Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Senden Özür Diliyorum Ersun Hocam !

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Geçti Bor'un Pazarı Sürelim eşeği Bross'un üzerine.

Bu camianın kendi kendine ettiğini 4444 rakip camia bir araya gelse yapamaz.

Kabul edelim ki; kendi kendimizi yiyen bir kurduz biz. Hem de öyle böyle bir elma kurdu değil.

Yorum

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçti Bor'un Pazarı Sürelim eşeği Bross'un üzerine.

Bu camianın kendi kendine ettiğini 4444 rakip camia bir araya gelse yapamaz.

Kabul edelim ki; kendi kendimizi yiyen bir kurduz biz. Hem de öyle böyle bir elma kurdu değil.
      Bir Lokman Hekim çıkar çözümün reçetesini yazar.

Sonra alelade bir yılan reçeteyi kapaaaar gider.

Onlar ermiş muradına....
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Ben özür dileme gereği duymuyorum.Gittiğine en fazla üzülenlerdenim.Hataları yokmuydu elbette vardı ama bunlar halolabilecek hatalardı.

Yorum

eğer bu özür dün akşamki malubiyet üzerine yapılmış bir özürse şunu belirteyim, geçen sezon aynı zamanlarda aynı stadda 3-0 yenilmiştik.
          Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen yıl Fenerbahçe , Beşiktaş ve Galatasaray aynı anda bu kadar kötüyken ligde vasat takımlar bile üst sıralara oynadığı halde takımı şampiyon yapamadığın için teşekkürler....

Konya ile Denizli gibi senden başka kimseyi yenemeyen takımlara yenilidğin için çok teşekkürler...

Türkiye Kupasında 2 sene üst ste bir tur dahi geçemediğin için çok teşekkürler....

Avrupa kupalarının kokusunu dahi hissetirmediğin için çok teşekkürler....

Yendiğimiz maçlarda dahi ecel terleri döktürdüğün için teşekkürler.....

Oyuna tek müdahalesi 75. dakikada Isaaci 80 de de Alanzinyoyu almak olan dehayı gösterdiğin için teşekkürler...

Bilgisayarla kondisyon yüklediğin halde 60. dakikadan sonra döküldüğümüz için teşekkürler...

Bizden gittiğinde İnter, Milan , Real Madrid gibi dünya klüpleri istediği halde gitmeyip bir özel tv kanalında yorumcu oldupun için teşekkürler...

Küçük klüplerin büyük hocası galiba içine virüs giren bilgisayarınla sana geri kalan hayatında sonsuz başarılar dilerim

Yorum

Ersun Hoca Trabzonspor'un şu şartlarda bulup buluşturup takımın başında tutabileceği en yetenekli hocaydı.. Taktiğini, başarısını

geçtim sadce bu realite onu orada tutardı.. Tabiki âkil insanların yönetiminde olduğu bir kulüpte olabilecek bir durum bu sadece..

Durum değerlendirmesi, eksi, artı, getiri, götürü işlerinde yetersiz hatta acı ama gerçek aciz bir camiayız..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir dakika yahu...Ersun hoca'dan ilk özür dileyen biri olarak açıklama yapmam lazım. Ersun hoca'nın iyi bir taktisyen olduğunu bu gün de düşünmüyorum. Özür dilememin tek sebebi O nun gidişi ile alakalı...Gidişinin kendisi ile alakalı olduğunu düşünmüştüm. Değilmiş...O nun dışında bir teknik adam eleştirilir, hatta gitmeli denilebilir....Mesele "biz haklı çıktık" noktasına bu anlamda gelmemeli....Gelmemeli zira kalsaydı ne olurdu bilmiyoruz...Bundan iyi mi olurdu? Bence de evet ama bu sadece bir ihtimal...Üstelik gerçeği asla bilemeyeceğimiz bir durum....
                Hocam o zamanki yorumlarınızdan,istihbarat imkanlarınızın bizden çok olması hasebiyle Ersun Yanal'ın feybeyle pazarlık vs. gibi gayri etik yaklaşımlar içerisinde olabileceği zannına kapılmıştık..

Yoksa aldığı ücret ve birilerinden daha çok kitap okumuş olması,düşüncelerini daha iyi ifade ediyor olmasının kovulmasının ana sebebi olduğunu cümle alem anlamıştı zaten..

