Bir bilette ben transfer edebilirim isteyen güvenilir bir arkadaşa (:
Stadımız dolsun yeterki..
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Hem bilet devredecekler hem de devir almak isteyenler için genel bir uyarıdır!
Bilet devredecekler!
Hem koltuğunuzu hem de BMN ve Trabzonspor'un saygınlığını devrediyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurun ve devrettiğiniz kişi içinize sinmiyorsa lütfen işlemi gerçekleştirmeyin. ÖNCELİK DAİMA FORUM ÜYELERİMİZDEDİR! FORUMA SIRF BİLET TRANSFERİ İÇİN ÜYE OLANLAR DA BELİRLEDİĞİMİZ KRİTERLERE UYMAK DURUMUNDADIR!
Devir Bekleyenler!
Üyelik isimlerinizi gerçek isim-soyisim yapmak zorundasınız. Bunun haricinde, TC kimlik numaranız, telefon numaranız, adınız soyadınız ve bir sosyal medya adresini sizden talep eden Forum Yöneticisiyle ve bilet devraldığınız kişiyle paylaşmak zorundasınız. Aksi takdirde devir işlemi gerçekleştirilmeyecek ve buna uymayan üyeler forumumuzdan uzaklaştırılacaktır!
Alanyaspor Maçı için kombine ve bilet aktarım listesi:
Bazılarınız okadar saçma mesajlar atmış ki cevap vermek zorunda hissettim kendimi. Yok efendim yeni üye olana bilet transfer ederken dikkat edin yok efendim kullanıcı adı isim soyisim olana atın öğrenci olmayana atmayın. Amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi kardeşim. Bi iyilik yapacağınız yok yapanları da böyle saçmalıklarla engelleyip sevaplarına engel olmaya veya bir kişiyi sevindirmesine neden engel olursunuz. Evet yeni üyeyim bu kampanya sayesinde siteyi öğrendim ve girdim suç mu? Kullanıcı adımda ismim yok çünkü onuda yeni öğrendim bu beni güvenilmez biri mi yapar? Evet öğrenci değilim ama yeni mezun oldum ve işim yok sadece talepte bulunuyoruz buda mı suç? Daha yapıcı olmanızı temenni ederim iyi eğlenceler
Simdi bana 1 bin lira borc ver desem yollar misin tanimadan beni? Sonucta iyilik yapiyon, sevabi var. Beni de sevindirmis olursun hem. Evet diyosan Iban numarami gönderiyorum.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.02.2017, 17:50.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Arkadaşlar 3. kez yazıyorum ama 1 bilet lazım yeni mezunum masrafdan kaçınıyorum gidemeyip mac biletini devredebilecek var mı seneyede ben yaparım? twitter [MENTION=28026]Sefa[/MENTION]ysnyil
Arkadaşlar 3. kez yazıyorum ama 1 bilet lazım yeni mezunum masrafdan kaçınıyorum gidemeyip mac biletini devredebilecek var mı seneyede ben yaparım? twitter @Sefaysnyil
Yukaridaki listede biletini devretmemis üyeler mesajina karsilik vermedi mi daha?
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum