Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 3 Gençlerbirliği (27. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4-3 Geçmiş olsun gençler

Yorum

• macı izlemedim ama zorlu gecmiş mutluyum 3 puan bizim
      umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• Sirf bu Z.D. yüzünden gercekten kazanalim mi, yoksa Z.D. gidecekse kaybedelim diye bizi böyle bir piskolojiye sokan o kisiye ......
        En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 07.04.2007, 23:23. Sebep: hakaret
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• 10 dk'lık

Bizim takım 10'ar dakikalık 2 bilemedin 3 kez bölümlerde iyi oynuyo.Bunu 60 dkya bi çıkarsak önümüzde kimse duramaz.Ama ziya korkak oyun mantalitesini aşılıyo.Aman ileri gitmeyin.

Hucum oynatsa her takıma 4-5 atarız korkmayın yemeyiz.Top ilerden gelmez ozaman.Bize hücum oynatacak birilerine ihtiyacımız var..

:tsmeşale: :meşale2:
          YORULDUK YENİLGİLERİ GÖRMEKTEN
          DÖNÜN ARTIK ŞAŞALI GÜNLERE....
          ÖLÜMÜNE , İNADINA , SONUNA KADAR TRABZONSPOR

Yorum

• Bu kadar Ziya Dogana yine yükleniliyor tek suc onda bulunuyor, size soruyorum o tolganin serbest vurustan yedigi goldedemi ziya hocanin hatasi var?

Yazik cok yazik.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kadar Ziya Dogana yine yükleniliyor tek suc onda bulunuyor, size soruyorum o tolganin serbest vurustan yedigi goldedemi ziya hocanin hatasi var?

Yazik cok yazik.
              takımın baskı yemesinin sorumlusu ziya doğandır...
              burada pozisyonda tolga ayman x,y,z, suçlu demenin bir manası yok..
              olaylar gençlerbirliği defansından gelen serser bir top sonucu cerayan etmiyor..
              sürekli baskı yiyorsun.. en sonunda patlayacaksın elbet..

Yorum

• sayfa 61
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takımın baskı yemesinin sorumlusu ziya doğandır...
                  burada pozisyonda tolga ayman x,y,z, suçlu demenin bir manası yok..
                  olaylar gençlerbirliği defansından gelen serser bir top sonucu cerayan etmiyor..
                  sürekli baskı yiyorsun.. en sonunda patlayacaksın elbet..

Merak etme sen Düzelecek Düzelecek.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• yattara cok sık bi golle geri donecekti ama kaleci recep buna izin vermedi ah recep ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Merak etme sen Düzelecek Düzelecek.
                      siyasetçilerden farkınız kalmadı...
                      millete boş umut vermekten başka birşey yok ortada...ama maalesef yemiyorlar artık.. mide doldu...

hallederiz kadir vardı bir dizide.. unuttum adını.. çok benziyor çok....
                      eminim halledersiniz ve düzelir...

Yorum

• İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir galibiyetin ''benim'' için bu kadar anlamlı olacağını düşünsem aklıma gelmezdi.Nostalji yapmak için evde radyodan dinlemek istedim maçı, ama son 20 dk. içerisine girildiğinde dayanamayıp bir karede olsa görmem lazımdı diyerek kendimi en yakın Lig Tv bulunan bir yere attığımda cılız ama yürekli taraftar kitlesi ile karşılaşınca gittiğim yerde ; ''Kimsenin inancı kalmamış , yoksa burası bu kadar boş kalmazdı.'' dedim kendi kendime , ama yanılmışım. Hemde öyle bir yanılmışım ki , utandım kendimden. Bedeninde ki engeli ''yüreğine'' uğramamış , deli gibi gönül verdiği renkleri yani Bordoyu Maviyi alkışlayan 12 bilemedin 13 yaşında ki ''Ulaş'' kardeşimize takıldı gözlerim.En öne oturmuştu babası ile.Belli ki daha yakın olmak istiyordu sevgilisine.Her girilen gol pozisyonda çıldırıp ayağa kalkmak istiyordu ama ''engeli'' vardı. Yinede yüreği ile ayağa zıpladığını görür oldum gözlerinde.Maçın seyri içerisinde galibiyetin verdiği keyif ile o dakikalar hiç bitmesin istedim. Çünkü böyle bir ''yüreği'' ve o yürekte ki ''aşk''ı her zaman görmek nasip olmazdı.Son dakikalar yaklaştıkca bende maçın bitecek olmasından dolayı duyduğum üzüntü , Ulaş'ın yüzüne endişe.Aman Yarabbim gitmiyor hala gözümün önünden.Derken onun yüzünde ki endişenin nedeni anlaşıldı. Pozisyonu hatırlamıyorum bile. Ama penaltı olduğunu onun bakışlarından anladım.Allah'ım dedim Ne olur Allah'ım.!Ben bu kardeşimi üzgün görmek istemiyorum. Hani derler ya ''Bildiğin bütün duaları etmek.'' O kısa zaman dilimi içerisinde ne biliyorsam , dilimden yüreğime döküldü. Bakamadım penaltıya ,kardeşimizin yüzüne diktim bakışlarımı.Kötü bir şey olursa çaktırmadan çıkacak , yok eğer ki o penaltı gol olmazsa beraber sevinecektik.Ulaş kardeşimizin yüzünde ki ifade ile beraber ben ayağa fırladım , o esnada duyduğum tek şey vardı ; ''Tolgaaaaaaaaaaa helal olsun.'' Belki benim dualarımdı kabul olan , belki Ulaş'ın ki , ama tek gerçek vardı.Aynı renklere duyulan ''aşk''..Derken maç bitti ve usulca yaklaştım kardeşimize. Adın ne diye mi sorsam , nerelisin diye mi sorsam diye düşünürken ''Kanka sende Trabzonsporlusun.Helal olsun.'' lafı ile beraber girdik sohbete.Evet arkadaşlar , kardeşimizin adı Ulaş.Çarşıbaşı ilçesinden Trabzon'un. En koyusundan Trabzonsporlu.''Trabzon'um benim, biricik sevgilim , söyle senden başka kimim var benim.'' nağmesinin güzelliğini onun dillerinden dökülürken bir kez daha anladım.Üzerimde ki formama takıldı gözleri. Dedim senin yoksa sana verebilirim formayı.Hiç tereddüt etmeden ver dedi.Ne kadarda belli Karadenizli olduğu.Sıcacık ,deli dolu , fırtınalı.Bir daha ki maç için sözleşip numaralarımızı alarak ayrıldık mekandan.Bir daha ki maç mı ? Elimden geldiği kadar her maç.Birileri büyük arıyorsa Ulaş'ın gözlerinde ki sevgiye bakması yeterli.Bugünü aklımdan hiç bir zaman çıkartmayacağım.
                        duygulandirdin bizi abi ya... Bunu tolga zenginin okumasi isterdim, cok daha sevinirdi kurtardigna! Trabzonsporun degerini bilelim, stadi dolduralim bi ya!!

:tsmeşale:

Yorum

• anlamadım giiti aymanda ne var yaw yoksa bu adam gizli gol uzmanı mı yaaa adam aymanı almıyo umutu alıyo hele penatı pozizyonunda kafayı yedim yaaaa
                          neyse kupada bide galiba rize macında ondan kurtulduk allaha sukur bir tek eksigimiz stepanov inş kupa daki sınav yetisir valha o saha ya ben trabzonspor formasın koysam onları yenerdi valaha yani ziya hca sen bişe yaptım zannetme o macı usta oyuncularının ustundeki forma aldı .............
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            siyasetçilerden farkınız kalmadı...
                            millete boş umut vermekten başka birşey yok ortada...ama maalesef yemiyorlar artık.. mide doldu...

hallederiz kadir vardı bir dizide.. unuttum adını.. çok benziyor çok....
                            eminim halledersiniz ve düzelir...
                            "En son babalar duyar" diye bir dizi var orda rol oynayan biri var "Kadir" dizide herzaman hallederiz der, onu kast ediyorsun herhalde.

Ben sana burdan 100% garanti veriyorum bu takiiimmm düzeleceeeeekkk güven bana.

Yorum

• arkadaşlar şuanda mmaraton programında masanın üstünde 3 adet kaşkol var ve 3 üde tahmininizx istanbul takımlarının hadi hemen tv si olanlar açsın baksın şikayetimixi ve başkalırışımızı görsünler e maillerinizi yazın bee hemen yazdım çifte standart istemiyoruz bunu bilsinler 3 büyük yoktur 4 büyük vardır ya bizim kaşkolomuuz koysunlar yada hepsini kaldırsınlar Allah aşkına e mail atın özellikle maratonun sitesinde
                              Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Profesyonel lisanslı wordpress temaları ve eklentileri. Özel kodlama ve profesyonel internet sitesi.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

"En son babalar duyar" diye bir dizi var orda rol oynayan biri var "Kadir" dizide herzaman hallederiz der, onu kast ediyorsun herhalde.

Ben sana burdan 100% garanti veriyorum bu takiiimmm düzeleceeeeekkk güven bana.
                                vahiy gelio heralde sana.. yoksa mesih sen misin?? tövbe tövbeee
                                Hadi eyvallah..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X