Allah belani versin Aziz!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
allah belasını vermiş zaten aklını almış salağın uluslar arası silah sanayiinde rusyadaki abd ye rakip olan firmalara ortak olmuş(kendi adıyla değil başkalarını taşeron yaparak) dolayısıyla abd li firmalarla ihalelerde boy ölçüşmeye kalkmış ama bu meydan okumaya açıkça değil de farklı isimler üzerinden ortak olmuş, abd, başbakan aracılığıyla uyarmış kendisini dinlememiş şimdi belasını bulmuş.
ziya şengülün tv programlarında sık sık düş yakasından şikebahçenin nasıl şikebahçeyi uluslararası grift ilişkiler içine nasıl sokarsın diye bağırması çağırması bundan sevgili başkanlarına allah aklı aldımı alıyor alimallah geçmişler ola geçmişler olaaaaaaaaaaa
Yorum
-
aziz yıldırım itiraf etti.televizyonda şike davası olmasaydı da ben hedeftim diye tv den kendi ağzından söyledi.nedeni ni ben yazdım.uluslararası grift ilişkiler içine girdi.abd ye karşı uluslararası silah ihalelerinde rusya da ki şirketlerle gizli ortaklıklar yaptı taşeron isimler aracılığıyla bu rus şirketlerine ortak oldu abd üstünü çizdi ne cemaat nede hükümet bu operasyonu yaptı diye ağzından yineledi.resmen itiraf etti. geçmişler olaaaa geçmişler olaaaaa yeniden yargılansada salağı keklemişler bizdeki rusçuklar oda yutmuş sanıyor ki hükümetin gücü onu kurtarmaya yeter ne cemaat ne hükümet onu kurtarabilecek güçte geçmişler olaaaaaaa geçmişler olaaaaaaaaaaa
Yorum
-
bu şerefsize nasıl inanıyorlar...
ilk şike operasyonu yok dedi
siyaset yapmaktan başka bir şey yapmadı
cemaatin işi dedi seçimi kazandı ama olmadı
beni ergenekondan alamadılar dedi olmadı
amaç benim dedi olmadı
amaç fenerbahce dedi olmadı
gezi parkı dedi olmadı
akparti dedi olmadı
şimdi cemaat akp ergenekonla alakası yok
gladyo diyor gene olmayacak
ulan be utanmaz bi kere şike lafı et...
Yorum
-
Yalancıdır, Ahlaksızdır, Namussuzdur.
Şike yapmadım dedi sonra şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi.
Cas davası namusumuz dedi 2 gün sonra geri çekildi
Helikopter ihalesi nedeniyle peşimdeler dedi dümenin tillahı çıktı
Uefa çatırdayacak dedi. uefa tarafından Avrupa'dan men edildi.
Bana kumpas kuruldu diyor, kumpaslarda boğulursun inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum