Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!

Ne karadenizli bir akrabam,ne de Trabzonlu babam oldu 25 yaşına geldim.Doğma büyüme Kütahyalıyım Şota'sına Hami'sine aşık olduğum Trabzonspor'umu tutarim yıllardır.Her zaman bana da sorulmuştur.Ne alaka Trabzonspor diye.Bende bilmem.Zaten insan sevgilisine bile anlatamaz onu neden sevdiğini bendekide öyle birşey heralde.
    Peki Benim gibisi var mı?
    Ne Trabzon'lu Ne de Karadenizli olupta Trabzonspor'a aşık olan?
    Yoksa nedenleri Nedir?
    Bunu yaratmak için ne gerekmektedir?
    Tartışalım sorunu bulalım çözelim taraftarımız artısın.
    Trabzonsporlular çoğalsın.Hem Klüp kazansın hem BMN kazansın..
    Nedir Düşünceleriniz?
    En son hakankutlu tarafından düzenlendi; 05.11.2009, 03:23.
    "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
    "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
    43 Kütahya
    41 Kocaeli

güzel başlık ama "yada" ve "olmayıpta" daki de eklerini ayrı yazsan tam olcak

" ya da " - " olmayıp da "
    Bordo Mavi

Yorum

İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      güzel başlık ama "yada" ve "olmayıpta" daki de eklerini ayrı yazsan tam olcak

" ya da " - " olmayıp da "
      Oldu mu Kaptan?
      43 Kütahya
      41 Kocaeli

Yorum

bende bayburtLuyum

Yorum

İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu yaratmak için ne gerekmektedir?
          Tartışalım sorunu bulalım çözelim taraftarımız artısın.
          Trabzonsporlular çoğalsın.Hem Klüp kazansın hem BMN kazansın..
          Nedir Düşünceleriniz?
          Başımızın üstünde yeriniz var öncelikle

soruna gelecek olursak;

ilk planda sportif başarı lazım..
          göze hoş gelen futbol oynayan bir takım lazım..
          işi bilen profesyonel idareciler lazım..
          bilinçli taraftar kitlesi lazım..

lazım oğlu lazım
          Hadi eyvallah..

Yorum

Kulübümüzün demokratik açılıma ihtiyacı var . Her şey baştan başlamalı .

Bu kulübü hiç menfaatsiz sevenler , aynı zamanda en dışarıda tutulan kesim .

Trabzonspor'un eski kapsayıcılığı yok . Dolayısıyla eskiden Anadolu'nun her köşesinden sayılamayacak kadar ( hatta onlarca ilde istanbul takımlarından çok olan ) yoldaşımız , artık sayılabilir boyutta . Kalanları da anlamıyorum . Öz evlat , öz futbolcu derken geçen yıllarda çapsız yöneticiler ve dar vizyonları koskaca bir mirası ve onun yarattığı fırsatı yerle bir etti . Başarı odaklı değil , nüfüs kağıdı odaklı görev dağıtılan ve Anadolu hamisi olduğunu iddia eden bir kulübü nasıl tutarsınız anlamıyorum .

Tuttuğunuz kulübün gerçekte Anadolu hamisi olduğunu gösteren her hangi delil var mıdır ? Geçmişte kazanımları bir kenara koyun . Trabzonspor son 20 senede , bir Vanlıya bir Tekirdağlıya ne verdi örneğin ?

Trabzonspor , bir avuç kalmış "harici" taraftarı dışında Anadoludaki saygınlığını 20 yılda nasıl nefrete ve yok sayılmaya dönüştürdü ?

Trabzonspor hangi sebeple bir dönem tüm yurtta derin bir saygı uyandırmıştı ? Mesele rakibin kalemize şut atması değil , çok daha fazlasını kaybettik . Bu eski efsanenin o heybetli , mert ve dik duruşu yok artık . Zihinlerde hep küçüldük ve ufaldık . Kala kala bir şehir ve takımı kaldı . Mikro milli kulüp ideasında olanlar bu şehir takımı lafından da övünür durur . Yetmedi çünkü onlara , daha fazlası lazım .
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.11.2009, 05:48.

