Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 3 Gençlerbirliği (27. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paf takımına bu takımdan daha çok güvenirim bi mucize galibiyet daha neden olmasın

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bu ziyanın sorunu ne kendı sahamızda bıle defansıf anlayıslamı oynayacagız.
      biri ziyayı durdursun
      onu ancak kendisi durdurur )))))

Yorum

• bu kdaro ne böyle şimdi ceyhunla yattara yedek kalır mı ziya doğanı maçtan sonra yollamak lazım bu adam td değil

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paf takımına bu takımdan daha çok güvenirim bi mucize galibiyet daha neden olmasın
          öyle deme top kazanma kralı ayman ferhat hüseyin var

serdar bali diyor ki bu onbirden başka bir çıkma şansı yok ziyanın beyninde tümör varmış ziyanın acıyın ziyaya

ceyhun patlayabilirmiş patla ceyhun göreyim seni

ersenle umutu otla besleyecekmiş ziya
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uşak hangi maçı kazanıyor o kadar maçı arsinspor da kazanıyor da sen ne dedin de ziya tırstı birşey mi dedin hadi itiraf et
            sen kafana gore kadro yapmısın.. yattra ceyhun oynamıyomus... hafta ıcı onları ozel hazırlamıs bu mac ıcın sen zıyayı sırf gotulemek ıcın.. ceyhun yattara yok dıyon sen trabzonsporun basarısını ıstemıyon bellii zıyayı kotuleyımde ne olursa olsun davasındasın...
            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu kdaro ne böyle şimdi ceyhunla yattara yedek kalır mı ziya doğanı maçtan sonra yollamak lazım bu adam td değil
              onu kime diyecen biliyomusun ankette ziya hocayla devam diyen arkadaşlara))

Yorum

• Avniakerde bu korkak kadro yense neye yarar arkadaşlar ergun ata ziya doğanı eleştirdi haklıda böyle bir kadro olmaz maçtan sonra çıkıpta ziya doğan açıklma yapmasın yenilsekte yensekte gönderilmeli.

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen kafana gore kadro yapmısın.. yattra ceyhun oynamıyomus... hafta ıcı onları ozel hazırlamıs bu mac ıcın sen zıyayı sırf gotulemek ıcın.. ceyhun yattara yok dıyon sen trabzonsporun basarısını ıstemıyon bellii zıyayı kotuleyımde ne olursa olsun davasındasın...
                  süper hoca dimi ziya hoca ))

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uşak ligtv den dinliyorum yoksa sen uyuyormusun

ergun ata yorumsuz diyor zrtık ziya doğan çok olmaya başladı diyor

Trabzonsporu küçültüyor taraftar gelmiyor diyor

sana iyi uykular
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Yattara ve cehun yok. ve hüvüm futbol oynatıyomuş nasıl işse bu.Yine bir maç ve beiz gene sinir harbi geçireceğiz.
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avniakerde bu korkak kadro yense neye yarar arkadaşlar ergun ata ziya doğanı eleştirdi haklıda böyle bir kadro olmaz maçtan sonra çıkıpta ziya doğan açıklma yapmasın yenilsekte yensekte gönderilmeli.
                        kim yapacak onu

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben onlardan biriyim, ben de ersen yerine ceyhunla başlardım..ama kazanan daima haklıdır mantığıyla kazanmalarını bekleyecek ve inşallah Ziya Hocayı eleştirmek zorunda kalmayacağım..

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşım haklısında Lazoroni bence çok daha iyi td. en azından bu kadar defansla oynamazdı

Yorum

• offfffffff offfffffffffffffff ne yapmaya calisiyor bu adam??? hem cift forvet oynuyoruz hemde onlari besleyecek oyuncular (ceyhun,yattara) yedek kaliyor...bu nasil bir anlayistir?
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• cumartesi sabahı uyandım, açtım lig tv'yi, keyifli bir maç izliyeceğim diye, ilk 11'i gördüm kapadım tv'yi allah senin belanı versin demicem ziya defolup gitmeni bekliyorum Trabzonspor'umuzu huzurumuzu aldın çift santrafora kim top atıcak hüseyin pirlo mu yoksa ferhat lampard mı allah seni bildiği gibi yapsın ben mac falan izlemiyorum işallah o yattara,ceyhun,musampa senin ......... bu maç anca 1 0 biter o da karambol golü atarsak.Ben izlemiyorum hadi iyi şanslar arkadaşlar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X