Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazımdan anladığın sadece bu mu ? daha doğrusu yanlış anladığın bu mu ?
    Abi, bu cümlenize bayıldım. İzninizle Face'de ve twitter'da kullanacağım.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• ne zaman canım sıkılsa forumda bu başlığı bulup okuyorum çok dugulanıyorum ve seviniyorum.
      BMN KOCAELİ

Yorum

• Yakında bu başlık altında size öyle bir taraftar tanıtacağım ki bir yandan "bu kadar da olmaz" diyecek öte yandan mensubu olduğunuz camiayla ne kadar gurur duysanız az olduğunu anlayacaksınız.

Kısa bir süre sonra...

Yorum

• @poetricus

Fazla bekletme abi.

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi, bu cümlenize bayıldım. İzninizle Face'de ve twitter'da kullanacağım.

ya da
            .............
            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
            ............

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakında bu başlık altında size öyle bir taraftar tanıtacağım ki bir yandan "bu kadar da olmaz" diyecek öte yandan mensubu olduğunuz camiayla ne kadar gurur duysanız az olduğunu anlayacaksınız.

Kısa bir süre sonra...
              eminim etkileyici ve güzel bir hayat anlatırsın
              biliyorum ki
              o kadar saf temiz ve karşılıksız sevgi ile bağlı trabzonspor taraftarları var
              biryerlerde karşılaşınca
              kendimi bile hayıflıyabiliyorum ulen diyorum benim dedem trabzonlu olmasa ben trabzonspor lu olurmuydum diye
              sonra
              olurdum yine bulurdum seni
              çünkü trabzonspor
              anlatılmıyor yaşanıyor.
              bu sevgide herşey karşılıksız çıkar yok kabullenme var
              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yakında bu başlık altında size öyle bir taraftar tanıtacağım ki bir yandan "bu kadar da olmaz" diyecek öte yandan mensubu olduğunuz camiayla ne kadar gurur duysanız az olduğunu anlayacaksınız.

Kısa bir süre sonra...
                Hocam işi gücü bıraktık bekliyoruz....
                Bu arada gurur duyma meselesinde bir tariz seziyorum

Yorum

• Rizeliyim, Trabzonsporluyum, bezginim, mutsuzum, öfkeliyim, ama iyi ki Trabzonsporluyum..
                  Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artvin'i unutmayalım. Trabzonspor'u tutan Artvinli de çoktur.

bayburtu da unutmamak lazim..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon şehrinden sonra, en fazla Trabzonspor kulübü üyesi Rizede.
                      ben yurdumun her yerinden insanlarin bu 3 buyuk propagandasi ve istanbul emperyalizmine ragmen Trabzonsporlu olmasindan gurur duydugum gibi bu kardeslerimizin benim nazarimdaki degeri Trabzonlu olup istanbul takimi tutanlardan kiyaslanamacak olcude daha fazladir.. hatta ne yalan soyleyeyim.. Trabzonlu oldugunu soyleyip istanbul takimi taraftari olan biriyle hic isim olmaz, cunku melek olsa bu ayrinti ona onyargili yaklasmama neden oluyor,. tamam hadi digerlerini anladik diyelim , sana ne oluyor?

ergun gursoy - kaya cilingiroglu celal kolot gibi zatlar ha Trabzonlu olmus ha papua yeni gineli ,beni zerre kadar ilgilendirmedigi gibi bu zatlarin islerine gelince Trabzonlu kimligi takinmalari da zoruma gidiyor.. hatta kayacilingirogluna ayri bir kinim var,, bjk ile oynadigimiz ve kaybettigimiz bir macindan sonra fotomactaki yazini okuduktan sonra nefret ettim kendisinden.. baslik soyleydi " iste buyuk takimla kucuk takimin farki " utanmaz adam.. bu tiplerden memlekete ne hayir gelir ki?
                      En son ESER tarafından düzenlendi; 05.12.2009, 00:37.

Yorum

• samsunluyum ama trabzonsporluyummmmmmmmmmmm
                        Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Benim çocukluk arkadaşım 25 yıldır arkadaşım aslen Diyarbakır Lice'lidir..Orta okula kadar feneri tutuyordu ama bana dayamadı Trabzonspor'lu oldu..Şuan 6 yaşında bir oğlu var ve adı GÖKDENİZ...bütün abileri (11 kardeşler)kafayı yiyor ama o Trabzonsporu tutuyor..Dostluk böyle bişey...

Yorum

• Karadenizli uzaktan akrabam bile yok..
                            Doğma büyüme İzmir
                            Ama kalbimiz 61
                            Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Trabzonlu veya Karadenizli Olmayıp da Trabzonsporlu Olmak

Şenol Güneş'in kitabımız "Bize Her Yer Trabzon"a gönderdiği yazıda dile getirdiği gibi, Trabzonspor, kökleri Trabzon'da olan ama dalları tüm dünyayı sarmış bir kulüptür.

BMN'de de aramızda Trabzon veya Karadeniz ile alakası olmasa da, büyük bir bağ ile Trabzonspor'a bağlı olan taraftarlarımız var.

Trabzonspor'u yaşamsal, coğrafi bir refleksle tutmayıp, bir seçimle benimseyenler.

İşte bu üyelerimiz bu görüşlerini dile getiriyorlar.

Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Beyaz şovda çıkan Gaku.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X