Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Senden Özür Diliyorum Ersun Hocam !

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yahu arkadaşlar adam Yusuf Şimşek'i istedi..
    Fatih Tekke'yi istedi..
    Almadılar..

Sonucu biliyorsunuz hepiniz,daha neyi tartışıyorsunuz..
    Tam 44 günde alamadığınız adamı elin oğlu sizin kampınızdan 20 dakikada resmen çalıyorsa ve o oyuncu resmen şampiyonluğun kaderini tayin ediyorsa ,bu işin müsebbibleri hala "adam "diye ortalıkta dolaşıyor ve siz Ersun Yanal'ı tartışıyorsunuz..

Pes Vallahi..

Yorum

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence ersundan daha önce kovulmadığı için özür dileyelim...
      Bence zamanında gönderilse idik şampiyon olurduk!
      Bunca maç kaybedilmemiş olurdu...
      Hatırlıyorsunuz değil mi gönderildikten sonra alınan sonuçları ve oynanan futbolu...
      Ne için özür dileyeceğiz ki ?
      Ben bir Trabzonsporlu isem kişiler benim için önemli değildir...
      Mühim olan renklerdir!
      Gerisini tanımam...
      Hamiş

Yorum

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
        Bu adamdan özür dileyenleri zavallı ilan ediyorum.Ne yaptı ki özür dileyeceğim tarihin en kolay şampiyonluğunu bile kaçırdık.Söyleyin beni utandırın bende sizlerden özür dileyeyim.Yazıklar olsun dün gece ki sıradan topçuları bize aldıran da o değilmi.Gitsin ersun başkalarına hocalık yapsın...

"Tarihin en kolay şampiyonluğu" tespitinde bulunabilmeniz için yaşınız çok müsait değil bence.. Fazlaca uçmuşsunuz...

Bu ligde 70 puanla Fenerbahçe şampiyon olurken biz 50 puanı zor toplamıştık.. Hemde sadece 2-3 sene önce.. Orada yarışamayacak kadar "zavallı" olduğumuz gerçeğini unutmuşsunuz.O seneki şampiyonluk size zor gelmiş demek ki bu cümleyi kurmuşsunuz...

Halbuki o da çok kolaydı.. Toplanan puan açısından daha da kolaydı hatta.. Al 71 puanı ol şampiyon.. Ama yarışamadık bile.. 70'in yanına yaklaşamadık.

Ayrıca dün geceki topçular "sıradan" ise, o "sıradan" topçularla şampiyonluk kazanamamak neden suç olsun? Ersun Yanal'ın suçu takıma sıradan topçular aldırmak mı, yoksa çok iyi bir takıma şampiyonluk kazandıramamak mı?
        En son mkmsas tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 13:52.

Yorum

Ben Ersun Hoca'nın Trabzonspor'da başarılı olduğunu düşünmüyorum. İyi ya da kötüdür demiyorum. Bence başarılı olamadı. Ne futbol oynatma açısından, ne müdahaleleri açısından... Özür dileyecek bir tavrım da olmadı ona karşı. Aldığı paranın konuşulmasını ayıp buldum. Gönderiliş biçiminin de tamamen bu para ile alakalı olduğunu düşündüğüm için, yine karşı çıktım. DOlayısıyla özür falan dilemiyorum. Ben hakkını teslim ettiğimi düşünüyorum çünkü. Keşke daha başarılı olsaydı.

Özür dilemesi gerekenler Ersun Hoca'yı gönderdikten sonra, kura kura şu takımı kurup bula bula bu hocayı bulanlar. Gerçi, bence arada uçurum yok, belki Broos da iyidir. Ama bizde başarısız oldu. Başka da bir kriter yok. Sorunları halletmek adına çabasını görsem arkasında dururdum ama, bu futbolu beğeniyorsa, onun da yeri yok burda.

Yorum

İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke'yi istedi..
            Almadılar..

Tam 44 günde alamadığınız adamı elin oğlu sizin kampınızdan 20 dakikada resmen çalıyorsa ve o oyuncu resmen şampiyonluğun kaderini tayin ediyorsa ,bu işin müsebbibleri hala "adam "diye ortalıkta dolaşıyor ve siz Ersun Yanal'ı tartışıyorsunuz..

Pes Vallahi..
            Aşağı yukarı buna benzer şeyler yazacaktım benden çok yaşayacaksınız..

Ama işte diyorumya bazı şeyleri anlamamız uzun sürüyor bu hep böyle oldu

yıllarca.. Demekki daha erken anlaşılması için..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

yok daha neler,ersun hocaniz bu takimda hangi derbiyi,önemli maci kazandi.birakin kazanmayi gol bile atamadik.siz özür dileyin ben dilemiyorum.ersun yanal kim ya.ondan olsa olsa yorumcu olur oda oldu.
              iho istifa.

