Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dogma büyüme bafralıyım...Karadenizliyim işte...Bundan daha büyük neden olabilirmi...En azından bölgemin büyügünü destekliyor ve ona asıgım....
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Başımızın üstündesiniz.
      Herkese Merhaba

Yorum

giresun-eynesil´liyim kendimi bildim bileli trabzonsporluyum

Yorum

Trabonlu olmayip da Trabzonsporlu olanlarin sahada oynayan futbolcular kadar TS ye hizmet ettiklerini ve ozel insanlar oldugunu dusunenlerdenim.. cevrelerinde istanbul propagandasiyla 3 takimdan birinin tutulmasinin zorunluluguna inanmis ve bu siradanligin parcasi olmayi ayricalik sananlara inat Trabzonsporlu olmak yurek ister, hele ki bangir bangir misyonlari olmayan hatta cekirdek bir camialari olmayan uc takimin 7-24 propagandasinin yapildigi , takim tutma cagindaki cocuklarin beyinlerine itinayla islendigi bir ulkede bu asimilasyona boyun egmemek ve yureginin sesini dinleyerek TS li olmak yurek ister..bu yurdum insanindan nisantasi cocugu yaratma projesine kafa tutacak yeterlilikde medya destegimiz olmadikca yurdum insaninda TS taraftar sayisi azinlik kalicak malesef
          En son ESER tarafından düzenlendi; 05.11.2009, 12:38.

Yorum

ben bursa dogumluyum aslen tunceliliyim ama Allahına kadar TRABZONSPORLUYUM AİLECE TRABZONSPORLUYUZ aramızda hainlere yer yok istanbul takımlarını tutmak bize yakışmaz...
            iyi günde kötü günde ölene dek trabzonsporluyum
            gururluyum....
            inşallah özlenen günler geri gelecek...
            Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

benim anne tarafı Tolo gibi Tuncelili, baba tarafı Elazığlı
              benim de doğum Elazığ ancak 23 senedir Antalyada yaşamaktayım
              ancak 96-97 yılından beri Trabzonsporluyum
              bu nedenle yıllardın sülalenin dilindeyim
              diyolar bana niye tutuyosun bu takımı diye
              inanın bende bilmiyorum
              belki o zamanki Avrupa maçlarından dolayı
              birde artık alışkanlık olmuş artık
              yerleşti bünyeye iyice Trabzonsporluluk
              ancak eğer Trabzonsporluluğu tüm dünyaya yaymak istiyorsak şehircilikten kurtulmalıyız
              yoksa işimiz zor
              dışarıdan biri olarak sorunu gördüğüm için
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabonlu olmayip da Trabzonsporlu olanlarin sahada oynayan futbolcular kadar TS ye hizmet ettiklerini ve ozel insanlar oldugunu dusunenlerdenim.. cevrelerinde istanbul propagandasiyla 3 takimdan birinin tutulmasinin zorunluluguna inanmis ve bu siradanligin parcasi olmayi ayricalik sananlara inat Trabzonsporlu olmak yurek ister, hele ki bangir bangir misyonlari olmayan hatta cekirdek bir camialari olmayan uc takimin 7-24 propagandasinin yapildigi , takim tutma cagindaki cocuklarin beyinlerine itinayla islendigi bir ulkede bu asimilasyona boyun egmemek ve yureginin sesini dinleyerek TS li olmak yurek ister..bu yurdum insanindan nisantasi cocugu yaratma projesine kafa tutacak yeterlilikde medya destegimiz olmadikca yurdum insaninda TS taraftar sayisi azinlik kalicak malesef
                senin ben alnını operim be abi..İmzan yeter....
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Çok merak ediyorum acaba bu kez ilk kim diyecek.
                  Of luyum ama Trabzonsporluyum diye
                  Şaka bir yana..

Trabzonla Karadenizle alakası olmayıp TS lu olanlara çok büyük saygım var.
                  Benim için en değerli taraftar onlardır.
                  Trabzonspor büyükse bunun sebeplerinden birisi ve kanıtıda onlardır.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

Ben Zonguldakliyim ve bildim bileli TRABZONSPORLUYUM(Cok sükür)....
                    HY67...

Yorum

"Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..."
                      Kazım Koyuncu
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İnşallah bir gün bu değerli insanları Trabzonspor yönetimlerinde ve kulüp bünyesinde sorumluluk alırken görmek nasip olur .

Trabzonspor'un ürettiği asıl öz evlatlar , sevgisinde riya olmayan bu değerli insanlardır . Bu kulübün ne ifade ettiğini en iyi açıklayabilecek insanlarda onlar .

Menfaatsiz bu sevgiyi bağışlayanların yeri , kulübün en baş köşesi olmalıydı .

Yorum

Seviyoruz sizleri
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

yıllardır yukarıda bazı arkadaşların da bahsettiği gibi çevremizden çok tepki alıyoruz bu konuda, insanlar Trabzonsporluyum deyince bir tuhaf bakıyor bize, ama hiçbir zaman kendimizi ve Trabzonsporumuzu ezdirmedik çok şükür...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Daha önce de söylenmişti forumda sanırım. Birçok ilde hazırlık maçları yapılmalı boş zamanlarda. Urfa'da,Kütahya'da,Muğla'da ve daha fazlası. İlla Beşiktaş,Fener değil.

Yorum

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce de söylenmişti forumda sanırım. Birçok ilde hazırlık maçları yapılmalı boş zamanlarda. Urfa'da,Kütahya'da,Muğla'da ve daha fazlası. İlla Beşiktaş,Fener değil.
                                %100 Katılıyorum.Trabzonspor gelsin as kadro çıksın demiyorum ama hiç olmazsa Karadenizspor gelebilir.Ayrıca bahsettiğim gibi TS Clup tırı artık daha fazla gezmeli.
                                "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                                "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                                43 Kütahya
                                41 Kocaeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X