Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Senden Özür Diliyorum Ersun Hocam !

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

3 maç daha kazanmış olsak bu özür yine de dilenir miydi? diye sormak lazım.
    Haklı yada haksız ama çok geç kalınmış bir özür.Adam gideli aylar oldu.
    Bir derbi mağlubiyeti sonrası aklın başa gelmesi de tesadüf müdür nedir?

Özür dileyebilmek tabi ki güzel bir iş fakat daha önemlisi özür dilediğimiz bir fiili bir başka zamanda bir başka kişiye tekrarlamamaktır. Aksi ahmaklık olur.

Yorum

yanıldığını anlayıp da Ersun Hocadan özür dileme erdemini gösteren taraftlarlarımızın da olduğunu görmek beni sevindiriyor...

Yorum

Bugünleri de gördüm ya.. Bu taraftar özeleştiriyi de öğreniyor ya.. Erdal abi geldi aklıma her şerde bir hayır var demesi lazım şimdi biyerlerden..

Yoksa çok mu iyimserim?
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu demekten büyük bir haz duyuyorum;

Biz demiştik!
          evet aynen, hatta son yıllarda gidişine ençok üzüldüğüm teknik adamdı.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlker seneye de artık "Senden Özür Diliyorum Sadri Başkanı'm !" başlığı açarsın.
            Açmam,

Çünkü Sadri Şener'i eleştirirken söylediğim bir şeyi görmezden geliyorsun. Bu hatalar içindeki Sadri Şener bile, alternatiflerinden daha iyidir. Bu da camiamızın ayıbıdır.

Ama

Ersun Yanal için bunları söylememiştim.

Senin bu olaya böyle yaklaşacağını tahmin ediyordum az buçuk.

Yorum

Ersun Hoca yı biz yollamadık ki arkadaslar, asıl özür dilemesi gerekenler dilesinler... Biz istedik diye bazı seyler olsa Fatih Tekke su an takımda olurdu. Gercek özür dilemesi gerekenler cıksın ortaya...
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

ersun yanalın ne yapmış ki ? geçen sene gs ve fb nin olmadığı. bjknin kötü olduğu birlikte zor bela 3. olduk.rakibimiz geçen sene bjk ve sivaspordu.onların bu sene ne yaptığı ortada.ersun yanalın geçen sene 2. yarıdaki çöküşüne ne diyeceksiniz.peki bu adam bu kadar iyiydi neden istanbul takımlarından avrupadan asyadan hiçkimse bu adama transfer teklifi yapmıyorda foxta yorumculuk yapıyor.onun için özür dilemeye gerek yok.ersun yanal başarısız td dir.

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 maç daha kazanmış olsak bu özür yine de dilenir miydi? diye sormak lazım.
                  Haklı yada haksız ama çok geç kalınmış bir özür.Adam gideli aylar oldu.
                  Bir derbi mağlubiyeti sonrası aklın başa gelmesi de tesadüf müdür nedir?

Özür dileyebilmek tabi ki güzel bir iş fakat daha önemlisi özür dilediğimiz bir fiili bir başka zamanda bir başka kişiye tekrarlamamaktır. Aksi ahmaklık olur.
                  bu özür skora dayalı bir özür değil. öyle olduğunu düşünüyorsanız daha hugo ilk geldiğinde ne yazdığıma bakarak ne olduğunu anlarsınız.

bu özür daha çok ilk maddede söylediğim sebepten ve kendisini sadece teknik hatalarıyla değerlendirmemden kaynaklı.

