Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hürriyette de bu haber var. İnşallah yalandır.

Yorum

• Acaba Fatih Tekke bu haberleri okuyunca,izleyince ne düşünüyordur?
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Tam da yönetimin istediği gibi gidiyor herşey istedik bize vermediler Fatih de Rubin ile anlaştı diyip bu işten yırtacaklarını sanıyolar..
        Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• başlık ağır olur demiştim ama vazgeçtim tam yerinde bir başlık olur eğer tekkeyi alamazlarsa bu yönetim aynen Ertuğruz kardeşimin dediği gibi Fatih Tekke nin altında kalır...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ya haber doğruysa?

Yorum

• İlk olarak Toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya haber doğruysa?
              umarım doğru değildir yoksa hiç iyi şeyler olmaz düşüncesindeyim...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hürriyetin Habere Bak.. Yavrum Benim Çalım He.. Resmen Tekke Sizi Sırtınızdan Bıçaklayacak Demiş..

Ne Diyelim Bizi Bu Duruma Getirenler Utansın.. Benmi Utanacam..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• fatih bu saatten sonra rubine giderse ayip eder.yolu acik olsun derim
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Utanacak adam bozuntularında gram sıfat yok ki ?

Fatih neden rubine giderse ayıp eder ?

Yorum

• kubı benı dınle sen
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Eğer bizim yönetim ilgilenmezse gidebilir çok doğal bir durum burda suçlayacağımız kişi Fatih olmaz ama gelişmeler sadece söylentiden ibaret olduğu için fazlada umursamamak gerek...

Yorum

• Neyse Boşverin Tekke'yi.. Bizim İssac'imiz Bekliyor Bizi..

Sinirlenip sövüp Daha Beter Cuma Saatinde Günaha Girmeyeyim En İyisi..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• kubı dınle benı dıyorum sana da
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Utanacak adam bozuntularında gram sıfat yok ki ?

Fatih neden rubine giderse ayıp eder ?

sun gorunen o ki yonetim ilgileniyo..taraftarda gelmis gibi davraniyo..gerci fatihin rubine gidecegine ihtimal vermiyorum ama giderse bence ayip eder..sonucta yonetici icin gelmiyo ts ye..taraftar icin geliyo...
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neyse Boşverin Tekke'yi.. Bizim İssac'imiz Bekliyor Bizi..

Sinirlenip sövüp Daha Beter Cuma Saatinde Günaha Girmeyeyim En İyisi..
                                yok yav ne sövmesi daha ortada bişey yok durup dururken günaha girmeyelim ama ya harbiden kaçırırsak ozaman ne olur bilemem. zaten yönetimin tekkeyi istemeye istemeye almaya çalıştığını bilmeyen yok bir bahane bulup elimizden kaçtıda diyebilirler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X