Yorum

anadolunun her yanı istanbula kendisinin sesi olan trabzonspora sempati duyar zaten...mesele futbol takımın iyi futbol ortaya koymasıdır...bunu başardığımızda anadoluda ne kadar çok sevildiğimizi anlayacağız. trabzonlu ve trabzonsporlu olarak tüm kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum...
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

bunun için tek gereken şey sportif başarı..eğer trabzonspor eski günlerine dönerse yeniden diğer şehirler tarafından taraftar kazanır.

ama bana kalırsa ilk önce içerdekileri adam etmek lazım çünkü trabzonlu olup da istanbul takımı tutanlar var.onlara inanılmaz sinir oluyorum.bi kere trabzonspor futbolda sembolik bir mihenk taşıdır ve trabzonluyum diyen herkes trabzonsporu desteklemelidir.eğer trabzonda bile fb,gs,bjk taraftarı olursa sivastan,kayseriden,bursadan bir farkımız kalmaz.bizim en büyük özelliğimiz bütün kenti arkasına alan bir takım olmamızdır,böyle giderse bu farkımız erir ve işte o zaman sıadan bir anadolu kulübü olur çıkarız.

trabzonlular bir yana;diğer şehirlerden olup bordo maviye gönül veren herkese selamlar,saygılar.
                Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

İlk olarak manyakkral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende bayburtLuyum

bende baybutluyum ....

ama ailenin çoğu özelikle baba tarafı çoğu trabzonsporludur

Yorum

sen trabzonlu olupta trabzonsporu tutmayan hainlere en güzel örneksin.senin günümüz şartlarında üç haramilerden birini tutman gerekirdi.ama haksızlıklara baş kaldıran bir insan olduğun için zora talip olmuşsun.trabzonspor sevgisi karşılıksız aşk gibidir.seni bir abin olarak kutluyorum ve hayatında başarılar diliyorum.
                    haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

bende doğma büyüme nevşehirliyim 33 yaşındayım ne karadenizle ne de Trabzonla bir alakam yok ama bende Trabzonspor aşığıyım...
                      sportif başarı gelmeliki bizim gibileri artsın...
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Sportif başarı kesinlikle şart tamam.Ayrıca Avrupa kupalarına her sene eksiksiz katılınmalı ve öyle eleme turlarında bavulu alıp gitmemeli.
                        TS Clup Tırımızı daha hayatımda görmedim mesela ben.Neden sadece belli başlı illerde geziyor bu tır.Gelsin Kütahya'ya Afyona.Buralarda da Trabzonsporlu'lar var.İllaki her şeyde maddiyat aramamak lazım.Tamam orada satacağı ürün belki benzin parasını karşılamayacak ama reklam yapmış olacak.Ne kadar çok yerde Kendimizi gösterirsek o kadar taraftarımız olacaktır.Ne kadar taraftar o kadar hem maddi hem manevi destek demektir.Büyümek için Reklam şart.
                        43 Kütahya
                        41 Kocaeli

Yorum

İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen trabzonlu olupta trabzonsporu tutmayan hainlere en güzel örneksin.senin günümüz şartlarında üç haramilerden birini tutman gerekirdi.ama haksızlıklara baş kaldıran bir insan olduğun için zora talip olmuşsun.trabzonspor sevgisi karşılıksız aşk gibidir.seni bir abin olarak kutluyorum ve hayatında başarılar diliyorum.
                          Sözleriniz beni gururlandırdı Teşekkür ederim.Cümlemiz hayatında başarılı olur umarım.Bence Trabzon Eskiden olduğu gibi hala bir Şehir Takımı değil.Aştı artık kendini.Sadece uyuyor.Uyanacağı günüde iple çekiyoruz artık.
                          43 Kütahya
                          41 Kocaeli

Yorum

Böyle bir başlık vardı
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle bir başlık vardı
                              Orası sadece bir tanışma bölümü olmuş.Hani sadece Trabzon dışındakilerin birbirini tanıması için yapılmış gibi geldi.Benim amacım.Trabzon Dışında yaşayan insanları nasıl Trabzonspor'lu yapabiliriz.Bunu konuşmaktı.
                              43 Kütahya
                              41 Kocaeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X