Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Arkadaslar takimimizin iyi gidisatindan dolayi benzer tribün kapatma cezalari ile daha da karsilasacagimizi düsünüyorum.

Bu yüzden takimimizin tribünde destekten mahrum kalmamasi icin bilet transferlerini ayri baslikta paylasilmasini forum düzeni ve taraftarlar arasi saglikli iletisim acisindan daha dogru buldum.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!

Bilet devredecekler!

Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!

Devir Bekleyenler!

Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 15:02.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

2 arkadaş bilet arıyoruz. Yardımcı olabilecek abim , kardeşim var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.
      KKTC TRABZONSPOR !

Yorum

...
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 00:00.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

çok iyi bir başlık olmuş
          Bmn Kocaeli olarak bizimde 2 kombinemiz var
          öğrenci arkadaşlara transfer yapabiliriz. 20.02.2017 maçı hariç o biletleri gönderdik
          BMN KOCAELİ

Yorum

Ben devrettim forumdan bir öğrenci arkadaşa.
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Ben de devri gerçekleştirdim.

Yorum

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu yeni öğrendim. Teşekkür ederim.
                Hamiş

Yorum

goko61 -2 arkadaş bilet arıyoruz. Yardımcı olabilecek abim , kardeşim var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.

bu arakadaşa yardımcı olabilecek birisi var mı....

stadyum başlığında yazmış....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Arkadaşlar bilmeyenler için facebook'ta da bir grup var, eğer elinizde kalırsa oradan da şansınızı deneyebilirsiniz.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Dün facebookta yazınca 5 bileti de transfer ettim.

Aklınızda bulunsun bütün maçlar için 5 biletim de boşta. Böyle bir başlık olması da güzel olmuş lazımdı.

İlk mesaja ismimi ekleyebilirsiniz daimi boş olacak benim koltuklar. Başlığa giren benimle ve benim gibi arkadaşlarla iletişime geçer.
                      En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 14.02.2017, 16:05.

Yorum

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu yeni öğrendim. Teşekkür ederim.
                        Rica ederim, bunu soran çok kişi olduğunu gördüğüm için paylaştım zaten.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Benim kombinem cezalı blokta farklı bloğa bilet alsam maça gidebilirmiyim.

Yorum

Bmn nin kombine havuzu var da nasil isliyor hala bilmiyorum
                            sakin olun...

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim kombinem cezalı blokta farklı bloğa bilet alsam maça gidebilirmiyim.
                              Ceza bilete değil stada giriş yapmış görünen TC'ye veriliyor.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                              X