Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke: Gökdeniz'i tebrik ettim
    Trabzonspor'un alt yapısından yetişerek önemli başarılara imza attıktan sonra Rusya'nın Zenit takımında Türkiye'yi başarıyla temsil eden Fatih Tekke, ''Rusya'da hem ülkemizi, hem de Trabzon'u başarıyla temsil ettiğimiz için mutlu oluyoruz'' dedi.
    Takımıyla lig şampiyonluğu, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası kazanmanın sevincini yaşayan Fatih Tekke, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, Rubin Kazan takımında oynayan Trabzospor'dan takım arkadaşı Gökdeniz Karadeniz'i de işaret ederek, ''Bizim başarımız, Türkiye'nin başarısı. Rusya'da da müslümanlar var. Onlar inanılmaz derecede maçlarımızı takip ediyorlar. Ülkemiz için burada başarılı olmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Başarılı olduğumuz, gol attığımız, takıma faydalı olduğumuz zaman çok güzel duygular hissediyoruz'' dedi.
    Gökdeniz'in geçen hafta Barcelona'ya gol atmasına çok sevindiğini ifade eden Fatih Tekke, ''Barcelona maçından sonra Gökdeniz'i aradım tebrik de ettim. Türkiye'de de epey konuşuldu. Güzel bir şey. Bir Türk oyuncusunun Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya, hem de Nou Camp Stadı'nda galibiyet golünü atması, çok güzel bir şey'' diye konuştu.
    -''TABİ Kİ DÖNMEK İSTİYORUM...''
    Fatih Tekke, Rusya'da ligin bitimine 1 aylık bir süre kaldığını belirterek, ''Şu ana kadar 10 haftadır oynuyorum. Allah'tan sakatlığım yok. Gayet iyi gidiyor benim açımdan. Geri kalan maçları iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ondan sonra ne olur bilemiyorum. Zenit Kulübü'nün tekrar benimle masaya oturmak gibi bir düşüncesi olduğunu biliyorum. Kasım'da böyle düşüncelerini bana ifade edecekler. Ama şunu söylüyorum, Türkiye'ye dönmek tabi ki istiyorum, özellikle Trabzonspor'a dönmek istiyorum. Tabi ki bu benim isteğim. Sözleşmem ağustos ayında bitiyor. Ama o dönem kulübümün tavrı ne olur onu bilemiyorum'' ifadelerini kullandı.
    -GENÇ OYUNCULARA TAVSİYELER-
    Fatih Tekke, Trabzonspor altyapısında yetenekli oyuncuların bulunduğunu bildiğini kaydederek, şunları söyledi:
    ''Fakat bu oyunculara dışardan hep negatif şeyler veriliyor. Olumlu şeyler hiç verilmiyor. Bazen oyuncu da alamıyor. Buna eğitim deyin, kültür deyin. Bir oyuncu kitap okumayı sevmeli. Genç bir oyuncunun en iyi arkadaşı kitap olmalı. En iyi arkadaşı başkaları olmamalı. Kötü yerlerde vaktini geçirmemeli, işini yapmalı. Burdaki oyuncular yetenek olarak Türk oyuncusundan önde değil ama çalışma olarak çok farklı. Sahanın içerisinde idmanın başından sonuna kadar yüzde yüz konsantrasyon ile çalışıyor. Eksiği varsa idman öncesi veya sonrası çalışıyor. Çalışıyor, çalışıyor. Bu işin çaresi çalışmak. Türkiye'deki gibi çalışmak değil. İnanılmaz bir çalışmadan bahsediyorum. Bahsettiğim yer de Rusya. İngiltere, İtalya, İspanya'yı düşünün. Nasıldır orası.''
    Yetenekli genç oyunculardan Trabzonsporlu Barış Memiş'i örnek gösteren Fatih Tekke, ''Yetenekli oyuncu, iyi oyuncu ama zaman kaybediyor. 2-3 yıldır zaman kaybediyor. Şu ana kadar çoktan çıkmış olmalıydı. Eksikliği başka yerde aramamak lazım, çok çalışmak lazım. Çalışmak, çalışmak, çalışmak. Kendimizi yeterli gördüğümüz zaman olmuyor. Bu işi çok ciddiye almak lazım. Özellikle genç oyuncular, kötü bir mağlubiyetten sonra yapacakları tek şey çalışmak, daha fazla çalışmak'' dedi.
    -''TRABZONSPOR'UN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU İDRAK ETMEK LAZIM''- Fatih Tekke, Türkiye'de taraftar baskısının hemen hemen her kulüpte olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: ''Trabzon'da biraz daha fazla olması gayet normal. Bu da bizim Trabzon insanının farkı. Bunu hep beraber sinerjiye, coşkuya dönüştürdüğümüz zaman, bu bize, camiaya olumlu yansıyor. Negatif yönde kullandığımız zaman tam tersine işler bir anda ters düz oluyor. O yüzden bence arkadaşlarımız önce şunu düşünmesi lazım. Bu takım formasının ne kadar önemli olduğunu, bu takımda oynamanın ne kadar önemli olduğunu, bu camianın ne kadar büyük bir camia olduğunun farkına vararak, insanların sahada görmek istedikleri coşkuyu, mücadeleyi göremediklerinden dolayı tepkiler verebildiğini bilmeliler. Bunları insanların bilmesi lazım. Çünkü Trabzonspor, birileriyle beraber bir yerlere gelmedi. Trabzonspor ile insanlar bir yerlere geliyorlar. Trabzonspor'un ne kadar önemli olduğunu idrak etmek lazım. Taraftar o mücadeleyi gösteren herkesi baş tacı yapmıştır. Taraftarın, o mücadeleyi, hırsı, isteği arzuyu, samimiyeti taşıyan oyuncuya negatif yönde çok fazla etki ettiğini düşünmüyorum.''
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Geldiği ilk maç TRABZON'dayım Fatih TEKKE diye bağırmayı özledim. O maçta alem tezühürat görsün. Özlemimizsin be Sultan
      KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Laflarım kimseye değildi, kimsenin üzerine alınmasına da gerek yoktu.

