Çok zor maç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 3 Gençlerbirliği (27. Hafta)
Daraltma
X
-
-------------Tolga------------
-Ufukhan--erdinc-cagdas--celo--
------------------------------
---------Ayman-Hüseyin-------
-------------------------------
-Yattara---------------Gökdeniz-
--------------Ceyhun--------
-----------Umut Bulut--------
Ligde önemlidir ziya musampayı ebedi oynatmaz çünkü bilirki iyi oynarsa göndermesi zorlaşır ve kendisinin ne olduğu ortaya çıkar
kupa maçında ayman yok onun yerine ferhat oynayacak o yüzden ferhat dinlensin erciyes maçındada ceyhunu yerine ersen martin ile başladımı yattara ve gökdeniz sabit kalmak şartıyla maçları alırız2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------Tolga------------
-Ufukhan--erdinc-cagdas--celo--
---------Ayman-Hüseyin-------
-------------------------------
-Yattara---------------Gökdeniz-
--------------Ceyhun--------
-----------Umut Bulut--------
Ligde önemlidir ziya musampayı ebedi oynatmaz çünkü bilirki iyi oynarsa göndermesi zorlaşır ve kendisinin ne olduğu ortaya çıkar
kupa maçında ayman yok onun yerine ferhat oynayacak o yüzden ferhat dinlensin erciyes maçındada ceyhunu yerine ersen martin ile başladımı yattara ve gökdeniz sabit kalmak şartıyla maçları alırız
kupada aymanin yerine hasanda oynayabilir ve bence daha faydali olur...ferhatida sag bekde oynatirdim kupa macinda"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekupada aymanin yerine hasanda oynayabilir ve bence daha faydali olur...ferhatida sag bekde oynatirdim kupa macinda
sen oynatırsın da ziya oynatmaz yani ayman kesilemez gerçi genel ortalamasına bakarsak iyi sayılır
hasan deyince tam bir komedi bugün yaptığı bir hareketle zidane gibi kaç erciyesli futbolcuyu oyundan düşürdü gördük
gol yiyorduk o yüzden
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen oynatırsın da ziya oynatmaz yani ayman kesilemez gerçi genel ortalamasına bakarsak iyi sayılır
hasan deyince tam bir komedi bugün yaptığı bir hareketle zidane gibi kaç erciyesli futbolcuyu oyundan düşürdü gördük
gol yiyorduk o yüzden
ayman kupa macinda yok diye böyle yazdim...yani o mevkiide hasan , ferhatdan daha verimli olur diye düsünüyorum kupa macinda..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kupa maçı haftaya bildiğim kadarıyla.Yani yine gb ile başlayacak seriİlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen seneki 7 maçlık(!) serinin başladığı maç geldi demek he
üzüldüm bak şimdi seriyi onlarla başlatamıcaz... erciyese nasipmiş 
Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum