Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
bu sene ahtım olan takımlardan biri hiç acımadan 3 tane attılar bizee çatur çutur trabzon kümeye sesleride cabasıı bu takımı yenmemiz lazım ne olursa olsun fener yalakası değil mi yenmemiz lazım artık ceyhun ve umutun maçı olur
bu sene ahtım olan takımlardan biri hiç acımadan 3 tane attılar bizee çatur çutur trabzon kümeye sesleride cabasıı bu takımı yenmemiz lazım ne olursa olsun fener yalakası değil mi yenmemiz lazım artık ceyhun ve umutun maçı olur
aynen kardeşim
bu yıl anadolu takımlarının bize karşı bi tarafları kalktı bizde yavaş yavaş indirmeye devam edicez inşallah dicem ama çok zor bir maç
Yorum