Tekke hala açık kapı bırakıyor yönetimle hocamla konuşucam diyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ünalında ipini çekti artık bu saatten sonra ikisi aynı çatı altında zor olur..
Yorum
-
SORULARA GEÇİLDİ...
- Burdan çıkan sonuç sizi almıyorlar yorumu çıkıyor..
cevap : Bu sorunun cevabını herkes biliyor. Bu tarz soruları cevaplarsan çok konuşulacak konu var. Ben yönetime de söyledim. Şenol Güneş'e söyledim. Kimse için gelmem. taraftar istedi diye gelirim. Terimi daha çok akıtacağım dedi
-Kızgınmısınız
cevap; hayır ama 6 ay öncesinden belki evet. Sanki maddiyatçı bir yönüm varmış gibi bir izlenim yaratılıyor. Allahtan korksun bunu söyleyenler
Yorum
-
Bu gece gidiyorum.
Kulübümle hocamla konuşacağım.
****Trabzonspor'a gideceğimi söyleyeceğim.********
kimin niyeti neyse allah onu verir inşallah.
o hala umudunu kaybetmemiş, bu sözlerden sonra benim umutlarım yeniden yeşerdi !!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
-Kırılma noktası neresi
Cevap: zenit kulübü ile anlaşma yok. O oldu. Ben dedim ki 6 ay önceki söylediğimi de aynen kabul ettiğimi söyledim..
- Yönetimi samimiyetsizlikle suçluyorsunuz. Bu saatten sonra gelsen problem olmaz mı..
Cevap. Ben böyle mi olması gerekirdi diyorum. Aradakı büyük abilerimize söyledim. Bu böyle mi olmalıyıdı. Ben bu formayı giyimiş adamım. Olması gereken insanları çoşku verecek motive edecek heycanlandıracak şekilde olmalıyıdı. KONUŞAMADIĞIM SÖYLEYEMEDİĞİM ŞEYLER VAR AMA FARKLI BİR ŞEY OLURSA KONUŞACAĞIM
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kadar Trabzonspor'lu var mı ?
Ünal Karaman'da dahil.
Eğer Fatih bunu söylediyse çok ayıp etmiş.
Belli ki çok kırılmış. Hayır, ben olsam neler söylerdim. Fatih'in bu dedikleri az bile gibime geliyor.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kadar Trabzonspor'lu var mı ?
Ünal Karaman'da dahil.
Eğer Fatih bunu söylediyse çok ayıp etmiş.
Ben ünal gibi degilim diyor gercek trabzonsporluyum
Helal kaptan
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonusuyorum hala da konusyorum oyle konusmayla trabzonsporlu olunsaydı!!!
Ever konuşmayla Trabzonsporlu olunmuyor,Kişisel Egoları yüzünden Taraftarın ve Hocanın istediği oyuncuyu almamakla Trabzonsporlu olunuyor...
Bu arada Sportif mi neydi Ünal Ne kadar maaş alıyor??
Yorum
Yorum