Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah tekrar belani versin Aziz!!!

Ulan niye tövbe edip tamam serefsizlik isledim demiyorsun? Sanki bela okumaya bayiliyorum fakat senin gibi inatci bir serefsizi gördügüm zaman belasiz gecemiyorum.

Yorum

• Bu ......... Sivas'a maça gidip, polisler kapıda içeri almasa ne komik olur.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Allah belani versin Aziz!!!

Yorum

• Naber emek hirsizi? Bizden caldiklarin colugundan cocugundan, karindan camiandan ciksin!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İki yakan bir araya gelmesin..

İt...
            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

Yorum

Yorum

• Ynt: Aziz Yıldırım

Full HD abi buraya ne kadar "Allah belanı versin Aziz" yazdıysa onların iki katı Allah Belanı Versin Aziz.

(Kusura bakma Full HD abi, biraz hazıra konmak gibi oldu ama )

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Full HD abi buraya ne kadar "Allah belanı versin Aziz" yazdıysa onların iki katı Allah Belanı Versin Aziz.

(Kusura bakma Full HD abi, biraz hazıra konmak gibi oldu ama )
                    Ne kusuru Öznur? Yeterki bela oku su varliga! Adam okadar hak yemis ne desen azdir!

Yorum

• Yorum

• Bıraktım burdan bela okumayı bu kişiye ne desek boş hiçbir şey hak etmiyor
                        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Bu adamı hangi ara tekrardan içeri alacaklar, nasıl bir ülke burası, neyi bekliyorlar, bavulunu falan hazırlamasını mı?

Yorum

Yorum

• senin adalet istediğin ülkede ben ne yapayım şikezade

Yorum

• Sana bir çift lafım var Aziz...

Geber ulan...
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X