İlk olarak devilkid tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Senden Özür Diliyorum Ersun Hocam !
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine sosyolojiden bahsedeyim...Mesela bu camia senin de dediğin gibi 6 kez şampiyon olurken de "uşaklarına" küfür ediyordu. Hatta severken bile küfür ediyordu. Mesela son 4 yıl şampiyon olsaydık "lanet olsun bu camiaya" diyebilirmiydik?
Evet hoyrattır bizim insanımız...Sevmesi de yermesi de hoyrattır...Ama kazanamamızın sebebi değil bu hoyratlık...Kazanamamızın sebebi "yönetilememektir" Yükselme devrindeki Osmanlı sosyolojisi ile gerileme devri sosyolojisi çok farklı değildir. Farklılık saraydadır...
En basitinden yükselme devri sınırlarına dayandığında ayaklanmalar Yeniçeri Ocağında doğarken, Lale Devri denen uyduruk devirde, 3. Ahmed'i tahttan indiren Halil diye bir serseri değil miydi. Hamam görevlisi değil miydi bu Halil? Bu dahi değişimin bir örneği değil midir?
Öte yandan, hoyrattır diyoruz insanımız, e bu hoyratlığı yönetecek adam da hoyrat. Ne olacak şimdi? Nasıl yapacağız?
O gün bu adamlara "uşaklarım" demek gayet genel-geçer bir tavır olabilir. Fakat bugün hangisine uşağım diyeceksin? Tayfun dahi uşaklıktan istifasını isteyecek neredeyse.
Olmasınlar hoyrat, yapmasınlar bu işleri.
Gayet insani bir tezi savunuyorum burada, bir kere de suçu kendimizde arayalım diyorum. Ulan bizde bi yanlışlık olabilir mi acaba diyelim.
Bakalım neler olacak."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Şimdi ne yapılabilir? Kayıp gibi görünen bu sezon nasıl kazanca döndürülebilir? Nerden başlamak lazım? Bunu konuşmak lazım bence...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Ben de Ersun hocanın gitmesini isteyenlerdendim. Ancak bir şartla... Takımın başına Ersun hocadan daha kaliteli bir teknik adamın gelmesi şartıyla. Biz Ersun hocayı "oyunu okuyamıyor", "gerekli müdahaleleri gerçekleştiremiyor", "birtakım oyuncular üzerinde ısrarcı", "takımda bir sistem oturtamadı" diye yerden yere vururken, Broos gibi daha kör biri geldi takımın başına. Bunun sorulusu taraftar değil, yönetimdir arkadaşlar. Bir hatırlayın bakalım takımın başına teknik adam getirme sürecini. Tam bir komedi şeklinde geçti yahu. Yok Ericsson du, Samet Aybaydı derken şahsen ismini ilk kez duyduğum Hugo geldi. Tam bir yönetim rezaleti. Kim ne derse desin bence taraftar Ersun hocadan değil, yönetim taraftardan büyük bir özür dilemelidir. Ersun hocayı gönderip de daha kalitesiz bir teknik adamı takımın başına getirdik diye."İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Yorum
-
Birçok ülkede ve özellikle bizim ülkemizde ,yönetimler kendi yetersizliklerini ve başarısızlıklarını örtbas etmek için profesyonelleri ,ilk başta da hocaları tartıştırır ve sonrada kovarlar..
Ahmet..
Mehmet..
Ersun..
Bross..
.....
Şimdi Broos'u bu hafta gönderip yerine gelecek herhangi bir hocanıntakımı bu haliyle ilk ikiye sokabileceğine inanan Allah'ın kulu buraya yazsın..
Resmin tamamına bakılmasını öneririm..
Trabzonspor yönetilmediği gibi başka amaçlarada alet edilmeye çalışılıyor..En son İHTİLALL tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 14:03.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ne yapılabilir? Kayıp gibi görünen bu sezon nasıl kazanca döndürülebilir? Nerden başlamak lazım? Bunu konuşmak lazım bence...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Babam telefonda şunları söyledi bana;
"Oğlum bırak Allah aşkına, benim tuzum kuru tüm şampiyonlukları yaşadım. Bundan sonrası için sana tavsiyem ligi üçüncü bitirdiğine şampiyon olmuş say kendini. Yoksa boş yere üzülür durursun."
