Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben diyorum fatihi kulüpte istemiyorlar fosiller
    çünkü kimse kendilerinden daha büyük birini istemiyor kulüpte
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Insallah baska yere imza atarda su cirkef insanlarin icine girmez....
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Insallah baska yere imza atarda su cirkef insanlarin icine girmez....
        Sezginim yapma,hacisalihi degil bizi düsün.

Onlar orda bugün var yarin yok,biz ise her zaman Ts nin arkasindayiz...
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezginim yapma,hacisalihi degil bizi düsün.

Onlar orda bugün var yarin yok,biz ise her zaman Ts nin arkasindayiz...
          Resmen alay ediyorlar dalga geciyorlar Fatih ile. Ben olsam basarim imzayi Rubin'e gollerime devam ederim Rusya Ligin'de ama Hacisalihoglu onlarda bir gram utanma olmaz.
          En son FANATIK61 tarafından düzenlendi; 12.01.2010, 20:25.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonda olsam gider kulup binasının önünde protesto yapardım
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resmek alay ediyorlar dalga geciyorlar Fatih ile. Ben olsam basarim imzayi Rubin'e gollerime devam ederim Rusya Ligin'de ama Hacisalihoglu onlarda bir gram utanma olmaz.
              Dogru,fatih tekke konusunda samimiyet hicbir zaman olmadi,fatih rubine giderse ona kizamayiz...
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kolombiyadan haber gelirse bu iş yatar gibime geliyor

Yorum

• Gökhan'ın Satılıp Parası İle Tekke ve Guti'ni Gelmesine Hayır Demem.

Yorum

• Milli futbolcu Fatih Tekke'nin takımı Zenit St Petersburg, Danimarkalı defans oyuncusu Michael Lumb'ı renklerine bağladı.

Zenit St Petersburg'un internet sitesinde yer alan habere göre, Danimarka Birinci Futbol Ligi AGF Aarhus'un ve Danimarka Milli Futbol Takımı'nın formasını giyen 22 yaşındaki Lumb ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• adamlar çatır çutur topcu alıyor biz ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz

Yorum

• Fatih Rubin'e giderse çok sevinirim doğrusu. Gökdeniz-Fatih ikilisi buluşmuş olurlar yıllar sonra. Belki bu sene şampiyonlar liginde şovlerını izleriz bu ikilinin. Bize nasılsa bu seneden hayır yok, kim gelirse gelsin.
                        #7 King of Kings

Yorum

• fatih rubine git ve her attigin golden sonra formani basina gecir ve altina giydigin t-shirte "bu gol senin icin haci" diye yaz

Yorum

• Ben söylenenlere inanmiyorum...Fatih Tekke kendi agziyla dedi mi Ba$kan'in yaptigi ayip cok kizdim diye...HAYIR! Öyle nice haberler okudum ben...$imdi onlari buraya yazmanin yeri ve zamani degil...tabiki herkese neye inanmakta özgür
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Fatihte 6 ay daha sabredelim.. hem askerlik işinide halletmiş olur, boşuna 2.M € bonservis bedeli ödemiş olmayız, hem şu anda gelirse Gökhan ve Umutu olumsuz etkiler diye düşünüyorum.. Fatih gelirse Gökhan gitmeli.. En iyisi bu iş sezon sonunda olsun, hem Gökhan'ın talibi ve değeri artar, hemde Tekke bedavaya gelir.. Şu anda bizim için en doğru transfer Gutierrez olur

Yorum

• fatihin gelmesi gökhanı olumlu etkiler.baskıdan kurtulur.ileride top tutan bir adamımı olur.tam gökhanlık.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X