Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cezam bitdi

Hacisalihoglu hep senin yüzünden oldu bunlar

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Al işte..

Bu zat-i muhterem de ,

Niye gitti diye,dönmesini istemiyormuş..

Bizde gitmesini istememiştik,ama bu dönmemesi için sebep mi yani..

Allah akıl fikir versin..

Bu arada ağzından kaçırmış ,

Hayrettin Hacısalihoğlu dostum,arkadaşım demiş..

Ulan,bir Sürmene'li delikanlı,.

Alayınızı paçavraya çevirdi be..

Ismarlama yazılarla,mahalle dedikodularıyla güya propaganda yapıyorsunuz..

Ne büyük adammışsın oğlum Tekke..

Ne çok hazımsız, bırakmışsın arkanda..

Giderken kazandırdığın 7.500.000 euroyo yanyana bile yazamaz bu mahalle kahvesini aşamamış,güya gasteciler..

O para ,aldığın uefa kupası,süper kupa,Rusya'daki golerin,.

Bunlara kapak olsun..

Yapıştırsınlar bol bol..
      Sende fena bir kapak hazırlamışsın abi.Tebrikler

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Al işte..

Bu zat-i muhterem de ,

Niye gitti diye,dönmesini istemiyormuş..

Bizde gitmesini istememiştik,ama bu dönmemesi için sebep mi yani..

Allah akıl fikir versin..

Bu arada ağzından kaçırmış ,

Hayrettin Hacısalihoğlu dostum,arkadaşım demiş..

Ulan,bir Sürmene'li delikanlı,.

Alayınızı paçavraya çevirdi be..

Ismarlama yazılarla,mahalle dedikodularıyla güya propaganda yapıyorsunuz..

Ne büyük adammışsın oğlum Tekke..

Ne çok hazımsız, bırakmışsın arkanda..

Giderken kazandırdığın 7.500.000 euroyo yanyana bile yazamaz bu mahalle kahvesini aşamamış,güya gasteciler..

O para ,aldığın uefa kupası,süper kupa,Rusya'daki golerin,.

Bunlara kapak olsun..

Yapıştırsınlar bol bol..
        bu yazdiklarin ihsan öksüz icin agir oldu.sen ne zamandir bu adami takip ediyorsun da ismarlama yazi yazdigini idda ediyorsun.ihsan öksüz yeri geldi patronun gazetesinde(YENI SAFAK) bile trabzonspor u ve yönetimi elestirdi.hatta bu yönetimi en agir sekilde elestirdi.fatih tekke yi koruma adina saga sola saldirmayin.fatin tekke bu iste yönetimden daha fazla sucludur.
        iho istifa.

Yorum

• Gitmesine kimse birşey demiyor, herkes daha kaliteli bir ligde oynamak ister ama giderken ben Trabzonspor'daki misyonumu tamamladım ille de gideceğim diyordu. Sanırım gidince baktı misyonumda eksiklikler kaldı gideyim de yarım kalan işimi tamamlayayım dedi. Ya büyük laf etmeyeceksiz ya da edince sonuçlarına katlanacaksın.
          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Büyüksün Kaptan...
            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fanatik.com.tr'de Trabzonspor sayfasında anket var. Fatih Tekke transferinde kim hatalı diye. Oyunuzu kullanabilirsiniz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yanlız benim anladığım kadarıyla Zenit Kaptanı bırakmayacak gibi.İçimden bir ses Kaptanın Spalettiyi bile etkilediğini söylüyor.Şayet hissim yanlış çıkmazsa zenit kaptanla sözleşme bile uzatabilir...

Zaman herşeyi en iyi şekilde gösterecektir...

Son 5 gün...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• - Ula süleyman spalettiyi etkilediğini nerden anladın...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İşlerine yarayan gazeticlerin işlerine yarayan yazılarını buraya koyup, sonra da sen şunu ne kadardır tanıyorsun, bunu ne kadardır tanıyorsun diyip, kabahati birilerine sallayıp, sonra da bizden devamlı istedikleri ispatı yapamayan insanlardan bıktım.

Şahsım adına defalarca yönetimin bu transferindeki suçlarını, hatalarını, yalanlarını sıraladım.

ama karşımda bir kere bile Fatih'in kabahatlerini sıralayan bir adam göremedim. Bir kere de siz sıralayın bizde öğrenelim bakalım hatalarımızı.

Yorum

• - Ne oldu şimdi durduk yere ben mvzuyu çözemedim...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşlerine yarayan gazeticlerin işlerine yarayan yazılarını buraya koyup, sonra da sen şunu ne kadardır tanıyorsun, bunu ne kadardır tanıyorsun diyip, kabahati birilerine sallayıp, sonra da bizden devamlı istedikleri ispatı yapamayan insanlardan bıktım.

Şahsım adına defalarca yönetimin bu transferindeki suçlarını, hatalarını, yalanlarını sıraladım.

ama karşımda bir kere bile Fatih'in kabahatlerini sıralayan bir adam göremedim. Bir kere de siz sıralayın bizde öğrenelim bakalım hatalarımızı.
                        Ben hic bir art niyetle bu yaziyi buraya koymadim. Ve Fatih Tekkenin gelmesini en az senin kadar istedim. Burasi Fatih Tekke basligi diye buraya koydum herkes istdedigi gibi okur ve kendince yorumlar kimseye bu konuda kabahat bulma. Düsünce özgürlügü diye birsey var. Ben istiyorum gelmesini ama bir baskasi istemiyorsa buna saygi duyarim. Ama tek tarafli bakmiycan herseye yönetimin de sucu var fatihin'de. Mesela Fatih'in son aciklamalari benim hic hosuma gitmedi bu benim fikrim.