Babam ki her maça Trabzonspor'un düğününü izlemeye gidiyorum diyen bir adamdı.
Hey koca Trabzonspor!"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle82 puan ile kaçan şampiyonluk.Ne kolay söyleniyor değil mi 82 puan...
ister 1 puan ister 100...şampiyon olamadıktan sonra ne fark eder...Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
Ersun Yanal'ın en büyük destekçilerinden birisi bendim. Ama geçmişe dönüp özür dilemek yerine ilerisi için neler yapmalıyız onu konuşmamız gerekiyor. Yok eğer geçmişe dönüp özür dileyeceksek Trabzonspor'u Trabzonspor yapan efsanelerden özür dileyelim.
26 yıldır emanetinizin içine ettiğimiz için sizden özür dileriz diye de koca bir pankart açalım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Semih bu tarih faslını uzatırsak arkadaşları sıkabiliriz...Yeniçeri ocağının dejenerasyonu sarayın kararları ile başlamıştır. Bu anlamda Mehmet Ali Yılmaz'ın hatta ondan önce Mustafa Günaydın dönemini hatırlamak lazım...İşleyen mekanizmalara müdahale ettiğinizde 4 yıl sonra pardon deyip geri saramıyorsunuz...Bir daha olmuyor yani
Demek istediğim şu; Ahalinin, tebanın, taraftarın zaafları, kusurları vardır. Ancak bu kusurlar başarının önündeki temel engeller değildir. Mesele yönetilememektir....Yönetilebildiği, ikna edilebildiği müddetçe ahali bu takımın önünde engel değil dalgakıran olur...Ben böyle düşünüyorum....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Hagi gelir yanına da eski gs takımı oyuncusu getirir, gs takımı oynatmadığı 1-2 oyuncu yollar nasılsa Trabzonspor onların arka bahçesi gibi maşallah, ondan sonrada biz büyük takımız diye çalar söyleriz ama bizi bizden başka kimse duyan olmaz malesef...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu demekten büyük bir haz duyuyorum;
Biz demiştik!
Ayrica Ersun Hoca'ya haksizlik yaptigini kabul eden arkadaslari, medeni cesaretlerinden dolayi tebrik ederim...İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle82 puan ile kaçan şampiyonluk.Ne kolay söyleniyor değil mi 82 puan...
3,5 senenin sonunda Özkan Sümer ve Breams'in kurduğu takım.Sonrasında Leekens'ten alınmış , bana göre lig tarihinin en iyi kadrolarından bir tanesine sahip olmuş ama sonuç hüsran , şampiyon olamamışsın.
Sonrasında Terim'in şampiyon kadrosunun üstüne Milli takım serüveni , yenebildiği takımlar Çin, Japonya , Senegal , sonrasında Letonya macerası ve hüsran.
Sonrasında Fatih'li , Gökdeniz'li , Syzmek'li , Yattara'lı kadronun başına gelip , 2. senesinde takımı yüzüstü bırakıp gitmesi ve Anorthosis faciası.Ve kariyerindeki Bolu , İstanbulspor, Antalsapor ve Sakarya maceraları.
Şenol Güneş bu ülkenin en şanslı antrenörü: Kurulan kadroları tarumar etmesiyle ünlü.Bırakın da Seul'da keyfini sürsün.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ne yapılabilir? Kayıp gibi görünen bu sezon nasıl kazanca döndürülebilir? Nerden başlamak lazım? Bunu konuşmak lazım bence...
Bende Ersuncu'lardandım. Aynen katılıyorum;
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın en büyük destekçilerinden birisi bendim. Ama geçmişe dönüp özür dilemek yerine ilerisi için neler yapmalıyız onu konuşmamız gerekiyor. Yok eğer geçmişe dönüp özür dileyeceksek Trabzonspor'u Trabzonspor yapan efsanelerden özür dileyelim.
26 yıldır emanetinizin içine ettiğimiz için sizden özür dileriz diye de koca bir pankart açalım.
Yorum
Yorum