benden söför möför olmaz yaaaaa [img]smileys/smiley18.gif[/img]
altteki adresi copy-paste yapipinternet sayfasina yapstirin(aderes bölümüne)
http://www.xbox-newz-download.de/Funny%20Things/voiture2.swf
gösterin bakalim söförlünüzü......
Çok hos bir park etme egzersizi.... Sayfanin altindaki play tusu ile baslatabilirsiniz... Gri alana tam park ettiginizde süre duruyor.klavyedeki ok isaretleriyle park ediyorsunuz
benden söför möför olmaz yaaaaa [img]smileys/smiley18.gif[/img]
28,25 gelinde size ders vereyim,serçesi nasil park ediyorum görün[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
BADALOGLU Nickli Üyeden Alıntı
o rekoru kirmazsam bana Erdal demesinler[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Ahmet abi sana kolay tabii...
Abi
18 saniyede basardim
score : 6.88 yaziyordu
Ben Rekoru kirarim dedim mi kirarim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
28,25 yaptim dikkat edin usaklar.
yahu saniye yazmiyor orada puan önemli olan [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Siz puandan haber verin
Saldir Ahmet abi saldirrrr saldirrr...
ÖVÜNMEK gibi olmasin
score:29.14[img]smileys/smiley10.gif[/img]
8:13 saniye 44.26 puaaaaaaaaaaaaannnnnnn[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]alin size rekor hadi övünün bakalim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
BADALOGLU Nickli Üyeden Alıntı
Bunuda nasilyaptin???
bu kesin lastik cekti[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Eeeee! buda meslek sirri zamaninda çift ekzantrik,kitlemeli defransiyel,2000 motor miaforia aletimiz vardi.Onunla caddede yada TEM'de milletle kapisiyorduk.Malesef hirsiz tesisati çalinca bende sattim.
Evet bu arada lastik sesini oradan duyman güzel!...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yakisir Ahmet abi.
Simdi ben denicem biraz...
Kaya Nickli Üyeden Alıntı
Dene ama sanam küçük bir tiyo vereyim arabalari geri geri park etmeye bakin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
sercedes süremek kolaydegil tabi lastik çemmistir olmadi arayayi uçuru ama bu gerçekten zor ya hemen oynuyo sag sola araba yahh
aslnda çok kolay,önce yön tuslarina tam gaz ileri sola sonra geri vites tam sagli yanas!...Iyi bir go pilota ihtiyacim var!... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Faruk seni go pilot alacagim yanima devam et bakali!...
Topla gel, topla gel...
skor 43. 25
süre: 11 ssnaiye kaptim bu isi
kayacim saol be
Valla fazla ugrasmadim ama zor bisiye benziyo[img]smileys/smiley36.gif[/img]
yok abi ya ben kesinlikle oynamaycam bu oyunu.araba kullanma istahimi sifirliyo bu oyun ya...zararlidir dikka edin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)