Saygılar;

Yorum

• Fatih Tekke konusunun arkasında kalan bir şey yok bana göre. Biz sadece her dakika gelip deşiyoruz yeni bir şeyler çıkarmak için. Mesela gol atınca tebrik etmesini biliyoruz. Ama vasat oynadığında ben görmedim hiç kimsenin Fatih bu maçta beklenildiği gibi oynamadı diyebileni. Biz özeleştiriden uzak insanlarız. Mesela ben Fatih'in Trabzonspor'da kötü oynadığını ya da vasat oynadığını pek hatırlamam. Bir standartı vardı benim için ve hiç altına düşmezdi. Ama Zenith'te öyle değil. Bir maçta gol atmak demek o maç çok iyi futbol demek değil benim için.

Fatih'in gol istatistikliği bakımından formda olduğunu söyleyebilirim. Ama denk gelip gördüğüm maç özetlerinde (internette sıkça denk geliyorum Rusya ligi maç özetlerine) Fatih'in çok ahım şahım oynamadığını görüyorum. Yani "Fatih Tekke" denildiğinde gözümün önüne gelen performanstan çok uzak. Bunca senedir o lige alışamamış olduğunu düşünmüyorum.

Bize gelse etkili olur mu? Mutlaka olabilir. Şundan da eminim, 3-5 maç gol atamadığında mırıldanacak pek çok insan şu an Fatih'in gelmesini istiyor.