Yorum

ersun hocanın gitmesinde en çok koyan, yönetimdekilerin sezon boyunca hedefimiz avrupa kupaları deyip, bunu yakalayan hocayı göndermesi...başkanın başını fatih terim çok yaktı çok..sadece başkanın değil bizimde...
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Bir dakika yahu...Ersun hoca'dan ilk özür dileyen biri olarak açıklama yapmam lazım. Ersun hoca'nın iyi bir taktisyen olduğunu bu gün de düşünmüyorum. Özür dilememin tek sebebi O nun gidişi ile alakalı...Gidişinin kendisi ile alakalı olduğunu düşünmüştüm. Değilmiş...O nun dışında bir teknik adam eleştirilir, hatta gitmeli denilebilir....Mesele "biz haklı çıktık" noktasına bu anlamda gelmemeli....Gelmemeli zira kalsaydı ne olurdu bilmiyoruz...Bundan iyi mi olurdu? Bence de evet ama bu sadece bir ihtimal...Üstelik gerçeği asla bilemeyeceğimiz bir durum....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Özür dileriz Ersun Hoca,

senin istifan ile mutlu olanlar simdi ne haldeler cok merak ediyorum.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Hoca yı biz yollamadık ki arkadaslar, asıl özür dilemesi gerekenler dilesinler... Biz istedik diye bazı seyler olsa Fatih Tekke su an takımda olurdu. Gercek özür dilemesi gerekenler cıksın ortaya...
                          Bunu yapmayın işte.

Sizin geçen yılki söylemlerinizi hatırlamıyorum, sözlerim şahsınızda böyle düşünenler içindir.

Biz gönderdik.
                          Açık ve net.

Serdar Bali çirkefçe atıp tutarken ertesi gün onun söylemleriyle naralar attık burada.

Yerel medya uyduruk aşağılıklar yazarken, bakın böyle böyleymiş dedik.

Bir grup insan dışında kimse de "ayıp oluyor" diyemedi. Adamcağız sadece takımın oynadığı futbol yüzünden gitmiş olsa bu kadar gam yemeyeceğim.

Trabzon insanı olarak çirkinleştik.

Daha evvel de çirkin miydik, işte bunu hatırlayacak kadar uzun bir mazim yok Trabzonspor'un perde arkasında düdük öttüren tayfa ile.

Geç de olsa özür dileyenlere teşekkür ediyorum.

Bu biraz da bilinç meselesi tabi.
                          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Evet istikrar iyidir ve önemlidir. Bu anlamda forvette kaçıncı istikrar senemiz? Eldeki sonuç nedir? Eğer bir kişi, kurum ya da takım sahiden üstüne koyuyorsa istikrarın anlamı vardır. 3. sene hala bu takıma sağ bek lazım olduğunu görmeyenlerle neyin istikrarı?
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

ersun hocanın elindek i kadronun üzerine adamlar katıldı ancak onun yaptıklarınıı yarısını daha yapamadı bizim bross
                              istikrar dedik . dişimizi kıralım kalsın dedik ama dayaanamaık yine. . gitmesine en çok üzülenlerdendim ama yinede senden ÖZÜR DİLERİZ HOCAM !!
                              TRABZONSPOR
                              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                              Mesut Keleş (19)

Yorum

Geçen yıl Fenerbahçe , Beşiktaş ve Galatasaray aynı anda bu kadar kötüyken ligde vasat takımlar bile üst sıralara oynadığı halde takımı şampiyon yapamadığın için teşekkürler....

Konya ile Denizli gibi senden başka kimseyi yenemeyen takımlara yenilidğin için çok teşekkürler...

Türkiye Kupasında 2 sene üst ste bir tur dahi geçemediğin için çok teşekkürler....

Avrupa kupalarının kokusunu dahi hissetirmediğin için çok teşekkürler....

Yendiğimiz maçlarda dahi ecel terleri döktürdüğün için teşekkürler.....

Oyuna tek müdahalesi 75. dakikada Isaaci 80 de de Alanzinyoyu almak olan dehayı gösterdiğin için teşekkürler...

Bilgisayarla kondisyon yüklediğin halde 60. dakikadan sonra döküldüğümüz için teşekkürler...

Bizden gittiğinde İnter, Milan , Real Madrid gibi dünya klüpleri istediği halde gitmeyip bir özel tv kanalında yorumcu oldupun için teşekkürler...

Küçük klüplerin büyük hocası galiba içine virüs giren bilgisayarınla sana geri kalan hayatında sonsuz başarılar dilerim
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X