Yorum

İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erdal Abi yeri geldiğinde sosyolojiden dem vurduğun içün yazacağım bunları.

Kabul edersin ki, şu şartlarda camia dediğin kitlenin değişim göstermesi 2-3 yıla dahi sığıyor.

Ki ben bir değişim olduğunu da düşünüyor değilim.

Ahmet Suat Hoca'ya üçüncü kupayı alamadın, adam değilsin diyenler de babam, dedem, komşumdu çünkü.

Hami'ye küfür basan, Ogün'ü cenazede döven de.
                Yine sosyolojiden bahsedeyim...Mesela bu camia senin de dediğin gibi 6 kez şampiyon olurken de "uşaklarına" küfür ediyordu. Hatta severken bile küfür ediyordu. Mesela son 4 yıl şampiyon olsaydık "lanet olsun bu camiaya" diyebilirmiydik?

Evet hoyrattır bizim insanımız...Sevmesi de yermesi de hoyrattır...Ama kazanamamızın sebebi değil bu hoyratlık...Kazanamamızın sebebi "yönetilememektir" Yükselme devrindeki Osmanlı sosyolojisi ile gerileme devri sosyolojisi çok farklı değildir. Farklılık saraydadır...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke'yi istedi..
                  Almadılar..

Pes Vallahi..
                  Size hak vereceğim günler de gelecekmiş demek ki.

Vay be
                  "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                  Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Ama bu ersun-ziya-lazaroni-Briegel gibi sıradan hocalar bize müstehaktır.Şenol Güneş gibi bir insana öfke kustukça bize Hagi de gelir Rıza da gelir...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Her küfredip lanetler okuduğumuzdan ve daha sonra gidişinden üzüntü duyduğumuzdan özürdilenecekse Hüseyin Cimşir'den de özürdileyelim...
                      TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                      Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

Alınsaydı kardeşim yada aldırsaydı.Tarihteki en kolay şampiyonluğu kaçırdık.Kim bunun sorumlusu ersun efendi değilmi...
                        Kusura bakmada alınsaydı yada aldırsaydı dediğin Başkan(ki başkanı çok severim ama hataalrını sölemememi gerektirmes hatalarınıda söylüyoruz doğal olarak)Fatih gelip alın beni dediğinde almadıki ersun hocanın demesıyle ki oazman Külfeti çok daha ağırkenmi alacaktı?
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Valla bu takım Fortis Türkiye Kupasında Beşiktaş'a karşı , Kadıköy'de Fener'e karşı , Samiyen'de ve Trabzon'da Galatasaray'a karşı çıkmış aslanlar gibi topunu oynamıştır.Eleştirenlerde kendileriyle çelişiyorlar istemeden.Hem takımı kişiliksiz ilan edip , bu takıma hoca gerek yok derler , ertesinde geçen sezon şampiyon olamadın diye eleştiri getirirler.Neymiş efendim , geçen sene rakiplerimiz kötüymüş.Yani geçen seneki puan barajına bakmak bu kadar mı zor.9. haftada kaç puanımız vardı , şimdi ne kadar var.Sürekli aynı ezber.
                          En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 13:58.

Yorum

Hala geçen seneye takılıp da Ersun kalsındı yada özür diliyoruz demek doğru değil ...
                            Tercih meselesi , yönetim kendi hocasıyla çalışmak istedi doğru...
                            Ama bu hocaya bu takımı teslim etmek en büyük yönetim hatası olmuştur...
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

Ama bu ersun-ziya-lazaroni-Briegel gibi sıradan hocalar bize müstehaktır.Şenol Güneş gibi bir insana öfke kustukça bize Hagi de gelir Rıza da gelir...

senol güneş mi..tarihin en kolay şampiyonluğunu kaçıran hoca mı?
                              Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karadenizspor'u takip ediyor musunuz?
                                Ediyorum tabiki....

Aynı Hocanın
                                PAF TAKIMLA

1. şampiyonluğu
                                1. ikinciliği
                                1 de üçüncülüğü var bunuda biliyorum......

Karadenizspor Tokat gibi Etimesgut Şeker gibi trilyonlarca lira yatırım yapan takımlarla oynuyor....Ayrıca hemen hepside il takımı bunların... O kadar olucak.....

Ahmet Hoca geçen yıl 5 maçlık kısa kariyerinde izledim. Çok iyi 1. sınıf denilemez ama bir özelliği çok hoşuma gitti....

23. dakikada oyuncu değiştirdi.....

Ne Ersun nede şimdiki hocamız bunu yapamıyor. Akşam 4-2 den sonra oyuncu değiştirdik hiç bir şeye yaramadı....

Zaten Ersun yanala en çok ızıdğım özelliğide buydu...

oyundan kesilen adamı kesemeyen bir td den hiç bir şey beklememek lazımki bende beklemiyorum zaten....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X