zaman tokiyle ortak çalıştı. bizim yönetim ne çıkarsa bahtımıza diyor sonra taraftarda hiç bir şeyden haberdar olamıyor.. olay bu.. bence bi grup toplayıp yönetime gidin boş yere burda yazmayın. çünkü trabzon halkının yüzde doksanı bu site gibi düşünmüyor.
Locaları yaysalar daha güzel olurmuş aslında ama o zaman tribün bütünlüğümü bozulurdu acaba ?
Konu sarman61 tarafından (11.05.2013 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Avni Aker eskidi,
tabi ki söyledikleriniz doğru ama İbo'nun demek istediği o değil,
hiç olmazsa stada benziyor diyor,
iyi kötü bir heybeti var diyor,
yeni yapılacak stad dışarıdan bakınca acayip tırıvırı görünüyor diyor,
az biraz ihtişam olsa olmamı diyor,
(acaba diyor mubunları ben diyorum da
)
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Konu ibrahim tarafından (11.05.2013 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
Benim yazdığıma cevap gelmemiş.
Anlaşılan farkında artık herkes durumun.
Para mara harcanmayacak derme çatma bir stadyum işte...
Hayri Gür Spor Salonuna bile 40 milyon TL harcadılar.
Prefabrik dandik bir yapı oldu.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yönetim bu konuda şuçlu demek bence çok yanlış değil ama Sadri Şener stad için Toki'den randevu almak istiyoruz ama vermiyolar diye açıklaması vardı.Hatta Erdoğan Bayraktar için cincon başkanı ile sürekli görüşürlerken bize randevu bile verilmiyor diyordu.Bu söylediğim açıklamayı da sitem olarak Erdoğan Bayraktar'ın seçim çalışması için Trabzon'da maç izlemeye geldiği zamanlarda yapmıştı.Stad yapılacağı kesinleşince artık herhangi bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum ancak yukarıda ki açıklamaya bakıldığında Başkan bu konuda etkin olamıyacağını kendide biliyordur.
Stadlara yıldız veriliyor. Düz hesap yaklaşalım.
gs'nin stadı 5 yıldız. Bursa'nın 4 yıldız.
Dünya'nın sayılı stadlarından olacağı varsayılan çadır arenamız 2 yıldızlı bir stad olacak.
Trabzonspor ileri gelenleri, halk hiç tepki vermezse bu stadı bize reva görürler.****Stadımız UEFA nin "Elite Stadium" kategorisinde olacak. Eski kategorilendirme ile de 4 yıldız kategorisinde. Ama bu şöyleki 4 yıldız ile 5 yıldız arasında ki terk fark "kapasite". Diğer tüm komfor koşulları aynı.
5 Yıldız : > 50 bin kişi
4 yıldız : > 30 bin kişi
Bu sebeple daha sonra UEFA sınıflandırmayı değiştirdi. Şöyle oldu;
1. kategori
2. kategori
3. kategori
Elite Stadium
Bizim stadımız Elite stadium kategorisine giriyor. UEFA 2016 kriterlerine göre Çeyrek Final ve Yarı Final maçları oynanabilmektedir.
UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Finalleri Elite Stadyumlarda oynanabiliyor. Ama UEFA, Avrupa Ligi için >50 bin kişi, Şampiyonlar Ligi için >70 bin kişi stadları tercih ediyor. UEFA nin insiyatifi böyle oluyor. Mantıklı da zaten.
Kriter olarak bizim stadyumumuzda UEFA Avrupa Ligi Finali oynanmaması için hiç bir sebep yok. Ama UEFA >50 bin kişi kapasiteleri tercih ettiği için şimdilik muhtemel değil. İlerde olabilir belki.
2014 UEFA Avrupa Ligi Finali 41 bin kişi kapasiteli Juventus Arena'da oynanacak. Burda tabi Juventus ve İtalya faktörü var. İyi bir tanıtım ve reklam yapılırsa bizim stada da bu final alınabilir. Tabi gerekli alt yapı, 5 yıldız otel konaklama kapasitesi, Charter Uçak Seferi kapasiteleri vs. yerine getirilmek koşuluyla.
ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!
Kale Arkası tribün - aut çizgisi mesafesi: 10 metre
Maraton tribün - taç çizgisi mesafesi: 8,5 metre
2. kat tribün üstü kotu: 25,90 metre (5. kat)
Numarali Tribun: 23 sıra (alt kat) - 2 kat loca (49 adet) - 9 sıra (üst kat)
Maraton Tribun: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
Kale Arkası Tribün: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
Misafir takım Tribünü: Yol tarafı kale arkası ile ilk yüklediğim resmin bakış açısı yani doğu taraf, Maraton Tribun arasında kalan köşe kısım.
Kapasite: 41,565
Localar: 25+24= 49 adet ( malesef)
270+252= 522 kapasite
VIP Koltukları: 2,432
Protokol Koltukları: 196
Basın Mensupları: 282/146 masalı, 136 masasız
Misafir Taraftarlar: 2,556
1,356 alt tribunde
1,200 üst tribunde
Otopark:
Zemin Kat: 109 VIP Park Yeri, 125 özürlü park yeri
Bodrum Kat: 407 VIP Park Yeri, 66 basın park yeri
Toplam: 707 stadyum özel park yeri
4800 stadyumun güneyinde park yeri
Originally Posted by parrhesiastes![]()
TS forumlarına göz gezdiriyorum stadla ilgili sürekli bir kötüleme var ama neyi kötülüyolar hiç anlamadım. tribün yapısını eleştiriyorlar sonra gidip Espanyol'un stadını övüyorlar. Gidip Lille stadı gibi bir aşırı maliyetli stat isteyenler var, old trafford gibi isteyen var, Bursa'nın timsahına, Antep'in baklavasına, Malatya'nın kayısısına özenen var. Çok enteresan.
Başka bir forumdan alıntıdır...
Tüm Trabzonspor taraftarı eğer Trabzon belediyesine gidip bu stadın trabzona yakışmadığını ve taraftarın istediği daha güzel özgün bir proje olması gerektiğini söylemezse eylem yapmazsa bu stadı yedirirler adama tek isteğim trabzondaki taraftarlarımızı örgütlenip belediyeye görüşmeye gitmesi vs hamle yapması bu işi değiştirmek bizim elimizde
Ama şunu ekliyorum taraftarımız olağanüstü ilgisiz stad nasılmış proje iyimi kötümü yappılsında nasıl yapılırsa yapılsın modunda bu üzücü
Disi umrumda degil aslinda, bordo mavi isiklandirmali olsun yeterki bu yeter bana, cati nasil olursa olsun isiklandirdinmi cok güzel olur ve maliyetide ucuzdur tahminime göre, sadece tribün yapisi cok kötü, loca olan tarafta sanki sirf loca varmis gibi duruyo,
O düzeltilip tribünler sahaya maximum yakinlikta ve dik oldumu kimse sesini cikarmaz.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
bu ne yaa birileri bizimle dalga mı geçiyor hiç yapmasınlar daha iyi.. maraton sahaya tam 8,5 metre uzaktaymış. Delimi bunlar hangi stad da bu kadar uzaklık var. GS ninki sadece 5,5 metreydi fi tarihinde ona bile bir sürü tantana oldu sonra daha da yaklaştırdılar diye biliyorum. ya kale arkası tam 10 metre GS nin ki ise 7 metre.
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)