Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İki tarafta konuşmadan, kimsenin günahını boşuboşuna almayalım.

Yorum

• Eskiye dönelim biraz. Fatih'i geçen sezon istemiştik. Fatih de çıkıp açıklama yapmıştı. Ben Trabzonspor'a hayatımda ilk kez rakam verdim. Onu da tavan ücretin altında verdim demişti. Şimdi fatih fiyat artırdı deniliyor. Böyle bir şey mümkün mü? Fatih fiyat artırsa bu taraftarın gözünde onun diğerlerinden ne farkı kalır. Biz demiyor muyuz Trabzonspor'lu Fatih Tekke bu takımın şampiyonluğunu en az bizim kadar ister diye. Parayı düşünse neden Trabzonspor'a dönmek istesin? Neden benim hep kalbimde bir yer var dönmeyi düşündüğüm desin?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalancı sahtekar olmyan bir yönetim gelsinde kim gelirse gelsin razıyım adam adam olsun adam.........
        Tamam ben öyle bir aday göremiyorum şuan o yüzden dedim..
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ya ne NA taraftarı felan saçmalamanın lüzmu yok.Şu olanlara isyan etmek için TS taraftarı olmak yeterli

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nuri albayrak bunların yanında adam gibi adamdırrrrrrrr
            gercekten doğru söyluyorsun bir gram bile sevmem ama adam cıkıyordu ben bunu satıyırum ben bunu alıyorum diye cıkıp acıklama yapıyordu şimdikilerinde MAŞALLAH binbir yalan var hepsi zamanında brezilya dizileri cok seyrediyordu galiba bu entrikalar bizim yönetimizde var

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Medyatrabzon

Spor Bakanı Faruk Özak’ın son girişimleri ile yeniden çıkmaza giren ....
              ne yaptı bu adam
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatihin açıklamalarını beklicez yorum yapmak için yapacak bir şey yok
                Fatih cikip dese ki; evet, ben parayi az buldum, bu yüzden transfer gerceklesmedi, Fatih`i asacagiz mi?
                Ya da; hayir, benim icin para önemli deyil, yalan söylüyorlar, o zamanda yöneticileri mi asacagiz? Illede bir suclu bulmak sart mi, bu konuyu kapatip trabzonsporu izlemeye devam etsek olmaz mi?

Yorum

• inşallah fatih tekke herzaman yaptıgı gibi trabzonspora zarar vermemek için konuşmamazlık yapmaz.. çık anlat herşeyi.. aptal yerine koyamazsınız bu kadar insanı.

Yorum

Katılıyorum.

Sadri Şener'i bilemem ama en azından için diğerleri öyle.

Hayrettin Hacısalihoğlu başkan, İhsan Alioğlu yardımcı, Sadri Şener sıradan bir yönetici sanki..

Bunlar gittiklerinde Sadri Şener'in ne diyeceğini de biliyorum;

"Listem kötüydü.."
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Gutierrez'i aldıktan sonra yönetim Fatih Transferi'nin üzerine pek düşmedi. Gutierrez'i almadan önce yine uğraşlar vardı az çok.

Yorum

• dikkat ettiniz mi yalnız yönetimin her açıklamasında süpriz bir durum olmazsa, beklenmedik bir aksilik yaşanmazsa, olağanüstü bir duum olmazsa ibareleri var.o kadar alışmışlar ki dediklerinin ters çıkmasına artık her açıklamaya bir açık kapı bırakıyorlar...

Yorum

Bence günün esprisi buydu o kadar borcu, başarısızlığı mı yoksa Trabzon limanını alarak attığı kazıkları mı esas alıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalancı sahtekar olmyan bir yönetim gelsinde kim gelirse gelsin razıyım adam adam olsun adam.........
                            Yok öyle bir yönetim.Olması da imkansıza yakın.Boş hayallerinizle avutun kendinizi.Biri gelecekmişte, hep doğrunun yanında olacakmışta, dürüst olacakmışta, sahtekar olmayacakmışta, kulüp üzerinden rant sağlamayacakmışta...Hey gidi hey.Öyle birini görürseniz selamımı söylersiniz..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• yokmu yönetim istifaya cagıracagımız bir link yazacagım bir link
                              BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Tartışmayı kişiselleştirmeyin arkadaşlar. Eğer kişiselleştirecekseniz özelden devam edin. Konunun seyri tamamen iki zıt düşünceden ziyade zıt kişilerin tartışmasıyla devam ediyor.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X