Medya Azizenin köpeği olmuş. Kimse birşey diyemiyor.
Bundan 1 gün önce ortamı galyana getirdi köpek
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Ben aziz yıldırıma kızmıyorum ki.bugün şike yaptığı mahkemece de kanıtlanan bir kişi çıkıp bu ülkede hala racon kesebiliyor.şike sürecindeki davalar sonuçlandırılmıyor.6 ayda sonuçlanır denilen dava nerdeyse bir yıl olmasına rağmen açılamadı.ya uefa fifa cas. Onlar da başka bir yönü olayın.Onlar sıfır tölerens dediler ama söylediklerine bin pişman oldular.peki bu duruma nasıl geldik.tek başına aziz yıldırım mı.hayır. ozaman aziz yıldırıma kızmamak lazım.Volkan konak son günlerde bir açıklama yaptı.basında ne kadar yer aldı.almadıysa neden.HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?
Biz delikanlı olalım dedikçe onlar seslerini daha da yükseltti... Çok bağıran çok haklıdır mantığı ile hareket ettiler... Ama YEMİN EDERİM Kİ ÖLDÜKLERİ ZAMAN HİÇBİRİNE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum