Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi haklı olabilirsin ama, biz yada en azından ben böyle boş!!! konuşarak daha bi mutlu oluyorum.Sözüm ona dolu konuşup adımızı asiye, probleme çıkaracağımıza burda Kaptanla ilgili sana göre boş, bana göre güzel gerekli ve önemli bir konuda konuşmak daha gerekli.He orman konusunda sizi tebrik ediyorum gerçekten harika bir faaliyet.Kim bilir belki bigün kimi kişilerin değer vemediği burun kıvırdığı Fatih Tekkenin bile değeri anlaşılırda bir hatıra ormanıda onun için kurulur.Hatıra ormanı olmasa bile en azından kalplerde hatırlanır.

Bizi tebrik etme, sende gel bu orman için bir ağaç dik diyoruz.Sonrada zamanı gelince Fatih Tekke ile ilgili gene konuşursun...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih'in gelmesini çok istiyorum, fakat onun gelmesi kadar çok istediğim başka bir şey daha var; Fatih'in yerini doldurabilecek başka genç bir futbolcu daha yetiştirmek veya transfer etmek.

Trabzonspor Bayern Münih'teki Deniz Yılmaz'ı mercek altına aldı.

Trabzon'da kamp yapan Ümit Milli takımı mercek altına alan Trabzonspor kurmayları Bayern Münih'in ikinci takımında forma giyen Deniz Yılmaz için transfer girişiminde bulunmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor yönetimi bir taraftan golcü sorununu halletmek için Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke ile görüşmelerde bulunurken, diğer taraftan da alternatif forvet oyuncuları üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. 14 Kasım'da İsviçre ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yapacağı grup maçı için Trabzon'da kampa giren Ümit Milli Takımı da yakın takibe alan Trabzonspor kurmayları, buradaki futbolcular hakkında detaylı raporlar hazırladı. Özellikle Bayern Münih'in ikinci takımında forma giyen ve güçlü fizik yapısı nedeniyle, 'Tank' lakabıyla anılan 21 yaşındaki futbolcu Deniz Yılmaz hakkında, 'Alınırsa takıma fazlasıyla katkı yapar' şeklinde rapor hazırlayan bordo - mavililerin, önümüzdeki günlerde bu futbolcu için transfer girişimlerine başlayabileceği belirtildi. Sportif Direktör Ünal Karaman'ın da övgüyle bahsettiği Deniz'in kulübüyle olan sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 13.11.2009, 14:05.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "iyi bir genç santrafor transferi"

Mesela kim?
        Benim tek adayım; Muhammet Demir, başkasını düşünemiyorum, çünkü adam resmen yeni Tekke...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim tek adayım; Muhammet Demir, başkasını düşünemiyorum, çünkü adam resmen yeni Tekke...
          Biz istediğimiz zaman onun fiyatı en az 4 m. euro olur Ali İhsan.
          Özkan SÜMER

Yorum

Cok duyuyorum bu Futbolcunun ismini ama nasil biri bilmiyorum...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• fatih tekke ile ilgili bir video ben ilk defa böyle gördüm fatih i daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben paylaşayım dedim. fatih horon oynuyor
              TRABZONSPOR

Yorum

• İddia ediyorum bu yönetim ne Fatih Tekke'yi alabilecek ne de başka bir golcü..alacakları başka birinin de zaten gabriç gibi çıkma ihtimali yüksek...
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İddia ediyorum bu yönetim ne Fatih Tekke'yi alabilecek ne de başka bir golcü..alacakları başka birinin de zaten gabriç gibi çıkma ihtimali yüksek...
                  o zaman çantaları toplayıp gitsinler bi zahmet. o giden trilyonların hesabınıda vererek tabi...

Yorum

• Fatih Tekke. Kaptanim Kralim Sultanim. Özledik kaptan.
                    1

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih , bu seviyede kaç sezon daha oynayabilir ?

Taraftarlarca Fatih bu kadar büyük bir mesele haline getirilirken gelecek adına bu kadar umursamaz olmamız bana ters geliyor . Elde bir Hasan var , diğer altyapıdan yetişen gençlerde yapılan hatalar onda da tekrarlanırsa kimse kalmıyor .

Bir çoğunuz belki katılmayabilir , iyi bir genç santrafor transferi , Fatih'in geri dönmesinden daha elzemdir . Ortada ligi zirvede götürebilecek bir kadro yok . Kadro o seviyeye geldiğinde Fatih'in fiziksel dayanıklılığı hayli düşmüş ve yaşı ilerlemiş bir futbolcu olacak .
                      Abi bu tarife Bayernli Deniz olabilirmi acaba?
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fatih SULTAN Tekke..
                        Yuvana dön KRAL...
                        Güldür yüzümüzü be artik...
                        Gel KRAL gel YUVANA gel.....
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.youtube.com/watch?v=A7KFK...eature=related

fatih tekke ile ilgili bir video ben ilk defa böyle gördüm fatih i daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben paylaşayım dedim. fatih horon oynuyor
                          bu görüntü MÜKEMMEL...
                          Trabzonspora dön...
                          dönde böyle horonlar kolbastilar daha fazlalassin be KRAL
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Bu başlığa ne zaman girsem aklıma hep Pinhanin'nin "hele bi gel" şarkısı geliyor.

Yorum

tekke olabilir mi olamaz mı bilemem ama çok yetenekli çocuk gerçekten...gerçi şu ortamda gelmesini istemem bitiririz çocuğu

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "iyi bir genç santrafor transferi"

Mesela kim?
                                transfere gerek yok h. ahmet sarı yı kazanalım yeter.
                                kendisini u17 maçında izledim kumaş var bu çocukta bi gol de attı ama sayılmadı
                                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                                .................Yenişehirli Avni

Yorum

Yükleniyor...
                                X