Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah şu 3 gün içinde biter Bence bu transfer bitecek. Sen demiştin abi Fatihin formaları felan hazırlandı diye
    Bu Transfer olmayacak bence.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu başlığa girenlere melisa çayı lazım aslında..
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• iyide fatihin transferinde sorun para ve fatih değil bazı yöneticilerimiz.isterse şuan idmana çıksın hemen kovulur.

Yorum

• Moralinizi bozmak istemem ama,

Eğer şampiyonluk garantisi verilse bile,

Hayrettin beyin,Fatih'e onay vermeyeceğine eminim..

Bırakın,bonservissiz veya başka bir şekli..

Bu işin tek oluru vardır:

Kibar bakanımız Faruk bey darlanır,Sadri bey ve ekibine "yeter ulan " derse ...

Yorum

• işin garibi hacısalihoğlunu yerden yere vurduk...ama sivas maçında sonra aleyhine bir ses bile çıkmadı...
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Olsun bu sefer artik ya.
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Yine bir şekilde sorun çıkıp bu transfer olmaz gibime geliyor.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• Tabiki olmaz şuan olmasını beklemek hayalden öteye gidemez. Yapacak yönetim mantıklı ve akıllı davranacak sezon sonu teknik adamının istediği futbolcusunu alacak.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Nonda boşa çıktı diye bizim yönetim atlamaz inşallah
                    Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• ne oluyor yine burada
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Valla Uğur abi cihan haber ajansında bir haber çıktı o yüzden hareketlendik yine
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yahu bu matrix uğuruda bi aradığımda hemen ulaşsam
                          buradayım süleymanın ne oldu
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• haberi yazdım, sonra bi çıkayım dedim, amma sayfa geçmiş ilk yazdığım andan itibaren.

hadi hayırlısı
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Fatih Tekke, Zenit'le ipleri kopardı

Trabzonspor'a transferi tartışmalı bir şekilde askıya alınan Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin, kulübüyle ipleri koparttığı bildirildi.

Edinilen bilgile göre, eski kulübüne gelmeyi çok isteyen, ancak transferi gerçekleşmeyen başarılı golcü, takımının Dubai'deki kampında teknik heyet ve kulüp yöneticilerine Zenit'te oynamak istemediğini belirterek rest çekti. Bunun üzerine bordo - mavili kulübün yöneticilerini arayan Zenitli yetkililer, Fatih'i Trabzonspor'a vermek istediklerini ifade etti. Zenit yönetiminin, Rubin Kazan'ın da istediği golcü oyuncuyu rakiplerine vermemek için Trabzonspor yönetimine 'Fatih'i alın' teklifinde bulundu. Bu gelişmeler üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Fatih Tekke'ye ulaşmaya çalıştığı, ulaşamayınca da Trabzon'daki yakınlarıyla konuyla ilgili görüştüğü belirtildi.

Bordo - mavili yönetim tarafından daha önce 'yeni şartlar öne sürüldüğü ve Fatih'e ulaşılamadığı' iddiaları ile askıya alınan transferde, sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği kaydedildi.

FATİH, 'TRANSFER DÖNEMİ BİTENE KADAR BEKLEYECEĞİM' DEMİŞTİ

Fatih Tekke, Trabzonspor'un transferden vazgeçtiğini açıklamasının ardından yaptığı basın toplantısında, yönetime ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Trabzonspor'a gelmek için Zenit'e 2-3 kez rest çektiğini söyleyen Fatih Tekke, "Benim 3 sene önceki Trabzonspor'a dönmek istememle ilgili düşüncelerim şuanda da aynı. Bana bir takım olumsuzluklar söylenmesine rağmen yine aynı. Ben yine gelmek istediğimi söylüyorum. Çünkü beni ben yapan Trabzonspor'un ihtiyacı olduğunda gelmeme gibi bir lüksüm olamaz. Bugün futbolcu, yarın antrenör, yönetici, malzemeci olarak ben her zaman gelmek isteyeceğim. Birileri gelmemi engelleyebilir ama hiç kimse benim Trabzonsporluluğumu değiştiremez.'' dedi.

Fatih Tekke, Trabzonspor'a tekrar gelmek istediğini tekrarlayarak, ''Yönetimle daha önce sözlü olarak konuştuğumuz şartları da kabul ediyorum. O şartları kabul etsem Zenit'e gidip beni alacak mısınız? Benim için önemli değil ama insanlar bilsin diye söylüyorum; maddi, manevi birçok kayıp olmasına rağmen onu da kabul ediyorum. Ben daha başka ne yapabilirim?" diye konuşmuştu.

(CİHAN)
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• yinemi nöbet tutucaz yahu Allah´ın izniyle gelsede, hem biz, hem yönetim kurtulsa

Yorum

Yükleniyor...
                                X