Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Aziz Yıldırım

Eserinle övün it! Yedin bunların başını. Ne akıl kaldı ne fikir, yazık değilmi şunlara???

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Aziz Yıldırım

Bak ki Türkiye'de senin ve takımın kadar çirkef, ırkçı, hırsız başk bi topluluk varmı ?
      Allah belanı(zı) versin.

Yorum

• Şike de bir numaralı şahsın taa kendisine İsmail YK'dan Allah Belanı Versin şarkısını emanet ediyorum!

Yorum

• Federasyon "Şike" yi kabul edene kadar her maça Siyah Forma ile çıkalım.
          TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
          Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• gencecik bir çocuğun ölümünden bile nemalanmaya çalışan bir aşağılıktır bu

Yorum

• Allah belani versin Aziz!!!

Yorum

Yorum

Yorum

• Turin'de internete baglanamadim lan köpek! Simdi evdeyim ve Allah belani versin Aziz!!!

Yorum

• Arkadaşlar merhaba.
                      Yoğun iş tempomdan fırsat buldukça şike konusundaki özverili çalışmalarınızı takip ediyorum.Sizler gibi mücadele edemediğim için kendime kızdığım zamanlar da oldu.Ama taraftarı ve kongre üyesi olduğum kulübümün bu haklı davanın sonunda sizlerin ve emeği geçenlerin çalışmalarıyla,tek başımıza ,Trabzonspor olarak herkese karşı galip gelme düşüncesi bile beni çok heyecanlandırıyor.

Bu forumda ve çeşitli platformlarda aslında söylenebilecek herşey söylendi.

Ama görüyoruz ki Türkiye'de bu şike süreci, tarih boyunca Trabzonun,Trabzon insanın ve Trabzonsporun başarılarını ve sindirelememiş kesim olmanın diğer kişilere verdiği rahatsızlıkla, bu işi Trabzonsporu dolayısıyla Trabzonu sindirme,karalama ve itibarsızlaşma politikası haline getirme çabalarını boşa çıkartmak için daha da çok mücadele etmeliyiz.Ellerine bir frsat geçtiğini düşünen ahmaklar,yine hüsrana uğramalıdır.

Trabzonsporun sadece Trabzon şehrinin bir takımı olmadığını,Ülkemizde ve Dünyada birçok farklı yerde gönülden taraftarlarının bulunduğu bir gerçektir.

Ancak, tartışmasız tüm siyasi partilerin ve temsilcilerinin bu süreçte Trabzonsporun karşısında olduğu kanısı bende oldukça fazla.Bugün bile Salih Kapusuz un Fenerbahçenin söylemlerine yakın bir açıklama yapması da beni oldukça fazla sinirlendirdi.Siyasetin futbola karışmasını istemeyen Trabzonspor taraftarının anlatamadığı birşey var.Biz gidin güçlüden yana olun,karşımıza geçin demiyoruz.Ama görüyoruz ki ; talimatla iş yapan yalaka,fikirsiz,basiretsiz,çıkarcı siyasetçiler utanmadan hakkı ve hukuku hiçe sayarak söylem ve eylemlerine devam etmektedirler.Ama her insanın bir siyasi görüşü ve bir ideolojisi var , gönül verdiği bir siyasi oluşum var.Siyasilerin kendi çıkarları için yaptıkları açıklamaların bağlı bulunduğu partiye izafe edildiği de kendileri tarafından bilinmelidir.

Bunun için şu anda en güçlü mücadele gücümüz olan BordoMavi.net'in öncülüğünde tüm siyasi partileri içine katarak, bu süreçte partilerin çok daha dikkali olma konusunda uyaran sert bir deklerasyon yayınlaması taraftarıyım.Süreçi etkileyen ve ciddi bir algı yönemiyle karşı karşıya olduğumuz ve bu süreçte ellerindeki tüm argümanları hiç çekinmeden bizlere karşı kullananlara bir de siyasilerin maksatlı açıklamalarının önünü kesilmelsi gerektiğini düşünüyorum...

Saygılar...

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

• El altın RTE ye vurmak için her fırsatı değerlindirip kuyruğu sıkışınca it gibi kapısında dilenen mahluka,yargıya saygım sonsuz deyip aleyhine kara çıkınca tanımıyorum diyen lavuğa,şikeci olduğu adil yargılandığı her kurumca onaylanan kazmaya,para ile kendi klüp üyelerini seçimlerde satın aldığını itiraf eden beyinsize,para ile taraftar satın alıp kendi futbolcusunu dövdüren şeref yoksununa aziz yıldıvım deniv..

Yorum

• Hapse almak için neyi bekliyorlar bir hukukçu arkadaş bizleri aydınlatabilir mi acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X