sarı diyesin lacivert diyemeyesin piççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
azize icin yasa. unutma unutturma. gercekleri göremeyenlere gelsin. bunlarin hepsi ayni.
bir gercek var o da TEK PARTI TRABZONSPOR
Yorum
-
Amiiin.İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah belani versin Aziz!!!
hani la azize senin iki de bir şekerin yükselirdi,komalara girerdin,her işin sahte la senin,
inşallah dümen olan hastalığın gerçek olur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmiiin.
hani la azize senin iki de bir şekerin yükselirdi,komalara girerdin,her işin sahte la senin,
inşallah dümen olan hastalığın gerçek olur.
Amin!
Yorum
-
Buna ne zaman karar verdiniz?
Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra bıraktım. Mesele artık futboldan çıktı. Mahalle maçı ruhundan çıktı, saçma sapan bir şey oldu. Beraber tatil yapacak iki insan 50 bin kişiyi galeyana getirip hangi sorumluluğu alacak? Gerçekten Fenerbahçeli ve Galatasaraylılar oynamadığı sürece, takım tutmuyorum. Oğlumla maça gidemiyorum artık. Düşünsenize, oğlunuzu maça gönderiyorsunuz ve geri gelmiyor. Niye? Yenildik ya da yendik diye. Bizi kandırıyorlar. Kandırılmış hissediyorum kendimi. Bir keyfimiz vardı, futbol maçı seyrediyorduk... 2 sene önce bir sürü davalar çıktı. Sonucu belli olan bir şeyi niye seyrettiriyorsunuz bize! Küçük ölçekte futbolda böyle, biraz uzaklaşırsak Türkiye'nin genel yapısının da böyle olduğunu görürüz. Herkes tedirgin. Bir şey söylerken on defa düşünüyor insan. O yüzden ben artık takım tutmuyorum. FANATİK FENERBAHÇELİ OZAN GÜVENİN SON RÖPORTAJINDAN İLGİNÇ BİR TESPİT VE İTİRAF YOLA GELECEK HEPSİ AZ KALDI AZÇOK FİYAKALI BİR HASTALIĞA YAKALANDIM BABA(NUR İÇİNDE YAT KAZIM KOYUNCU)
Yorum
-
iğreniyorum senden. insanları tehdit ede ede bişeyler yapmaya çalışan birisi. gs'e 4 yıldız taktırmayacağım diyor. Allah bilir kafasında ne var yine. Aziz rakibini sadece gs olarak görmesin bundan sonra. Artık başımızda sadri gibi bir başkan olmayacak ya da gsnin ünalı gibi avrupai tarzda bi yönetici olmayacak. Artık azizin anladığı dilden konuşacak birisi var bizdede dişe diş kana kan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum