Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda ne konussam simdik hepsi bos...Sabir etmek beklemek lazim malesef, ve asla vazgecmek yok bu isden...
    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba Rubin de 2 milyon vermeye razı mı Fatih için?
      onlardamı istiyorki tekkeyi ben o haberi yalanladılar diye biliyordum
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Örnek :

Bir oyuncu var, kaliteli bir oyuncu.

Sözleşmesi bitmek üzere, bir kulüpte oynuyor. Aynı ligden bir takım çıkıyor ve şu şartları sunuyor:

- Bize gel, 2,2 Milyon euro para vereceğiz sana, gol kralı olursan artı olarak 1 milyon euro daha vereceğiz, ev ve araban da bize ait.

Oyuncu ise şunu söylüyor;

- Ben bir kentin adamıyım, o kentin takımının bana ihtiyacı var, onlarla anlaşmak istiyorum, olmazsa sizinle o zaman görüşürüz. Ama son ana kadar bekleyeceğim...

Bu bir örnek

Var mıdır acaba böyle biri...
        Sabahleyin lig tv de" bordo- mavi özel" programı vardı..(programı tavsiye ederim)

Tekke,"Trabzonspor'la bir şampiyonluk yaşamadan gidersem,gözlerim açık giderim" dedi..

Gözlerim doldu ,duygulandım..

Küçük kızım farketti,bir şey söylüyordu ,sustu..

İkinci sınıfa gidiyor, ama konuyu o bile takip ediyor..

7-8 dakikalık bir sessizlikten sonra,

-Neden onu almıyorlar baba,diye sordu..

-Almaya çalışıyorlar kızım ,dedim..

Ve enteresandır ,birden yalan söylediğim,duygusuna kapıldım..
        ....

Sonra arabada giderken düşündüm,ayıp şeyleri çocuklardan saklarız ,diye..

Ama bu ayıp filan değil,düpedüz .................

.....

Boşluklar bir şubattan sonra dolacak!..

Ağzına kadar...

Yorum

• Yönetim ortaya yıldız forvet lafı atarak taraftarın gazını almaya çalışıyor kaptan konusunda.Sakın kanma Trabzonspor taraftarı.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetim ortaya yıldız forvet lafı atarak taraftarın gazını almaya çalışıyor kaptan konusunda.Sakın kanma Trabzonspor taraftarı.
            kana kana bu hale geldik zaten ama artık maymun gözünü açtı bundan sonra en ağır eleştiriler gelecektir...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Veysel Abi,
              Süleyman boşlukları doldurmak için Şubatı bekleyemedi herhalde.

Çok severdim öğrenciyken bu tip soruları...Fill in the blanks...
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acaba Rubin de 2 milyon vermeye razı mı Fatih için?
                Bahadır abi,

Çok basit bir soru soracağım. Bileceğinden eminim, ama 2 Milyona sadece Trabzonspor talip olur diyenlerin gözüne girsin diye de soruyorum :

- Adama yıllık 2,2 Milyon Euro, gol kralı olmasında artı 1 milyon euro, ev araba veren bir kulüp bonservis olarak 2 milyonu verir mi ? vermez mi ?

Yorum

• -Kesinlikle almazlar..
                  -Sırf yaptıkları şu hareketten artık yönetime desteğimi kesiyorum...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bahadır abi,

Çok basit bir soru soracağım. Bileceğinden eminim, ama 2 Milyona sadece Trabzonspor talip olur diyenlerin gözüne girsin diye de soruyorum :

- Adama yıllık 2,2 Milyon Euro, gol kralı olmasında artı 1 milyon euro, ev araba veren bir kulüp bonservis olarak 2 milyonu verir mi ? vermez mi ?
                    Abi 3 milyon euro bile verebilir
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Hayrolsun, son 1-2 haftadır Fatih Tekke'yi görüyorum rüyamda.

Dün gördüğüm rüyada Fatih Trabzonspor'a geliyordu. Hatta ben de İstanbul'dan Trabzon'a gidiyordum, O'nu karşılmaya...

Yorum

• Destege devam, asla vazgecmez yok bu Transferden!
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Destege devam, asla vazgecmez yok bu Transferden!
                          -kime desteğe devam..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayrolsun, son 1-2 haftadır Fatih Tekke'yi görüyorum rüyamda.

Dün gördüğüm rüyada Fatih Trabzonspor'a geliyordu. Hatta ben de İstanbul'dan Trabzon'a gidiyordum, O'nu karşılmaya...
                            inşallah rüyan çıkar dicem kardeş ama ne yalan söylim çok zor gerçekten rüyalar tersine çıkarmış...

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -kime desteğe devam..
                              muhtemelen başlığa destek demek istemiştir

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayrolsun, son 1-2 haftadır Fatih Tekke'yi görüyorum rüyamda.

Bende geçenlerde tjükuzuyu gördüm rüyamda, daha doğrusu bir maçtı ama en çok o çarptı gözüme, çok kilo almıştı tosun gibi olmuştu.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Yükleniyor...
                                X