Benim hayalim Gökdeniz ile birlikte oradan dönüp tekrar Trabzonspor formasını giymeleri. İnşallah gerçekleşecek. Önce Fatih gelsin, sonrasında Gökdeniz'i getiririz bir şekilde.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• FATİH TEKKE'NİN KULÜBÜNÜ İKNA EDEMEDİK. OCAK'TA TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ
            "Ben Fatih Tekke'yle yöneticilik zamanında pek münasebetimiz olmadı. Trabzon'un yetiştirdiği ender özel yetenekli oyunculardan biridir. Hangi savunmacı oyuncusu olursa olsun o anda ne yapacağını kestiremeyiz diyor. Bu senenin sonuna doğru kendisiyle konuştuk. Kulübü bırakmadı. İnşallah Ocak ayında bir görüşmemiz daha olacak. Kulübünü halledebilirsek anlaşırız diye düşünüyorum. Kaynak yaratırız ama kulübünü ikna etmek zor. Önemli olan kulübünün izin vermesi."
            Haber61
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adama sormazlar mı bu kaynak adam geleyim diye yalvarırken yokmuydu diye ?

Yorum

• Vardı Recep vardıda o zaman çok bilmiş padişahım çok yaşacılar başkan için daha kıymete değerdi laflarından çıkamadı malum hapşırınca padişahım çok yaşa diyecek bir vezir başkan için daha önemliydi.Taraftar Tekke diye biyerini yırtmış çokmu yeterki başkanın adamlarının gönlü olsun.Ama ne oldu kim haksız çıktı adama yaşlı dediler sorunlu dediler paragöz dediler dedilerde dediler ama bunlar enterasan insanlar dün sorunluydu bugün yıldız oldu dü kaynak yoktu çok para istiyodu bugün kaynak varoldu dedimya Recep kardeşim neresinden tutsan tutarsızlık nerisinden baksan riyakarlık be kardeşim varsın bekleyim ocağa kadar nede olsa bu fırtına artık oldu kasırga...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• Başkanın Fatih hakkında söylediklerini söyledim İnşallah samimidir..
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FATİH TEKKE'NİN KULÜBÜNÜ İKNA EDEMEDİK. OCAK'TA TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ
                    "Ben Fatih Tekke'yle yöneticilik zamanında pek münasebetimiz olmadı. Trabzon'un yetiştirdiği ender özel yetenekli oyunculardan biridir. Hangi savunmacı oyuncusu olursa olsun o anda ne yapacağını kestiremeyiz diyor. Bu senenin sonuna doğru kendisiyle konuştuk. Kulübü bırakmadı. İnşallah Ocak ayında bir görüşmemiz daha olacak. Kulübünü halledebilirsek anlaşırız diye düşünüyorum. Kaynak yaratırız ama kulübünü ikna etmek zor. Önemli olan kulübünün izin vermesi."
                    Haber61
                    kulübüyle ne işimiz var anlamadım.ağustosa(6-7 ay) kadar olan alacaklarını öde serbest fifanın koymuş olduğu kuralı uygulayacaksın
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• doğruda kardeşim bilirsin TRABZONDA yokuş çok başkanda yokuş yapıyor aklınca sabır sabırrr sabırrrrrr
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Galatasaray çıkıp bi açıklama yapsada Fatih Tekke ile ilgilenmiyoruz diye bizde rahatlasak medyada vazgeçse artık Fatih'i Gs'ye satmaktan...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kulübüyle ne işimiz var anlamadım.ağustosa(6-7 ay) kadar olan alacaklarını öde serbest fifanın koymuş olduğu kuralı uygulayacaksın
                          bunu ağustostada söylemiştik ama yine de yönetim bizi 'kek'lemişti güya.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Galatasaray çıkıp bi açıklama yapsada Fatih Tekke ile ilgilenmiyoruz diye bizde rahatlasak medyada vazgeçse artık Fatih'i Gs'ye satmaktan...

neden rahat değilsinki, sen o haberlere inanıyormusun ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neden rahat değilsinki, sen o haberlere inanıyormusun ?
                              İnanmıyorum aslında ama medya sussun artık diye dedim..

Yorum

• Dün tv.deki bir programda AHMET AĞAOĞLU Trabzonspor ilk yarıyı ilk 4 içinde bitirir ve iddaasını sürdürürse Fatih ALINMAZ iddaası kalmaz ilk 4 dışında kalırsa Fatihi ALIRLAR gibi bir açıklama yaptı...bekleyip görücez

Yorum

Çalışıyor...
                                X