Bahadır abi doğru diyorsun bu adamlardan herşey beklenir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerli yersiz muhalefet eden herkese Ömer.
bilmiyorum sen ne şekilde muhalefet ediyorsun.
Yalnız şöyle bir durum da var, başta Umut Bulut ve Gökhan Ünal olmak üzere, Şenol Güneş, Colman Selçuk defans oyuncuları bunların hepsi Fatih'in alınmamasından zarar görecekler. Sadece 2 maç üstüste alınacak mağlubiyetler yetecek buna.O zaman göreceğiz bakalım kayıp kaç milyon euro olacak.
Yapılan transferler sadece göz boyama ancak ilk 5'i zorlarız bu adamlarla.
Özellikle yine Umut ve Gökhan'a küfürler edilecek başkan da oturup seyredecek.Midesi genişledi baya hazmedebilir bunları.Sonrada ekranlarda ağlayacak bana da sövüyorlar diye.
Hata yapmak insanlara mahsus, aynı hatayı birkaç kez tekrarlamak düpedüz eşekliktir.
Sonra bu sayfa yine ağlama duvarına dönecek.Kim muhalefet ediyorsa tek tek görücem ben onları.
Fatih'in alınmasına muhalefet etmiyorum ben. Dediğim gibi alınması mutlaka faydalı olacaktır her yönden ama 6 aylık bir süre zarfı için 2 milyon euro'nun elin Ruslarına gitmesine hiç içim razı değil. Hele de böyle beklentisiz bir yıl geçirirken.
Eğer amacımız Avrupa ligine oynamaksa halihazırdaki kadromuzun buna yeterli olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluğa oynayacaksak forvete İbrahimovic lazım.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Sadri, Fener maçı öncesi "Fatih ikinci yarı bizimle" diyordu, gene "askerlik sorununu halletsin, Zenit'le anlaşmak sorun değil diyordu". Şimdi Haziran'a kaldı diyor, "Trabzon'da oynamak isterse gelir" diyor. Ben Trabzon'da çok kötü başkanlar gördüm ama bu kadar adam olmayanını da görmemiştim. Biraz daha beklemek lazım, ama bu iş olmazsa hele Fatih anlaşmasını uzatır veya başka takıma giderse bu taraftarda Sadri'yi kısa yoldan defetmeyi bilir.
Yorum
-
Forma satislari zaten mailyetin buyuk bolumunu karsilar..yaparsin adam akilli bir firma ile reklam anlasmasi buda diger yarisini karsilar...Tekke gelsin 3 forma ben alacagim,benim gibi dusunen binlerce insan var..isin maliyet bolumu palavra..baska baska dolaplar donuyor..BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
Eğer Fatih Tekke bu ara transfer döneminde takıma katılmazsa şahsi fikrim bu yönetim gelecek sezonu göremez. Bu iş artık çığrından çıktı. Bu taraftar yarım ağızlardan bıktı. Adam gibi yönetim istiyor. Almayacaksanız ADAM gibi almıyoruz diyin yeter. Yok askerlik yok yaşlı yok bonservis devre arasında bidahaki sezonda yerine biz Fatih 'i almıyoruz diyebilirdiniz.. En azından kafamız rahat olurdu.........OF'lunun Hali Başka.........
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatı düşürme çabası olarak düşünmek istiyorum..
Sürece bu açıdan bakıldığında saygıyı hakedebilir durum bu..
Gerisini hep beraber göreceğiz artık..
Uzun konuşuruz sonra.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Fatih Tekkeyi almamakta gösterdiği çabayı almada gösterseydi şimdiye kadar çoktan formamızı giymişti....
Acaba menejerinden birileri para yiyemeyecek ondanmı alınmıyor Fatih Tekke.....
Başkada ihtimal kalmıyor....
Sorun sadece para olsa 10 trilyon verip Alanzinyoyu 5 trilyon verip Gabriçi almazlardı......
Baksaniza Fatih ben herseyi hallederim kendi menejerim ile siz bundan sonrasina karismayin diyor, neredeyse bedava gelecek ama bizim Yönetim ne yapiyor hala mazeret üretiyor. Bu akil almaz bir is.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadem Fatih varken de Gs'den 4-5 tane yedi takım. Fatih'in gelmesi demek her maçı kazanacağız her futbolcu değerinin 2 katına çıkacak demek değil. Faydalı olacağına inanıyorum ben de ama adamı(!) eli değnekli sihirbaz gibi göstermenin de anlamı yok.
Fatih'in alınmasına muhalefet etmiyorum ben. Dediğim gibi alınması mutlaka faydalı olacaktır her yönden ama 6 aylık bir süre zarfı için 2 milyon euro'nun elin Ruslarına gitmesine hiç içim razı değil. Hele de böyle beklentisiz bir yıl geçirirken.
Eğer amacımız Avrupa ligine oynamaksa halihazırdaki kadromuzun buna yeterli olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluğa oynayacaksak forvete İbrahimovic lazım.
Gökhan efendi geçen sezon devre arası bu seneden geçti yeni sezona bomba gibi gireceğim demişti. Bomba ne kelime atom bombası mübarek.
Şimdi de umut tacirliği yapıyor ekranlarda 2. devreye bomba gibi gireceğim diye.Onu 1 kere yerler.
Umut'a gelirsek kapasitesi sınırlı bir adam en fazla yedek forvet olur bu takıma eğer hedeflerimiz varsa tabi.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyatı düşürme çabası olarak düşünmek istiyorum..
Sürece bu açıdan bakıldığında saygıyı hakedebilir durum bu..
Gerisini hep beraber göreceğiz artık..
Uzun konuşuruz sonra.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut ve Gökhan'ın forveti olduğu takım Avrupa kupalarına gidecek demek sadece hayal. Yok eğer daha iyi olacaklar diyorsan bu filmi de daha önceden izlemiştim.
Gökhan efendi geçen sezon devre arası bu seneden geçti yeni sezona bomba gibi gireceğim demişti. Bomba ne kelime atom bombası mübarek.
Şimdi de umut tacirliği yapıyor ekranlarda 2. devreye bomba gibi gireceğim diye.Onu 1 kere yerler.
Umut'a gelirsek kapasitesi sınırlı bir adam en fazla yedek forvet olur bu takıma eğer hedeflerimiz varsa tabi.
Hee halihazırdaki bu takım Avrupa ligine bile oynayamayacak kadar dandikse eğer. Sadece Fatih de yetmez. Komple takımı yenilemek lazım.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene nasıl gittik peki? Az kalsın kazayla şampiyonlar ligine gidecekti hatta forveti Umut ve Gökhan olan takım.
Hee halihazırdaki bu takım Avrupa ligine bile oynayamayacak kadar dandikse eğer. Sadece Fatih de yetmez. Komple takımı yenilemek lazım.
Bir facianın eşiğinden döndük bence.Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Şu kardeşimizin cenazesine gelmemelerinden sonra yönetimden iyice nefret ettim zaten son bir yıllık icraatlarıyla yeterince antipatik olmuşlardı.
Ve şu kanıya vardım.....
Yönetim kendi menfaatlarine olmayan hiç bir işin içine girmek istemiyor. Millet ölmüş kalmış taraftar kahrolmuş umurlarında filan değil.....
Menfaat varsa icraat var yoksa yok....
Kimse kusura bakmasın..... Bunun başka açıklaması yok....
Sezerle, Murat Tosun transferlerinide kamuaoyunu susturma çabası olarak değerlendiriyorum ben.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Abi yeter ki şu maçlarımızı bir kez olsun Star'da izleyebilelim ben sıfır çekmeye de razıyım. Bir kez de biz oynayalım şu Manchester'lara, Barcelona'lara karşı. Tekrar gelsinler Trabzon'a fena mı olurdu?Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadem Fatih varken de Gs'den 4-5 tane yedi takım. Fatih'in gelmesi demek her maçı kazanacağız her futbolcu değerinin 2 katına çıkacak demek değil. Faydalı olacağına inanıyorum ben de ama adamı(!) eli değnekli sihirbaz gibi göstermenin de anlamı yok.
Eğer amacımız Avrupa ligine oynamaksa halihazırdaki kadromuzun buna yeterli olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluğa oynayacaksak forvete İbrahimovic lazım.
Bu konuda" muhalefet" eğilimine bile tahammülleri sınırlıdır artık..
Sonuna kadar haklılarda aslında..
Oysa ben senin,diğer başlıktaki yorumlarınıda harmanlayarak iyi niyetle fikirler yürütmeye çalıştığını düşünüyorum..
Ama katılmıyorum sana ..
Bu işin para filan sadece geyiğidir çünkü..
Basitçe:
Artık garanti para almıyoruz,yayıncı kuruluştan,sağolsun sadri bey sayesinde..
Bir galibiyet yaklaşık 350.000 lira,artı ilk altıdaki her derece size bir milyondan fazla kazandırıyor..
Yani Fatih Tekke'nin (Allah bir sakatlık vermezse)gelirse,daha bu yıl bonservisini fazlasıyla kazandıracağı hemen ,hemen kesindir..
Bir buçuk yıldır ,bu konuda entrika üstüne entrika çeviren adamların,gerekçelerinin çoğu gülünecek cinstendi..
Bu sonki de, pek farklı değil..
Yorum
Yorum