Kifayetsiz muhterislerin bir cemiyette yapacakları ilk iş ,foyalarını ortaya çıkaracak akıllı adamların ayağını kaydırmaktır genellikle,bilirsiniz..

Yorum

Yahu ne yapsın camia...La havle vela...Bu camianın bu memlekette eşi benzeri yok...Camiaymış...Ne yaptı camia...Bana bu memlekette örnek almamızı salık vereceğiniz bir camia söylermisiniz... Camia kim? Biziz...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

ben de zamanında Ersun Yanal ı kötü yönde eleştirmiştim.
                    Haftalar ilerledikçe pişman oluyorum.Evet gerçekten değerini bilemedik adamın...
                    Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

Gittiği akşam ben de üzülmüştüm.Ama yönetimin o günden beri bu kadar irtifa kaybedeceğini hiç düşünmemiştim

Yorum

İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu yapmayın işte.

Sizin geçen yılki söylemlerinizi hatırlamıyorum, sözlerim şahsınızda böyle düşünenler içindir.

Biz gönderdik.
                        Açık ve net.

Serdar Bali çirkefçe atıp tutarken ertesi gün onun söylemleriyle naralar attık burada.

Yerel medya uyduruk aşağılıklar yazarken, bakın böyle böyleymiş dedik.

Bir grup insan dışında kimse de "ayıp oluyor" diyemedi. Adamcağız sadece takımın oynadığı futbol yüzünden gitmiş olsa bu kadar gam yemeyeceğim.

Trabzon insanı olarak çirkinleştik.

Daha evvel de çirkin miydik, işte bunu hatırlayacak kadar uzun bir mazim yok Trabzonspor'un perde arkasında düdük öttüren tayfa ile.

Geç de olsa özür dileyenlere teşekkür ediyorum.

Bu biraz da bilinç meselesi tabi.
                        Benim burda söylemek istediğim, Ersun Hocayı yönetim yollamıstır biz değil, özür dileneceksede onların özür dilemesi gerekir. Bizim yaptıklarımızla olmus olsa Fatih Tekke biz de oynuyor olurdu.
                        Bu konu hakkında belki degişik düsünceleri olan arkadaslar vardır ama ben böyle düsünüyorum, sahsi olarak özür dileyen arkadaslara ise saygı duyuyorum.
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

Bugünler geçer takmayın bu kadar kafanıza duygusal başlıklar bunlar.Eline geçen tarihi fırsatı kaçıran Ersun Yanal'ın kendisidir.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Bazı arkadaşlar Ersun Yanalla alakalı neyi görmek istiyorsan onları sıralamış.Bende olumlu yanlarıyla alakalı bir liste yapabilirim.En az onlarınki kadarda gösterişli olur.

Artık daha eminim.
                            Ersun Yanal BENCE bize fazlaydı.

Yorum

Bu camiadan adam olmaz lafları beni deli ediyor...Bütün o mazinin müessiri hangi camia idi pardon?
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu ne yapsın camia...La havle vela...Bu camianın bu memlekette eşi benzeri yok...Camiaymış...Ne yaptı camia...Bana bu memlekette örnek almamızı salık vereceğiniz bir camia söylermisiniz... Camia kim? Biziz...
                                Erdal abi bu yazı bana atıfsa -ki öyle.. Cevap vereyim eğer sen kendini camiadan görüyor isen kusura bakma hâlâ duygusal bakıyorsun..

Camia denilen Albayraklar, Hacısalihoğulları, Sümerler, Hititler bilimum aşiret düzenindeki aileler 200'er, 300'er kişiyle kulübe üye olanlar..

18'ine gelmiş çocuğuna hangi takımlısın diye sormadan gidip kulübe üye yapanlar..

Bana babam veya hiç kimse sen reşit oldun gidip seni de üye yapalım demedi ben kendim oldum aradaki fark bu..

Biz camiadan değiliz bizim dediklerimiz dikkate alınmayacak hiçbir zaman.. Biz sadece taraftarız.. Veren hep alanı olmayan..

İşte kader kısmet bir üye olmuşuz gider 1 oyumuzu veririz o da bu çarpık düzende neyi değiştirir bilemem..

Saygılar..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X