Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıktı artık olacaksa olsun ya nedir bu milleti bu kadar oyalamaları...
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• ben de yoruldum artık fatih in çıkıp ta iki kelime laf etmemesini anlayamıyorum
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• cok gereksiz bir konu BBG muhabbeti gibi olmaya basladi yonetimciler/tekkeciler. su futbola cikar menfaat siyaset karistimi cok sogutuyor insani, benim tavsiyem kimse bilgisi olmadan sallamasyon kendi kafasindan kurgu yaparak yorum yazmasin, yonlendirme ve suru psikoloji oluyor, biz koyun degiliz burda ki bulusma amacimizda ortak tek ortak sey trabzonspor tek gercek manevi ve soyut da olsa trabzonspor.

Yorum

• Trabzonspor’un anlaşma aşamasına geldiği Fatih Tekke konusunda sıcak gelişmeler devam ediyor. Yönetimin, Zenit ile anlaştıkları yönündeki açıklamalarının ardından Fatih Tekke’ye ulaşmada sıkıntı yaşadığı ancak menajerine ulaştığı ve dün gece görüşmelerin başladığı belirtildi.

Fatih Tekke’nin bugün yöneticiler tarafından ulaşıldığı, transferi için görüşmelerin yeniden başladığı belirtildi. Fatih’i arayan Sportif Direktör Ünal Karaman’ın, “Zenit ile anlaştık” dedi ancak golcü oyuncunun ise “Eğer kulübüm tamamsa benim için sorun yok” dedi. Ancak Trabzonspor’un Zenit ile hala daha anlaşmadığı iddiaları da gündeme bomba gibi düştü. Fatih’in görüşmede Karaman’a son sözü, ‘Trabzon yoksa asla’ şeklindeydi: “Eğer Trabzonspor’a gelmezsem, beni istediğini başta size söylediğim Rubin Kazan’a da gitmem. Artık karar

Herşeye inananlar bunada inansın bunuda söyleyen Fatih Tekke...
          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Haftasonu lig başlıyor bizim yöneticilerimiz ne demişti transferler kampa yetişecek ama biz hala transfer konuşuyoruz..
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu iş takıma zarar verecek diye endişeleniyorum...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes yönetim gitsin diyor. Bende soruyorum.
                Herkes, yönetim için sadece gitsin demiyor..

Kurallar gereği ,buraya öyle yazılıyor..

Yönetimle ilgili söylenenleri,bir bilsen...

Yorum

• Bir de Fatih Tekke'yi bekleyin.O bir açıklama yapsın ondan sonra eleştirin...

Yorum

• Bu medyatrabzon kendi haberlerini bile yalanlıyacak şekilde haber yapıyor yahu
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu iş bir bitsede olmlu yada olumsuz...öyle bir kalaylama yapacağım ki bazı yerlere. cezamı bizzat özelden isteyecem.

Yorum

• bazilari hala bildigini okuyor,ezberlemisler bir cumle fatih takimin onune gecti.Kardesim trabzonspor olmazsa fatih tekke olabilir mi,nasil fatih takimin onune gecer,burda fatihi en cok isteyene bile bu soruyu sorsan bir saniye dusunmeden trabzonsporu tercih eder.Siz bu taraftarin fatihi niye istedigini anlayamamisssaniz size brossun o meshur cumlesini armagan ediyorum.

Yorum

• unutmayalımki gökhan transferindeki gelismeleri de ilk bu site duyurdu,demek ki yonetime yakın kaynaklardan,yada kendisindn bilgi alabiliyorlar,bu siteyi tum trabzonlular takip ediyor neredeyse,yönetimin tezgahının uygulama yeri olabilır,dun aksamki haberleri de dusununce boyle bir sonuc doğabilır
                          En son nbay tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 11:52.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Kurtlar vadisi 'TEKKE'
                            TRABZONSPOR'DA VİZYONDA
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tamam yarat yeni fatihler de en az 4-5 sene alacak bi isten bahsediyorsun. bu arada da fatih tekkeyi oynatsak fena mi olur. ikisi ayni anda olmaz mi.

fatih tekke yaratmak?? Fatih Tekke yaratamazsin. ancak Allah yaratir; onuda soyle 25-30 senede bir yaratir. Fatih ilk TS macinda 17 yasinda 4 topu direkte patlamisti.

Hasan dedigin adam 20 dakikada bir kez topla bulustu...

Fatih Tekke yaratacakmis... once Fatih Tekkenin kim oldugunu ogren
                              Valla ben 17 yaşında 4 topunun direkte patladığını değil de her sene 2-3 gol atıp, şu an alınmıyor diye yönetimi karşısına alanların Fatih'i A.Aker'de yuhaladığını, ıslıklayıp takımdan gönderilmesini sağladıklarını biliyorum.

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes, yönetim için sadece gitsin demiyor..

Kurallar gereği ,buraya öyle yazılıyor..

Yönetimle ilgili söylenenleri,bir bilsen...

Biliyorum. Söylenenler her zaman Trabzonspor'a faydalı olmuştur !!
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Yükleniyor...
                                X