(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Hayatım boyunca Full HD gibi istikrar sağlayan bir insan olsaydım belkide şu anda Zirvana'da olabilirdim Helal olsun hacı, her gün gelip sövüyon şu herife
Hayatım boyunca Full HD gibi istikrar sağlayan bir insan olsaydım belkide şu anda Zirvana'da olabilirdim Helal olsun hacı, her gün gelip sövüyon şu herife
Evet bende taktir ediyorum kendisini.
Bu şerefsiz ve arkadaşları gebermedikçe bunlara birşey olmaz. Şerefsiz köpek
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın babası Şevik Şefki Yıldırım'ın yargılanmasına Burhaniye Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, duruşmada okunan ifadesinde, babasının eşi olan Tülin Yıldırım'ı hiç tanımadığını bildirdi. Aziz Yıldırım'ın ifadesinde,
edit 1: Babasıda karısını öldürmekten teslim olmuş kısa bi süre sonra tahliye olmuş 2 sene sonrada ölmüş. Türkiye işte. Keşke kurtuluş savaşı olmasaymış anasını satayım nasıl bir muz cumhuriyetiyiz...
En son Yeniklasör tarafından düzenlendi; 21.05.2013, 15:59.
Yorum