Yorum

• Bilader lafım sana değildi. Kusura bakma.

Ama hata bende, yazıyı sen koyduğun için doğal olarak da laf sana gitti.

Özür dilerim.

Tekrar söylüyorum, sözlerimin hiçbiri sana değildi.

Yazım, o yazıyı istediği gibi yorumlayanlara idi.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilader lafım sana değildi. Kusura bakma.

Ama hata bende, yazıyı sen koyduğun için doğal olarak da laf sana gitti.

Özür dilerim.

Tekrar söylüyorum, sözlerimin hiçbiri sana değildi.

Yazım, o yazıyı istediği gibi yorumlayanlara idi.
                            Tamam sorun diyil yanlis anlasilma var demeki.
                            Sende kusura bakma

Yorum

• Fatih seni bir daha bordo mavi forman ile göremeyecek miyiz?
                              Kolundan kaptanlık bandın, sırtında 9 numara... Bu kadar mı zor?

Herkes güçleniyor, biz sıkı bir hamle yapmak yerine efsanemizi çamurlamakla meşgulüz.
                              Helal valla...

Yorum

• Fatih Tekke'nin yanlışlarını sıralayın demişsiniz. Bana göre yanlış olan davranışlarını yazayım.

Fatih'in Trabzonspor'daki son sezonuydu ve yanlış hatırlamıyorsam son hafta Beşiktaş ile maç yapmış ve yenilmiştik. Maç sonrası yaptığı açıklamada Trabzonspor'daki misyonunu tamamladığını, kulüp yöneticilerinin önünü açmasını ve AVrupa'da bir kulüpte oynamak istediğini söylemişti. Daha sonraki günlerde ise ben bu takımın kaptanıyım, hedeflerimiz büyük ve birlikte bu hedeflere yürümek istiyoruz diye açıklama yapmıştı. O sıralar Fatih'in bu gibi birçok açıklaması vardı. Daha sonra bildiğimiz gibi Zenit'e transfer oldu. Burda Fatih'i suçlamıyorum, sonuçta herkes bir süre sonra Avrupa'da oynamak ister, bu da hakkıdır. Ama Beşiktaş maçından sonraki açıklamalarını dinleyenler belki hatırlar Fatih'in konuşma tarzı bırakın da gideyim, yeter der cinstendi.

Fatih Zenit'e transfer oldu. Bir süre iyi gittikten sonra hoca ile arasında bir problem çıktı ve kadro dışı bırakıldı. Zaten gittiği sezondan sonra alınan forvetler yeterince verimli olamamışlar ve Fatih gittikten 1 sene sonra her kötü sonuçtan sonra tribünlerde Fatih Tekke sesleri yükselmiş, takımdan kendi rızasıyla ayrılmasına rağmen her transfer döneminde adı Trabzonspor'la anılmıştır. Tamam Fatih iyi bir forvettir ama izlenen yolda sanki Trabzonspor Fatih Tekke'ye muhtaçmış gibi bir hava çıktı ortaya.

Gel gelelim günümüze. Giden oyuncuların geri dönüp de başarılı olduğu çok nadir görülür. Örneğin; Okan Buruk, Hakan Şükür, Erdinç Yavuz ve Fatih gibi misyonumu tamamladım deyip takımdan ayrılan başka bir isim Tolga Seyhan. Fatih'in gelmesini ben de istiyordum çünkü Umut gibi rakip defansı yıpratan bir futbolcunun yanında son vuruşları iyi olan bir forvet çok iyi iş yapardı ve Fatih de bu iş için biçilmiş kaftan gibiydi. Ama gerek yaşı dolayısıyla istenilen para yüksek bulunduğundan, gerek yönetimde takımda Fatih'i görmek istemeyenlerin olmasından, gerekse menejerinin verilen ücretle ilgili sorun çıkarmasından dolayı transfer askıya alınmıştı. Buraya kadar da menejer konusu hariç Fatih'in bir suçu yok gibi. Ama gün gelir bir yanlış yapılır ve o yanlış bütün doğruları götürür. O yanlış da benim gözümde yaptığı son basın açıklamasıdır ki büyük, küçük, abi, kardeş kim varsa hepsine verip veriştirmiş ve kulüple arasındaki bütün bağları koparmıştır. O açıklamalardan sonra bile hala Fatih dönecek diye umut edenler hayal kuruyor. Aklınız alıyor mu ortada Ünal Hoca dahil bütün yöneticilere laf eden bir Fatih'in takıma alınacağı ve Fatih'in hiçbirşey olmamış gibi takımda oynayacağı. Eğer böyle bir düşünceniz varsa, uyanın da balığa gidelim derim size.

Fatih transferi bitmiştir, umarım herkes için hayırlısı olur. Trabzonspor'un bundan sonraki hedefi Fatih'i almak değil yeni Fatih Tekkeler yetişirmek elindeki futbolcuların kıymetini bilmek olmalıdır.
                                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Yükleniyor...
                                X