2 temmuz'dan agustosun ortasina kadar trabzon akçaabattayim
Arkadaslar tokulun bakalim Karadeniz'e...
Gurbet elde yasayanlar, bütün bir sene topraklarinin kokusu burnunda tütenler, ne zaman gidiyisunuz memleketinize ?
7-12 Temmuz
Trabzon /Of - Rize/Çayeli - Trabzon/Of
2 temmuz'dan agustosun ortasina kadar trabzon akçaabattayim
16.07.2006 Giresun/Alucra Ekin Senliginde Allah izin verirse
16.06.2006 aksami istanbuldayim20 sinde de kismetse Trabzon/Besikdüzü'ndeyim[img]smileys/smiley1.gif[/img] ama28 in de ayintapa dönmem gerek ne yazik ki[img]smileys/smiley18.gif[/img]
agustos un basinda liglerle beraber Trabzondayim.ist da Trabzonsporun maçlarini canli izlemek olmadigi için ona göre gidiyoruz memlekete
Bu sene gitme ihtimalim düsük.Ama olursa Agustos'un ilk haftasi olacaktir.Trabzon-mecburen Giresun [img]smileys/smiley4.gif[/img](kayinvalide+finduk sebebiyle)
Biz Agustos basinda Gidecegiz (4/5- agustos). Arkadaslarimla gidecegim için ilk 10 Gün Bütün Trabzon'u dolasirim.Bu süre içinde büyük ihtimalle Akçaabat'ta kalacagim. Sonrasi tabiki OF[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sanirim Vakfikebir ekmek festivaline denk geliyor, oraya da giderizHeyecan yaptim simdiden[img]smileys/smiley4.gif[/img]Çok özledim Trabzon'u,agustos bir gelsee[img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: fanatik pacci
Temmuz basi gibi Trabzondayim ve Akçaabat/Mersin'de ikamet edecegim.
usaklar kiskandirmak gibi olmasin sizi ama bu hafta sonu......
trabzon-of-rize- erzurum sonra yaylalar tam bi dogu karadeniz turu atacagiz.....
e gurbette olmak kolay degil....
ne isiniz var oralarda hayden memlekete....
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img] sanirim ben bu sene de gidemeyecegim ...
fanatik pacci Nickli Üyeden Alıntı
aslinda v.kebirde festivalde bmn olarak biseler de yapilabilir(hatta bölgedeki bütün senlik festival vs de) belki ahmet abi (badaloglu) biseler ayarlar.yeter sayinin olacagini düsünüyorum.ben de orda olurum büyük ihtimalle,tabi yazokulu biterse o zamana kadar(e 7 yilimiz geçti az degil [img]smileys/smiley1.gif[/img]2.memleketim sayilir.)
muhtemelen Agustos olacak Allah kismet ederse... gitmisken Trabzonspor'un da bir maçini izlemek lazim... bekle beni Trabzon...
Allah hepinize kazasiz belasiz, hayirli yolculuklar nasip etsin... (amin)
eh ben zaten okul sayesinde bir geldim pir geldim trabzona öyle trabzon özlemim yok ama istanbul özlemim var simdiden
Bizim evdekiler her sene gitmeyecegiz diyorlar ama yine kesin gidecegiz.Öss falan geçsin Sürmene/Küçükdere'de olabilirim
KeSKiN_61 Nickli Üyeden Alıntı
trafik,gürültü,erzoz dumani,kap kaç,agzina kadar dolu iett = istanbul özlemi [img]smileys/smiley11.gif[/img]
temmuzun 2 . haftasi trabzon dernekpazarindayim
coach Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle katiliyorum... evet, belki dünyanin incisi olan bir sehir burasi ama çok az bir zümre için böyle... ayrica bülbülü altin kafese koymuslar... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
20 yil istanbulda yasa sonra okul sayesinde trabzonda yasamaya basla sende öyle olursun elbet ben trabzona sadece yazin 1 ayligina gelirdim simdi yilin 10 ayi buradayim eh hali ile istanbul özleniyor arkadaslar öle demeyin hem benim ailemde istanbulda......
blume_61 Nickli Üyeden Alıntı
ben muhtemelen Agustos'ta orada (dernekpazari) olacagim ama zaten orada da durdugum pek söylenemez... sürekli geziyorum... geçen yaz hemen hemen her gün Trabzon (merkez)'daydim...
bu yaz Allah izin verirse BMN/Trabzon 'dan tanisabildigim kadarrenkdasla tanismak istiyorum...
hatta bir hali saha maçi da orada yapsak hiç de fena olmaz... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Suan Samsundayim, Ctesi nasipse Köprübasina gidecegim.
5 Temmuz'da gidiyorum...
Trabzon -Rize mekik dokucam...
1.5-2 ay oralarayim insallah.
Yarin Allah izin verirse Trabzonda olucam...
21 haziranda trabzondayim.....[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ALLAH izin ederse temmuz sonu
Büyük ihtimalle 2 hafta sonra trabzondayim...Allahin izniyle...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)