Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ugur gelmıyo dıyosa gelmıyodur bu sayfa kapansın
    gelebilir ama ihtimali az
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gelebilir ama ihtimali az
      Nedenini de söyle hemen..!!
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transfer sayfasında şenol hoca fatihle birlikte bir forvet daha istedi yazdı ama biraz önce...
        evet şenol güneşin fatih tekkeyi isteme olayı yeni değil yanına 1 forvet daha istemsi yeni
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet şenol güneşin fatih tekkeyi isteme olayı yeni değil yanına 1 forvet daha istemsi yeni
          zenit 4 milyon euro istiyor haberini okudum doğruluk payı varmı

Yorum

• zenıt 10 mılyon avroda ısteyebılır. ama kım verecek sezon sonu futbolcunun sozlesmesı bıtıyo 2 yede satabılır onu merak etmeyın
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Bordo Mavili kulüple sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Umut Bulut ile yapılan ilk görüşmede yönetim hayal kırıklığına uğradı. Bu oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmak isteyen bordo mavili yönetimin “Yıllık 2 Milyon euro isterim” açıklaması şok yarattı.
              Trabzonspor kulübü yetkilileri kulüpte taban ve tavan fiyatlarının belli olduğunu bu yönde hiçbir oyuncuya taviz vermeyeceklerini söylediler.
              Taka

Doğruysa helal olsun umuta hakkıdır 3de istese 5de istese hakkıdır biz umuta muhtacızya ne istese haklıdır...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zenit 4 milyon euro istiyor haberini okudum doğruluk payı varmı
                Olabilir.. Bizim fiyat düşürme oyunlarımıza karşı hamle yapmış olabilirler.
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo Mavili kulüple sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Umut Bulut ile yapılan ilk görüşmede yönetim hayal kırıklığına uğradı. Bu oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmak isteyen bordo mavili yönetimin “Yıllık 2 Milyon euro isterim” açıklaması şok yarattı.
                  Trabzonspor kulübü yetkilileri kulüpte taban ve tavan fiyatlarının belli olduğunu bu yönde hiçbir oyuncuya taviz vermeyeceklerini söylediler.
                  Taka

Doğruysa helal olsun umuta hakkıdır 3de istese 5de istese hakkıdır biz umuta muhtacızya ne istese haklıdır...
                  Sanmıyorum Süleyman..Bence asparagas haber.

Yorum

• Fatih Tekke müjdesi
                    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke transferi konusunda oldukça iddialı konuştu. Fenerbahçe maçı öncesinde konuşan, Şener transferin bu hafta sonuçlanabileceğini belirterek; “Fatih Tekke çok yakın bir transfer. Büyük ihtimal bizde. İkinci yarı bizde oynar. Hoca da çok istiyor bu transferi. Zaten bir hafta sonra netleşeceğini de söyleyebilirim” dedi.

Transferinden emon olmadan hic bir klup baskani boyle konusmaz diyorum .. boru degil bu ...

Bence Fatih ile cokdan anlasildi Zenit'e oyun yapiliyor fiyati dusurebilmek icin ...

Fatih ile Gokhan ikinci yarida cok gol atar , gokhan insallah satilmaz..
                    "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• İlk olarak yabadallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke müjdesi
                      Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke transferi konusunda oldukça iddialı konuştu. Fenerbahçe maçı öncesinde konuşan, Şener transferin bu hafta sonuçlanabileceğini belirterek; “Fatih Tekke çok yakın bir transfer. Büyük ihtimal bizde. İkinci yarı bizde oynar. Hoca da çok istiyor bu transferi. Zaten bir hafta sonra netleşeceğini de söyleyebilirim” dedi.

Transferinden emon olmadan hic bir klup baskani boyle konusmaz diyorum .. boru degil bu ...

Bence Fatih ile cokdan anlasildi Zenit'e oyun yapiliyor fiyati dusurebilmek icin ...

eheyy bu açıklama eskidi abi boşwer onu

Yorum

• İlk olarak yabadallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Tekke müjdesi

Bende aynı düşüncedeyim bence böyle bir açıklama yaıp taraftarı ümitlendirmezler yani bukadar büyük bi yalanı başkan söylemez diye düşünüyorum
                        NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Yahu heyecanladırmayın insanı

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu heyecanladırmayın insanı
                            abi bu foruma girdiğimde direk fatih tekke haberlerine bakıyorum neler olmuş neler bitmiş heyecanlanıyor insan ama bu yönetimdekiler insanın hevesini kursagında bırakıyor bakalım sözlerini tutsunlar sadece bunu istiyorz

Yorum

• Arkadaşlar Paniğe Kapılmayın Her an Herşeye Hazırlıklı Olun..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi bu foruma girdiğimde direk fatih tekke haberlerine bakıyorum neler olmuş neler bitmiş heyecanlanıyor insan ama bu yönetimdekiler insanın hevesini kursagında bırakıyor bakalım sözlerini tutsunlar sadece bunu istiyorz
                                bende öyle...ama sadece yorumlarla yetiniyoruz...güzel bi haber gelse
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X