dogma büyüme bafralıyım...Karadenizliyim işte...Bundan daha büyük neden olabilirmi...En azından bölgemin büyügünü destekliyor ve ona asıgım....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!
Daraltma
X
-
Trabonlu olmayip da Trabzonsporlu olanlarin sahada oynayan futbolcular kadar TS ye hizmet ettiklerini ve ozel insanlar oldugunu dusunenlerdenim.. cevrelerinde istanbul propagandasiyla 3 takimdan birinin tutulmasinin zorunluluguna inanmis ve bu siradanligin parcasi olmayi ayricalik sananlara inat Trabzonsporlu olmak yurek ister, hele ki bangir bangir misyonlari olmayan hatta cekirdek bir camialari olmayan uc takimin 7-24 propagandasinin yapildigi , takim tutma cagindaki cocuklarin beyinlerine itinayla islendigi bir ulkede bu asimilasyona boyun egmemek ve yureginin sesini dinleyerek TS li olmak yurek ister..bu yurdum insanindan nisantasi cocugu yaratma projesine kafa tutacak yeterlilikde medya destegimiz olmadikca yurdum insaninda TS taraftar sayisi azinlik kalicak malesefEn son ESER tarafından düzenlendi; 05.11.2009, 12:38.
Yorum
-
ben bursa dogumluyum aslen tunceliliyim ama Allahına kadar TRABZONSPORLUYUM AİLECE TRABZONSPORLUYUZ aramızda hainlere yer yok istanbul takımlarını tutmak bize yakışmaz...
iyi günde kötü günde ölene dek trabzonsporluyum
gururluyum....
inşallah özlenen günler geri gelecek...Gerçekçi Ol İmkansızı İste...
Yorum
-
benim anne tarafı Tolo gibi Tuncelili, baba tarafı Elazığlı
benim de doğum Elazığ ancak 23 senedir Antalyada yaşamaktayım
ancak 96-97 yılından beri Trabzonsporluyum
bu nedenle yıllardın sülalenin dilindeyim
diyolar bana niye tutuyosun bu takımı diye
inanın bende bilmiyorum
belki o zamanki Avrupa maçlarından dolayı
birde artık alışkanlık olmuş artık
yerleşti bünyeye iyice Trabzonsporluluk
ancak eğer Trabzonsporluluğu tüm dünyaya yaymak istiyorsak şehircilikten kurtulmalıyız
yoksa işimiz zor
dışarıdan biri olarak sorunu gördüğüm içinBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabonlu olmayip da Trabzonsporlu olanlarin sahada oynayan futbolcular kadar TS ye hizmet ettiklerini ve ozel insanlar oldugunu dusunenlerdenim.. cevrelerinde istanbul propagandasiyla 3 takimdan birinin tutulmasinin zorunluluguna inanmis ve bu siradanligin parcasi olmayi ayricalik sananlara inat Trabzonsporlu olmak yurek ister, hele ki bangir bangir misyonlari olmayan hatta cekirdek bir camialari olmayan uc takimin 7-24 propagandasinin yapildigi , takim tutma cagindaki cocuklarin beyinlerine itinayla islendigi bir ulkede bu asimilasyona boyun egmemek ve yureginin sesini dinleyerek TS li olmak yurek ister..bu yurdum insanindan nisantasi cocugu yaratma projesine kafa tutacak yeterlilikde medya destegimiz olmadikca yurdum insaninda TS taraftar sayisi azinlik kalicak malesefvolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Çok merak ediyorum acaba bu kez ilk kim diyecek.
Of luyum ama Trabzonsporluyum diye
Şaka bir yana..
Trabzonla Karadenizle alakası olmayıp TS lu olanlara çok büyük saygım var.
Benim için en değerli taraftar onlardır.
Trabzonspor büyükse bunun sebeplerinden birisi ve kanıtıda onlardır.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İnşallah bir gün bu değerli insanları Trabzonspor yönetimlerinde ve kulüp bünyesinde sorumluluk alırken görmek nasip olur .
Trabzonspor'un ürettiği asıl öz evlatlar , sevgisinde riya olmayan bu değerli insanlardır . Bu kulübün ne ifade ettiğini en iyi açıklayabilecek insanlarda onlar .
Menfaatsiz bu sevgiyi bağışlayanların yeri , kulübün en baş köşesi olmalıydı .
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de söylenmişti forumda sanırım. Birçok ilde hazırlık maçları yapılmalı boş zamanlarda. Urfa'da,Kütahya'da,Muğla'da ve daha fazlası. İlla Beşiktaş,Fener değil."Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
"Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
43 Kütahya
41 Kocaeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum