Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yattara benim bildiğim 1 milyon euro civarında bir para alıyor. Yada ben yanlış biliyorum.

Yorum

benim herkese tavsiyem alsınlar bir Trabzonspor dergisi oksunlar,

şu an kulübün 2008-2009 yılı icraatları adı altında yayınlarıkları kitapçığı tartışmak ve oradakiler ile ilgili yorumları yapılanlara daha neler eklenebileceğini, çalışması devam eden projelere nasıl destek olunacağını konuşmak lazımdı,

ama ne oldu kulüp bir açıklama yaptı, karşısında futbolcu açıklama yaptı taraftar karıştı,

bu kötü dönemden en az zararla kurtarmalı
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

nefesi kuvvetli birileri rüyaya yatsında ögrenelim gerçegi
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

yaşı 30 un üzerinde olanlara soruyorum fatihin kiralık gittiği altaydan nasıl döndüğünü hatırlıyormusunuz peki bir kaç sezon önce boş mukaveleye imza attıktan sonra yaptığı dangalakça açıklamayı
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

yoruma devam bu konularla ilgili söz söyle söyle bitmez.surası bir gerçek kimse gerçeği acıklamıyor.
            Kendi öz değerlerimize sahip çıkalım ki;yeni nesil sampiyonluk görsün.

Yorum

TARAFTARDAN 45 BİN TL'LİK KOMBİNE
              Almanya'da yaşayan aslen Araklılı olan Gurbetçi iş adamı Maraş Erdoğan ise bugün tam 45 bin TL'lik kombine bileti alarak bordo- mavili kulübe katkı sağladı. 45 bin TL'lik kombine bileti alan gurbetçi iş adamı Maraş Erdoğan, aldığı kombine biletlerini geçen sezon Türkiye Futbol Federasyonunun düzenlediği Fair Play kategorisinde Trabzonspor'un 2. Sırada olmasını sağlayan taraftar gruplarına dağıtacağı öğrenildi.
              Trabzonspor taraftarları bu şekilde kulübüne destek olmaya devam ediyor.

Bakinda utanin biraz kombine almiyorum diyenlere lafim. Trabzonsporluyum diypte kombine almiyorum diyenlere( parasi olmiyana lafim yok)

Yorum

fatihin trabzonlu olduğu kesin ama ben fatihin trabzonsporlu olduğuna kesinlikle inanmıyorum size birkaç örnek daha verebilirim ancak telefondan nete giriyorum rahat yazmama müsade etmiyor
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

yaşı 30 un üzerinde olanlara soruyorum fatihin kiralık gittiği altaydan nasıl döndüğünü hatırlıyormusunuz peki bir kaç sezon önce boş mukaveleye imza attıktan sonra yaptığı dangalakça açıklamayı

Yorum

su bir gercek kimse fatih e 650 bin euro önermez oda sallamış hem önerse bile gercekden trabzonluysa onuda kabul etmeliydiiii...
                    Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

az paramı millet acından ölüyor...
                      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

gerçekten iki tarafta yıpranıyor ben şunu anladım yönetim fatihi almak için samimi değil istese şimdiye kadar alırdı
                        Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

tabiki istenirse alınır ama buna değermi bence değmez ben bu takımda fatihi istemiyorum emin olunki o da trabzonu istemiyor onun istediği tek şey para lemiye neden başbakan denildi arkadaşlar

Yorum

Kim ne derse desin, biz Fatih'imize inanıyor ve güveniyoruz. Ama şu an yönetimi desteklemekten başka yapacak birşey yok. Yutkunup bu olayı unutmaya çalışsak hepimiz için iyi olur herhalde. Sabır...
                            TRABZON 2011 AVRUPA OLİMPİK GENÇLİK FESTİVALİ

Yorum

Trabzonspor gercektende Trabzon a buyuk geliyor.
                              Fatih icin kimleri kucumsedik
                              1- Baskan
                              2- Yoneticiler
                              3- Futbolcular

Kendi takımını bu kadar dinamitleyen bir seyirci taraftar olamaz herhalde.
                              Fatih suphesiz iyi futblcu bunu tartisan yok.
                              Sorun su fatih in bonservisi 2 milyon ama kimse almıyor.
                              Bize gelecekse maliyeti 4 milyonu buluyor ki bonservisi ile muhtemel son transferi.
                              Yonetimin amaci ise sadece bonservissiz gelmis gibi para odemek.

Neden versin 2 miyon fazla. Her futbolcunun yasi durumu ile ilgili bir bedel vardır.
                              13 Vitor Hugo

Yorum

acaba fatih zenithde banko ilk 11 oynasa, pesinde büyük takimlar olsa, yinede "ben dönmek istiyorum ama yönetim almiyor" diyecekmiydi ??? birakin onu dönmek isteyecekmiydi acaba?
                                yoksa cikip "ben demistim misyonumu tamamladigimi"mi diyecekti ??

Allahtan gökdeniz form düsüklügü yasamiyor, suan iyi gidiyor. yoksa onunda bir anda Trabzonspor aski alevlenirdi...

bu sevda böylesine büyük iste. tasin altina elini koyani, böyle Trabzonspor sevdalilari! icin satabiliyoruz.

büyük Taraftar!

Yorum

Yükleniyor...
                                X